marți, 5 decembrie 2017

Am fost upgradați la o nouă frecvență cosmică


  Tot anul 2017 a fost infuzat din plin de upgrade-uri (actualizări) vibraționale. Nu există tot timpul astfel de portaluri, descărcări, upgrade-uri sau valuri vibraționale care să inunde planeta noastră. Ele se pot întâmpla în anumite conjucturi astralo-vibraționale și de multe ori când sunt cel mai puțin așteptate. Odată cu trecerea anilor începând cu anul 2012, actualizările au devenit din ce în ce mai puternice pentru perioade mai lungi de timp, cu mai puțin timp de relaxare sau de odihnă între ele. Din ce în ce mai multe ființe umane se trezesc la Lumină, Adevăr și sinele lor autentic.
Avem o mulțime de ajutoare cosmice în acest proces, toți cei care ne-au transmis iubire, ghizii noștri spirituali care de nenumărate ori au fost Maeștri Ascensionați, Creatorul, Îngerii și ființele binevoitoare ale Luminii care fac această schimbare cu noi. 
Această schimbare este una care este alimentată de Femininul Divin al Naturii, Dragostea, Creația, Compasiunea și Conexiunile profunde cu celelalte lumi, alte dimensiuni și alte linii temporale. Femininul a fost chemat să se manifeste de ceva timp, dar a durat ani de zile pentru ca această chemare să intre în vigoare. Cantitatea de întuneric care a trebuit să fie cernută și transformată a fost fenomenală.

Pe măsură ce întunericul a trecut necontenit de timpuriu pentru eoni, Creatorul a spus DESTUL ... este timpul să ne întoarcem la căile vechi ale Iubirii și să ne înălțăm dincolo de această Realitate. Această realitate a fost închisă, a fost misiunea noastră să ne întoarcem acum pe calea Luminii. Pe măsură ce trăim acest proces, vom fi confruntați cu toate lucrurile care nu se potrivesc, cu cine suntem noi cu adevărat. Cine suntem cu adevărat este iubire pură, lumină și spirit divin pur. Multe aspecte ale lumii joase vor veni la suprafață pentru a le procesa, iar pentru noi cei din acest proces, va trebui să ne confruntăm cu din ce în ce mai mult.

Închiderea portalului din 23 septembrie anul acesta înseamnă , în traducere liberă, că înainte de această dată oamenii se puteau “trezi” prin alegere proprie, iar după această dată ei sunt treziți indiferent dacă doresc conștient acest lucru sau nu....nu mai există liber arbitru, din acest punct de vedere ....această “trezire “ este determinată de creșterea vibrației planetei mult peste vibrația dimensiunii a 3-a și închiderea dualității prin separarea liniilor temporale. Trezirea se face prin reactivarea programului de reamintire a cine SUNTEM cu adevărat. Codurile de implementare a programului de “cădere a valurilor uitării “ ( la nivel ADN ) au fost activate în 19 noiembrie 2017 .
Începând cu data de 23 sept. 2017, odată cu eliminarea liberului arbitru, vindecările cuantice se adresează exclusiv celor din 4D....celor aflați acum în 3D li se vor adresa doar după ce vor face saltul în 4D....

Reamintesc care sunt atributele definitorii ale nivelurilor de conștiință 3D și 4D:
În primul rând nivel de conștiință înseamnă ceea ce ȘTII despre tine că EȘTI. Trecerea de la un nivel la altul se numește extinderea conștienței. Prin urmare în conștiința 3D omul știe că este o persoană care se naște și moare, iar dacă există sau nu ceva după moarte nu face obiectul interesului ei, căci oricum nu va ști decât DUPĂ….știe că lumea materială este singura realitate, căreia trebuie să i se adapteze folosind în scopul acesta mintea, în sensul de gândire și inima, în sensul de sentimente. Sufletul și spiritul sunt ceva ce nu se știe exact dacă există și vor fi eventual descoperite după moarte. Evenimentele din viață sunt considerate întâmplări, uneori fericite, alteori dramatice și crede în coincidențe. Are nevoie de siguranță și caută siguranța, în alți oameni și în sisteme, prin planificarea viitorului și căutarea soluțiilor în exterior. În conștiința 3D realitatea se creeaza prin A FACE. Omul este inconștient de modul real de creare a realității înconjurătoare din interior. Dualitatea este percepută ca realitate. Viața e o luptă. Vibrația dominantă e frica.

