joi, 28 decembrie 2017

Este Timpul Tranziției pentru planeta Pământ – 2018 și mai departe... La Mulți Ani tuturor !


  Așa cum mulți dintre voi ați fost informați, prin articolele publicate de mine pe blog, 2017 a fost un timp incredibil de provocări, schimbări, tulburări sociale, politice, militare, incendii în California și Australia, inundații, cutremure, secete cumplite, uragane și furtuni extreme, stabilite de ființe cu o agendă negativă, care au continuat să creeze "steaguri false" în SUA (Las Vegas) și-n întreaga lume, precum și divulgarea persoanelor foarte bolnave de la vârful structurii puterii americane și de la Hollywood, implicate în trafic de copii și abuzuri sexuale pedofile ... și mult mai multe... 


Doar cine nu vrea să vadă progresele făcute de Forțele Luminii în acest an, spune că nu s-a întâmplat nimic pozitiv pe planetă. Lovituri majore au fost date cabalei prin distrugerea rețelelor de trafic de droguri, trafic de ființe vii, precum și înfrângerea Statului Islamic în Siria și Irak. Razia efectuată de Marină în sediul central CIA și ridicarea documentelor și hardurilor calculatoarelor, este un eveniment major, nemaiîntâlnit în istoria SUA și care la anul va avea efecte majore în plan mondial.


Președintele Trump, tocmai a semnat un ordin executiv care blochează toate conturile și proprietățile din SUA, persoanelor care au fost implicate în trafic de persoane sau crime împotriva umanității. De asemenea s-a dat ultimul ultimatum cabalei de a se preda, după care vor urma operațiunile de înlăturare fizică a lor. Legea GESARA este gata de implementare și anunțare publică foarte curând. Oficial din 23 Decembrie ora 24.00, Rezerva Federală nu mai există. Mă aștept ca ceea ce vom vedea în 2018, să fie dezvăluirea unor oameni foarte bolnavi, manipulativi, de la vârful elitelor politice, religioase, media și corporatiste, nu numai din Statele Unite ... ci din întreaga lume și arestarea lor. Acesta este un lucru foarte bun. Ei s-au ascuns în umbra omenirii de prea mult timp; Cred că ar fi valabilă zicala: ,,Înainte de ivirea zorilor este întunericul cel mai profund ”.

Amintiți-vă de asemenea, că tranziția completă și transformarea vibrațională a densității / dimensionale a acestui sistem solar, inclusiv a planetei Pământ, este în primul rând un eveniment cosmic evolutiv, conform planului evolutiv al planetei Pământ ... precum și momentul în care conștiința umană 3D atinge cel mai înalt potențial pentru a putea face saltul spre dimensiunile mai înalte. Schimbarea dimensională și transformarea superioară a acestei lumi, nu se bazează pe vreun moment sau dată (timpul există doar în 3D). Este pur și simplu un proces continu de evoluție a acestui sistem solar incluzând această planetă. Și desigur, a unui număr de oameni ce aleg să se trezească ... și să participe la această schimbare pozitivă.

Momentul transformării este de așteptat să se producă atunci când cel mai mare număr de evenimente cosmice care afectează planeta Pământ (schimbările pământului) ce se petrec în această epocă, se sincronizează cu nivelul conștiinței umane și conștientizarea vieții spirituale ce atinge cel mai înalt punct al potențialului său ... atinge vârful. Acest lucru se va întâmpla, acest moment de schimbare spre 4D va avea loc, literal, la fel de rapid ca și "mișcarea unui ochi". Această modificare a duratei de viață în 4D va fi instantanee. De asemenea, pe noul nostru Pământ 4D, vor fi și niște matrice vibraționale ale dimensiunii 5D. Dar fiți siguri că va fi un loc renăscut și mai frumos, mult mai frumos, de a trăi ca o lume 4D sau 5D. Dar pentru asta trebuie mai întâi să ne schimbăm noi, până la nivelul cel mai profund al ființei. 

Trebuie să știm că a patra dimensiune, este una a unei călătorii spre interior spre expresia completă a iubirii ... iubirea de sine și iubirea unii pentru alții. În timpul acestei evoluții spre 4D, spre o viață de iubire, amintiți-vă să iertați ... iertați-vă pe voi și iertați pe alții pe drumul spre ... deschiderea inimii voastre.
Această călătorie de la 3D la 4D poate fi exprimată ca și călătoria de la mii de ani de energie masculină / intelectuală / logică și exteriorizare, axată pe căile minții, prin trecerea la expresiile mai blânde de energie feminină / dăruire / intuitivă concentrată pe ... căile inimii. Căile păcii, dăruirii ... și iubirii. Așa cum au spus mai mulți înțelepți înainte: "... iubirea este forța cea mai puternică din univers".

