duminică, 7 ianuarie 2018

Actualizare Ben Fulford (01.01.2018) – Sute de mafioți kazari de top, inclusiv familia Bush au fost arestați și închiși la închisoarea de maximă securitate Guantanamo Bay din Cuba


  Într-un moment istoric al justiției, majoritatea făptașilor de top ai războiului împotriva terorismului au fost depuși în Baza navală a SUA din Golful Guantanamo, Cuba, spun surse din Pentagon. "Activiștii lui Rothschild, precum George Soros, Peter Munk, Peter Sutherland, Bush-ii, frații Podesta și mulți alții au fost transportați la Gitmo (Baza de la Guantanamo Bay) pentru tribunalele militare, deoarece Departamentul Apărării a cheltuit 500 de milioane de dolari pentru modernizarea închisorii și trimiterea mai multor polițiști militari și forțelor Marinei ", spun sursele.

Unul din semnele istorice din prezent, este noua revoluție americană, "30 de congresmeni nu se vor mai întoarce în noul an", spun sursele Pentagonului. Surse CIA confirmă, de asemenea, că fostul președinte al SUA, Bill Clinton, speră să obțină o înțelegere în favoarea unora, cum ar fi fostul șef al CIA, John Brennan, agentul american Mossad Rahm Emmanuel, fostul vicepreședinte Dick Cheney și mulți alții. Mai departe, după cum președintele Donald Trump proclamă Ianuarie 2018, ca fiind "Luna anti-sclavie" : https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/president-donald-j-trump-proclaims-january-2018-national-slavery-human-trafficking-prevention-month/
... centrele de trafic de ființe umane din întreaga lume sunt percheziționate și închise. În Arabia Saudită, au fost eliberate 3.000 de sclave sexuale, potrivit surselor FSB rusești. În S.U.A., "a avut loc o descindere în forță la 27 decembrie în paradisul pedofil din Disneyland ", deoarece locul a fost identificat de forțele speciale care luptau împotriva sclaviei umane, spun sursele Pentagonului. În evenimente legate de aparență, moștenitorul Washington Post Bill Graham și Jordan Feldstein, fratele actorului Jonah Hill, au murit săptămâna trecută, arată sursele.

O altă mișcare a fost că Julian Assange "a fost extras din Ambasada Ecuadoriană pentru a doborî cabala și poate fi iertat, împreună cu Mike Flynn", adaugă sursele. De asemenea, "În ziua de Crăciun, Delta Force a percheziționat un conac deținut de fostul președinte Barack Obama în ... Thailanda, plin cu arme, explozivi, aur și tuneluri, care ar putea fi legate de (fostul prim-ministru thailandez) Thaksin Shinawatra, de Bushi și de traficul de ființe umane ", spun sursele Pentagonului. Am primit, de asemenea, niște informații brute în weekend de la două surse din CIA care operează în Asia de sud-est, care spun ca într-un thriller de la Hollywood, despre furtul a 100 de tone de aur.

"Majoritatea aurului care va fi folosit la susținerea noii monede mondiale garantate cu aur este stocat în Jakarta. Există mai mult de 100.000 tone. Este cunoscut sub numele de "aurul" (Au) lui Soekarno, când era M1 pentru conturile globale colaterale ", a spus una dintre surse. "O parte din acel aur, care nu face parte din tezaurul japonez luat în timpul celui de-al doilea război mondial din toată China și Asia, a fost furat săptămâna trecută", spune sursa. Aceasta este povestea acoperită: https://kalbar.antaranews.com/berita/358399/president-to-attend-joint-christmas-celebrations-in-pontianak


"De pe mare, Satkamal Lantamal XII Kal-Lemukutan 11-12-15 a participat la susținerea vizitei de lucru a Președintelui Joko Widodo privind securitatea navală, la Sărbătoarea Națională de Crăciun din Kalimantanul de Vest, care a avut loc joi după-amiază la Pontianak". Cu alte cuvinte, vizita președintelui musulman al Indoneziei pentru a sărbători Crăciunul, a fost acoperirea unei operațiuni navale majore de a muta 100 de tone de aur. Cu toate acestea, trei surse, inclusiv un general indonezian, spun că nava marinei care transporta barele de aur a fost deturnată pe mare, în apele internaționale.

