miercuri, 13 decembrie 2017

Actualizare Ben Fulford (11.12.2017) – Războiul civil din statul adânc occidental se intensifică cu arestări în masă în Washington DC


  Lupta pentru putere și războiul civil nedeclarat de la vârful guvernului secret occidental s-au intensificat radical în săptămâna trecută, cu arestări masive ale gangsterilor Khazari în jurul Statelor Unite și din alte părți, confirmă mai multe surse. A existat, de asemenea, o declarație a președintelui US - Donald Trump, care recunoaște Ierusalimul ca și capitală a Israelului, într-o mișcare care nu este ceea ce pare. Vom discuta mai departe.

În primul rând, trebuie să ne uităm la evenimentele extrem de neobișnuite care au loc în California. În aceste zile, cetățenii acestui stat trebuie să se simtă ca cei din Insula Solomon din timpul celui de-al doilea război mondial, când japonezii și americanii luptau pe pământul lor. Există acum foarte multe dovezi că armele energetice, cum ar fi laserele, sunt folosite de facțiuni opuse asupra Californiei, sunt de acord surse din Pentagon și NSA. 
"Căldura este pornită artificial, iar focul din Bel Air - Los Angeles, se îndreaptă spre baza subterană din Getty Center, în timp ce focul din San Diego se pare că se îndreaptă spre Camp Pendleton care este baza marinei americane", notează surse din Pentagon. Au apărut videoclipuri care arată cum raze masive laser sunt proiectate din cer și declanșează incendiile. În plus, clădirile sunt complet distruse de foc, în timp ce copacii care sunt lîngă ele sunt nevătămați.

Ceea la ce asistăm, este vânătoarea unor membri ai unei facțiuni Khazare din California care sacrifică sistematic și torturează copii și care le mănâncă carnea, spun sursele White Dragon Society. Înțelegem că acest lucru este atât de groaznic încât este greu pentru mulți dintre noi să credem. Unii cititori au citit un articol pe care l-am editat săptămâna trecută probabil, în care directorul / actorul de la Hollywood - Mel Gibson, vorbind despre elitele de la Hollywood că mănâncă carne de copil, era dezinformare. Este adevărat că noi nu am confirmat acest lucru. Cu toate acestea, așa-numitele organizațiile de știri în masă, cum ar fi The New York Times, raportează acum că Departamentul de Justiție al SUA investighează organizația eugenică Planned Parenthood pentru că a vândut carnea și organele unor copii avortați.


Sataniștii Khazari care desfășoară astfel de activități ne-au condus atât de mult încât se simt în siguranță și astfel în mod public își expun simbolurile lor în întreaga lume. De exemplu, clădirea Bank of Japan (BOJ), construită în 1882, are o emblemă de familie deasupra porții sale principale și a intrărilor laterale. După cum puteți vedea din fotografiile de mai jos, emblema aparține familiilor regale khazare. Cei doi lei sunt o marcă heraldică, cunoscuți ca Leul lui Iuda, însemnând că oamenii ce afișează acest simbol sunt descendenți ai regelui David. În mijlocul emblemei este ochiul lui Horus, la fel cum îl vedem pe bancnota actuală de un dolar. În altă ordine de idei, Japonia este condusă de Kazarii sataniști din Zug, Elveția. Familia regală japoneză folosește ca simbol crizantema, care nu este a lor. 

Un purtător de cuvânt al Bank of Japan, afirma: ,,Poziția noastră oficială este că nu știm ce înseamnă această emblemă.”
În ciuda ofuscării BOJ, este mai mult ca evident că Japonia, din 1863 este colonie sionisto-khazară. Ultimele surse din Pentagon afirmă că: ,,În timp ce mulți îl echivalează pe rocket man (omul rachetă) cu grăsunu (cum l-a etichetat D.Trump pe Kim Jong Un), adevăratul rocket man, este Elon Musk de la Space X , fondat de Obama, care înarmează Coreea de Nord.” Nu este străin nici de conexiunea info/dezinfo a Mosad/Israel prin DEBKA, de care se lăuda vis-a-vis de armele nucleare ale mafiei khazare din Coreea de Nord. Dovezile au ieșit la suprafață deoarece fostul secretar al apărării Donald Rumsfeld a ,,ciripit” după ce a fost pus în fața dovezilor că compania al cărei director era și care avea afaceri cu Coreea de Nord, a furnizat acesteia plutoniul, ingredientul principal în fabricarea unei arme nucleare, surse din Pentagon spun.

