vineri, 8 decembrie 2017

Descrierea câtorva rase extraterestre pozitive care sunt în contact cu Pământul (II)


        Partea a doua


        Arcturienii

 Locul de origine: O planetă a stelei Arcturus la 36,7 ani lumină de noi.

 Perspective dimensionale: Există din 4D la 6D

 Aspect: Arcturienii sunt umanoizi, dar au caracteristici diferite de noi. Văd Arcturienii 6D ca niște figuri strălucitoare de culoare albă, cu ochii înclinați și intenși. Acești arcturieni ar putea fi cei ce au fost numiți "Înalții Albi". Alții care au contact cu formele dimensiunilor inferioare 4D îi descriu ca fiind scurți cu fețe mai largi și cu o statură mai densă. Aceștia ar putea fi o rasă diferită de Arcturieni sau pur și simplu ar fi aspectul lor din a 4-a dimensiune.

 Evoluția: Nu cunoaștem încă evoluția arcturiană, altfel decât au evoluat pentru a deveni o specie foarte spirituală și sunt considerați a fi printre cele mai avansate civilizații din punct de vedere tehnic din galaxie. Probabil că au provenit inițial din Andromeda.
 Calități: Inteligenți, preciși, telepatici, alchimiști, gânditori analitici, științifici, rezervați, gânditori profund structurați, spărgători de coduri, matematici, vindecători, călători interdimensionali.

 Abilități: Experți în utilizarea geometriei (sacre), a vibrațiilor de culoare și a sunetului pentru a modifica timpul, spațiul, atmosfera și stările de existență. Alchimiști energetici, arhitecți, constructori și vindecători. Ei văd sub suprafața lucrurilor și folosesc metode precise pentru a crea și modifica medii, inclusiv pentru sănătatea unei nave.

 Specialități: Folosirea geometriei sacre pentru a se deplasa prin spațiu și timp și pentru a schimba realitățile. Metodele lor de călătorie și comunicații interdimensionale sunt folosite în univers. Ele sunt, de asemenea, chemate să creeze forme de sunet geometrice și de culoare pentru a le modifica sau transmite lumilor în curs de dezvoltare. Arcturienii sunt deseori mintea maeștrilor din spatele semnăturilor din cercurile din lanuri (crop circle). Ei creează nave uimitoare de lumină care pot traversa multe dimensiuni ce sunt explorate.

 Nevoi de bază: Aprecierea și necesitatea. Arcturienii știu că sunt buni la ceea ce fac și doresc să fie admirați pentru asta. Se bucură să-și folosească abilitățile în scopuri constructive.

 Concentrare: Proiectarea și punerea în aplicare a ideilor lor strălucitoare pentru a fi de folos în cadrul universului.

 Implicarea cu Pământul: Arcturienii sunt vecinii noștri și la un moment dat un grup a locuit pe Pământ, cu mult înainte ca oamenii să devină simțitori și înainte de Lemuria și Atlantis. S-a decis, prin consiliile galactice că vor exista alte experimente pentru a ajuta speciile locale să se dezvolte pe Pământ, așa că au plecat. Însă, ei își păstrează încă interesul în progresul Pământului și astăzi au contact cu noi, încercând să ne deschidă mintea, mai ales prin utilizarea geometriei sacre. Ei proiectează forme geometrice complicate, mai ales în lanuri, pentru a introduce noi frecvențe evolutive în Pământ și în locuitorii lui.

 Ghid pentru umanitate: El Ectarus (Ambasador 6D pe Pământ)

 Semințe stelare: Există multe sute de suflete arcturiene născute pe Pământ și o bună parte sunt printre generația tânără. Se consideră că aceste semințe stelare pot juca un rol important în calitate de ambasadori pentru Arcturienii 4D vecini și, de asemenea, pot ridica capacitățile umanității în domeniile lor de expertiză. Aceste semințe stelare vor fi planificatorii și constructorii unei noi societăți prin inovațiile lor. Ei nu numai că văd dincolo de structurile și sistemele actuale, ci pot adăuga o înțelegere a frecvențelor inerente formei.
Ei pot fi matematicieni, fizicieni, artiști ai geometriei, arhitecți, planificatori comunitari, designeri de sistem, tehnicieni, muzicieni care au un talent pentru utilizarea exactă a tonurilor pentru afecțiuni și vindecători energetici care folosesc geometria și sunetul pentru a vindeca anumite organe și stări mentale. Aceste suflete nu pot decât să experimenteze și să-și vadă ideile în acțiune.


