duminică, 3 decembrie 2017

Actualizare Ben Fulford (27.11.2017) – O imensă operațiune de informații în desfășurare după raidul Infanteriei Marine în sediul central al CIA


   Băieții buni câștigă, oameni buni, și nu va mai dura mult timp până când ultimii sclavi spălați pe creier să fie eliberați din Matricea khazară a sclaviei datoriilor, iar criminalii să fie adunați. Raidul Marinei, de săptămâna trecută, la sediul CIA din Langley - Virginia, a dat naștere unei investigații uriașe, spun surse din Pentagon și alte surse. " Președintele SUA, Donald Trump câștigă teren, cu cercurile pedofile legate de Clintoni dezvăluite în China, precum și în Filipine, Africa și Germania. Tribunalele militare din SUA au în curs rechizitorii care se apropie de 4.000 ", potrivit surselor Pentagonului.

Acest raid a fost posibil, deoarece Trump a semnat un ordin executiv pe 20 octombrie pentru a rechema militarii retrași din serviciu pentru "a doborî cabala Bush-Clinton, mafia evreilor și a curăța CIA și FBI-ul de trădători", spun sursele. Potrivit surselor, în timpul raidului din 18 noiembrie de la sediul CIA, computerele și documentele au fost confiscate și ca urmare, "au fost localizate aproximativ 400 de unități de droguri, iar armata americană a început să le bombardeze în Afganistan pe 19 noiembrie." Ei au adăugat că locațiile bombardate au fost etichetate drept ale talibanilor pentru "a fi corecți politic". Cu alte cuvinte, ei nu vor ca lumea să creadă că există un război civil în interiorul complexului militar-industrial american.
În orice caz, "Marinarii au demonstrat încă o dată că sunt semper fidelis (întotdeauna credincioși), deoarece nu a fost doar o operațiune militară, ci o operațiune de informații, o operațiune de război psihologic și cea mai mare operațiune anti-drog din istorie" continuă sursele. Pe lângă tăierea banilor din heroină din Afganistan, întreruperea zborurilor aeriene și a legăturilor terestre cu Coreea de Nord a oprit și fluxul de amfetamină pentru cabala khazară, potrivit surselor societății secrete asiatice.

 Arestările în masă și deportarea grupului MS-13, El Salvadorian, care sunt angajați ca ucigași pentru regele drogurilor El Chapo, precum și un nou atac asupra cartelurilor de droguri din Mexic și Columbia, înseamnă că banii din cocaină din America de Sud sunt de asemenea, întrerupți. Legislația în curs de desfășurare privind legalizarea marijuanei din întreaga lume a întrerupt și această sursă de bani negri khazarilor.
Cum influența CIA prin banii obținuți din traficul de droguri s-a oprit, Curtea Penală Internațională este pregătită să acuze CIA și Cabala lui Bush pentru tortură și alte crime de război în Afganistan, precum și în alte părți, spun Pentagonul și alte surse. 

De asemenea, unul dintre cele mai mari cazuri de corupție din istoria militară a SUA a dus la anchetarea a 440 de persoane, inclusiv 60 de amirali - o treime din cea mai bună parte a staffului Marinei. Îndepărtarea acestor ofițeri corupți, în cea mai mare parte staționată în Asia, înseamnă că Flota a 7-a va înceta în curând protejarea politicienilor corupți din Japonia, Coreea de Sud și din coloniile cabaliste secrete din Coreea de Nord. Acest lucru va însemna că arestările din S.U.A. vor fi urmate de arestări similare în Asia. 

