duminică, 10 decembrie 2017

COBRA - Actualizarea situației planetare (07.12.2017)


   Există o bătălie la scară globală pentru planeta Pământ ce continuă în planul plasmatic din spațiul sublunar chiar acum. Forțele luminii se concentrează pe înlăturarea entității plasmoide asemănătoare unui vierme, care a intrat în sistemul nostru solar din Orion în 1996 și acum este înfășurată în jurul planetei Pământ: http://2012portal.blogspot.si/2017/09/short-situation-update.html

Reacțiile acestei entități și a tuturor entităților plasmoide mai mici care trăiesc în interiorul corpului ei, cu armele lor exotice cu plasmă, creează recent atacuri scalare brutale asupra Lucrătorilor Luminii și a Luptătorilor Luminii. Un portal multidimensional către Centrul Galactic se va deschide între 17 decembrie și 25 decembrie, cu punctul de cotitură în 21 decembrie, care va schimba drastic condițiile planului plasmatic în majoritatea spațiului sublunar. Acest portal este descris parțial cu precizie aici: http://www.universallifetools.com/2017/11/galactic-alignment-supermoon-december-2017/

În planul fizic, Forțele Luminii curăță toate facțiunile negative ale Programului Spațial Secret din spațiul sublunar. Toți membrii acestor programe au posibilitatea de a se preda și accepta necondiționat Codexul Galactic sau vor fi eliminați. 

Această curățare creează o mulțime de activități neobișnuite în orbita joasă a Pământului (LEO), raportată și de Benjamin Fulford: http://www.stillnessinthestorm.com/2017/12/benjamin-fulford-december-4th-2017-us-military-to-declare-martial-law-as-doj-fbi-criminality-exposed.html

Ciocanul lui Thor va continua să bată până în frebruarie 2018 : https://www.youtube.com/watch?v=wpqPECXn3jM

Forțele Luminii curăță, de asemenea, toate facțiunile negative care încearcă să se ascundă în Antarctica și deasupra cercului Arctic, mai ales pe insula Baffin și pe Novaya Zemlya: http://tarcotecacounterinfo.blogspot.si/2016/07/novaya-zemlya-natural-paradise.html

Printr-o operațiune masivă de la sfârșitul lunii noiembrie, aproximativ 80% din infrastructura și personalul forțelor întunecate au fost îndepărtate din Antarctica. Aparatura de clonare subterană din Long Island a fost eliminată.
În luna martie a acestui an, mulți membri ai Cabalei au fost luați în subteran de către Rezistență, pentru interogatoriu și apoi eliberați înapoi la suprafață cu amintirile șterse. David Rockefeller nu a putut face față stresului acelor întrebări și a murit de atac de cord câteva zile mai târziu. Acum, unii membri ai cabalei sunt luați în locații nedivulgate de pe suprafața planetei pentru a fi interogați, ca parte a unei anchete masive care va conduce la arestări în masă: http://nesaranews.blogspot.si/2017/12/david-de-rothschild-indictment.html


Arestările în masă NU se vor întâmpla, până când planul plasmatic nu va fi curățat de toate armele scalare și bombele Toplet. Unele lucruri NU merg conform planului și nu pot să eliberez mai multe informații despre Eveniment, deși aș vrea să o fac, situația este pur și simplu prea delicată pentru asta.
În ciuda tuturor greutăților pe care le experimentăm, Lumina face progrese și planeta noastră va fi eliberată.

   Victorie Luminii!

10 comentarii:

 1. In primul rand vreau sa Multumesc pentru Articol .!.

  Doresc totusi sa va intreb pe voi toti, care urmariti cu mare interes Eliberarea GAIA : > Nu am inteles exact la ce se refera Cobra cand spune ca ciocanul tui THOR va 'lucra' pana in Februarie ! ?

  ..Marius, ce parere ai ? ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Adică operațiunile de înlăturare a raselor ET negative, în special cele ce fac parte din grupul Chimera, va continua la fel de puternic, până în februarie.

   Ștergere
  2. asta insemna oare ca pana atunci IAR Nu se va intampla Evenimentul ?? iar mai tre' sa asteptam si pt NESARA-GESARA ??

   auuuuu, da' greu mai pot sa am rabdare !! /iarasi Delayed ..