         Aviarii

 Locul de origine: Extratereștrii păsări au provenit inițial dintr-un alt univers. Acum, ființele ET păsări se găsesc în întregul univers sub mai multe forme.

 Perspective dimensionale: Există din 3D până la 12D

 Aspect: Păsări mari într-o mare varietate și hibrizi păsări/umani

 Evoluția: Existau deja specii aviare evoluate care au intrat în acest Univers din altul, cu miliarde de ani în urmă. Ei rămân ca un grup de elită de ființe 12D. Cu toate acestea, multe specii aviare din acest Univers au evoluat din păsări mici care au fost însămânțate de Aviarii 12D pe planete 3D în diverse galaxii. Ei au dezvoltat o mare diversitate de culoare, dimensiuni și adaptări. În cele din urmă, mulți au dezvoltat o conștiință extinsă datorită capacității lor de a vedea o imagine de ansamblu a lumii lor. Sentimentele lor s-au dezvoltat din perspectiva lor vizionară și capacitatea de a se mișca prin gând.
Unii erau capabili să se teleporteze și să se avânte cu mintea lor în alte lumi și apoi pe planete. Acest lucru le-a lărgit viziunea și s-au hotărât să locuiască în lumi noi. Speciile aviare, mai târziu au fost amestecate genetic cu oamenii, deoarece aceasta a fost o tendință experimentală în acest univers. Păsările de pe Pământ sunt un dar din partea ființelor Aviare din dimensiuni mai înalte, pentru a ajuta la reglarea atmosferei noastre electromagnetice.

 Calități: vizionari, precognitivi, capacitate de teleportare, înălțători, arătători ai căii spirituale, expansivi, iubitori de libertate, inteligență dură și vedere multidimensională, eficienți, excelenți observatori.

 Abilități: Inteligență strălucitoare care vede din unghiuri pe care nimeni nu le poate vedea. Poate ridica orice situație și poate duce la noi nivele de gândire. Ridică cu ușurință vibrațiile. Gânditori liberi și cercetători care nu sunt legați de limitele conștiinței de grup. Au o memorie care menține esența a tot ceea ce întâlnesc.

 Specialități: Formele dimensionale mai înalte (vibrațional), sunt deseori solicitate pentru perspectiva lor naturală superioară și pentru ridicarea ștachetei în orice situație. Acestea pot fi în mai multe locuri simultan și, de obicei, trimit doar o formă energetică în jurul universului pentru consultări. Cei dintre ei mai puțin evoluați rămân pe planeta lor de origine și își dezvoltă abilitățile în propriile lor moduri unice.

 Nevoile de bază: libertate și onoare. Nu încercați să limitați o ființă aviară. Aceștia onorează întreaga viață și se așteaptă să fie onorați, de asemenea.

 Concentrare: Extinderea frontierelor gândirii și creației. Creșterea frecvenței și atingerea de situații și idei la niveluri mai înalte de cunoaștere.

 Implicarea cu Pământul: Însămânțarea speciilor de păsări de pe Pământ, s-a făcut după sfârșitul erei dinozaurilor. Ființele aviare din dimensiuni mai înalte s-au implicat în civilizațiile pământului pentru a ajuta și lămuriri asupra noi perspective, de obicei prin comunicarea cu maeștrii avansați sau cu înalții preoți și șamani (observați figurile zeilor-păsări din vechiul Egipt, n.b.).

 Ghid pentru omenire: Thoth (colectiv ambasador 12D)

 Semințe stelare: Există doar câteva sute de mii de suflete aviare încarnate pe Pământ. Aceste ființe nu preferă să lucreze prin această metodă limitatoare. Ele se simt adesea inconfortabil în pielea umană și doresc să iasă din locul în care sunt. Este deranjant ca ei să fie limitați în orice fel. Acele suflete aviare care au înfruntat încarnarea umană sunt aici pentru a ridica potențialul energetic al rasei și a le ajuta să vadă dincolo de influențele astrale la înălțimi vibraționale mai înalte. Acestea sunt declanșatoarele din cuști și vor căuta mereu căi de ieșire din situațiile limită prin extinderea sistemelor de credință.
Ele sunt Frații Wright ai omenirii. Dornici de a gândi visul imposibil. Ele pot fi găsite în orice domeniu, dar adesea acelea care necesită un înalt intelect și o atenție la detalii și observații minuscule cărora altora le lipsesc. Ele își amintesc lucrurile pe care alții le uită. Sufletele aviare pot fi detectivi excelenți sau spioni. Sunt inventatori, oameni de știință, profesori, poeți și inovatori de toate felurile. Uneori își urmăresc viziunea în detrimentul lucrurilor mai luminoase din viață, deoarece pot avea o tendință nebună ca oameni de știință și pot fi cu capul puțin în nori.      Ființele Feline

