joi, 7 decembrie 2017

Descrierea câtorva rase extraterestre pozitive care sunt în contact cu Pământul (I)


        Prima parte


 În ultimul timp, m-am concentrat asupra extrateștrilor negativi ai speciei Draco, precum și pe negativii lor Grii (Micii Cenușii) și Reptilieni, pentru a expune agenda matrix.
Există o diversitate astrală ce face parte din programul lor de control al matricei și trebuie să fie identificate pentru a le recunoaște mai ușor. Vom trece acum într-o perspectivă neutră pentru a explora originea, evoluția și calitățile unora dintre extratereștrii legați de planeta noastră în acest moment. După cum am menționat, există ființe pozitive și negative în cadrul fiecărei rase extraterestre. Acestea există într-un Univers al voinței libere, ce permite ca dualitatea să fie prezentă; bine și rău, corect și greșit.
Într-o lume fără matrice și dualitate, ne-am putea imagina cu ușurință să ne vedem unii lângă alții cu o serie de ființe diferite, nu chiar ca în barul din filmul Războiul Stelelor. Viitorul deține acest moment, iar noi îl aducem rapid în Acum. Pentru a accepta pe alții în viața noastră, este util să recunoaștem cine suntem cu adevărat. Deocamdată foarte mulți dintre noi sunt refractari la relații cu oameni de altă naționalitate sau religie, deci aici mai este de lucrat, dar pentru aceștia o spun cu convingere că timpurile nu-i așteaptă...

Am avut multe vieți și experiențe ca suflete încarnate, pe care le folosim în prezent. Există multe rase de extratereștri aici pe, în interiorul și în jurul planetei în acest moment. Ar fi o întrebare foarte interesantă, să ne întrebăm dacă suntem cu adevărat pământeni, dacă am avut alte vieți ca Zeta Reticulani, Reptilieni, Andromedani, Arcturieni, ET Feline sau Pleiadiani. Ori, atunci afirmația că eu sau tu sunt/ești neamț, american, filipinez, guatemalez, român, etc. ar deveni penibilă. Trebuie să renunțăm la acest mod egotic de gândire care este rezultatul identificării cu corpul fizic din această existență terestră.
Desigur există o multitudine de alte rase ET în contact cu Pământul acum, ca de exemplu siriusienii, liranii, aviarii albaștri, etc. dar în cele ce urmează voi enumera câteva caracteristici ale unora dintre acestea din informațiile ce există pe site-ul http://soulsalight.com/ .

       Griii Zeta Reticulani

 Locul de origine: Aceste ființe sunt un produs al acestui univers. Ei s-au dezvoltat inițial în sistemul atelar binar Zeta Reticuli, care este la aproximativ 39 de ani-lumină de Pământ.

 Perspective dimensionale: Există în 4D și unele evoluează în 5D
 Aspect: Acestea arată ca imaginea Micilor Cenușii, cunoscută astăzi. Există multe forme, dar, în general, toate aceste ființe au capete mari, ochi mari negri, trupuri suple și piele cenușie cu multe variații de culoare. Acestea variază în înălțime de la 60 la 120 cm și pot avea 3-5 degete lungi, iar altele pot fi cu membrane între ele. Ele sunt mai puțin fizice decât noi, dar păstrează folosirea unei forme de corp și își pot schimba forma vaselor lor fizice în scopuri diferite.

 Evoluția: Zetanii sunt înaintea noastră cu câteva milioane de ani. Au început în sistemul Zeta Reticuli, dar au devenit călători în spațiu și mulți își petrec întreaga existență în spațiu. Varietatea aparițiilor lor se datorează călătoriei și așezării lor extinse în medii diferite și adaptării lor la călătoriile în spațiu și timp. Cu toate acestea, de când au devenit conștienți de mult timp, că conștiința lor nu este închisă în corpul lor fizic, ei se pot muta conștient în diferite corpuri.

Ei tind să rămână cu o formă care să se potrivească cu munca sau rolurile lor în orice moment. Ei sunt avansați din punct de vedere tehnologic și științific. Diferitele specii Grii au istorii diferite, iar unele și-au accentuat focalizarea pe tehnologie în detrimentul altor calități spirituale. Dar majoritatea au evoluat acum, pentru a putea integra tehnologia într-o relație simbiotică și au învățat să-și echilibreze spiritualitatea cu dependența lor tehnologică. Ei înțeleg că instrumentele lor au și conștiință și lucrează cu acea conștiință. Aceste ființe au fost implicate în evoluția multor specii 3D, inclusiv a oamenilor, datorită progreselor lor în ingineria genetică și capacității lor de a lucra în continuare într-un mediu 3D.

