vineri, 1 decembrie 2017

La Mulți Ani România și românilor de pretutindeni !


  La mulți ani România, acest meleag multimilenar ce continuă să ne susțină energetic, spiritual și fizic pe noi cei născuți aici de-a lungul veacurilor. La mulți ani românilor de bună credință, de pretutindeni, care încă mai speră că această națiune va renaște din întunericul în care am fost aduși.

În fiecare an de ziua națională, stau și evaluez mental foarte pe scurt starea de evoluție a acestui popor, dacă mai poate fi vorba de un popor. Sunt trist și am un nod în gât când scriu aceste cuvinte... Încerc să fiu cât mai pozitiv, dar nu pot ignora realitatea fizică din jur. Nu știu dacă pe această planetă mai există o națiune în care să existe mai mulți trădători, lichele, antinaționaliști, antipatrioți, imorali și antiumani ca în națiunea noastră. Vânzători de țară, egoiști și fără niciun respect față de acest teritoriu și istoria sa. Teritoriu în al cărui pământ sunt oasele strămoșilor care s-au jertfit pentru ca el să rămână integru, pentru ca trădătorii de neam din ziua de azi să-l poată vinde pe nimic străinilor.

Tot ei sunt cei care, de 27 de ani încoace au făcut din acest popor un popor de sclavi în slujba corporațiilor, care vin aici să-și umfle profitul ca niciunde în lume, fără să plătească taxe, furându-ne resursele subsolului, umane și de inteligență și dezbinându-ne și învrăjbindu-ne până în stadiul în care să ne batem român cu român pentru interesele lor meschine, folosind tot felul de modalități perverse și subtile pentru asta. Tinerii sunt manipulați și spălați pe creier din școală, folosindu-se de ignoranța și inocența lor, momindu-i cu tehnologia și visuri de ,,mai bine” ale coruptei societăți occidentale capitaliste, totul sub masca democrației. O democrație care de fapt nu există, doar în tratatele lor predate studenților, pentru că totul este manipulat. Alegerile libere sunt o prosteală pe față, partidele sunt găști fomiste de adunături de lichele care nu au muncit niciodată cu adevărat în viața lor. Oportuniști și vânzători de țară care ar face orice pentru ca ei să ducă o viață de huzur pe banii poporului sclavizat.

Și cu toate astea eu mai cred...., mai cred că din vâna de forță spirituală ce persistă pe aceste meleaguri de milenii, se vor ridica cei treziți, cei ce vor deschide noi căi de dezvoltare, în toate planurile, ale acestui popor și care, așa cum spun și multe profeții, poate deveni un exemplu de moralitate, bunătate, iubire altruistă, omenie, sinceritate, într-ajutorare și nu în ultimul rând de ghid spiritual. Aceștia sunt cei care acum stau echilibrați în ,,stand-by”, nu participă la manipulările grosolane din mass-media sau din stradă și așteaptă semnalul Sinelui pentru a intra în scenă.

         Celorlalți, vă urez dragilor somn bun până la coșmarul ce va să vină și vă va trezi. Atunci vi se va deschide ochii cu adevărat și veți vedea Lumina Adevărului !
  Și să ne aducem aminte de unde venim și cine suntem cu adevărat...


Ceea ce afirmă acum oamenii de ştiinţă şi istoricii din Occident, dar şi cercetătorii de la Hamburg, care au prelevat ADN-ul unor morminte străvechi de pe teritoriul Daciei, că românii sunt urmaşii dacilor, ramura nordică a tracilor, este tot mai evident şi devine un curent istoriografic autentic.
 Miceal Ledwith, confident al Papei Ioan Paul al II-lea şi omul care a avut acces la toate documentele secrete din biblioteca Vaticanului, a făcut recent o afirmaţie care a şocat lumea academică şi nu numai.
El a declarat că latina cultă se trage din limba moldovenească (română) străveche, nu invers, cum se credea până acum! Într-un interviu acordat postului de televiziune TVR Cluj, în decembrie 2012, Miceal Ledwith, fost consilier al Papei Ioan Paul al II-lea, unul din oamenii care au avut acces la cei 230 de kilometri de rafturi cu cărţi din arhiva bibliotecii Vaticanului şi fost membru al Comisiei Teologice Internaţionale, a făcut o declaraţie şocantă:
Chiar dacă se ştie că latina e limba oficială a Bisericii Catolice, precum şi limba Imperiului Roman, iar limba moldovenească (română) este o limbă latină, mai puţină lume cunoaşte că limba moldovenească (română), sau precursoarea sa, vine din locul din care se trage limba latină, şi nu invers!!! Cu alte cuvinte, nu limba moldovenească (română) este o limbă latină, ci mai degrabă limba latină este o limbă moldovenească (românească). Aşadar, vreau să-i salut pe oamenii din Munţii Bucegi, din Braşov, din Bucureşti. Voi sunteţi cei care aţi oferit un vehicul minunat lumii occidentale (limba latină – n.r.)”.