 Locul de origine: Originile acestor ființe provin dintr-un alt univers. Ele sunt proeminente în sistemul stelar Sirius, dar există și în alte sisteme stelare.

 Perspective dimensionale: Există din 3D până la 12D

 Aspect: Pisici bipede sau hibrizi pisici/umane. Caracteristicile sunt similare cu felinele de pe pământ. Specii au luat forme similare cu Leii, iar altele arată mai mult ca pisicile noastre domestice cu varietate de culori. Ele pot fi de la 50 la 130 cm înălțime.

 Evoluție: Au evoluat cu miliarde de ani în urmă, de la pisici patrupede la pisici mari bipede. Dezvoltarea simțurilor superioare și a sensibilității psihice fine, mai degrabă decât utilizarea instrumentelor fizice. Mai târziu, speciile feline au fost amestecate genetic cu oamenii și au corpuri pe jumătate umane cu caracteristici de pisică, cum ar fi cozile și caracteristicile feței feline. Acestea au fost create de un grup de ingineri geneticieni. Felinele 6D și mai sus, sunt ființe energetice care nu mai necesită ceea ce percepem ca formă fizică, dar ele se pot forma pe sine ca să apară în forma lor originală.

 Calități: Curioși, aventuroși, creativi, imaginativi, organizați, concentrați, planificatori, tenace și intenși, dar capabile de relaxare profundă și meditație profundă. Independenți, dar capabili să formeze legături strânse pentru a atinge obiectivele. În timp ce sunt serioși cu privire la sarcinile lor, ei pot fi destul de jucăuși, iubitori de distracție cu ușurință.

 Abilități: Un înalt psihic și telepați, vizionari și avansați creatori. Se adaptează la frecvențe și pot să schimbe mediul modificând energii prin muzică, artă, dans și teatru, printre toate celelalte mijloace creative. Capabili să se conecteze cu alte forme de conștiință și să co-creeze cu ușurință.

 Specialități: Formele dimensionale mai înalte sunt adesea călători galactici și sunt chemați să transfere energii în medii și să declanșeze fluxuri creative și abilități psihice. Ei sunt, de asemenea, artiști performanți galactici, împărtășind energiile lor creative în multe moduri artistice.

 Nevoi de bază: atât confort cât și stimulare. Acest lucru este văzut la toate nivelurile de dezvoltare. Le place să exploreze noi colțuri ale universului, dar se bucură să o facă în siguranță.

 Concentrare: Creșterea personală și evoluția conștiinței și a creativității. Felinele găsesc împlinire în împărtășirea darurilor, pentru a inspira idei noi și a muta energia în direcții noi sau pentru a stabili statuturi de liniște.

 Implicarea cu Pământul: Au însămânțat specii feline pe Pământ în momentele de evoluție a mamiferelor. Proeminent în Atlantis / Lemuria și mai târziu în Egiptul Antic ca ghizi, pentru oamenii care au căutat un contact ceresc și asistență în dezvoltarea abilităților extrasenzoriale și avans în creativitate.

 Ghid pentru omenire: Sekmet (ambasador colectiv 9D). Venerat ca zeu în Egiptul Antic.