În conștiința 4D omul începe să își pună întrebări existențiale despre cine este el cu adevărat…știe că există suflet și spirit, dar acestea Rămân în faza de concept si nu prea vede legătura cu persoana lui în manifestare …există o dorință de a afla sensul vieții dincolo de realitatea materială …se gândește că parcă ar fi ceva mai mult decât se vede dar nu are nicio certitudine…sesizeaza unele sincronicități, dar nu știe să le interpreteze…parcă sunt sincronicități dar dacă sunt doar coincidențe ? Ar vrea să facă schimbări în viață dar nu știe exact ce ar trebui schimbat, și e dispus să riște uneori…răspuns corect: interiorul , concepția despre lumea materială. Omul începe să recunoască cauzalitatea spirituală în efectele manifestării în dualitate. În conștiința 4D realitatea se creează prin A FACE și A FI. Știe că realitatea este propria creație, dar are dificultăți în integrarea Sinelui și susține intenția creatoare în mod imaginativ constant și prin gândire pozitivă. Viața e o luptă dar uneori obosește să mai lupte …mai începe să renunțe la control când vede că nu-i iese. Vibrația dominantă este curajul. 

Cei dintre noi care s-au aflat de ceva timp în acest proces al Înălțării ne-am găsit pe noi înșine, suntem curați cu noi înșine și ne-am contopit cu sinele nostru autentic sau măcare i-am simțit prezența. Chiar dacă am trecut printr-o cantitate imensă de upgrade-uri, vom fi încă testați din când în când. Ceea ce are loc acum sunt aceste coduri de lumină ce vin să ne îmbunătățească, asta înseamnă că nu vom mai putea să deținem nici un spațiu interior de neautenticitate. Acestea sunt testele care se desfășoară. Acest aspect ne va face să nu ne simțim bine dacă suntem forțați să ne întoarcem la el. Vom fi forțați uneori, pentru că în acest proces revelator de accesare a sinelui nostru adevărat, alții nu vor înțelege ce devenim.

Nu vă învinuiți că ați căzut înapoi în acest proces, se va întâmpla din nou și din nou, până când vom fi suficient de puternici pentru a reprezenta corpul nostru adevărat de lumină, ca fiind Spiritul care suntem cu adevărat și care am devenit în anii transformării. Fiți amabili cu voi în timp ce treceți prin aceste multe procese și ani de transformări. Noi literalmente nu suntem aceeași persoană ca și cu o zi înainte. Dați-vă libertatea de a vă transforma în fiecare zi, în orice mod care se prezintă. Profitați la maximum de fiecare actualizare, descărcare și o nouă linie temporală care apare. Acordați-vă permisiunea de a evolua și de a curge cu schimbările care se întâmplă. Trebuie să fim fluizi ca realitatea și liberi să ne transformăm, pe măsură ce schimbările vin pentru noi și ni se fac cunoscute.

Aceste schimbări se vor întâmpla în cele din urmă pentru toată lumea. Cu toate acestea, toată lumea nu este pe aceeași pistă sau linie temporală. Unii sunt în continuare înainte, iar unii abia au început, dar toți vom ajunge împreună, trecând prin Ascensiunea finală împreună. Veți găsi că vechile modalități disfuncționale nu mai funcționează, deci nu încercați să le forțați. Relaxați-vă în noul mod de a fi și învățați cum să îmbrățișați schimbarea. Schimbarea de obicei nu a fost ușoară pentru oameni, dar acum este momentul în care trebuie să îmbrățișăm schimbările în fiecare zi. Trebuie să privim cu nerăbdare toate aceste schimbări pe măsură ce acestea au loc în timp ce ne aduc pe toți acasă, în cele din urmă, în sinele nostru Autenic.

În ultimele săptămâni s-au produs schimbări intense pentru întreaga omenire și am intrat din nou într-un nou calendar. Această nouă linie temporală este una de autenticitate și mai multă conexiune cu Divinul. Aceste schimbări în liniile temporale vin întotdeauna cu unele dintre aceleași simptome și acum vin cu efectul Mandela în vigoare. Efectul Mandela aduce noi linii temporale, în timp ce alte linii temporale sunt abandonate și reluate. Acest proces îl putem numi ca fiind un salt în spirală. Acest salt prin liniile temporale aduce cu el și lipsa timpului. Acesta nu este timpul obișnuit al lumii 3D, dar timpul real lipsă când te uiți la ceasul tău spune că te uiți o dată la ceas și peste 5 minute mai târziu constați că au trecut 25 de minute.

Am observat în toți acești ani de urmărire a schimbărilor în liniile temporale, aceste secvențe se întâmplă adesea în intervale de 20 de minute, deci urmăriți acest lucru în propria viață. Deoarece aceste bucle temporale au loc, realitatea ne restabilește pe toți într-un calendar mai bun, iar cel vechi este abandonat. Puteți avea mai multe conexiuni psihice în aceste vremuri, vă simțiți mai conectați la Creatorul Divin și aveți mai multe sincronități. Pe măsură ce se rețin în structura interioară aceste frecvențe noi, există mai multă rămășiță a noii realități decât a celei eliberate și fiecare nouă linie temporală funcționează astfel. De fiecare dată când avem mai mult de o linie temporală avansată pentru a ne menține.

