miercuri, 20 decembrie 2017

Mesaj de la Pleiadieni (mesaj channeling)


  (20 nov. 2017; channeler James Gilliland)
        Traducerea Const. Mihăilescu

 Iată, dragi prieteni, cum Vremurile sunt atât de „tulburătoare”, în Prezent, încât nici nu mai am CuVinte care să exprime cât mai exact ceea ce se petrece, Acum, pe Planetă...

Chiar Acum, pe 20 decembrie 2017, când postez acest Mesaj channel (iată, fix la o lună de la transmiterea sa, pe 20 Noiembrie), ne situăm în mijlocul unui Vortex foarte intens şi interesant, cândpe 18 decembrie tocmai a fost Luna Nouă în Săgetător, iar acum câteva ore, pe 19 decembrie, a avut loc o superbă Conjuncţie între Planetă şi Centrul Galactic (situat, evident, tot în Săgetător),inclusiv cu „Dark Rift” de lângă Centrul Galactic – un fel de „Zonă Întunecată”, care nu are deloc de-a face cu „întunericul”, ci cu accesul în alte dimensiuni energetice (precum o Gaură Neagră)...

...Şi, în acelaşi timp, suntem doar la o zi distanţă de Momentul SOLSTIŢIULUI de IARNĂ, de joi, 21 decembrie 2017, ora 18.28 (ora României), când atingem „miezul nopţii” al Anului, pentru a începe cursa către O Nouă Zi – şi, fie vorba între Noi, Doamne, ce ZI (Anuală) se pre-figurează, de data aceasta ! ! !


Mesajul

S-a decis: Pleiadienilor li se dă toată autoritatea și controlul asupra acțiunii de trezire, vindecare și eliberare a Pământului

 Consiliile Superioare din acest univers s-au întâlnit și au fost de acord ca începând cu 19 nov. 2017, Pleiadienii -datorită afinităților și rolului pe care l-au avut asupra formării civilizației umane pe Pământ, încă de pe timpul Lemuriei și Atlantidei - să aibă responsabilitatea pricipală în ceea ce privește revenirea sistemului planetar al Terrei în familia civilizațiilor evoluate ale acestui univers. 
În luarea acestei decizii au prevalat afinitățile dintre pleiadieni și pământeni dar și genetica generală identică sau  asemănătoare în ceea ce privește plantele, animalele, oamenii de pe Pământ și din Pleiade.

Principala sarcină a Pleiadienilor este asistarea și sprijinul umanității în creșterea rapidă a nivelului conștiinței, care presupune: responsabilizarea fiecărei ființe umane asupra rolului pe care-l deține pe planetă în protejarea întregii creații, ocrotirea planetei, ca entitate, recunoașterea și asigurarea nevoilor sale existențiale, recunoașterea și respectarea tuturor legilor acestui univers local, promovarea unor măsuri care să conducă la o profundă educare a umanității în ceea ce privește înțelegerea și utilizarea în creație a singurei forțe care asigură evoluția – IUBIREA NECONDIȚIONATĂ, respectarea cu strictețe a Legii Liberului Arbitru.  

Tirania și toate încălcările dreptului divin la liberul arbitru, care s-au produs pe această planetă, și care au adus atât de multe daune sistemului planetar, galaxiei și chiar universului local (Nebadonul) vor înceta definitiv și nu se va admite revenirea la ele. Acest lucru se va obține în principal prin ridicarea rapidă a nivelului de conștiință al indivizilor, prin câmpuri energetice adecvate, purtătoare de informaței, trimise gradual către planetă chiar începând cu 19 nov. 2017.
Este adevărat că existat continuu o mișcare de eliberare dar, datorită necesității respectării anumitor Legi Universale, acțiunile și efectul asupra sistemului planetar au fost limitate. Ne referim la Directiva Divină Primară privind politica de neintervenție. De această dată, s-au hotărât măsuri adecvate, mai hotărâte, pentru anihilarea ingerințelor extrem de negative care au afectat și afectează planeta și viața de pe ea. Prea multe ființe umane au fost racolate pentru a face politica forțelor întunecate, forțe care s-au dedat la tot felul de metode de persuaziune, ființele mai puțin evoluate lăsându-se convinse să săvârșească fărădelegi împotriva umanității.

Vizitatorii răuvoitori a lumii voastre (parte din ei Archons) sunt acum eliminați sau forțați să părăsească planeta. „Grădina Draconiană” a fost deja dezasamblată. Cei care sunt aliniați la forțele întunecate trebuie să revină la calea divină, să respecte legile universale sau să părăsească planeta. Aceasta este o operație multidimensională, dat fiind faptul că multe dintre aceste ființe trăiesc și acționează și din alte planuri (n.m.: din astral, de exemplu). 
Motivul pentru care există acum pe planeta voastră atât de multă ură, interese meschine, corupție, crime și tâlhării se datorează puternicei influențe pe care au avut-o și o mai au încă întunecații asupra minții ființelor mai puțin evoluate. De-a lungul timpului, planeta a căzut în mâinile ființelor malefice venite din alte lumi și care au găsit suficiente suflete încarnate dispuse să le facă jocul, pentru recompense materiale și, oricum, iluzorii. Este timpul ca omenirea să se trezească.
În profunzimea voastră, voi cunoașteți ce înseamnă a fi umani (Hu = Dumnezeu bărbat / femeie).

