duminică, 24 decembrie 2017

Să învățăm limbajul inimii


      Să ne reamintim limbajul inimii.

Majoritatea traditiilor ne vorbesc despre “cea mai lungă călătorie” ca fiind cea de la creier la inimă. Deși distanța este de aproximativ 40 de cm, pentru occidentali această călătorie este cea mai dificilă, pentru că suntem condiționați să trăim mai mult în minte.
Gândurile își au originea în creier, în minte, iar noi le interpretăm prin emoțiile inimii. Senzațiile din inimă stabilesc dacă un lucru e bun sau rău, dacă ceva este benefic sau nu. Senzațiile nostre sunt cele care spun creierului ce trebuie să facă Emoțiile create în inimă sunt cele care spun creierului dacă suntem în siguranță sau dacă trebuie să ne apărăm. E clar că creierul primește instrucțiuni de la inimă.

Un articol publicat de Institutul Heartmath în 1993, a documentat faptul că informațiile codificate în emoțiile noastre joacă un rol important în modul în care inima îi spune creierului ce substanțe chimice ( hormoni, endorfine ) să producă în corp în orice moment.

Lumea științifică admite , acum faptul că, inima are un câmp magnetic de 5000 de ori mai puternic decât creierul și un câmp electric de 100 de ori mai puternic.
Știm că pământul are câmp magnetic și oamenii de știință au stabilit că acesta are influență asupra corpului omenesc. Câmpul ne influențează pe noi iar noi influențăm câmpul. Astfel că, o emoție puternică colectivă are impact asupra planetei (cum a fost cea din 11 sept.2001). Câmpul magnetic al Pământului susține și conectează toată viața pe Terra. Gregg Braden , ne spune că, recent, oamenii de știință au descoperit că există un strat în atmosferă, care este sincronizat pe aceeași frecvență cu inima și creierul. Acest lucru semnifică faptul că atunci când creem un efect în interiorul corpului nostru prin gândul alimentat de emoție, creem de fapt, și în afara corpului, circumstanțele și evenimentele realității noastre.

Pe lângă sarcina de a pompa sânge în corp, s-ar părea că inima este un traducător din credințe în materie. Ea transformă percepțiile experiențelor, credințelor și imaginației noastre, în limbajul codificat al undelor, care comunică cu lumea de dincolo de corpul nostru. Câmpurile de energie care ne modifică lumea sunt create de organul misterios ce deține cele mai profunde credințe ale noastre. Poate nu e nicio coincidență că puterea de a schimba corpul fizic și atomii de materie, se concentrează în singurul loc, care e de mult timp asociat cu calitățile spirituale ce definesc cine suntem: inima. E normal ca atunci când ne uităm la noi înșine și unul la celalalt, să spunem simplu, din locul unde se gasește cea mai profundă recunoștință pentru tot ce am trăit în viață: Binecuvântată să ne fie inima!
        Gregg Braden

Ne-am născut vorbind limbajul inimii. Inima nostră prin undele electromagnetice ale sentimentelor-credință, „vorbește“ lumii în fiecare moment al zilei cu un limbaj fără cuvinte.
Sentimentul este uniunea a ceea ce gândim , alimentat de emoția iubirii sau fricii din inima noastră pentru gândul nostru.
Există două emoții fundamentale - iubirea și frica și un număr infinit de sentimente. De exemplu, mânie, compasiune, furie, invidie , recunoștință, îndoială, pace, etc. Iubirea sau frica reprezintă combustibilul gândurilor noastre.
“Sentimentele noastre pot schimba lumea.”
Credința este un sentiment simțit de multe ori. Când avem o credință cu privire la ceva, de obicei avem și un sentiment retrăit de noi, sau ceilalți, față de credință.
Care sunt credințele alimentate de sentimentele din inima noastră și care în mod constant ne crează situațiile din viața noastra?
Când creem sentimente în inimă, acestea se extind sub formă de unde energetice în afara corpului nostru.
Sunt ele oare sentimente de bucurie, de apreciere, de respect, de iubire, de auto-stimă?
Sau de-alungul timpului, în inima ta s-au strecurat și s-au înrădăcinat regretul, resentimentul, dezamăgirea, respingerea?
Ce simti în inima ta când te gândești la relațiile din viața ta?
Ce simți în inima ta când te gândești la situația ta financiară?
Ce simți în inima ta când te gândești la cariera ta, la succesul tău?
Ce simți în inima ta când te gândești la visele tale?

Ceea ce credem în mintea noastră și simțim în inima noastră formează credințele noastre, de cele mai multe ori subconștiente.
Știai că ceea ce gândești cu creierul și ceea ce simți cu inima au atâta putere că modifică materialul cuantic din care este făcut universul, lumea?
Știai că dacă îți aliniezi mintea și inima atunci când vrei să obții un rezultat ești atât de puternic să-l manifești în realitate?
 Sunt sentimentele tale pozitive sau negative?
Adevărul e, că credințele pozitive devin rareori o problemă? Cunoști, oare oameni care să se plângă de prea multă bucurie sau care sunt copleșiți de lucrurile bune din viața lor?
Tiparele negative sunt cele care produc probleme. Sau, mai exact, percepția noastră că aceste tipare sunt negative, ceea ce am decis în inima noastră că e negativ poate deveni rădăcina celor mai mari suferințe.