Planeta Pământ / Terra și toți oamenii sunt pe cale să treacă prin schimbări majore, o etapă majoră de creștere, o schimbare în vibrație, numită "înălțare/ascensiune". Este o vibrație complet nouă, o nouă conștiință, o conștiință superioară, o nouă existență ... pentru prima dată în istoria planetei noastre. Totalitatea acestei experiențe pentru noi va fi o curățire, o renaștere, o transformare. Aceasta va include o tranziție. Cel mai important, pentru oamenii de pe planeta Pamant - va fi un nou început, este pur și simplu un pas natural evolutiv. Deși procesul a început deja, Pământul este pe cale să se transforme în viitorul apropiat din forma sa actuală de materie organică, materie solidă în 3D, în nivelele superioare ale unei substanțe fine, de esență cristalină a dimensiunii 4 / realitate densitate, viteză de vibrație, o frecvență mai rapidă decât în prezent ... întrucât sistemul solar cu Pământul traversează zona galactică a planului ecuatorial al galaxiei Calea Lactee.

În general, această nouă zonă a spațiului 4D, este un loc în care materia are o densitate și o greutate mai mică, o zonă cu vibrații de energie mult mai rapide și cu o frecvență mai mare. Este, de asemenea, o dimensiune în care timpul nu va mai avea un efect asupra oamenilor de pe Pământ. Dintr-o dimensiune 4D, perspectiva – timpul, nu există. În plus, această zonă a spațiului are, de asemenea, o "gaură neagră" cu energii magnetice foarte încărcate în miezul său. Sistemul solar al Pământului și planeta Pământ vor întâmpina, la intrarea în această zonă, energiile magnetice foarte încărcate ale acestei "găuri negre" și vor simți efectele acesteia. Unii dintre oamenii de știință, astrofizicieni, numesc această zonă în care am intrat - un nor de energie interstelară, un val de energie galactică sau torsională. 
Accelerarea sistemului solar și a planetelor acestuia, inclusiv a Pământului, datorită ratei de vibrații, a frecvenței mai rapide a acestei zone - ridicarea lor în cea de-a patra densitate, rezultă în evenimente geofizice continue și schimbări suplimentare ale planetei Pământ - aceste schimbări au fost proiectate să înceapă la mijlocul lunii octombrie 2011 și așa s-a întâmplat.

Nu vă mai setați singuri ideea că ET pozitivi tot spun că ne ajută, dar nu s-a întâmplat nimic, pentru că marea majoritate nu vedem decât lucruri mărunte și puerile politice, sociale, etc. aruncate în mass-media pentru distragerea noastră. Trebuie să înțelegeți că acesta este un eveniment de nivel cosmic, nu doar local. El deja este pornit și cale de întoarcere nu mai există. Cu cabala sau fără, acesta se va produce cu siguranță, dar depinde durata lui de trezirea și ridicarea conștiințelor ființelor trăitoare pe acestă planetă, în special de noi oamenii.

Odată ce Pământul vibrează în nivelele superioare ale celei de-a patra dimensiuni, locuitorii Pământului, inclusiv toți oamenii, vor fi schimbați pentru totdeauna. Momentul schimbării vieții umane 4D se va întâmpla într-o "clipire de ochi", atât de repede. După schimbare, oamenii vor manifesta o varietate de abilități naturale, multi-senzoriale, așa cum nu au mai fost niciodată experimentate în masă, istoria Pământului. Aceste noi abilități includ: telepatia, telekineza, teleportarea și levitația. Pentru întreaga omenire transformată - conștiința umană, viața umană, va face un salt cuantic în evoluție. Oamenii vor învăța în cele din urmă și în primul rând despre adevărul și realitatea sufletului lor, despre adevărata lor esență și originea spirituală. Omenirea 4D va trăi o adevărată viață spirituală - conștiința de sine completă și cunoașterea, revenirea totală a memoriei, clarviziunea, claritatea și o mai mare armonie naturală cu ceilalți și cu natura.

Aceasta va include o transformare completă a sistemului solar. O transformare completă a rasei umane pe planeta Pământ. Vom avea corpuri cristaline (nu ca acum bazate pe carbon), sănătoase, pline de lumină cu vieți veșnice. Și un mod frumos de viață pe care, poate niciodată nu ni l-am imaginat. De data aceasta în istoria Pământului va începe ceea ce mulți au descris, ca o nouă epocă a iluminării, o epocă a reînnoirii umane reale ...

Noi oamenii de pe Pământ, ne vom determina propriul destin, vom face propriile alegeri conștiente ... ne vom determina viitorul. Nimeni altcineva. Dar diferența este că, odată cu această schimbare evolutivă, de acum înainte, noi oamenii de pe planeta Pământ, acum o rasă a celei de-a patra dimensiuni, nu vom mai fi singuri. În sfârșit, vom fi cu adevărat reconectați cu frații, surorile și verișorii noștri din stelele acestui vast univers plin de viață simțitoare și inteligență. Într-adevăr o familie și o comunitate de viață intergalactică.

   Așa am zis și așa o să fie....! Un An Nou Fericit și să ne vedem cât mai curând în 4D și ... mai sus împreună cu frații noștri galactici !
      Victorie Luminii !