Criminalii japonezi implicați în atacul nuclear cu tsunami din 11 martie 2011 asupra Japoniei, temându-se pentru viața lor, l-au reținut pe dezvăluitorul Grandmaster Gnostic Illuminati "Alexander Romanov", numit Slasha Zaric, și l-au izolat în condiții inumane la spitalul Hasegawa din Fuchu, Tokyo. Numărul de telefon al spitalului este de 81-422-31-8600. Fostul prim-ministru Yasuhiro Nakasone, fostul prim-ministru Yoshiro Mori, primarul orașului Koganei, șeful poliției din orașul Koganei și toți ceilalți infractori implicați în crima de la Fukushima împotriva umanității vor fi puși în închisoare și executați în cele din urmă dacă nu-l vor elibera pe Zaric și va trebui imediat să-și mărturisească păcatele. Activele lor vor fi sechestrate și Zaric va fi despăgubit pentru prejudiciul care i-a fost făcut, spun sursele White Dragon Society (WDS – Societatea Dragonul Alb). Bineînțeles, capii de vârf din S.U.A., Italia și Elveția vor fi, de asemenea, aduși în fața justiției pentru aceste crime.

Mulți mafioți de top khazari, precum Bill Gates și George Soros, au fost deja "scoși din comisie", spun sursele WDS. Următorii dintre cei mai proeminenți oameni care se așteaptă să fie eliminați sunt Eric Schmidt de la Google, Jeff Bezos de la Amazon, Mark Zuckerberg de la Facebook, precum și Masayoshi Son de la Softbank, și mulți alți oligarhi care au fost utilizați ca și canale pentru spălarea banilor privați din banca centrală și din economia reală. Sursele japoneze de dreapta spun că Son "a fost deja tratat".
Între timp, o sursă din sediul central al Marinei SUA a oferit de asemenea detalii detaliate despre alte crime khazare care au fost descoperite în acel raid. Acest lucru a fost primit prin e-mail de la o Pălărie Albă din CIA: ,, Marinarii americani au percheziționat sediul CIA din Langley, Virginia în weekend-ul trecut. Marinarii au recuperat o mulțime de dovezi care implică politicieni bine cunoscuți de deturnare de fonduri, manipulare electorală, fraudă de identitate, planuri de asasinat, crime, terorism intern și pedofilie. Am enumerat următoarele 23 de paragrafe pentru a vă atrage interesul și pentru a rezuma ce se întâmplă” :