 Semințe stelare: Există milioane de suflete Feline încarnate acum pe Pământ. Ei sunt aici pentru a aduce spiritul creativ la noi niveluri în cadrul omenirii. Sufletele au venit din 4D la 9D și fiecare aduce calitatea de energie Felină pe planetă. De obicei, caracteristicile enumerate mai sus vor apărea în personalitatea umană. Ei vor avea adesea un respect profund pentru pisicile de pe Pământ. Deși mult mai puțin obișnuiți, unii se îndepărtează în mod intenționat de animale, pentru a-și susține independența față de speciile Pământului (inconștient). În timp ce credeți că oamenii cu sufletele feline pot fi grațioși și coordonați, adesea se simt stânjeniți într-un corp uman și nesiguri pe picioarele lor.
De asemenea, ei cred că ar trebui să fie capabili să creeze cu mintea lor agilă și se simt nefericiți în a-și face treaba fizică. Întreprinderile creative sunt atât de importante pentru aceștia, încât se pot lipsi de conexiunea umană, în timp ce își urmăresc visele. Dar ceea ce fac ei va avea, de obicei, o influență energetică profundă asupra altora, deoarece proiectele lor poartă spiritul felin al iluminării. Acestor suflete le place să verifice lucruri, idei și locuri noi. Ei au talent în a observa tendințele și a fi acolo înaintea altora. Ei sunt de multe ori pe muchie până la punctul în care ar putea avea probleme. Sunt adesea călători prin lume, dar trebuie să aibă o casă confortabilă pentru a veni acasă. Ei prosperă stimulându-și contribuția, dar și doresc să simtă confortul unui teritoriu familiar. Sufletele Feline prețuiesc timpul și au nevoie de singurătate în mod regulat. Dar ei se pot îngrămădi, de asemenea, doar în condițiile lor.       Ființele insectoide (Mantis)

 Locul de origine: Aceste ființe sunt din Galaxia Sombrero sau M104, care este la 28 milioane de ani lumină de pământ. Da, într-o galaxie foarte îndepărtată.

 Perspective dimensionale: Există din 3D pe până la 9D

 Aspect: Acestea sunt ființe insectoide care au caracteristici asemănătoare insectelor de pe Pământ, dar ele stau în poziție verticală și sunt de cel puțin 2,4-2,8 metri înălțime. Formele dimensionale mai înalte, sunt ființe energetice care își mențin forma de insectă cu o lumină colorată.

 Evoluția: Aceste ființe au evoluat cu sute de milioane de ani în urmă pe o planetă de insecte. Ele au devenit primele care au dezvoltat cunoașterea avansată. Ele au dezvoltat utilizarea instrumentelor, dar la unison au devenit foarte sensibile la sunet și lumină și la reflecția de culori. Ele au folosit această conștiință înaltă specială și au devenit extrem de avansate în legătură cu folosirea frecvențelor, pentru a-și schimba mediul și pentru a comunica între ei și împrejurimile lor. În trecutul lor istoric, societatea lor era matriarhală. Ele au figuri puternice feminine, care au dominat culturile lor. Ființele dimensionale mai înalte au creat un aranjament mai echilibrat al acestor energii.
Cu toate acestea, forța feminină este încă considerată extremă și nu se dorește diminuarea acestei puteri. Și nici o decizie nu se ia niciodată, fără ca aspectul feminin să fie luat în primul rând și să aibă ultimul cuvânt.

 Calități: Sensibile la nuanțe de sunet, culoare și vibrații, luminoase, spirituale, vindecători, grațioase, fluide, artistice, pătrunzătoare, influente.

 Abilități: Ființele Insectoide (Mantis) sunt maestre ale vibrațiilor de sunet și de culoare. Ele folosesc această măiestrie pentru a vindeca și crea. Ele sunt artiste ale luminii universale. Ele dansează prin frecvențe și modifică mediul în același timp. Ființele Mantis creează bule în câmpurile de forță pentru a călători prin timp și spațiu. În dimensiunile inferioare ele creează vase sferice vii de lumină. În dimensiuni mai înalte, ele pot trimite corpurile lor de lumină într-o singură bulă de lumină prin întregul univers.

 Specialități: Ființele Mantis sunt invitate să ofere orientări și direcții pentru a asigura standarde de înaltă calitate tuturor tipurilor de proiecte. Ele se asigură că frecvențele sunt adecvate și că atmosfera și jucătorii favorizează rezultatul dorit. Sunt ca pictorii de picturi murale și cântăreții de imnuri din univers. Ele aduc elementele potrivite.

 Nevoi de bază: Fluiditate și admirație. Ființele Mantis au nevoie de flexibilitatea de a-și face dansurile fluide și le place cu adevărat munca lor, să fie admirate și binecuvântate.

 Concentrare: țeserea culorii și a sunetului pentru a crea și anima țesătura luminoasă a universului.