 Calități: Funcție telepatică, telekinetică, de înaltă mentalitate. Ei par a fi fără emoții, dar sunt experți la citirea frecvenței și nu au nevoie de expresie fizică pentru a relata sentimentul. Ei sunt rezolvatori de probleme științifice, văd prin timp și spațiu și sunt transformatori de energie.

 Abilități: Zetanii pot integra conștiința oricărui lucru și ei creează astfel. Navele și echipamentul lor răspund la comunicarea lor telepatică și sunt considerate ființe vii. Sunt călători în timp și se pot deplasa din 3D în 4D și-i pot muta și pe alții prin aceste dimensiuni, schimbându-le frecvența. Ei operează din stări emoționale ridicate și, prin urmare, nu sunt influențați de emoții mai dense. Ei pot manipula câmpurile de energie, ceea ce le permite să se vindece și să creeze proiecții mentale care să modifice senzațiile.

 Specialități: Zetanii sunt preocupați pentru modernizarea speciilor de la 3D la 4D. Ei fac acest lucru prin metode genetice la care există o componentă energetică și prin învățarea principiilor spirituale pentru a ajuta speciile să învețe să-și folosească strălucirea lor psihică. Ei sunt ajutoare evolutive și, de asemenea, tutori care urmăresc progresia speciilor. Zetanii ajută, de asemenea, în modularea energiilor semințelor stelare pentru a se integra cu corpurile fizice 3D pentru încarnare.

 Nevoile de bază: Conectare și înțelegere. Zetanii trăiesc pentru simțul lor de interconectare. Dacă pierd acest lucru, se simt pierduți. Ei au, de asemenea, nevoie de înțelegerea care vine din conectarea unii cu alții și cu toate ființele și, prin urmare, formează colective care lucrează împreună pentru a rezolva problemele.

 Concentrare: Progresul și evoluția speciilor. Zetanii sunt încântați și motivați de evoluția și integrarea speciilor și de felul în care sufletul poate evolua prin experiențe diferite.

 Implicarea cu Pământul: Zetanii au interacționat periodic cu Pământul de când au fost înființate primele forme de viață și cu umanitatea de la salturile lor evolutive mai vechi. Aceștia au fost întotdeauna aici ca gardieni și ajutători în dezvoltarea noastră și în asistarea actualizărilor ADN-ului. Ei au fost rugați de consiliile galactice să creeze un hibrid umano / zetan pentru a ajuta oamenii să sară la un nou nivel al conștiinței și să continue specificitatea umană. Zetanii au căpătat o reputație proastă din cauza răpirilor și experimentelor pe ființe umane. S-a presupus că mulți fac aceste răpiri pentru a obține ADN din ființele umane pentru a-și prelungi propriile specii, dar nimic nu ar putea fi mai departe de adevăr. Ei au deja abilitatea de a-și clona corpurile, care sunt bine adaptate pentru călătoriile în spațiu, și își mută sufletele în corpuri noi (cum specificam și în articole precedente, toate aceste răpiri sunt executate de cabală cu navele fabricate prin inginerie inversă și chiar cu clone de Grii create în baze subterane din Australia și Marea Britanie, pentru a semăna frică și teroare a populației față de aceste ființe, n.b.)

Ei nu sunt nici pe departe o specie pe moarte. Ei nu simt frică de felul în care o simt oamenii și, astfel, par a fi reci la această emoție. Este adevărat că multe ființe ET, consideră că frica este o degradare a evoluției umane și a relațiilor galactice. Prin urmare, acesta este unul dintre atributele pe care Zetanii încearcă să le diminueze în noii hibrizi. Este adevărat că acești hibrizi nu vor exista doar pe Pământ și că ființele Zetane vor transfera, în unele cazuri, conștiința lor în hibrizi, la fel ca și sufletele de pe Pământ. Toate acestea sunt menite a fi un salt evolutiv, și o experimentare potențială pentru mulți din univers.

 Ghizi pentru umanitate: E2 (colectiv de maeștrii evolutivi din 4D), Meleah (hibrid umano/zetan din viitor).