Voi ați fost creați după chipul și asemănarea zeilor, ființe venite din alte lumi.
ADN-ul zeilor se regăsește în voi, deși, ulterior, voi ați adăugat, sau vi s-au adăugat, și alte părți care v-au denaturat firea și comportamentul. În general, această hibridizare a fost practicată pentru a crea ființe obediente, bune de corvoadă și, mai ales, cu un scăzut nivel de conștiință. Aceste programe au urmărit un singur scop: obținerea unor ființe bune de muncă și docile.
           
Ați fost mințiți, zdrobiți și manipulați în multe moduri, care v-au descalificat, pentru a nu mai avea anumite aptitudini și pentru a sădi în voi frica.
Toate acestea vi s-au administrat, de către cei interesați, în apă, în alimente, în aer, în medicamente și mai ales prin vaccinuri. 
Au fost creați aditivi „alimentari” nocivi având gust bun dar care dau dependență și sunt atât de dăunători; sunt otrăvuri care vă omoară în timp și vă limitează evoluția.
Pe de altă parte, nesfârșitele războaie au făcut și fac parte din programele gestionate de rețeaua Archon sau Draconiană.

Iubiților, în curând veți fi eliberați și veți deveni conștienți de toate metodele aplicate asupra voastră, metode care v-au transformat în cobai, restricționați și controlați de forțele răului.
Acest lucru este hotărât de consiliile și civilizațiile universului, care respectă și operează sub legea universală, legea adevărată a zeilor.

Timpul trezirii a sosit. 
Amintiți-vă de divinitatea din voi și de imesa putere pe care o aveți..

Cum este SUS așa va fi și JOS ! Va fi bine!
         www.eceti.org
         www.bbsradio.com
         www.privateinvitationeceti.com

   Notă despre James Gilliland:

Pe măsură ce vă conectați și doriți apropierea de emisiunea Radio Talk, la care participă autori de top, vindecătorii și oamenii de știință, veți constata că un loc important este rezervat realităților „paranormale” și existenței incontestabile a fenomenului OZN,  atât de contestat de cei interesați să ne țină în necunoaștere și izolare. 
Toată lumea simte că se întâmplă ceva, că ceva se petrece „în aer”. Ceva mare și grandios începe să se zărească la orizont, că „după colț” se întâmplă lucruri.... 
Multă lume are senzația că dacă nu mâine, poimâine ori, oricum, curând, ceva neobișnuit, ceva de senzație și nemaiîntâlnit se va produce în această lume atât de frământată, de neliniștită.

Trăim vremuri tumultuoase, cu numeroase schimbări sociale, economice și fizice captivante pe planeta noastră.
Nu cumva este nevoie de o direcționare precisă, de o orientare colectivă prentru a ne accelera ascensiunea și a trece la o conștiință superioară?
Dacă prietenii și strămoșii noștri din stele se agită și iau măsuri asiguratorii pentru traiectoria acestui sistem planetar, noi chiar nu trebuie să facem nimic, nimic altceva decât să bâjbim în întuneric, să ne lovim cap în cap și să ne păruim ori să ne exterminăm reciproc?

James Gilliland este un ministru, un consilier, un lector universitar cunoscut pe plan internațional, este cel mai bine vândut autor de cărți cu teme ezoterice: „Reuniunea cu sursa”, „Călătoria finală a sufletului” etc.
James a apărut ca personalitate distinctă în contactul cu cititorii și ascultătorii, pe canalele cu teme istorice, cele privind „OZN-urile atunci și acum” pe ABC, Fox News, BBC Danny Dyer Special, sit-ul documentar ECETI Ranch.
James este fondatorul www.eceti.org.
El a apărut la emisiuni precum: „ De la un țărm la altul” și la numeroase alte emisiuni radio fiind gazda a, „As You Wish Talk Radio”, https://bbsradio.com și http: //www.photon.net/
El promovează mai multe discipline orientale, este un vizionar dedicat trezirii și vindecării Umanității și a Pământului și învață realitățile din alte dimensiuni superioare prin experiență.