Aici este versiunea CIA a evenimentului: "A fost o operațiune foarte bine planificată. Aurul a fost descărcat într-un submarin și a plecat în afara radarului în Singapore. Aceasta a fost o parte din jocul general de la vârful guvernului indonezian, alături de câțiva dintre cei mai buni jucători din guvernul din Singapore. Promisiunea făcută în timpul întâlnirii secrete la Summit-ul APEC din Vietnam a fost folosită pentru un câștig personal. Cei mai buni jucători din acest teatru au planificat și au făcut operațiunea aurului. Aceasta a fost folosită ca o mică parte a noii monede susținute de aur, cu Rusia, China și India. În prezent este 90% pur și este retopit la puritatea 99,95 (puritatea minimă permisă de LBMA). Estimat între 80-100 de tone, acest lucru va face pe foarte puțini din partea de sus a guvernului Indoneziei extrem de bogați în matricea 3D (atâta timp cât mai durează). Problema este că au furat ceva de mare importanță.”

"Acesta era pentru binele umanității. Mi sa spus că vor exista repercusiuni, inclusiv pedepse severe precum închisoarea sau mai rău. Mișcarea Aurului este monitorizată de echipamente speciale aflate sub controlul Pălăriilor Albe. Autorii nu au unde să se ascundă. Numele lor sunt deja cunoscute. Acești politicieni de top au fost sub comanda comandanților lor, cabala sionistă, care are încă o poziție puternică în Indonezia".
Mișcarea și deturnarea aurului aferentă, este legată de un eveniment financiar major care s-ar putea întâmpla în prima jumătate a acestui an, spune o sursă CIA separată. Această sursă, care ne-a oferit în trecut și dezinformare, declară că sistemul financiar va fi complet închis, piața de capital va scădea la zero, conturile bancare vor fi golite, iar bancomatele vor fi închise atunci când se va întâmpla acest eveniment. Acest lucru va fi urmat de lansarea noului sistem financiar susținut de aur, susține această sursă (iată că se confirmă ceea ce spuneam acum ceva timp în urmă, vedeți ce faceți cu banii din bănci, n.b.).

Există câteva dovezi în sprijinul acestui scenariu. India, Rusia, China și multe alte țări au anunțat în mod public că se vor deplasa la o monedă susținută de aur. Chinezii au mai spus că vor tranzacționa petrol pentru aur și yuani. În plus, întreaga conducere a Comitetului Rezervei Federale a fost înlocuită. De asemenea, vedem că piețele bursiere mondiale devin tot mai desprinse de realitate. Chiar și oamenii care nu au studiat nici măcar economia de bază știu că atunci când mai mulți oameni vând decât cumpără, atunci prețurile scad. Cu toate acestea, piața bursieră din S.U.A. a ajuns la înălțimi record, deși vânzătorii au depășit cu mult numărul cumpărătorilor din 2013. Realitatea are întotdeauna o cale de a prinde din urmă și iluziile nu durează niciodată pentru totdeauna. https://www.zerohedge.com/news/2017-12-31/stocks-all-time-highs-there-one-question-traders-cant-answer

Aici sunt de asemenea semnele că un nou șoc Lehman Brothers se vede la orizont: https://www.zerohedge.com/news/2017-12-31/chart-day-hasnt-happened-2008

În orice caz, va fi posibilă încetarea definitivă a regulilor mafiei Khazare în acest an, nu numai în S.U.A., ci în întreaga lume, dacă se iau măsurile corecte. La începutul acestei bătălii, am fost întrebat de sursele Pentagonului dacă "gândesc ca un militar" și să vin cu obiective specifice. Ani de cercetare și de conversații cu sute de surse, printre care Rothschildzii, Rockefellerii și familia regală japoneză, m-au forțat să concluzionez că problema se află, în cele din urmă, în Loja Francmasonică P2 (Propaganda Due din Italia, n.b.) și planul lor de a crea o religie mondială și un imperiu fascist mondial controlat de descendenții Cezarilor. 

Recent, de exemplu, mi s-a spus de către o sursă a NSA să vizionez miniseria TV "Bourne Identity" de la sfârșitul anilor 1980. Povestea este despre o vânătoare a lui Carlos Șacalul (Ramírez Sánchez), teroristul notoriu care a activat timp de 30 de ani în ultima parte a secolului trecut. Ceea ce m-a intrigat este că spectacolul descrie că Carlos este adăpostit în mănăstiri și lucrează din biserici. Asta pentru că Leo Zagami (fost maestru mason de grad 33, n.b.) din loja masonică P2, mi-a spus că aceștia au condus atât catolicismul, cât și comunismul (a se vedea un interviu video cu Leo Zagami aici: https://burebista2012.blogspot.ro/2017/03/interviu-cu-leo-zagami-mason-de-grad-33.html ).