    1. Sediul central al CIA a fost percheziționat, FBI-ul a fost neutralizat și s-au recuperat 35 de trilioane de dolari (35.000 de miliarde) din fondurile deturnate ale Trezoreriei SUA. Aproape 100 de trilioane de dolari au fost deturnate de Bush și Clintoni.
   2. Președintele Donald Trump a redeschis dosarele de asasinare ale președintelui John F. Kennedy iar George H.W. Bush se află în spatele acesteia. Fotografiile autopsiei lui JFK au fost falsificate.
   3. Acțiunile de hărțuire sexuală ale tuturor membrilor Congresului reprezintă o distragere a atenției a mass-mediei pentru ceea ce se întâmplă cu adevărat (raidul US Marines la cartierul general al CIA și președintele Trump, impun legea marțială militară) în spatele scenei.
   4. Alex Jones de la Infowars este un trădător și o amenințare la securitatea națională, care este conectat cu o diviziune a Mossad, Serviciul Secret de Informații al Statului Israel.
   5. Hillary (Killary) Rodham Clinton a ordonat asasinarea, prin echipele de asasinare interne, lui Ron Brown (secretar pe comerț), William Colby (directorul diviziei centrale de informații), Vince Foster (adjunct al Casei Albe) și John F. Kennedy Jr. (fiul asasinatului Președintele John F. Kennedy) - și a altora (în total 43 de asasinate, n.b.).
   6. Apoi, candidatul republican la președinție Trump, a avut dreptate că tatăl senatorului Ted Cruz a fost implicat împreună cu Lee Harvey Oswald (țapul ispășitor oficial al asasinării lui JFK, n.b.).
   7. Reprezentantul Californiei, Adam Schiff, membru al Comitetului Permanent pentru Informații al Camerei, și primarul orașului Chicago, Rahm Emmanuel, fostul șef al Statului Major al Casei Albe pentru Președintele S.U.A. Barack Obama, sunt conectați cu Mossad. Atât Schiff, cât și Emmanuel sunt pedofili.
   8. Barack Obama s-a născut în Kenya, iar fostul președinte a comis fraudă de identitate. Obama ar trebui arestat pentru fraudă de identitate.
   9. Senatorul Cruz este cetățean canadian care și-a falsificat certificatul de naștere pentru a deveni senator american și a comis o fraudă de identitate. Cruz ar trebui de asemenea arestat pentru fraudă de identitate.
   10. Președintele Trump are dosarul fiecărui jurnalist (de exemplu, Anderson Cooper [CNN / CBS], Chris Matthews [MSNBC], Wolf Blitzer [CNN] și eventual Alex Jones [InfoWars]).
   11. Marinarii americani au eliminat computerele din sediul central al CIA în weekend-ul trecut.
   12. Ei au acum dovezi și mărturii că Hillary Rodham Clinton a comis fraudă electorală, trădare și revoltă. Ea e un dealer de droguri. A comis crime în masă. Ea a ucis oameni ai Departamentului de Stat sub o schemă de crime bine organizată.
   13. Bill Plante care s-a retras, în calitate de corespondent al CBS News în noiembrie 2016, a confirmat că JFK a fost împușcat din față, senatorul de Tennessee / candidat la președintinție, Al Gore a câștigat de fapt alegerile din 2000, iar întregul atac terorist din 11 septembrie a fost aranjat. Plante a spus că nimic din toate aceste lucruri nu vor fi raportate, deoarece reporterii se tem pentru viața lor.
   14. Această țară nu va avea deficit comercial odată ce protocoalele vor fi implementate. Se adaugă 100 de trilioane de dolari, 35 de trilioane de dolari intră direct în Trezoreria Statelor Unite și există un excedent de 15 trilioane. Putem reduce impozitele, să reconstruim armata, să creăm un mare program de infrastructură pentru această țară, iar Donald Trump va deveni drept cel mai mare președinte de la Ronald Reagan încoace.
   15. George H.W. Bush a încercat să îl asasineze pe Președintele Reagan de trei ori în timpul președinției lui de opt ani.
   16. "Tăticul Bush" (și Hillary Clinton) au încercat, de asemenea, să-l asasineze pe președintele Donald Trump de șapte ori. Bush deasemenea, de-a lungul anilor, a fost implicat în 25 de asasinate împotriva altor figuri politice majore - în special, membrii ai Congresului și senatori.
   17. Dacă Al Gore ar fi preluat mandatul și Bush-ii nu ar fi reușit să fure alegerile, ar fi existat un complot pentru a elimina pe Gore și pus candidatul vicepreședinției Al Lieberman, ca președinte.
   18. Există o acoperire care a implicat republicanul de California, Maxine Waters și Blue Moon Bank din Thailanda.
   19. Atacul lui Rene Boucher din 3 noiembrie 2017 asupra senatorului de Kentucky Rand Paul, anti-război / pro-viață, a fost dejucat. "Tipul [Boucher] a fost spart," pentru că Paul știe prea multe și nu poate fi controlat.
   20. Un reporter, într-o rețea majoră, va rupe tăcerea și va dezvălui o poveste bombă - că guvernul a contactat orfelinate din întreaga țară care au fost plătite, pentru a transporta orfani la Washington D.C., astfel încât Dick Cheney și George H.W. Bush, precum și alți pedofili (de exemplu, Barney Frank) să-și poată alege copiii cu care vroiau să facă sex. Apoi au luat copiii la petreceri. La aceste partide erau prezente și prostituate. Membrii Congresului au fost drogați și le-au fost luate fotografii cu acești orfani în poziții sexuale compromițătoare. O mare parte din Congres a fost (și acum este) controlată prin șantaj.
   21. Când marinarii americani au percheziționat clădirile CIA, au recuperat tranzacțiile financiare anterioare atacului terorist din 9/11, documentele de asigurare și alte documente. Toate aceste documente se află acum în posesia Informațiilor Marinei S.U.A.
   22. Statul Wisconsin, Rezerva Federală și fostul guvernator al Wisconsin Tommy Thompson (din 2001-2005) au fost implicați în furtul a trilioane de dolari din Trezoreria Statelor Unite. Guvernatorul de Wisconsin, Scott Walker, ar trebui să predea tot ce are sau va fi suspendat.
   23. Guvernatorul democraților din California, Jerry Brown, a comandat o investigație într-un scandal pedofil a partidului său, care l-a implicat pe liderul Rep. / Minoritate de California, Nancy Pelosi, și senatorul american Kamala Harris.