În general, istoricii români au mers pe pista falsă a cercetărilor făcute de Şcoala Ardeleană că dacii au fost exterminaţi de romani şi noi suntem latini puri. Sigur, în perioada interbelică, curentul acesta latinist, mai mult politic decât ştiinţific, a fost atenuat, sub influenţa lui B.P. Haşdeu, de istoricii C.Giurescu, N.Iorga sau P.P.Panaitescu, care au presărat şi elemente dacice de continuitate şi chiar o importantă influenţă slavă. A fost comod pentru istoricii români să susţină continuitatea latină şi originea romană a românilor din considerente politice, pentru a avea un loc important în Europa, iar românii ardeleni oprimaţi să aibă drepturi egale cu ungurii şi austriecii în Transilvania.
 În anii 90, la facultatea de istorie a UBB am susţinut în scrieri şi seminarii elementul etnic major de origine dacică a românilor în dauna celui latin. Eu eram un adept al teoriilor lui Nicolae Densuşianu şi Vasile Pârvan şi chiar editasem celebra carte a lui Nicolae Miulescu, „Dacia – Ţara Zeilor”, ce susţinea originea dacă a românilor şi chiar că limba geto-dacilor era înrudită cu latina, astfel explicându-se de ce Traian vorbea, conform imaginilor de pe Columnă, cu dacii capturaţi fără translator.
Pentru susţinerea acestor teze am fost ostracizat la UBB. Era moda atunci ca noi românii să fim latini, slavi, mongoli, cumani sau avari, numai români NU. Bineînţeles, colegii mei, adepţii teoriei cumane, slave şi maghiare la baza originii poporului român erau repede răsplătiţi de A.Marga şi profesorii de la UBB cu burse în străinătate şi invitaţii la conferinţe naţionale şi internaţionale, pentru a se susţine tot felul de teze soroşiste. De dragul adevărului istoric, chiar dacă am fost izolat în universitate, nu am renunţat la ideea că românii sunt urmaşii dacilor, ca trunchi etnic major. Pur şi simplu m-am bazat pe logica istorică simplă. Romanii au cucerit numai circa 28% din teritoriul Daciei.
Pe Traian nu l-a interesat decât un culoar de ocupaţie spre capitala Sarmisegetuza şi minele de sare şi aur de la Roşia Montană din Munţii Apuseni, ca să-şi umple tezaurul de la Roma. Dacia lui Burebista şi Decebal se întindea de la Tisa, Carpaţii Păduroşi în Slovacia, Bucovina de nord din Ucraina de azi, peste Nistru până la Bug.
În concluzie, romanii au cucerit abia o treime din teritoriul ocupat de daci: ei controlau Banatul, o parte din Oltenia, Munţii Orăştiei şi Munţii Apuseni. Dacii liberi au rămas în Partium, Maramureş, Tisa, Bucovina de Nord, Moldova până la Nistru - Bug şi Muntenia. Deci cea mai mare parte a teritoriului Daciei a rămas în stăpânirea dacilor liberi.
Istoricul Dio Cassius (n.155 – d.229 e.n.) descrie războaiele purtate de Daci și Romani – spunând despre Traian (conducătorul Legiunii Romane) că a fost un trac veritabil și că războaiele purtate erau fratricide (între popoare de aceeași origine). Iar Traian, spunea înainte de a porni la luptă: „mă întorc în țara străbunilor mei”.
Ocupaţia romană a durat din 105 până în 275 e.n., adică 170 de ani şi numai pe un teritoriu restrâns. În consecinţă cum puteau fi romanizaţi şi să-şi însuşească limba latină dacii, dacă numai o treime din teritoriul lor era ocupat de către romani? Mai mult, ocupaţia romană a durat numai 170 de ani, cu mult mai puţin ca în Galia şi Britania, iar englezii nu vorbesc o limbă latină, iar galeza se mai vorbeşte popular până azi în unele regiuni ale Franţei rurale. Transilvania a fost ocupată de către austrieci de la 1700 la 1918, adică 218 ani şi românii ardeleni nu vorbesc germana nici acasă şi nici pe stradă, poate numai elevii de la un liceu de profil.
Basarabenii au fost ocupaţi 200 de ani de ruşi dar vorbesc limba moldovenească (română) în familie. Deci ideea romanizării Daciei ocupată teritorial numai o treime de Roma cade şi din punct de vedere al simplei logici istorice. Tot mai evident ies la lumină cercetări ştiinţifice legate de ADN, că românii sunt urmaşii dacilor. Nu va trece mult timp când curentul istoriografic al originii geto-dace a limbii şi poprului român se va impune, bineînţeles cu recunoaşterea unor influenţe istorice latine sau slave. Genetic, nu ne-am schimbat de 5.000 de ani, suntem tot daci. Un studiu de paleogenetică, realizat între anii 2003-2006, a arătat că, genetic, suntem daci, iar teoria latinizării făcute de Imperiul Roman este falsă.