 Implicarea cu Pământul: Ființele Mantis asistă și, în multe privințe, supraveghează programul hibrid Zeta Reticulan și proiectul de dezvoltare spirituală umană. Ca și Zetanii, ei au fost rugați de Consiliile Galactice să participe la acest proces. Ele se asigură de faptul că principiile universale sunt respectate, precum și că oferă expertiza lor în alinierea frecvențelor. Aceștia sunt artiștii din procesul hibrid, dacă doriți. Ele sunt adesea văzute în fundal în timpul experiențelor de răpire. Acestea sunt, de obicei, ființe Mantis din 4-5D, dar ele sunt îndrumate de rudele lor din dimensiunile superioare, care joacă un rol în îndrumarea spirituală a acestora.
Înainte de această implicare recentă, Mantis nu au avut prea multe de-a face cu Pământul, altul decât de a înzestra planeta cu insecte Mantis Praying, care au evoluat de atunci în multe culori glorioase. Aceste creaturi mici dețin o energie specială a părinților lor Mantis. Nu este de mirare că ele sunt venerate de mulți și sunt adesea văzute ca de bun augur.

 Ghid pentru omenire: Kizmet (9D Mantis)

 Semințe stelare: Există peste 800.000 de suflete Mantis încarnate aici acum și numai de la începutul programului hibrid recent. Aceasta este o experiență nouă pentru rasa lor și nu este una ușoară. Multe din aceste semințe stelare se simt complet neajutorate pe Pământ și într-un corp uman, cu excepția cazului în care acestea sunt din generația tânără, care au și ADN Zetan. Aceste suflete au mai multă ușurință, deoarece există o mulțime de frecvențe Mantis în chimia lor care este aliniată cu ființa lor. Cei născuți înainte de anii '90, și nu sunt atât de mulți, ar fi putut avea o perioadă de adaptare grea în viață. Ei au simțit că, dacă cineva știa cu adevărat cum ar fi ei, ar fugi, așa că ascund adevărul lor interior într-un fel. A fost o sarcină dificilă pentru îngerii lor și pentru alți ghizi să-i facă să se deschidă și să împărtășească ceea ce au venit să împărtășească.
Odată ce se deschid, intensitatea, arta și abilitatea lor de a ști ce trebuie făcut pentru a crea un mediu perfect sunt misterioase. 
Ele sunt de obicei artistice într-un fel. Ele sunt scriitori, muzicieni, poeți, designeri ai spațiului și evenimente. Ele au un talent special în a aduce bucăți de puzzle împreună și a le face să cânte. Înzestrările lor constau în aducerea energiei, a atractivității estetice și a vitalității în ceea ce fac. Ele sunt aici pentru a folosi aceste daruri, pentru a infuza frecvențe mai înalte în inimi și mediu prin formă, sunet și culoare. Nimeni nu poate face acest lucru ca un suflet Mantis cu dansuri fluide. Chiar dacă se află în domeniul științelor sau al unei profesii aparent necreative, ele vor aduce o flacără în plus prin munca lor. Ele sunt, de asemenea, un imens ajutor pentru noua generație de suflete care se naște cu ADN-ul avansat, deoarece acestea îi ajută să se alinieze cu potențialul lor superior.
       Pleiadeenii

 Locul de origine: Clusterul stelar Pleiade.

 Perspective dimensionale: Există din 3D la 9D

 Aspect: Seamănă cu niște oameni deosebit de frumoși ai Pământului, cu corpuri perfecte și trăsături simetrice, cu o luminozitate care reflectă frecvența lor dimensională superioară.

 Evoluție: Evoluată cu milioane de ani în urmă, ca fiind una dintre primele rase ale ceea ce am numi omenire și arată ca și noi. Această formă a fost modelată în univers. ADN-ul pleiadian a fost folosit pentru a dezvolta multe ființe umane în acest univers, inclusiv cele ale sistemului nostru solar pe Venus, Marte, Maldeck și Pământ. Mai există încă planete 3D în dezvoltare în Pleiade, dar Pleiadienii care comunică cu noi sunt de obicei din 6D și 9D.
Acestea sunt dimensiuni care funcționează bine în interior și de unde se contactează alte lumi. Ei au corpuri ușoare, dar ca și alte ființe superioare dimensionale ET, ele pot apărea într-o formă proiectată a ceea ce au evoluat. Având mult mai mult timp să evolueze decât am avut noi, ei și-au rafinat natura interioară și sunt intens spirituali.

