marți, 28 noiembrie 2017

Scurtă informare asupra Resetării Monetare Globale și înlăturarea cabalei (27.11.2017)


  După cum ați citit în actualizările lui Fulford, Cobra, David Wilcock, Neil Keenan, etc, în ultima perioadă s-au intensificat eforturile de înlăturare a cabalei de la butoanele planetare. Lucrurile au o evoluție pozitivă și să sperăm că Resetarea Globală va avea loc cât mai cărând, poate va fi un frumos cadou de Crăciun omenirii....
Iată ultimele informații pe scurt, din mai multe surse, despre punctul în care ne aflăm în prezent:
  Protocolul de relansare globală a fost deja convenit. Singura problemă care încă rămâne este gunoiul planetar, constituit din cabală, care este ca un cancer pentru planetă și de aceea nu este ușor de înlăturat.
Au existat întruniri care au avut loc între toate cele 206 națiuni suverane, incluzând reprezentanți ai, BĂTRÂNILOR, Republicii, Pălăriilor Albe, și reprezentanții cabalei înșiși. Cabala întârzie tot acest proces, datorită negocierii termenilor de predare în timpul acestor întâlniri. Cu toate acestea APTB/NPTB (nu cunosc exact ce înseamnă, bănuiesc doar că este vorba de alianțele ce luptă cu cabala, n.b.), folosesc aceste întâlniri în avantajul lor, știind că după colț există ultimatumul dat cabalei.

Dacă acest ultimatum nu este atins, cabaliștii vor fi vizitați de către Operativii Fantomă , care ,,vor avea grijă de ei”. Există peste 10.000 de cabaliști numai în SUA și cca. 8000 în restul lumii, majoritatea dintre aceștia trăind în Europa. Acest număr nu include pe cei ce se ocupă cu traficul de droguri și traficul de ființe umane. Cei din traficul uman și operațiuni cu droguri, sunt deja vânați și anihilați. Datorită acestor operațiuni foarte puțini au mai rămas. Acest fapt a redus enorm capacitățile lor financiare.

Elita cabalei din Europa sunt pe punctul de a fi terminați, aceasta se va întâmpla ori prin sinucidere ori vor fi vizitați de către Operativii Fantomă. Familia Nobilimii Negre din Europa s-a predat, după ce PINDAR a fost luat în Soarele Galactic Central pentru a fi dezintegrat (dacă ați urmărit mărturiile Arizonei Wilder din interviul lui David Icke, aceasta spunea despre acest PINDAR că este liderul suprem ET, al cabalei pe Pământ, iar Prințul Harry este al Dianei cu acest PINDAR, n.b.). Aceasta s-a întâmplat anul trecut.

Elita cabalei rămasă astăzi, sunt familiile sau indivizii, cunoscute/cunoscuți ca: Rothschild, Rockefeller, Bush, Clinton, Soros, Kissinger, împreună cu sclavii lor din guvernul SUA și lideri-marionete precum Netanyahu, Poroshenko, Kim Jong UN, Shinzo Abe. Obedienții de rang înalt ai cabalei din SUA, precum John McCain și Hillary Clinton sunt arestați și au dispozitive de urmărire la picior. Acestora le este încă permisă ieșirea în public pentru a evita suspiciunea în creștere.

Raidul militarilor în sediul central al CIA din Langley a avut ca rezultat lansarea unui ultimatum. Militarii au confiscat documente despre preatacul 9/11 și mult mai multe alte documente în timpul raidului. Acestea sunt dovezile care pot incrimina cabala și care o pot prăbuși. Întotdeauna APTB/NPTB au câștigat prin efectul de levier, cabala a coborât în frică și întreabă de termenii predării. Cei din cabală care nu vor să fie vizitați de Operativi, au fost de acord cu termenii predării.

După ce Alianța Archoni- Draco-Grey au încălcat Legea Galactică și s-au infiltrat pe planeta noastră, Alianța Galactică a sosit aici între 2008-2010 și au pus în carantină sistemul nostru Solar. De atunci Ei sunt aici. Galacticii intervin doar PROXY, prin Mișcarea de Rezistență și APTB/NPTB. Ei nu pot interveni direct pentru a se ocupa de cabală. Cabala este responsabilitatea noastră, GUNOIUL NOSTRU.

Știm acum că Protocolul de Relansare Globală pentru Resetare și Reevaluare Monetară este gata. GESARA este deasemenea gata în cadrul Agrementului de la Paris. Republica (Americană, n.b.) este gata pentru tranziție. Punerea sub acuzare în masă din SUA și lansarea RV (Reevaluării Monetare), vor fi două mișcări ce va aduce ca rezultat ȘAH MAT cabalei. Oricare ar putea să se întâmple înaintea celeilalte. De ce lansarea RV se poate întâmpla în orice zi, chiar și mâine, dar nimic nu se întâmplă?