,,Rumsfeld a fost ca un căpitan de navă, când s-a alăturat procurorului Robert Mueller, fost marinar, care l-a anchetat pe fostul vicepreședinte Dick Cheney, ce a fost implicat împreună cu Bush și alții din Israel în 9/11 și alte crime.” sursele spun. Cu o zi înainte de evenimentul 9/11, Rumsfeld spunea oficial că lipsesc 2,3 trilioane de dolari din bugetul apărării. Acum Departamentul Apărării este ,,sub un imens și fără precedent audit asupra fraudelor și abuzurilor cu scopul de a recupera trilioanele făcute dispărute de către statul adânc”, spun sursele.
Congresul este de asemenea sub presiune pentru a trece legislația privind auditul asupra Rezervei Federale (menționez că de la înființarea ei, în 1913 nu s-a făcut niciun audit asupra ei, n.b.). Pentru aceasta circa 30 de congresmeni și senatori sunt sub presiune, unii dintre ei demisionând deja, precum senatorul Al Franken și congresmenul John Convers. Presiunea continuă de asemenea asupra administrației Trump. ,,Este sfârșitul facțiunii Jared Kushner (ginerele mai mare al lui Trump), Dina Powell a fost scoasă din Casa Albă și Goldmanite (consilierul economic al lui Trump) și va urma Gary Cohn,” spun sursele. ,,Kushner însuși a fost pus sub acuzare, ca agent acoperit al Israelului ”(cum este la noi fostul premier Răzvan Ungureanu zis Unguentul, n.b.), surse ale Pentagonului afirmă.

Raidul marinei din 18 noiembrie din sediul central al CIA, a pus capăt operațiunii Mockingbird prin care corporațiile media The Washington Post, The New York Times, Bloomberg, ABC, CNN și altele, au fost puse să ceară scuze public pentru poveștile inventate despre Trump. Ele au fost forțate de asemenea să dezvăluie adevărul despre vânzările de carne de copii, de către Planned Parenthood. Raidul marinei s-a desfășurat pornind din două baze ale sale aflate la 180 de mile distanță de sediul central CIA din Langley, Virginia. Acesta a fost destul de convingător pentru a accepta ca serviciile de informații ale marinei să confiște baza de date ale calculatoarelor, spun sursele. Aceasta înseamnă o presiune mare asupra Departamentului de Justiție, iar FBI – ul a început anchetele, spun surse ale Pentagonului.

În orice caz, strategii Pentagonului spun că doborârea apropiată a cabalei se va datora numai militarilor. Asta înseamnă tăierea ,,postului de ascultare” care era CIA și dezasamblarea nivelului de jos al trupelor de linie. În cazul khazarilor, asta înseamnă desființarea gangsterilor MS-13, proxeneți ai cercurilor pedofile din SUA și a altor criminali. Aceștia vor fi forțați să spună cine sunt și unde se ascund boșii lor.

Toate aceste mișcări l-au făcut pe Trump să recunoască săptămâna trecută Ierusalimul, capitala Israelului. Aceasta a făcut ca de-a lungul întregii lumi, oamenii să creadă că Trump este un agent sionist. Oricum, Pentagonul spune că ,,această mișcare de ură globală împotriva Israelului a fost calculată, pentru a doborî mafia khazară”. Sursele spun că SUA, încă refuză să recunoască orașul Ierusalim ca și capitala Israelului, în pașapoarte, hărți și documente oficiale. ,,Mutarea ambasadei SUA la Ierusalim nu se va întâmpla. Ordinul lui Trump are efect abia peste 6 luni de la semnare. Multe lucruri se vor mai întâmpla până în Mai 2018”, spun sursele CIA. Tot aceste surse spun că ,,Vaticanul deține Israelul până în această zi”.