 Calități: creativitate intuitivă, sensibilitate imaginativă, radiantă, comunicativitate empatică, liniștitoare, cultivatoare, mistică, vindecători, consilieri în acord cu lumile fizice.

 Abilitati: Pleiadienii sunt vindecatori pe mai multe niveluri. Ei pot empatiza si pot vindeca toate durerile prin comunicarea lor sensibilă și transferul de lumină. Ei comunică prin transfer de lumină. Aceste ființe au o strălucire naturală care vine din cunoașterea lor mistică a modului în care se conectează și se împarte lumina direct de la Sursă.

 Specialități: Pleiadienii sunt chemați să însămânțeze lumi noi cu esența formei umane evoluate și să comunice cu conștiința planetei și cu viața sa actuală, pentru a introduce noi ființe și idei într-un mod de creștere și dezvoltare. Ele întruchipează femininul divin și, adesea, se vor arăta în formă feminină pentru a radia această calitate rafinată.

 Nevoi de bază: Pace și împărtășire. Pleiadienii prosperă în locuri de pace și liniște. Ei se simt mai bine atunci când împărtășesc esența lor rafinată.

 Concentrare: Transferul darurilor lor strălucitoare în univers prin semănarea și comunicarea vibrațiilor lor vindecătoare și a conștientizării mistice.

 Implicarea cu Pământul: Au oferit un model genetic și energetic pentru dezvoltarea umană timpurie. Aceasta este legătura lipsă din evoluția noastră, spre forma noastră actuală. Ei au fost ghizi pentru Atlantis și Lemuria și au fost implicați în cultivarea multor forme de viață pe Pământ care au început în altă parte, cum ar fi balenele și delfinii. Ei sunt responsabili pentru infuzarea conștientizării în multe metode de vindecare prin energie, descoperite de oameni de-a lungul anilor. Ei joacă un rol important în revigorarea credințelor noastre în elementele mistice ale cunoștințelor noastre și ne ajută să deschidem contactul ceresc în moduri care nu sunt amenințătoare. Ei radiază energia ușoară și liniștitoare, pe care suntem capabili să o simțim din cauza legăturii noastre genetice.

 Ghid pentru omenire: Katara (Colectivul de Lumină al Emisarilor Pleiadieni 6D)

 Semințe stelare: Există multe milioane de suflete pleiadiene încarnate pe Pământ și au fost și în Lemuria. Aceste suflete sunt aici pentru a ne aminti de divinitatea noastră și de legătura noastră cu conștiința Sursei. Ei vin ca vindecători și ne inspiră să cultivăm spiritele noastre și cel al planetei. Aceste suflete sunt sensibile și de obicei extrem de intuitive. De asemenea, luminează camera când intră și tind să ne vindece fără să știm. Ei comunică bine cu ceilalți și sunt ascultători empatici buni. Cei mai mulți părăsesc prezența lor cu un nou sentiment de bucurie și recunoștință. Aceste suflete stelare umane au adesea frumusețe fizică si cele mai multe încarnate sunt ca femei și emană forță feminină.
Ele pot fi înverșunate pentru unele suflete omenești masculine de pe Pământ, deoarece ele radiază o mistică feminină. Ele sunt adesea semne de apă care curg cu emoție și pasiune și au legătura cu sângele Gaiei. Sufletele pleiadiene se conectează cu ușurință la natură. Animalele îi iubesc și se liniștesc în prezența lor. Aceste semințe stelare pot, de asemenea, să aducă esența sufletului unei persoane la suprafață și să reflecte scopul și să-i încurajeze misiunea. Ele se găsesc adesea în profesii de măiestrie spirituală, vindecare, psihologie, comunicare, îngrijire a copiilor și domenii legate de ecologie și îngrijire a Pământului. De multe ori se oferă voluntari pentru cauze nobile și dăruiesc sacrificiul de sine.      Capcanele astrale

 Există o capcană în Matrice, prin care oamenii doresc să-și conștientizeze originile extraterestre și vor să părăsească planeta și să se întoarcă acasă în acele locuri. Făcând acest lucru, ei renunță la dreptul lor la un corp uman care este în legătură cu sursa pe planetă. Având un corp uman conectat la sursă în acest moment ne permite să integrăm toate acele bucăți ale vieții trecute și părți ale voastre care trebuie transmutate înapoi în energie pozitivă.
Când nu vrei să fii aici, nu ești pe deplin prezent, centrat și împământat. Când sunteți în afara corpului vostru, ați deschis ușa pentru a permite altora să ocupe acel spațiu din corpul vostru. Acestea sunt ființele care nu au corp în acest moment și acestea nu au legătură cu energia sursei. Pe măsură ce Pământul își crește frecvența, ei nu vor mai putea exista pe sau în jurul planetei și nici nu vor putea să se deplaseze prin spațiu fără nici o energie.