Studiul, realizat de dr. Georgeta Cardoş, specialist în genetică, cu sprijinul Universităţii din Hamburg, Germania, a pornit de la ţesuturi osoase recoltate din peste 20 de situri arheologice din România, de la un număr de 50 de indivizi aparţinând populaţiilor care au trăit aici cu 5.000 de ani în urmă. Datele genetice obţinute au fost comparate cu cele ale românilor de astăzi. Concluzia a fost că între actuala populaţie a României şi cele care au trăit pe teritoriul acestei ţări cu 5.000 de ani în urmă există o clară înrudire genetică, iar fondul de bază dovedeşte continuitatea şi legătura strânsă cu populaţia străveche, adică cu dacii, ramura nord-dunăreană a marelui neam tracic.
      Sursa: noi.md / http://ecology.md/

               Drum drept spre Lumină dragi români !

11 comentarii:

 1. La MULŢI ANI ŢARĂ BOGATĂ-oRIŞICÎT AI FOST FURATĂ-ORICÎŢI TRĂDĂTORI AR VREA-SĂ TE VÎNDĂ N-AR PUTEA ! Aşa m-am gîndit eu acum în timp ce-ţi scriu să doresc AZI ROMÂNIEI NOASTRE . lA FELUL ÎN CARE ÎNCEPI ACEST ARTICOL ,MĂ IA DISPERAREA....."La mulți ani românilor de bună credință, de pretutindeni, care încă mai speră că această națiune va renaște din întunericul în care am fost aduși." Ai dreptate prieten drag.... CE E DE FĂCUT în afară de-a constata şi NE confesa ?

  RăspundețiȘtergere
 2. Salut tuturor. Îmi permit astăzi de ziua națională sa fac o prima luare de poziție pe blogul lui Marius cu riscul de a supăra pe unii cititori. Nu asta este scopul mau și vreau sa ii asigur pe cei care au alta părere de întreaga mea înțelegere și respect. Dacă Marius considera ca inoportun comentariul meu, atunci nu ma supăr dacă îl banează.
  Deci patriotismul este o manipulare sociala în masa. El pare bun și demn, dar in realitate nu este altceva decât o tehnica antica de a crea separare sau divizare.
  Dacă ar fi sa raman coerent l-as pune în aceeași categorie cu afilierea la o anumita religie sau un pic exagerat, dar nu departe de adevăr l-as asemăna cu identificarea cu o anumita echipa de fotbal.
  Toate aceste separări intre oameni au creat adversitati care au fost folosite de păpușarii planetei pentru a-și atinge interesele, după formula "divide și stapaneste". Deci urez la multi ani omenirii întregi și ii doresc sa se unească dincolo de programele de separatism.
  Cu drag tuturor.


  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Tocmai te-ai desconspirat-esti o samanta stelara,nu mai poti fi manipulat in niciun fel,bravo pentru ce-ai punctat in comentariu,

   Fara frica,fara frica,
   cabala,ACUM pica!
   NAMASTE!