          Sursa: http://spirituletern.blogspot.ro

12 comentarii:

 1. ...ÎN CURÎND......ÎN CURÎND......ÎN CURÎND......ÎN CURÎND......ÎN CURÎND......ÎN CURÎND......ÎN CURÎND......ÎN CURÎND......ÎN CURÎND......ÎN CURÎND......ÎN CURÎND......ÎN CURÎND......ÎN CURÎND......ÎN CURÎND......ÎN CURÎND......ÎN CURÎND......ÎN CURÎND...CÎND ?...ÎN CURÎND...CÎND ?...ÎN CURÎND......ÎN CURÎND...CÎÎÎND

  RăspundețiȘtergere
 2. George...sti cand va fi acest curand ? Cand in RO vom vedea ca televiziunile vor fi in slujba popprului si nu in slujba hotilpr si a teptilienilor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asta poate fi chiar Saptamana viitoare , sau cel tarziu in Januarie .!.

   Ștergere
  2. Gionorella...daca nici saptamana viitoare si nici in Ianuarie nu se intampla nimic....cum cazi tu ?....am sa te intreb in februarie cum sta treaba.

   Ștergere
 3. Mesajul este vechi...de o lună. Care este motivul pentru care îl reluați și ni-l băgați sub naschiar acum? Oare a scîzut încrederea ,,poporului luminii” in promisiunile facute de ET de-a lungul a mai bine de 4 ani, care au trecut fără a fi respectate termenele date? Amânări peste amânari...

  RăspundețiȘtergere
 4. Noi aici pe terra suntem limitati in a vedea tot ceea ce se intampla aici, dar "prietenii" nosti galactici nu cred ca au vreo limitare, avand in vedere ca ei sunt de la 5D in sus. Daca aici nu se simte nici o schimbare, inseamna ca toate informatiile care vin din alte planuri sunt false si au scopul sa ne tina in continuare sub dominatia negativa. Definitia cuvatului AJUTOR este atunci cineva ajuta pe altcineva in momentul critic. Vreajeala cu liberul arbitru nu este valabila aici, pentru ca partea negativa incalca aceasta "lege" de mii de ani si nu mai pateste nimic, asta ca sa nu se tot mai abureasca lumea ca beneficii respecta liberul arbitru...si daca tot il respecta, sa lase papusarii sa lanseze bombele atomice si sa rada viata de aici ca si asa suntem setati pe violenta.

  RăspundețiȘtergere
 5. Pe internet se discută multe subiecte,dar oare câte dintre ele sunt reale şi autentice?Cum putem noi,cititorii de rând să verificăm aceste informații pextrudare a ne asigura că ele sunt reale???Puneți-Vă aceste întrebări,mai întâi...Şi dacă totuși,nu toate dintre ele sunt veridice???Oare dacă ele nu se petrec,aşa precum sunt scrise,nu semnifică faptul că ele nu sunt reale???

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pentru a afla dacă anumite informații sunt adevăr ele trebuie citite și simțite cu inima nu cu logica. Treceți-le prin inimă, inima întotdeauna vă va transmite adevărul. Dacă inima vă transmite anumite semnale, suspiciuni, atunci nu sunt adevăr, dar dacă simțiți iubire (mă refer la cele trimise de frații noștri galactici), atunci exprimă adevărul. Este singura cale.
   Drum drept spre Lumină!

   Ștergere
 6. Eu vă înțeleg nerăbdarea, frustrarea, etc., despre faptul că la suprafață, lucrurile nu se schimbă, dar trebuie să lucrăm mai mult cu noi înșine și a înțelege lucrurile mult mai profund...
  Eu, drept să spun, decând m-am trezit și am abordat spiritualitatea, de prin anii 1990 și am aflat de schimbarea erelor, o tot aștept și nu mi-am pierdut nici speranța, nici răbdarea.
  Lucrurile la nivel macrouniversale cu schimbări până la cel mai de jos nivel, cel 3D, din punctul nostru de vedere, cel temporal, se întâmplă mai lent. Pentru civilizațiile mai înalte (4D, 5D, 6D...etc.) timpul nu există, iar ele urmează anumite protocoluri universale conform legilor divine. Ni se spune în multe mesaje că manifestarea acestor schimbări pozitive depinde cel mai mult de noi oamenii, fiii acestei planete. Aceste civilizații nu intervin în mod punitiv asupra evoluției civilizației noastre, ele, după cum ați putut citi pe blog în nenumărate articole, intervin asupra forțelor ET negative care, tehnologic ne depășesc.
  Ori gândind la un nivel mult mai profund decât, vai ce rău este acum pe suprafața planetei, la nivel galactic, asta este ca o secundă de istorie. Noi ca suflete ne-am ales să experimentăm aceste vremuri, eu zic să avem încredere, mai ales în noi înșine, în schimbare și-n ajutorul imens pe care-l primim de la sute de civilizații din galaxie în acest moment și să nu ne mai lamentăm și plânge că răul trimfă pe planetă și nu mai avem nicio șansă de izbândă.
  Coborâți mult în interiorul vostru și veți vedea câtă lumină și adevăr există acolo....
  Drum drept spre Lumină!

  RăspundețiȘtergere
 7. https://www.youtube.com/watch?v=DjP3cnTE30U&t=1494s

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.