O altă capcană a matricei este convingerea că tu ești doar una dintre aceste ființe. Pe măsură ce am avut multe vieți, ne putem simți familiarizați cu multe alte caracteristici sau poate cu alții. Dar, probabil, am avut mai mult de o singură viață în încarnare pe una dintre aceste planete asociate cu aceste rase și ne bazăm pe aceste experiențe și înțelepciune în viața de acum.

În cele din urmă, cea de-a treia capcană este că ființele astrale negative au capacitatea de a se transforma și se pot da că reprezintă alte rase, cum ar fi pleiadienii și arcturienii, pentru a aduce mesaje de dragoste, lumină și împlinire ca o ființă "înaltvibrațională". Aceste ființe care pot încerca să îndrume oamenii de pe planetă fie că doresc să ,,meargă acasă” și să nu aibă legătură cu pământul, au introdus scenariul fals al matricei luminoase care există în dimensiunea a cincea astrală. Cea mai mare iluzie a tuturor, este că suntem cu toții mai mult pentru că suntem o parte fractală a sursei infinite a Creatorului, care are aceste vieți individuale chiar acum.

Centrarea și împământarea cu pământul vă va permite să intrați într-un timp cât mai scurt în conecxiune cu părțile voastre (inclusiv cu alți extratereștri) care trebuie integrate și vindecate. Pe măsură ce vă vindecați, vă ajutați să vindecați planeta, sistemul solar, galaxia și dincolo de ea. Prin împământare și centrare, creați și o barieră naturală care nu permite pieselor și părților care nu aparțin domeniului dvs. energetic, indiferent de implanturile sau contractele pe care le-ați făcut în trecut, să vă invadeze ființa.


Traducere și adaptare text M.S./ https://burebista2012.blogspot.ro/ 

6 comentarii:

 1. Nustiu daca toate aceste fiinte extraterestre vor lua vreodata contact cu umanitatea asa fata-n fata, oricum mie una imi este teribil de frica de ei.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Maya de ce ti-e frica nu scapi,et malefici sunt atrasi de cei ce au frica in ei,iar et pasnici nu ti se arata atata timp cat ti-e frica de ei,ce alegi?:)

   Ștergere
  2. Intuitia si forta sa fie cu noi !!!

   Ștergere
 2. Buna .De unde sa stiu daca este asa sau nu. Poate este o frumoasa poveste SF. Mai ales ca si recunoaste-ti ca poate fi o capcana...sau mai multe. Tot povesti ca urmeaza sa vina in scurt timp.....asta de ceva ani buni de zile. O realitate mai sigura, vezi Calogero Grifasi. Oricum in momentul in care sunteti propus la o alta reincarnare pe PAMANT .......REFUZATI. O zi frumoasa.

  RăspundețiȘtergere
 3. Tot ii laudati pe alde grifasi si cei asemeni lui,de unde stim ca acestia nu fac jocul cabalei sa ne indepartam de et,sa stam neincrezatori,sa fim manipulati in continuare.Nordicii care apar in povestirile lui calog et company,nu sunt nordici autentici,sunt cei luati prizonieri de reptilieni si modificati genetic,capcane pentru umani in acele rapiri raspovestite caci iti face greata de atata manipulare,et care fac rapiri sunt et ostili sub n forme inclusiv umane,et pasnici nu fac rapiri si se arata numai umanilor care au incredere in ei,care si-au ridicat vibratia suficient de mult cat poate sa stea in preajma et pasnici de 5d in sus.E foarte multa manipulare,timpurile trec,o sa cada cabala si noi tot reticenti vom fi fata de frati et pasnici,rusinica:)Nu judec dar m-am saturat de atata manipulare usoara defapt parca-ar fi automanipulare.

  RăspundețiȘtergere
 4. https://www.youtube.com/watch?v=DjP3cnTE30U&t=1494s

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.