marți, 12 decembrie 2017

Keanu Reeves: Elitele de la Hollywood folosesc sângele copiilor pentru a-și prelungi viața


  În ultima vreme, așa cum scriam în articole mai vechi, ies tot mai multe adevăruri cu adevărat teribile la suprafață, teribile și de necrezut pentru o minte precondiționată și oamenii care nu ies din șabloanele impuse de societate. Am publicat articole despre cercurile de prostituție, pedofilie și trafic de copii, în care sunt implicate mari personalități americane, precum Hillary și Bill Clinton, Bush Sr., John Podesta și fratele său și mulți alți congresmeni și oameni politici, dar și stafful Vaticanului. Iată că acum a explodat ,,bomba sexuală” și de la Hollywood.

De mult atrăgeam atenția asupra filmelor de desene animate pentru copii difuzate de compania Disney, cu mesaje subtile, subliminale, cu conotație sexuală. Walt Disney este recunoscut dealtfel ca un pedofil vestit, sub studiourile sale având camere secrete în care se desfășurau adevărate orgii cu copii, în care erau invitate doar elitele acelui timp, într-un cerc extrem de restrâns și închis. În prezent tot mai mulți actori ies la rampă și dezvăluie că au fost abuzați sexual când erau copii-actori. Printre alți mari actori care dezvăluie scandalul sexual de la Hollywood, iată că și Keanu Reeves dezvăluie un adevăr și mai crud din culise.

El nu a făcut deschis aceste declarații pentru că risca să fie executat de Matrix, nu ?... chiar filmul cu acest nume, în care a jucat un rol central foarte important, în care ne-a expus într-o manieră SF, că de fapt noi trăim într-o falsă realitate – Matrix – fabricată, iar lupta pentru a ieși din ea este o luptă individuală, în care trebuie să ne unim cu toții, pentru că numai astfel putem învinge.

Elitele de la Hollywood folosesc "sângele copiilor pentru a se ridica", potrivit lui Keanu Reeves, care avertizează că "acești oameni cred că cu cât copilul este mai inocent și cu cât mai mult a suferit înainte de a muri, cu atât mai mare este nivelul cu care ei se ridică”. Acum ce înseamnă în mintea lor malefică ,,a se ridica”, doar ei știu, probabil către Lucifer sau Satan, idolul la care ei se închină.

,,Dezvăluirile care vin din Hollywood acum, vă spun, sunt doar vârful aisbergului ", a declarat Keanu Reeves la Milano - Italia, unde a inaugurat trei motociclete pe care le-a proiectat pentru o companie pe care a fondat-o în 2007. Explicând că "își construiește un viitor", unde este "liber de cătușele de la Hollywood", starul John Wick a vorbit cu repulsie despre "locul copilului în Hollywood". "Copiii sunt venerați, sunt pusi pe piedestal, dar sunt și torturați, violați, uciși și consumați în diferite moduri”. ,,Ei Sunt monedă. Și eu sunt trist să spun, că această practică pare să devină tot mai deschisă în acele cercuri în ultimii ani". Keanu Reeves, a cărui soră mai mică a suferit de leucemie, consideră că "este de neconceput "că oricine ar putea fi " atât de egoist încât să distrugă viața unei persoane tinere pentru propria plăcere personală. "
"Dar aceasta este un fel de persoană care activează la Hollywood", a spus Reeves, care a donat 70% din câștigurile sale din trilogia Matrix către spitalele care tratează copiii cu cancer. "Acești oameni sunt sociopați, pur și simplu".

Clubul elitist al miliardarilor consumă sânge și recunosc deschis că doresc să recolteze sângele copiilor pentru a câștiga nemurirea. Aminteam de asemenea în articole mai vechi că ei folosesc transfuzia de sânge de copii. Din 6 în 6 luni ei își schimbă sângele complet în clinicile lor private și pentru asta au sanatorii de lux unde sunt crescuți copii, cu tot ce este mai bun și sănătos, pentru a fi apoi folosiți ca donatori pentru ei. Nu vă mirați că elitele au vârste înaintate și sunt încă în viață? Rockefeller a murit la 101 ani, Kissinger trăiește la peste 80, Soros l-ați văzut ce fosilă vorbitoare ahtiată după bani este, Bush Sr. a trecut de 90, cu toate că este în cărucior cu rotile și să nu mai vorbim de regina Marii Britanii, care recent a făcut 75 de ani de căsnicie ?!.... și mai toate familiile regale europene, care sunt neamuri.

 Acest Hollywood este tot creația cabalei. Acolo există consilieri CIA pe diverse probleme și toate filmele care se fac și se difuzează trebuie să aibă acordul lor. După cum ați observat în filmele lor totul este propagandă. Americani întotdeauna câștigă și sunt eliberatorii planetei de ET malefici, eliberează țări de dictatori și teroriști și nu în ultimul rând, mai ales în ultimii ani, au imaginat toate scenariile posibile unor minți bolnave de extincție a rasei umane sau de distrugere a planetei. Nimic nu este întâmplător, doar știți...

 Toate astea pentru a introduce virusul, care lucrând în mințile oamenilor, mai ales ale acelora încă netreziți, să facă oamenii să creadă că, chiar sunt posibile astfel de scenarii, ori o masă mare de oameni gândind asta, chiar poate face posibile astfel de scenarii, pentru că noi creăm realitatea după cum prea bine știți.

Ori toate aceste fapte ieșind la suprafață, demonstrează că Iisus avea dreptate când spunea că la sfărșitul timpurilor ,,Adevărul va ieși la suprafață precum uleiul deasupra apei...” . Și multe altele ies zilnic la suprafață și nu doar atât, ci sunt supuse atenției maselor și organelor juridice pentru judecarea lor, după cum ați putut citi din informările lui Ben Fulford, David Wilcock, Cobra, David Icke și alții. Li se apropie ștreangul acestor satane care se credeau stăpânii noștri.

   Dreptatea divină să se întroneze pe această planetă greu încercată și Drum drept spre Lumină tuturor !


 Katy Perry admite că a mâncat carne umană : Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.