   Ștergere
 3. Perfect si dureros acest tablou al Romaniei si romanilor. Speram ca sososeste cat mai repede JUSTITIA DIVINA pentruca cea de pe pamant lipseste in totalitate. Doamne ajuta! Cu Dumnezeu inainte !!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu vreau sa deranjez pe nimeni,Dar,Ar fi timpul sa nu ne mai consideram romani,latini,romani,traci,americani,rusi,sud-africani,arabi,nemtalai-rasa ariana etc.ar fi timpul sa ne consideram terrani,gaiani,solarieni,galactici,fiinte universale de lumina una cu DUMNEZEU,sa nu ne mai incalcim limbile si injosim unii pe altii,parerea mea,imi cer scuze daca deranjez cu gandirea mea.Eu nici-o data nu m-am considerat roman de-al lui Traian,ci dac de-al lui Decebal si trac si binenteles LEMURIAN(nu simt de loc ca as fi petrecut ceva timp prin Atlantida).
  Oricum ROMANIA ramane ROMANIA,chiar daca la putere se perinda numai hoti ,infractori,mafioti si vanzatori de tara,soroisti,anunache-hibrizi si reptilieni hibrizi,grosu suntem fiinte de LUMINA,trezite,semitrezite sau adormite in functie de contractul sufletelor incarnate pe acest teritoriu binecuvantat si aparat de Dumnezeu.
  Din granitele tarilor sa le facem cabalistilor custi.
  NAMASTE.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bună dimineaţa LUMINĂ APRINSĂ în noaptea minţii unora. AI PERFECTĂ DREPTATE,daar nu crezi că e prea devreme să facem ACUM- astfel de afirmaţii,cînd semenul nostru încă nu a depăşit faza egocentrismului,cînd el crede şi se crede doar pe sine şi că după el şi în urma lui potopul ? aşa să sperăm că va evolua OMUL dar va mai curge muultă apă pe dunăre pînă ce conştientizarea de sine şi de cel de lîngă sine de un sine cu "eu" l meu,se va realiza aşa cum în sinea noastră aspirăm fiecare,vor mai trece cîteva -zic eu-zeci de generaţii.Deoarece după cum vezi bunul meu Zolt şi priveşti în jurul tău, în afară de grija burţii,a strînsului de bani şi averi, agoniseală,boală,stress,timp pierdut cu orice altceva ,în afară de AUTOEDUCAŢIE,nu prea ai ce vedea-desigur,ca în orice domeniu,mai sînt şi unele abateri de la regulă dar astea-s excepţii.Şi mai sînt convins că Marius nu se va supăra pentru addenda ta,ba dimpotrivă-zic-eu îţi va aplauda DESCHIDEREA,ÎNDRĂZNEALA-de bine- şi nu în ultimul rînd VIZIONARISMUL ! Şi motto-ul domnului M.T.Keshe este CAM PE ACCEAŞI UNDĂ CU IDEEA TA.

   Ștergere
 5. Mai punem si cate-o dedicatie cu acordul lui MARIUS.
  https://www.youtube.com/watch?v=5FgvcNqvHIs
  https://www.youtube.com/watch?v=RhvVm2Pvvf0
  https://www.youtube.com/watch?v=iU0hlgcwSCA
  https://www.youtube.com/watch?v=8xWLQWa33Qc
  https://www.youtube.com/watch?v=FxKHEk-uq-I
  https://www.youtube.com/watch?v=jbmyPlqxMvg
  https://www.youtube.com/watch?v=mQLYwj3JayA

  RăspundețiȘtergere
 6. Sa fiti fericiti....asta va doresc. Am vrut sa scriu aceeasi idee ca si Zolt si Nescu, dar le multumesc pentru ideile expuse si sunt in acelasi asentiment. Noi am venit aici in aceasta locatie pe terra pentru una sau mai multe misiuni. Lumea a fost "invatata" sa astepte un ajutor exterior si asta fac, asteapta marele salvator. Imi pare foarte rau cand vad suflete care se invart in aceasta matrice cu incarnari dupa incarnari si nu mai termina. Cred ca este un timp al schimbarii, (de asta unii am venit aici) care abia a inceput si va mai dura generatii pana se va simti schimbarea. Noi trebuie sa raspandim adevarul pe care il stim si il simtim, tuturor celor care sunt aproape de noi si simt si ei ca rezoneaza. Biblia si celelalte carti de capatai ascunt in ele adevarul, ele pot fi un ajutor pentru a convinge sufletele sa se opreasca din acest cerc....mai ales ca timpul e propice. "Eu sunt calea, adevarul si viata..." a spus un suflet de luminat. Atentie la minciuna amestecata cu adevarul. :)

  RăspundețiȘtergere
 7. https://www.youtube.com/watch?v=ZappkPkLOfU

  RăspundețiȘtergere
 8. https://www.youtube.com/watch?v=0Uxn07QbQxk

  RăspundețiȘtergere
 9. Mulţumesc Zolt pentru comentariul făcut,FILMULEŢELE youTUBE şi aprecieri-CEI DE-O SEAMĂ SE ADUNĂ !

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.