Ceea ce mă deranjează cu adevărat este că Carlos, care a fost arestat în 1994, a avut dreptul să publice o carte care promova terorismul numită Islamul Revoluționar în 2003. În același timp, Departamentul pentru Securitate Internă al SUA a înghețat conturile bancare ale editorilor care încearcă să-mi publice cartea despre lupta secretă pentru planeta pământ ce promovează pacea mondială. Puteți vedea cine sunt acești oameni, prin acțiunile lor constant controlate de frică și război (Iran, Coreea de Nord, Siria etc.) în operațiunile lor media controlate.

Așadar, în concluzie, dacă Pălăriile Albe din agențiile americane și structurile militare doresc să termine această bătălie în 2018 și își doresc ținte specifice, aș recomanda ca acestea să vizeze Peninsula Calabria, Roma, Milano, Tel Aviv, Zug și Basel. Acest lucru ar duce la înlăturarea inginerilor sociali care se află în spatele terorismului, steagurilor false, migrația în masă a tinerilor bărbați musulmani (nu familiile) în Europa. Papa Francisc, cu promovarea fraudei încălzirii globale, este doar o față frumoasă pentru acest grup demonic.

Într-o notă finală, serviciul militar japonez de informații mi-a spus că un fel de operațiune împotriva Băncii Japoniei este în lucru pentru noul an.
Să facem un nou an fericit și victorios pentru toți oamenii și pentru creaturile vii ale acestei planete.


    Notă blogger : Numeroase alte surse confirmă aceste acțiuni ale forțelor speciale de a aresta lideri de top ai cabalei kazare. Toate aceste acțiuni ale forțelor speciale au baza juridică fermă a Ordinului Executiv al președintelui Trump din 21 decembrie, de a reține fizic persoane vizate pe continentul american și oriunde în jurul planetei și să le transfere la Gitmo atunci când este necesar. Sunt 10.000 de acuzații federale împotriva acestor persoane, iar pentru a asigura desfășurarea acestor evenimente s-a suplimentat cu 1000 de militari numărul celor din Marină.


Implicațiile acestor evenimente desfășurate pentru dezvăluirea tehnologiilor clasificate legate de programele spațiale secrete, bazele antarctice ascunse sub calotele de gheață și viața extraterestră, toate suprimate anterior de Statul Adânc, sunt profunde.  Există motive pentru un optimism precaut, că perspectivele unei "dezvăluiri complete" vor crește substanțial, deoarece mai mulți oficiali corupți din Statul Adânc sunt luați la Gitmo. Îndepărtarea lor din poziții puternice de conducere la nivel mondial, va contribui foarte mult la încheierea politicilor lor de zeci de ani de negare a beneficiilor tehnologiilor avansate care vor revoluționa viața pe toată planeta.   

        Victorie Luminii!

8 comentarii:

 1. V-am repetat ca cioflingarii sunt in cizma si "neutra" (singura tara din lume care nu a fost atacata vreodata-de ce??)helvetie(hoata).no problem,nenea vezuviu o sa-si faca treaba cu macaronarii si vecinii luciferieni.pace-pace, dar da Doamne odata in dobitoace(paraziti)!ce diferenta e intre hobama si donald,de la cine se astepta dezvaluirea si de la cine venii,mutumim pentru informatii,domnule Marius.
  RăspundețiȘtergere
 2. Pot sa pun si eu o intrebare? Cine ce mananca ca sa aiba astfel de vise ?

  RăspundețiȘtergere
 3. Va iubim si va dorim ca, ca voi nu mai gasim ! ( asa e bine ?)

  RăspundețiȘtergere
 4. Marius Prietenul nostru, jos cu palaria !!!
  Articolul e foarte bine 'adunat' ,, ca de obicei !

  Multumim lui Dumnezeu ca avem si in Romania un Slujitor al ADEVARULUI, care in persoana lui Marius ai tine la curent si pe cei de 'fara English' cu informatiile proaspete si bine interpretate .!.

  RăspundețiȘtergere
 5. Să sperăm că se vor lua toate măsurile de precauție împotriva unei ,,răzbunări a celor învinși''.Vorba unui titlu de film.

  RăspundețiȘtergere
 6. Ce credeti despre bitcoin?Se spune ca tot mai multa lume incepe sa adere la aceasta moneda ,care imi pare cel putin dubioasa, avand in vedere ca nu e sustinuta de nici o resursa.Sa nu cumva sa fie viitoarea moneda globala, ca atunci va fi new world order , dar nu in modul pozitiv pe care l-am dori

  RăspundețiȘtergere
 7. A venit luna Iunie 2018 și nici-o arestare, nimic legat de marele articol de mai sus.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.