   Ștergere
  3. Păi....altă posibilitate nu avem, cât timp mulți frați de-ai noștri încă dorm și sunt mulțumiți de viața lor banală, materială,.....știi altă cale?
   Trebuie să-i așteptăm și pe ei, să-i ajutăm și când condițiile vor fi îndeplinite, Creatorul va declanșa Evenimentul, El nu se grăbește....
   Numai bine !

   Ștergere
 2. Victorie ,infinita Luminii !!!!!! Namaste,Creatie !

  RăspundețiȘtergere
 3. Dupa cum spunea profesorul Constantin Dulcan , elita (globalistii ) sunt oameni cu un grad de inteligenta foarte mare. Asa ca nu ne putem baza pe mesaje de chaneling in spatele carora e posibil sa se afle tot elita. Ne fac sa credem in lupte pe orbita, boambe cu plasna, archoni etc... in timp ce ei isi duc jocul la indeplinire. Mai multe detalii aici https://realitatiactuale.blogspot.ro/2017/12/de-ce-globalistii-au-nevoie-de-razboi.html Respect admin si multumim pt. munca depusa.

  RăspundețiȘtergere
 4. Sincera sa fiu si eu cred tot la fel, doar ca speranta moare ultima.

  RăspundețiȘtergere
 5. Salut tuturor.
  Da, vreau sa confirm și eu personal ce am văzut în seara zilei de 6 decembrie în timp ce rulam cu masina undeva prin Spania. Deci nu am apucat sa filmez, nici nu as fi avut timp. Am avut timp sa-i spun prietenei mele care era lângă mine în mașină "privește acolo pe cer". Și a văzut și ea. Aveam nevoie de confirmarea ei ca ceea ce am văzut era real. Uneori când ești singur în asemenea situații tinzi sa te îndoiești chiar de tine, ca ce ai văzut era real.
  Deci ce am vazut:
  Era ca o epava cuprinsa de foc care cădea din cer în întunericul serii. Nu cădea repede ca un meteorit ci lent lăsând în urma dare luminoase. Era greu de stabilit forma obiectului, dar sigur nu era rotund ci mai degrabă avea colturi și părea un fragment desprins dintr-un corp mai mare. La un moment dat în timp ce cadea lumina a crescut în intensitate ca la un meteorit, apoi brusc a dispărut. Am așteptat sa vad dacă apare vreo lumina la sol în locul unde presupuneam ca ar fi trebuit sa apară. Nu n-a apărut și nici nu am auzit sunete. Distanta este greu de estimat iar dimensiunea relativa a obiectului, cam un sfert din dimensiunea relativa a lunii. Deci mare și foarte vizibil. Durata cam 5 secunde.
  Am fost incantat și încurajat sa fiu martor la aceasta. Imediat m-am dus cu gândul la "Operațiunea Perseus" Am văzut apoi aceast update a lui Cobra și îmi pare atât de real.
  Marius ai idee unde pot fi citite rapoartele lui Ben Fulford, ca la el pe blog e cu bani (nu prea sunt de-acord cu asta și cred ca ar trebui sa i-o spun odata). Deja a apărut și e tare și vreau sa citesc. Mersi.
  Oameni buni sper ca nu fabulez, dar nu ați observat ca cerul are un alt albastru? E ca un bleo deschis și blând ca un scutec de bebe. Nu imi aduc aminte sa mai fi vazut aceasta nuanta pana acum la cer si ma gandesc ca are legatura ori cu valul ori cu o schimbare de conditii pe Gaia. Am văzut mai multe dar ma opresc aici sa nu vina vreo "ambulanta" după mine...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. https://kauilapele.wordpress.com/2017/12/07/full-article-benjamin-fulford-12-4-17-u-s-military-to-declare-martial-law-as-doj-fbi-criminality-exposed/


   https://kauilapele.wordpress.com/   Ștergere
 6. http://2012portal.blogspot.com

  A multidimensional portal to the Galactic Center will open from December 17th to December 25th with the turning point on December 21st , that will drastically change the conditions of the plasma plane in most of the sublunar space. This portal is partially accurately described here:

  http://www.universallifetools.com/2017/11/galactic-alignment-supermoon-december-2017/

  http://2012portal.blogspot.com

  There is still now the need to put in place a daily meditation from December 17th to December 25th with the turning point on December 21st.

  Even will Cobra announce a particular one, it must be scheduled from now in order to be spread broad and wide in the mean time, and to gain the energetic momentum to reach the critical mass.

  Join also in this approach the Unknown Lightworker, who is planning one on December 21st:
  https://www.returntoyourtruth.com/144k

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.