 Semințe stelare: Există milioane de suflete Zeta încarnate pe Pământ. Există și hibrizi Zeta care sunt oameni ce se nasc cu ADN avansat Zeta. Ei arată exact ca orice ființă umană, deși uneori au caracteristici izbitoare precum capete și ochi mai mari. Hibrizii avansați s-au născut în anii '80, cu mai mult ADN Zeta. Hibrizii ulteriori au calități Zeta mai rafinate care pot fi activate. Mulți dintre copiii Indigo și Crystal activează ADN-ul Zeta. Nu toți hibrizii au un suflet Zeta și nu toate semințele stelare Zeta sunt hibrizi. Fiecare își joacă rolurile în stimularea schimbării evolutive umane. Deseori, sufletele Zeta acționează ca activatori ai abilităților altora într-un fel sau altul. Ei sunt adesea profesori, ghizi și pot fi și vindecători.

Ei sunt de obicei considerați gânditori "de dincolo", pe măsură ce văd dincolo de limitele fizice. Acest lucru îi poate face să pară leneși uneori, pentru că nu înțeleg de ce nu pot să-și mute lucrurile cu mintea lor (telechinezie). Comunicarea poate fi dificilă, de asemenea, deoarece nu comportă întotdeauna gesturile fizice și limitele limbajului verbal. Aceste semințe stelare sunt de obicei avansate în orice fel. Ei gândesc și creează folosindu-și imaginația, atingând cunoașterea astrală și câmpurile energetice din jur. Aceste suflete hibride și Zetane învață și devin potențialul viitor al omenirii pe Pământ. De altfel, unii dintre acești hibrizi vizitează sau comunică cu Pământul din ceea ce considerați ca fiind viitorul. Acești hibrizi sunt o poveste de succes evolutivă în viitorul acestei galaxii.
      Reptilienii

 Locul de origine: ființele draconice au provenit inițial dintr-un alt univers, după ce universul acesta a creat stele și planete, iar rasele Avian și Feline au fost deja dezvoltate aici cu miliarde de ani în urmă. Ei s-au stabilit în regiunile constelațiilor Draco și Orion și apoi au început să cucerească alte lumi.

 Perspective dimensionale: Există din 3D până în 12D

 Aspect: Rasa originală de maestru reptilian este Draconiană, care are forma dragonilor. Sunt ființe uriașe înaripate cu o putere imensă. Acum există multe forme de ființe reptiliene în univers. Unii sunt pe deplin reptilieni, iar unii sunt hibrizi reptiliano/umani.

 Evoluția: Rasa Draconiană a venit în număr mic după ce s-a format acest univers. Au găsit și au deschis poarta stelară din constelația Lyra. Ei erau un grup de renegați ale căror motive erau să găsească noi terenuri pentru a cuceri și a se multiplica. Ei au devenit o amenințare pentru multe lumi în plină evoluție și nu au respectat limitele interferențelor stabilite de ființele creatoare și de conștiințele angelice. Reptilienii și-au dezvoltat o reputație îngrijorătoare în acest univers. Dar, linia Draconiană regală a evoluat până acum la un nivel înalt și cooperează în îndrumarea creației din acest univers.
Există multe rase reptiliene care sunt încă războinice și puțin cam dure. În timp ce alții au evoluat pentru a găsi puterea în centrele lor din inimă și sunt o puternică forță pozitivă în crearea de noi civilizații.

 Calități: Forță, rezistență, intensitate, influență, îndrăzneală și agresivitate, instincte rafinate, constructori, onorabili, curajoși, loiali, protectivi. Sub pielea dură au inimi de aur, când acționează din interior. Predispuși la izbucniri de sentimente care pot fi copleșitoare pentru alte rase.

 Abilități: Ei tind să vadă avantajele în toate situațiile și pot strategiza modalități de a îndeplini în mod eficient orice obiectiv. Instinctul este acut. Ei simt motivație și unii spun că miros frica și slăbiciunea, dar și punctele forte. Multe specii sunt doar telepate grosolane, deci depind adesea de traducătorii telepatici în relațiile lor galactice. Dar, din nou, priceperea lor instinctuală îi servește bine. De asemenea, ei se pot transforma energetic în alte ființe.

 Specialități: Reptilienii vor face treaba indiferent de ce este nevoie. Sunt constructori sociali și pot vedea cum pot fi folosite cele mai bune talente pentru a îndeplini sarcinile. Ei stabilesc ierarhii și reguli eficiente pentru a face ca echipele să aibă succes. Reptilienii din dimensiuni mai înalte sunt chemați să aducă ordine și direcții în scopuri comune. Ei au loialitate și simțământ al datoriei prin strădanie.

 Nevoile de bază: Respect și ordine. Reptilienii au în general nevoie ca alții să le respecte forța și instinctul. Ei au dorințe puternice de a scoate ordine din haos.