Loja francmasonică Propaganda Due (P2), care deține Vaticanul este sigură că ceva mare se întâmplă. Când am vizitat sediul central al lor, mi-au spus că planifică un mare eveniment de inginerie socială, în jurul mișcărilor corpurilor celeste. În acest front, noi suntem în mijlocul cercului a trei superluni. Prima va fi în 3 decembrie. Următoarele două vor fi pe 1 și 31 ianuarie 2018. Superluna din 31 ianuarie va fi Lună Albastră și va coincide cu eclipsă de Lună. Aceasta corespunde cu termenul limită de plată a datoriilor guvernului american. Khazarii care au furat controlul sistemului financiar al SUA, vor tăia (întrerupe) plata tuturor salariilor militarilor și salariaților guvernamentali de la acea dată. Pălăriile Albe din agențiile guvernamentale pregătesc deja un plan pentru o astfel de eventualitate.

Aceasta înseamnă că va fi mai mult haos peste tot în SUA, iar UE va cunoaște un nou val de turbulențe. Militarii chinezi și ruși sunt gata să preia câmpurile petroliere din Libia din mâinile mercenarilor angajați ai facțiunilor mafiei khazare din Franța, Marea Britanie și Italia. Restul Africii o să urmeze. Militarii SUA vor fi în stand by în tot acest timp, iar fără petrolul libian și resursele Africii dolarul va deveni penny, iar euro al UE va cunoaște mari turbulențe.

Vorbind despre sistemul financiar, khazarii ce dețin băncile centrale și care tipăresc banii, vor crea ultima bulă financiară în piața de stocuri și obligațiuni. Asta deoarece o mare parte dintre acești bani fierbinți fug înspre criptomonezi precum bitcoin, deoarece acesta crește vertiginos (valoarea afișată este 1B= 15.000 $, n.b.). Aceasta poate fi o bulă, dar astfel de bule sunt deja obișnuințe și au fost folosite de multe ori de mafia khazară (toate crizele financiare au fost create astfel, de ei, ultima în 2008, n.b.). Chiar dacă această bulă apare, pe termen lung, blocajele reprezintă cu siguranță o îmbunătățire tehnică și este posibil să înlocuiască o mare parte a arhitecturii financiare actuale.

Este interesant de notat că țări ce dețin mult aur precum Rusia, India, China și Indonezia sunt împotriva Bitcoin. Cei care nu o fac, precum Japonia și SUA, se grăbesc să intre în el. Dacă tu nu poți mânca Bitcoin, nu mănânci nici aur, de asemenea. La sfârșit, Societatea Dragonul Alb se așteaptă ca aceste două facțiuni să fie forțate să recunoască, că ultima monedă este viața însăși. Chiar acum viața de pe Pământ este sub atac, iar umanitatea TREBUIE să se unească pentru a salva planeta și civilizația umană.

   Notă blogger: După cum ați putut citi ne așteaptă zile grele la anul, chiar de la început. Vă recomand să nu cheltuiți de sărbători, să vă țineți banii cash în casă, faceți-vă rezerve de hrană și apă, căci sistemul financiar s-ar putea să colapseze și probabil să fie înlocuit. Chiar așa să fie, băncile nu vor mai funcționa vreo 2-3 săptămâni, conturile vor fi blocate și ATM-urile la fel. Care aveți depozite scoateți-vă banii, dacă vreți să-i mai vedeți. În SUA sunt pregătite deja noile bancnote ce vor înlocui actualele bancnote FED, euro se va prăbuși, cum zicea și Fulford, așa că.....

   Drum drept spre Lumină!

  Sursa: https://eraoflight.com / traducere și adaptare M.S./ https://burebista2012.blogspot.ro/         

20 de comentarii:

 1. Multumesc pentru munca depusa de Marius sa fim in pas cu ceea ce se intampla in lume....astept in continuare noutati de pe scena ascunsa.

  RăspundețiȘtergere
 2. Daca avem depozite in lei,putem fi afectati,sau doar dolarul si euro pot fi afectate?Leul poate fi afectat si el?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Păi ceea ce eu public sunt evenimente ce se întâmplă la scară globală și în afară de asta dacă dolarul se prăbușește, totul se prăbușește pe plan mondial. Dacă băncile centrale ale majorității țărilor și în totalitate cele din occident, aparțin familiei Rothschild, ce credeți că se va întâmpla??

   Ștergere
  2. Bunul Dumnezeu sa ne ajute sa se prabuseasca cat mai repede ! Personal Nu ami fac griji pentru perioada ce urmeaza, pentru un minim de 3 saptamani am alimente pregatite, iar Banii sunt numa niste hartii, care Nu ma mai intereseaza ! ! . . .