Cu ThetaHealing®, această minunată tehnică antică ne putem elibera inima de toate sentimentele care ne-au materializat situațiile neplăcute din viața noastră.
În lucrul cu sentimentele se obțin schimbări cu o viteză incredibilă. Poți învăța rapid ce anume se simte când ești iubit, onorat, respectat, nutrit, de asemenea, poți înțelege cum e să trăiești fără un sentiment negativ, creat de o obișnuință, ca de exemplu : “eu știu cum e să trăiești fără să te simți oribil” .
Gândurile sunt la teorie, iar sentimentele sunt teorie pusă în practică, experiență, sunt ceea ce am învățat despre acel gând. Sentimentele trebuie învățate.

Unele persoane ar trebui să învețe cum e să trăiești anumite sentimente ca: bucuria, dragostea, a fi iubiți de cineva, a fi respectați, ce se simte când ești bogat sau oricare alt sentiment pe care nu l-au trăit, pentru a le da posibilitatea de a-l avea. Motivul pentru care anumite lucruri, cum ar fi sufletul pereche, a deveni bogați sau alte manifestări nu ajung în viața noastră, este pentru că nu le cunoaștem, nu există setate în celulele noastre. Pentru a manifesta și a aduce ceva în viața noastră trebuie  în primul rând, să experimentăm care sunt sentimentele care le reprezintă.
Cu tehnica ThetaHealing® se poate “descărca” energia unui sentiment în fiecare celulă din corpul nostru pe toate cele 4 nivele. O dată ce am primit sentimentul vom fi pregătiți pentru a crea schimbări în viața noastră. Putem învăța în câteva secunde, ceea ce se învață într-o viață întreagă sau poate niciodată.

Știi ce ar însemna să trăiești fără incontrolabila nefericire, frică, furie, frustrare, sau un conflict?
Asta nu înseamnă că nu o să mai trăiești furia sau frica în momente când o să ai nevoie, doar că, pur și simplu, nu o să mai creezi situații de frică , de furie sau conflict în viața ta.
A trăi cu sau fără aceste sentimente poate deveni o obișnuință de viață, așa cum nu știm să trăim fără ele, putem să nu știm cum se trăiește, cu adevărat, cu ele.
Acestea sunt câteva din sentimentele pe care le putem afla cu Testul energetic dacă le cunoaștem, dacă într-adevar le-am trăit vreodată:
”înțeleg ce se simte când trăiești bucurie”
“înțeleg ce se simte când ești acceptat”
“înțeleg ce se simte când ierți”
“înțeleg ce se simte când ești respectat complet”
“înțeleg ce se simte când mă iert pe mine însumi”
“eu știu cum e să fii fericit”
“eu știu cum e să trăiești fără a fi nefericit”
“eu știu cum e să trăiești fără sa fii furios”.
“eu știu cum e să trăiești fără să te simți vinovat”

Tot ce poți face dacă nu cunoști aceste sentimente, este să ceri Creatorului prin tehnica ThetaHealing® să ți le facă cunoscute.
Putem învăța instantaneu sentimente:
ce se simte când trăiești bucurie, ce se simte când trăiești sentimentul compasiunii, cum să ai compasiune pentru tine însuți, cum să te iubești pe tine însuți.
Îi poti ajuta pe alții, să învețe cum să trăiască cu sentimente pozitive și fără sentimente negative.


           sursa :  http://dei-matei.blogspot.ro

2 comentarii:

  1. Lumina divina sa va lumineze viata !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. LA MUULŢI ANI ÎN LUMINA IUBIRII DE TINE ŞI APROAPELE TĂU MARIUS. CRĂCIUN CU BUCATE CURATE NEPĂTATE DE SÎNGE ŞI MOARTE DE ANIMAL..... Aşa cum cred că ar putea face toţi cei ce se numesc în LUMINA şi IUBIREA DE TOT CEEA CE CREATORUL A ANIMAT CU SUFLARE DE VIŢĂ cu sau fără conştinţă de sine. Eu cred -aşa cum am aplicat în mine însumi - tăierea corzilor ataşamentelor de materie,relaţii,bani,prieteni mulţi,afecţiune faţă de efemer. Apoi pasul doi ar fi de urmat CALEA MAEŞTRILOR -în care orice fiinţă se poate posta în drumul pendulului emoţional,privind evenimentele de pe drumul vieţii asemeni traectoriei unui pendul,de la stînga la dreapta şi invers.Un TREZIT se dă puţin deoparte din drumul pendulului nefiid purtat pe-o parte şi pe alta a senzaţiilor BINE ,RĂU... BUCURIE EXCESIVĂ,ÎNTRISTARE PROFUNDĂ-tăierea sau ferirea din calea valului de emoţii este DETAŞAREA,ÎMPĂCAREA,NE-JUDECAREA,LIPSA DE EMOŢIE,doar privirea detaşată.............. Ştiu asta după cum am văzut mai înseamnă şi răcirea unor relaţii,mai puţine venituri,pierderea unor funcţii,grade,poziţie socială,chiar acuze din partea unor amici "de bine" şi etichetări dintre cele mai oribile....etc.... DAR RECOMPENSA TA FAŢĂ DE TINE ŞI ÎN INIMA TA ESTE TOATĂ AVEREA ETERNĂ CÎŞTIGATĂ AICI,ACUM PE PĂMÎNT.... VIAŢA TRĂITĂ DE MINE CU MINE ÎN MINE E MICUL MEU RAI pe care nu l-aş da pentru nimic material preţios..... Ar fi multe de zis pe această temă,tu le şti mai bine ca mine dar eu doar la esenţă m-am referit . LUMINĂ ŢIE,CASEI TALE IUBIRE ŞI PUTERE DE MUNCĂ ..UNA CU TINE ÎN GÎND DE PACE pentru această Românie şi români atît de dezbinaţi şi rătăciţi.................

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.