Informațiile de mai sus nu sunt în totalitate în concordanță cu ceea ce ne-au spus propriile noastre surse, dar este suficient de cuprinzător pentru a le fi scris într-un mod literal. De exemplu, sursele noastre spun că Barack Obama s-a născut efectiv în S.U.A., dar a comis fraude de identitate, deoarece tatăl său real a fost activistul comunist american Frank Marshall Davis. De asemenea, nu putem confirma că protocoalele Wanta vor fi activate și cele 100 de trilioane vor intra. Cu toate acestea, putem confirma faptul că Janet Yellen a fost forțată să demisioneze din funcția de guvernator al Consiliului Rezervei Federale, deși termenul trebuia să se prelungească până în 2024. Asta înseamnă că presa de tipărire de bani a SUA va fi luată din mâinile khazarilor și, teoretic, fonduri nelimitate pot fi puse la dispoziție pentru a transforma America măreață din nou, împreună cu restul lumii.

Mai sunt încă multe lucruri de făcut înainte ca mafia khazară să fie înfrântă cu adevărat, deci acum nu este timp să ne odihnim pe laurii câtorva victorii. În S.U.A., mijloacele de propagandă corporativă trebuie să fie eliminate și obligate să înceapă să raporteze adevărul. Au fost făcuți mulți pași în această direcție săptămâna trecută. De exemplu, The Washington Post și obedienta khazară Advance Publications se confruntă cu procese de defăimare ale senatorului Roy Moore din Alabama după ce acuzațiile de abuz sexual au fost expuse ca minciuni, spun sursele Pentagonului. Donald Trump îl susține pe Moore. De asemenea, o încercare a mafiei khazare de al forța pe Rupert Murdoch să vândă Fox este oprită de administrația Trump, potrivit surselor Pentagonului. Ca un prim pas, Departamentul de Justitie va obliga Comcast să renunțe ca NBC Universal să preia Fox, spun sursele. Arestarea șefilor media de top este, de asemenea, iminentă, spun ei.

Khazarii, în schimb, înconjoară Israelul și Arabia Saudită, forțele israeliene și armatele mercenare ale Arabiei Saudite combinându-se, pentru a apăra controlul khazar asupra majorității petrolului mondial. Cu toate acestea, potrivit surselor Pentagonului: "Israelul se află sub un embargo asupra armelor, în calitate de client vechi, India a anulat un acord privind rachete antitanc de 500 de milioane de dolari. Germania post-Merkel ar putea opri construcția submarinelor, Israelul nu poate primi mai multe avioane F-35 și li se vor refuza, iar pachetul de ajutor militar de 38 de miliarde de dolari, realizat în cadrul administrației Obama, poate fi anulat ".

Per ansamblu, a fost cu adevărat o săptămână spectaculoasă de victorii pentru oamenii de pe planeta Pământ. Există semne de netăgăduit că schimbarea regimului vine pentru Israel, Japonia, Germania, Italia, Franța și Anglia. Dacă se întâmplă acest lucru și este urmată de arestări în masă, vom cunoaște coșmarul datoriilor babiloniene khazare care se încheie cu adevărat (foarte curând vom auzi la TV toate astea precum și anunțul GESARA, n.b.).
O nouă eră a omenirii se vede la orizont. Să menținem toate presiunile, mintea trează și o inimă curată pentru a face acest lucru.