Căutați experiențe psihice pentru a vă arăta calea prin aceste termene. Intrăm în Tărâmurile Luminii și Transformării acolo unde este posibil. Deci, căutați acest lucru atunci când observați schimbările temporale. Ele trebuie să aibă o componentă psihică sau paranormală. Din moment ce aceasta este viața mea este relativ ușor de observat când apare o schimbare temporală.
Pe măsură ce ne mutăm în tărâmurile superioare, experimentăm mai multă fericire și o unitate completă cu Unimea și Iubirea. Aceasta se întâmplă deoarece există câmpuri mai înalte al iubirii PURE. Pentru a putea simți această fericire, trebuie să lucrăm prin tot ceea ce nu ne slujește și să aruncăm toate căile pe care le-am învățat, care nu sunt aliniate cu cine suntem cu adevărat.

Pe măsură ce evoluăm, avem mai mult acces la tot în fiecare realitate. Acesta este viitorul nostru pentru care ne străduim cu toții acum.

        Drum drept spre Lumină!

    Sursa: http://humansarefree.com  

9 comentarii:

 1. Multumim frumos pentru Articol .!.
  Este Foarte Util si constructiv.

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu cred ca afirmatia cum ca nu mai exista liber arbitru este usor neinteleasa, cred ca autorul a vrut sa spuna ceva ce nu a inteles profund. Liber arbitru exista pana la cel mai inalt dintre ingeri. Avem un exemplu pe care il stie toata lumea de inger care a ales altceva.
  A vrea sa faci voia lui Dumnezeu nu este lipsa de liber arbitru, pt ca tu alegi asta.
  Acum simtim cumva limitele care ne strang cateodata si spunem cu nu avem liber arbitru ,dar noi nu existam aici si acum prima data, am venit toti cu o misiune si am "semnat un contract" inainte sa venim.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu interpetez cele spuse că din punctul de vedere al Ascensiunii planetei și a noastră ca ființe galactice nu mai există alegere individuală. Hotărârea a fost luată la cel mai înalt nivel și nu mai depinde de noi decât, cât de repede se va face acest proces sau de lent, funcție de trezirea fraților noștri de pe planetă
   Drum drept spre Lumină!

   Ștergere
  2. Asa am inteles si eu aceasta lipsa
   a alegerii individuale..deja s-a decis.

   Ștergere
  3. Ar fi un fel de genul: vaporul asta merge in directia asta, asa ca va luam cu noi.
   Sau : vaporul asta merge in directia asta, cine vrea merge cu noi.
   Cum credeti ca este?
   Pt ca acum cativa ani se spunea ca o sa se faca o selectie care cum vrea. Si dupa vibratia fiecaruia. Nici in inchisori nu se pun laolalta criminali cu hoti de gaini.

   Ștergere
 3. Multumesc tuturor celor care ajuta la eliberarea planetara,va multumesc si va iubesc.
  https://www.youtube.com/watch?v=VPnpAzE87YY&list=RDIERqzRoKwJ8&index=5
  NAMASTE.

  RăspundețiȘtergere
 4. https://www.youtube.com/watch?v=6NUACGU9hc4

  RăspundețiȘtergere
 5. Sufletele ,vor decide singure ce vapor doresc sa ia. Doar ca,pentru unele alegerea este totusi fara rost.Adica,nu sunt capabile de alegeri.

  RăspundețiȘtergere
 6. NAMASTE MARIUS .....vezi cum încet încet se alege grîul ? Cei care înţeleg şi au o anulită rutină ,familiarizaţi cu expunerile de-a lungul timpului,vin cu întrebări tot mai cuprinzătoare ,asta însemnînd că DEJA AU AJUNS LA UN GRAD SUPERIOR DE CONŞTIENTIZARE,ÎNCREDERE,ACCEPTARE,GATA SĂ SARĂ ÎN SPRIJINUL CELOR MAI PUŢIN PREGĂTIŢI....ŞI ASTA E MINUNAT ! MULŢUMESC de a atît de necesarul articol întru aprofundarea şi detalierea unor aspecte de fond. NAMASTE TUTUROR CITITORILOR FRECVENŢI,MĂ BUCUR CĂ SÎNTEM ACUM ! Nar strica mai multe discuţii pe un forum şi îi sugerez lui Marius să se gîndească la o astfel de posibilitate...... LUMINĂ ÎN FIECARE NOAPTE !

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.