miercuri, 6 decembrie 2017

Karuna 5 - Memoriile ostaticilor

COBRA: O mare bătălie se desfășoară acum în orbita joasă a planetei.
Sunt informații că au fost văzute, în aceste zile, diferite obiecte sau rămășițe ale unor obiecte cosmice care au căzut și au ars (la fel ca meteoriții) în diverse zone de pe glob (unul l-a filmat chiar Ben Fulford în Japonia). Ultimul pas pentru eliberarea sistemului nostru solar de către Comandamentul Ashtar ...
    Victorie Luminii!3 comentarii:

 1. Asteptam cu Sufletul la gura, Eliberarea GAIA !
  Multumim din inima Galacticilor de La Comandamentul ASHTAR pentru munca lor pentru eliberarea noastra !

  Multumim din tot Sufletul nostru Primului CREATOR, ca avem ocazia sa traim aceste momente deosebite ale istoriei !

  Multumim si tie Marius, pentru informatiile noi .!.

  DumnezeuL Prim CREATOR sa ne ajute in continuare ! Victoria Luminii !

  RăspundețiȘtergere
 2. De-ar fi cadoul umanitati de craciun ...Doamne ajuta !Asa sa fie !

  RăspundețiȘtergere
 3. salutări Mariu ! Ce rău îmi pare că translat google nu a fost atît de coerent pentru logica textului pt.limba română. dar ca completare eu mai iau informaţii şi de pe site portughez dedicat special activităţilor şi evenimentelor din spaţiu,dar şi a neexplicatelor ciudăţenii-aşa cum încearcă unii să pară a fi- a ceea ce se întîmplă în diverse locaţii terestre. site-ul pentru cei interesaţi se numeşte UFO ON LINE . Cred că ar fi de un real folos dacă unul dintre cititorii frecvenţi ai saitului tău ar face o muncă benevolă de a traduce corect astfel de mesaje ,cum este acesta transmis de ASHTAR. MULŢUMESC SOARE LA TINE LA ZĂRNEŞTI ! de la DROBETA citire .

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.