   Victorie Luminii!10 comentarii:

 1. Dumnezeul Prim Creator sa ai ajute pe toti cei care Lupta din greu pentru eliberarea GAIA !
  Multumim pentru Articol.

  RăspundețiȘtergere
 2. Marius, nici nu-ti imaginezi cat de mult ma bucur cand citesc astfel de articole. Iti multumesc si sper ca vei mai coninua cu astfel de stiri benefice pentru noi.

  RăspundețiȘtergere
 3. Americanii mai au armata,isi permit sa i-a cu asalt sediul teroristei CIA,si pe cabala insasi,la noi cine sa i-a clasa politica si agentiile de informati de guler?Cand o cadea cabala peste tot in lume(foarte curand)la noi toata clasa politica,serviciile secrete si fostii care acum sunt pensionari de lux,isi vor schimba blana,se vor face falsi ingerasi numai sa-si mentina puterea,mizand inca o data pe marea masa manipulabila a tarii,atunci este examenul de maturitate si intelegere al nostru al grosului tarii,atunci trebuie sa dam cu ei de toti peretii,sa-i bagam la zdup si sa le confiscam averile,atunci v-a fi adevarata revolutie.Noi nu cred ca mai avem ceva generali in armata sau servicii care sa fie patrioti si deschisi noului,evolutiei rasei umane,poate or fi ceva capitani,locotenenti dar prea putin pentru rasturnarea cabalei mioritice.Asteptam totul de afara,ca si pana ACUM,din pacate...ce-am fost ca neam si ce-am ajuns-niste sclavi cumintei si ascultatori condusi de niste hibrizi voraci.
  Paralel,planeta incepe sa se curete si inevitabil vor veni tot felul de catastrofe naturale,ACUM turatia e la relanti dar incet incet vine si turbo,dar s-ar putea sa fie si alta varianta mai calma spre 5d,totul e la discretia divinitatii.
  Apropo,mai avem si noi armata?sau doar niste baieti ascultatori in straie militare si cu salari bune?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Îți dau dreptate Zolt, așa este, doar când tăvălugul schimbărilor dinafară va trece și peste țara noastră, atunci vom vedea schimbări și la noi. Cât despre armată, așa cum am scris în câteva articole mai vechi, avem 70.000 de oameni (civili și militari), așa ne-a impus NATO pentru a ne lua în organizație. În 1990 armata număra 240.000 de militari.
   Dar trag speranță că atunci când vor începe marule schimbări în SUA, vor începe să se ridice adevărații daci din popor și aici mă refer la OCTOGONUL Românesc, o organizație foarte ezoterică de care nu am mai deloc informații, dar ea există de pe timpul lui Cuza și a fost constituită pentru a ține unit acest neam și această țară.
   Am mari speranțe, iar la cel mai mic apel voi fi în front pentru a înlătura toți acești tradători de neam.
   Numai bine !

   Ștergere
  2. Armata ce ne mai trebue?important este ca falnicu' conducator al RO ne-a cumparat rachete patriot...

   Ștergere
  3. http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2017/12/romania-distrusa-franele-romaniei-vor.html

   Ce parere aveti?

   Ștergere
  4. Sunt total de acord și eu simt că va fi adevărata revoluție, căci altfel nu se mai poate. De când am deschis blogul tot scriu, dezvălui și îndemn românii la a nu-și pierde demnitatea și să nu se mai lase manipulați. Cei care nu s-au trezit încă vor avea de suferit sau vor pleca din acest plan în timpul viitoarei Revoluții, asta e. Poate acesta a fost contractul lor de suflet la încarnare aici, sau poate nu și l-au îndeplinit, este liberul lor arbitru.
   Dumnezeu să ne ajute pe toți !

   Ștergere
 4. Marius Sumedrea : Mii de multumiri !!! pentru traducere. In fiecare zi primul lucru este sa deschid blogul d-voastra sa vad ce ne traduceti, sunt atat de fericita cand vad ca mai sunt oameni care se intereseaza de semenii lor. Divinitatea sa va protejeze tot timpul! Numai bine sa ne fie !

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.