 Concentrare: Aducerea spiritului de realizare, datorie, loialitate, curaj și ordine în toate situațiile. Evoluția reptilienilor încearcă să dezvăluie puterea din inimile lor și să folosească această putere pentru a ridica proiecte.

 Implicarea cu Pământul: Rasa draconiană a creat dinozaurii pe Pământ. Ei au fost un experiment timpuriu pentru conștiința Gaiei. Apoi a fost convenit de consiliile universale că a sosit timpul pentru ca o nouă viață să înflorească pe Pământ, dar că reptilele vor rămâne în forme mai mici. Mult mai târziu, după ce oamenii au evoluat în sentimente, o rasă reptiliană 4D s-a implicat în înrobirea ființelor umane printr-o învoială (vedeți istoria și religia evreilor, n.b.) și a existat o amestecare genetică care a avut loc fără permisiunea tutorilor Pământului. Această rasă și alte ființe reptiliene încearcă acum să remedieze această greșeală. Oamenii pământului au în continuare ADN reptilian. Se speră că aspectele pozitive ale acestui lucru pot fi întărite în rasa noastră.  O mare parte din comportamentele agresive și militante ale oamenilor au provenit de la aceste gene, care nu au fost planificate. Există, de asemenea, mult resentiment și influență negativă de la această influență reptiliană timpurie, care există energic în câmpul astral al Pământului și în conștiința colectivă umană.

 Ghid pentru umanitate: Crestonia (Regină draconiană din 12D)

 Semințe stelare: Sufletele reptilienilor de pe Pământ astăzi sunt adesea din rase evoluate din 5D, care sunt aici pentru a remedia influențele negative ale ființelor reptiliene din trecut. Ei sunt centrați în inimă, cu o putere profundă de a-și folosi loialitatea și simțul datoriei pentru a trezi dragostea necondiționată pe Pământ. Ascuns sub ceea ce pare a fi natura păzită, există o capacitate enormă de a depăși diferențele și de a găsi acceptare pentru toate categoriile de viață. Aceste suflete sunt adesea lideri în ceea ce fac. Ei fac minunați coordonatori de grup și organizatori de evenimente și, de obicei, vor termina ceea ce încep. Îi întâlnim ca prea puternici sau buni, și unii pot spune chiar aroganți.

Dar din nou, atunci când lăsă garda jos ce acoperă inima, ei dezvăluie un dar uimitor care le permite să vadă iubirea și talentele altora și să-i determine să realizeze lucruri minunate. Aceste suflete sunt adesea atrase de politică, grupuri comunitare, militare, structuri corporative, contracte de construcție sau orice altceva care folosesc abilitățile lor de a organiza, conduce și construi ceva. Cu toate acestea, chiar dacă desfășoară activități solitare, cum ar fi scrierea unei cărți, îi vor da o structură solidă și vor strânge tot ce au nevoie cu sârguință și inimă deschisă. Rețineți că unii pot vedea sufletul reptilian în interiorul acestor oameni și vor crede că își schimbă forma. Din moment ce oamenii au ADN reptilian, este ușor ca aceste suflete să se întrupeze în forma umană, iar adevărata lor aparență poate fi văzută de unii (cazurile când unele persoane au afirmat că unii lideri, ca de exemplu Prințul Charles, Regina Elisabeta a II-a, etc. își schimbă forma din umană în cea reptiliană, în anumite condiții, n.b.).     Andromedanii

 Locul de origine: Aceștia sunt vecinii noștri galactici, la numai 2,5 milioane de ani lumină distanță, galaxia Andromeda.

 Perspective dimensionale: Există din 3D până în 12D

 Aspect: Există multe tipuri de Andromedani, la fel cum există multe ființe diferite în Galaxia noastră Calea Lactee. Trei tipuri de Andromedani au contactat telepatic sursa acestor informații. Una este dintr-o rasă de oameni 4-5D care au caracteristici similare cu noi, dar sunt cheli. Unii pot avea chiar și capete conice alungite. Alta, a fost dintr-o rasa 4D de vreo 50-60 cm, umanoizi cu pielea albastră cu capete rotunjite și ochi închiși, iar cealaltă, o rasă maestru de cel puțin 80-150 cm, umanoizi înaripați din dimensiuni mai înalte. Aceștia pot avea origine în rasele păsărilor (Avian).

 Evoluție: Nu cunosc încă îndeajuns evoluția speciilor din Galaxia Andromeda, dar sunt sigur că este la fel de variată și bogată ca și în galaxia noastră, Calea Lactee.

 Calități: Încă nu cunosc specificul care diferențiază rasele Andromedane. Încă învăț, cercetez. Cu toate acestea, ființele care s-au evidențiat până acum, sunt de energie și vitalitate intensă.