   Multumim traducerea.

   Ștergere
  3. Nu-mi doresc sa fie asa schimbarea si am sa va spun de ce. Prima zi in care toate bancile vor fi inchise poate va trece neobservata, incepand de a doua zi magazinele mari se inchid pentru ca nu au unde sa mai depuna banii din vanzari. Benzinariile nu vor functiona, pentru ca toate sunt controlate de la centru (Bucuresti), doar daca furati cu galeata din rezervoarele lor. A treia zi deja haosul este instalat si nu va imaginati ca politia va fi pe strazi sa va pazeaca. Magazinele vor fi luate cu asalt de smecheri si la final poate din cei flamanzi vor mai culege cate ceva de prin ele. Nu cred ca are rost sa continui cu ceea ce vad ca s-ar intampla in frumoasa noastra tara. Populatia nu are bani de provizii, poate doar cativa care vor fi vanati de cei flamanzi.
   Intrebare....Cum credeti ca se va restabili ordinea ?

   Ștergere
 3. Te salut dinnou dragă Marius şi ONOR pentru munca permanentă în folosul celor puţin interesaţi de ADEVĂRURILE CE ÎN SCURT TIMP VOR DEVENI PALPABILE. Eu am să încerc să reformulez şi să nuanţez întrebarea domnului Valentin M. Iorgu şi să emitem un posibil scenariu a ceea ce ar (mai) însemna leul românesc în raport cu valuta la care se raportează. Un posibil răspuns ar fi că noi românii şi trezoreria statului se poate baza pe depozitul de aur aflat la BCR şi pe depozitele lăsate în străinătate aşa cum a afirmat M.Isărescu -eternul nostru guvernator- şi valoarea leului nostru să o dea valoarea reală în aur a României. Este de acum încolo riscantă orice convertire a leului în altă valută,de obiccei românii făcînd schimbul valutar în euro mai mult, căutînd a schimba în valuta care le aduce cît mai mare lichiditate în lei. Dar cum şi leul nostru e sclavul celor ce fac şi desfac această lume-să sperăm că în cel mai scurt timp li se vor îneca şi corăbiile lor, ar fi demn de interesat care ar fi cel mai apropiat termen în care românii şi nu numai să pornească a-şi face rezerve,aşa cum avertizezi să o lăsăm mai uşor cu cheltuielile care nu sînt priorităţi. Dar volens-nolens,ne întoarcem iar la fondul problemei. Hai,faci rezerve de hrană în primul rînd pentru o lună,dar vor apare indiscutabil şi toate celelalte aspecte cum ar fi -mai ales acum iarna. achitarea unor sume tot mai de neînţeles contra serviciilor cotidiene,iar lanţul slăbiciunilor,verigile se vor rupe şi întregul echilibru şi aşa sensibil va fi aruncat în aer.Nu vreau să mai dezvolt apocalopticul scenariu.....Toate depind unele de altele şi dacă o verigă cedează,tot lanţul cedează,deci oamenii trte să înţeleagă că a face rezerve nu se adresează doar la alimente şi apă,e vorba de locurile de muncă,de metenanţe şi servicii,telefonie,furnizarea energiei electrice,gunoi,apă,canal,sectorul de stat şi cel privat,....toate încep şi se termină cu BANUL. Şi atunci cînd pe acesta nu te mai poţi baza ,care ar fi alternativa ? Autoîntreţinerea ?- de acord ,dar cetăţeanul de la bloc n-ar subsolul încărcat cu făină de grîu,de mălai,untdelemn,fîntînă,depozit de îmbrăcăminte şi încălţăminte....etc. cam despre asta şi ENOOORM DE MULTE ALTELE AR FI VORBA..... să vezi atunci conflicte pe toate palierele societăţii. Se fură la greu acum cînd fiecare ar cam avea o reursă şi un loc de muncă...dar ATUNCI ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. O completare mai ampla la ce am scris si eu mai sus...deci acel "Eveniment" va trebui sa fie la fel de cursiv ca si celelate rectificari monetare care au fost facute in trecut. Daca cineva vrea un eveniment brusc, cred ca vrea o depopulare rapida a umanitatii....exact ceea ce vor capii care ne conduc.