   Sursa: Inspirat din http://www.andromedacouncil.com/  

18 comentarii:

 1. Marius : Trebuie sa stii ca Pamantul si Oamenii au intrat in 4D chiar in 2006 ,, ! ! ceea ce urmeaza este 5D , in 2018 !
  acum de aceea au fost posibile Muullte 'treziri' pentru ca in 4D {deja} vibratiile sunt cu mult mai ridicate !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Desigur, dar așa cum înțelegem noi aceste dimensiuni, fiecare sunt structurate pe 12 octave vibrațional din ce în ce mai înalte, ori ca să trecem în 5D trebuie să evoluăm prin toate. Spiritul planetei, Gaia, este deja în 5D, acum trebuie să urcăm cu mama noastră, corpul fizic al planetei Pământ, treaptă cu treaptă, pentru a trece în 5D.
   Ascensiune ușoară și numai bine !

   Ștergere
  2. BUNA SEARA ! MA SCUZATI,IN 2009 AM INTRAT IN 4D,2012 IN 4,2 NOEMBRIE..ACUM 5,1 ,TOATA LUMEA MAI PUTIN PERCEPTIA UNORA :GREI DE CAP..

   Ștergere
 2. Fara suparare dar se fac afirmatii fara nici un fel de acoperire, cand a facut Marina razie în sediul central CIA si de unde gogomania ca din 23 Decembrie ora 24.00, Rezerva Federală nu mai există?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Din actualizările făcute de Ben Fulford, David Wilcock și multe alte surse credibile, insideri ai serviciilor americane. Pentru a vă convinge căutați aceste informații pe blogurile americane. Câteva dintre ele sunt afișate în dreapta blogului meu la Bloguri Favorite”.
   Numai bine

   Ștergere
 3. lUMINĂ,PACE,IERTARE,MULŢUMIRE,IUBIRE....NAMASTE MARIUS şi TUTUROR CITITORILOR ACESTUI MINUNAT BLOG ADUCĂTOR DE ÎNCREDERE . DRUM DREPT ÎN LUMINĂ ! IUBIREA FIE CU OAMENII !

  RăspundețiȘtergere
 4. Doamne ajuta ptru toata omenirea si nu numai,,,,SI ASA ESTE, namaste ,,AN NOU CU LUMINA SI IUBIRE,,

  RăspundețiȘtergere
 5. Oameni buni,noi defapt ne indreptam spre" noua ordine mondiala " ..

  RăspundețiȘtergere
 6. Namaste,tuturor in Noua Era ce se prefigureaza !!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 7. LA MULTI ANI Marius si voua dragi cititori ai acestui minunat blog ! Va doresc multa fericire si indeplinirea tuturor dorintelor sufletelor noastre cu multa dragoste Maya !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc și să ai parte de multă dragoste și Lumină Divină acest an.

   Ștergere
 8. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=14135

  RăspundețiȘtergere
 9. O povestire ce poate inspira un film SF ce poate ajunge No.1 la Hollywood. Ferice de cei care cred in asemenea grozavii (pot spune chiar povesti de adormit copii).

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Înainte de a trata cu dezavuare aceste informații informează-te, caută, cercetează, dar mai ales întoarce-te spre interior printr-un proces de autocunoaștere și atunci vei avea răspuns la toate aceste întrebări și nelămuriri ale tale.
   Drum drept spre Lumină!

   Ștergere
  2. Marius . Lumina inseamna adevar. Articolul de mai sus este pura FICTIUNE. As putea purta o discutie de o saptamana cu tine despre spritiualitate. Dar pentru mine cei ce cred cu adevarat in asa ceva are o maturitate a unui copil de gradinita. Deci cum explici unui copil de gradinita ce inseamna Dumnezeu si spiritalitatea. Este foarte greu si anevoios iar daca este mai incapatanat risti sa nu inteleaga nimic. Am avut rabdare si am citit o mare parte a acestui articol deoarece mi-a placut asa ca idee fictonala. Insa cand am citit comentariile si am realizat ca sunt oameni care cred in asa ceva sicer ar ramas surprins. Sincer nu am timp si nici rabdarea necesara sa imi incarc memoria cu informatii inutile. Consier acest articol un bun scenariu de film SF si doar atat. Daca sunt alte persoane de alta parere fata de a mea este problema lor. Dar pe mine ma ingrijoreaza faptul ca din ce in ce mai multe persoane incep sa creada in asemenea profetii . Poate ca asta e boala noastra a oamenilor sa credem prooroci mincinosi iar pe cei care ne duc spre adevar sa ii rastignim.

   Ștergere
 10. Oamenii care au creierul in 4D sau poate 5D. https://www.facebook.com/AlandalaOfficial/videos/1535050473290355/?hc_ref=ARR7ay0AxVn1B5VO9nCrKdoMnW6ewLgob1OeYxlnGF2WX2NgIgokLN_LkEJD8Pefw98

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.