 Abilități: Necunoscute, dar care se poate schimba oricând.

 Specialități: Încă se culege despre aceste ființe. Fiecare are o specialitate proprie.

 Nevoile de bază: Necunoscute

 Concentrare: Necunoscută.

 Implicarea cu Pământul: Ființele înaripate s-au implicat cu Pământul de la viața primară și cu oamenii în diferite stadii ale dezvoltării noastre. Este posibil ca ființele înaripate sumeriene ce sunt descrise pe reliefurile lor, să fie Andromedanii. Ei spun că au fost invitați de către Arhanghelii Gardieni ai Pământului pentru a participa la progresul nostru și că vin în sistemul nostru solar pe aripile Arhanghelilor care sunt păzitorii Pământului. Poate că reprezentările arhanghelilor sunt de fapt imagini ale andromedanilor înaripați, venind în momentul în care au fost chemați în lumea noastră și au fost considerați a fi îngerii înșiși.

 Ghid pentru umanitate: Andon (ambasador al rasei andromedane înaripate)
 Semințe stelare: Există mai puține suflete Andromedane încarnate aici decât ființele enumerate din Galaxia Calea Lactee, dar sunt mai multe decât din alte galaxii. Undeva în vecinătatea a 800.000 de oameni au un suflet de origine Andromedană. Ei trăiesc de obicei în vieți subevaluate și conțin doar un pic de energie Andromedană. Frecvența este mult diferită de cea a galaxiei noastre și acest lucru pare să afecteze ușurința întrupării și cantitatea de energie sufletească care poate fi menținută în forma umană 3D. Acești oameni sunt de multe ori războinici liniștiți, care se află în fundal și nu-și acordă prea multă atenție pentru ei înșiși.

Ei sunt adesea în roluri de susținere pentru maeștrii Pământului sau sunt în umbră, jucând roluri care par lumești. În cadrul acestui comportament liniștit, ei au o mare putere și pot afecta profund pe ceilalți cu prezența lor. Ei se tem de puterea lor proprie și nu sunt siguri ce să facă cu acea forță internă. Fiind doar aici, aceste suflete deschid noi căi energetice galactice între galaxiile noastre.
       Va urma în partea a II-a ...

2 comentarii:

  1. Nu se vrea de la mine declansarea vreunui gw(ig.w),dar ar fi bine sa se stie ca rasa grey in general e ostila,iar dobitocii de reptilieni(cel putin 70-80% dintre rasa reptiliana) sunt super rasa agresiva,exterminatoare,in ferocitatea lor de a cuceri LYRA,au exterminat intre 50-100miliarde de fiinte pasnice,umani si nu numai,copii,femei si barbati pasnici din infloritoarea lira,si cam toti ne tragem din LYRA(rasa umana cel putin),iar apoi orion,riegel,procyon,etc,au devastat toata galaxia si mai multe galaxii.Ei nu stiu altceva decat sa cucereasca alte lumi(nu sa colonizeze pasnic alte planete),sa VIOLEZE,OMOARE,COTROPEASCA,MACELAREASCA,SUBJUGE!,au distrus zeci de planete,poate chiar sute(vom afla).Ce inima de aur sa aiba aceasta rasa malefica?ei si ingerii cazuti,n-au facut decat ATROCITATI,sunt o rasa parazita,feroce,iselatoare,ei merita sa fie distrusi(nu-i amestec pe acestia cu aripa pasnica a rasei care e procentaj infim,fata de grosul agresiv).Cum sa fie reptilienii in d3-12 si pleiadienii doar 3-9?ei se zbat in 3-4d cu tehnologia lor furata cu tot,peste 5d or fi creatorii lor carienii,dar nu reptilienii,si poate cei pasnici.Multe rase avansate au luat teapa cu aceasta rasa inselatoare.Ar fi util daca ai publica un articol cu punctele slabe ale reptiloizilor.Oricum apreciez foarte mult ca te ocupi cu dezvaluirea raselor et,ca si noi romanii sa fim deschisi fata de alte fiinte pasnice din univers si pusi in garda fata de cele agresive,nu vezi Marius ca romanii sunt reticenti in privinta et,nema comentarii,si noi romanii trebuie sa ne cunoastem surorile si fratii din univers care au avut rol de ghizi si pazitori,protectori,creatori,etc.
    NAMASTE.

    RăspundețiȘtergere
  2. https://www.youtube.com/watch?v=DjP3cnTE30U&t=1494s

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.