   Ștergere
  2. Va invit la mine la tara in Maramures ca am 1000 dekg de ovz, faina de grau, de malai,si cea mai buna palinca si multe altele ! Va astept cu mate drag!!

   Ștergere
 4. Pot sa vad si eu um clip in care CNN si-a cerut scuze fata de Trump?

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu va mai ganditi la scenarii urate. Europa si restul lumii o sa vada ce se intampla in america si o sa actioneze altfel.O sa fie un decalaj de cateva saptamani intre sua si vestul europei si alt decalaj intre vestul europei si estul europei. Daca in america scenariul este cel cu bataia pe strazi ptr mancare si benzina, in restul lumii, vazand consecintele unei astfel de probleme, o sa se gandeasca oamenii de 2 ori inainte sa se omoare pe strazi si deci nu o sa repete ce se intampla in america. In romania oamenii sunt in principiu buni la suflet si in afara de cativa care sunt animale, restul o sa sara in ajutorul semenilor lor. IN ROMANIA OAMENII O SA SE AJUTE INTRE EI. Acesta este modul in care se poate trece peste hop.

  RăspundețiȘtergere
 6. Dupa comentariile de la aceste video cu incendi in California,inteleg ca s-au intamplat in oct. si noi.(poate mai sunt si acum),ce a ars se observa clar ca sunt arme inteligente,directionate ce sa distruga si ce perimetru foarte stabilit,am inteles ca acolo ar locuii numai membrii cabala,deci inteleg ca a inceput vanatoarea cabala,a intunecatilor,nu au acceptat ultimatele date de divinitate de a se preda si a lasa libera Gaia,acum ASHTAR si factiunile pozitive de la suprafata au mana libera sa-i lichideze pe paraziti,probabil ca o sa fie astfel de asa zise incendii peste tot in lume unde au javrele cuiburile,banuiesc ca si italia si elvetia(ar fi foarte frumos sa "i-a foc si cernul din geneva")

  RăspundețiȘtergere
 7. Orez, zahar, sare, vin, alcol, fasole, mazare, soia,sunt alimente care tin mult si pe langa astea toti ar trebui sa ne gandim cum sa ne crestem hrana. Rosiile nu cresc in depozite la magazin. Rosiile si foarte multe alte legume cresc f bine intr-un sistem aquaponic. Si oricine poate avea un bazin cu pesti si un strat cu legume in casa la el.Pestii mananca ce mananca si gainile. Ghiar si lucerna

  RăspundețiȘtergere
 8. FRATILOR, AVEM CONSTIINTA,NE SALVEAZA CUMVA.. DIN 16DEC ,OBSERVATORUL DIN NOI,V-A ACTUALIZA NOUA STARE.BUCURATIVA !!!

  RăspundețiȘtergere
 9. As dori, cu acordul lui Marius, sa va prezint un documentar din care veti intelege mai mult decat stiti deja. Se poate face legatura din stirile actuale cu anumite structuri guvernamentale si religioase.

  http://www.filmeserialeonline.org/unacknowledged/

  Cine nu a vazut documentarul, il indic pentru vizionare si imbogatirea cunostintelor.

  RăspundețiȘtergere
 10. CA SA CONTRACARAM CLANUL ROTHSCHILD TREBUIE SA NE BATEM MONEDA PROPRIE ,IN AFARA BANILOR LOR . PROPUN SA INFIINTAM CA MONEDA (TEMPORAR PINA CIND NU VOM MAI AVEA NEVOIE DE BANI FIINDCA O SA TRECEM LA O SPIRITUALITATE MAI INALTA SI NU VOM MAI AVEA NEVOIE), DRAGONUL DE AUR . ACEASTA MONEDA POATE FI SUSTINUTA DE ORDINUL DRAGONULUI CU AUR SI TARA VA IESI .

  RăspundețiȘtergere
 11. NE VOM BATE PROPRIA MONEDA . DRAGONUL DE AUR

  RăspundețiȘtergere
 12. Am citit doua stiri... ce credeti, au legatura cu eliminarea elitelor?
  https://www.realitatea.net/un-miliardar-si-sotia-lui-gasiti-morti-in-locuinta-lor_2128064.html
  https://www.stiripesurse.ro/oc-in-orientul-mijlociu-eful-cele-mai-importante-banci-din-iordania-arestat-in-arabia-saudita_1238185.html

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.