 Protocolul de lansare a RV este rulat printr-un program de simulare QUANTUM în fiecare zi la ora 11.59 PM EST cu o tehnologie avansată de calculatoare QUANTUM, oferită de către Federația Galactică. Simularea QUANTUM simulează toate rezultatele și pericolele posibile, dacă simularea eșuează, automat lansarea Protocolului de Lansare a RV se oprește. Dacă simularea nu detectează niciun pericol și este un succes, Protocolul RV va fi lansat. Aceasta se poate întâmpla în orice zi după ora 11.59 Pm EST. Aceasta este de ce personalul Centrului de de Recepție este apelat zilnic. Acesta este de asemenea motivul pentru care băncile trebuie să fie pregătite zilnic.

Rezistența (APTB/NPTB) continuă să se confrunte cu problemele pe care simularea le detectează. Ei fac totul pentru ca lansarea RV să se poată face. Este imperativ necesar ca simularea să fie un succes, pentru a asigura o tranziție sigură (de la vechiul, la noul sistem financiar, n.b.).
Până va începe, noi nu avem o altă alegere, decât a pune credința noastră în APTB/NPTB, care vor face ca toate rezultatele defectuoase detectate de simularea QUANTUM, vor fi rezolvate pentru a face tranziția sigură 100% pentru întreaga omenire.

  Lista arestărilor în masă din 94 de districte din SUA (UPDATE) - 4.289 de persoane: 
    Victorie Luminii !    

20 de comentarii:

 1. Nu se intelege, printul Harry a fost conceput de Diana cu acest PINDAR?
  Doamne ajuta !!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc pentru stirile care mai ridica moralul.

  RăspundețiȘtergere
 3. Doar,asa poate fi. Victoria definitiva apartine Luminii ! Namaste !

  RăspundețiȘtergere
 4. Eliminarea elitei cabalei nu poate fi decat un lucru bun. Dar ce se va intampla cu marea masa a oamenilor de rand care nu respecta nici un principiu moral, care nu manifesta nici cel mai mic respect pentru viata? Traiesc in fiecare zi printre acesti oameni si realizez ca nici nu mai este nevoie de cei mentonati in articol ca sa fie la butoane pentru ca ,,raul" sa domine pe planeta noastra. Mult respect draga Marius.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Este simplu. După ce cabala va fi învinsă, la fel și rasele ET care-i susțin, va fi introdus noul sistem financiar și direcționarea fondurilor suverane ale omenirii, precum și fondurile St.Germain, sărăcia pe planetă va fi eradicată pentru totdeauna. Toată lumea va avea toate condițiile unei vieți în abundență.
   Ori când toate astea vor fi îndeplinite, mentalitatea oamenilor de a supraviețui și a aduna, va fi părăsită. Vor aduna o lună, două, un an, dar vor vedea că peste tot există orice din abundență, vor renunța și se vor schimba.
   Iar cei ce au săvârșit infracțiuni, vor fi judecați, nimeni nu va scăpa. Aici mă refer la marionetele cabalei din toate țările planetei.
   Dar urgența nr.1, după Resetare este înlăturarea sărăciei, iar prima etapă va fi Africa.
   Numai bine și Victorie Luminii!

   Ștergere
  2. .....Marius ,m-aş mulţumi chiar dacă n-ar fi ÎN ABUNDENŢĂ,ci ,cel puţin să fie de ajuns la fiecare om de pe acest pămînt

   Ștergere
 5. In sfîrsit vesti bune astept demult asta ! Doamne ajuta Victorie luminii

  RăspundețiȘtergere
 6. Se insoara Harry cu o americanca tare ciudata mi se pare tipa...

  RăspundețiȘtergere
 7. Răspunsuri
  1. Domnu Luca ,să fie - CU cît mai repede,cu atît msi bine mai ales pentru cei total defavorizaţi de semeni.

   Ștergere
 8. Buna tuturor,

  Oameni buni, este al nu stiu catelea articol pe care il citesc cu astfel de vesti, si tot pe internet este nu stiu al catelea articol in care citesc despre iminenta unui razboi nuclear in Coreea etc...

  Oricum traim niste vremuri foarte tulburi, vezi acest articol ( https://georgevalah.wordpress.com/2017/11/28/stiri-scurte-28-11-2017/ ) ...

  Trebuie sa fiu copil de gradinita sa cred ca victoria este aproape precum scrie in acest articol pe care il respect si nu-l contrazic, nu sunt un tip care sa contrazica afirmatiile de aici, dar totusi nu e prima data si nici ultima data cand citesc astfel de vesti, care ele sunt bune, si pozitive intr-o lume negativa si din ce in ce mai negativa...sperantele oamenilor aproape ca sunt suprimate, insa astept cu nerabdare o modificare a constiintei celorlalti, dar si anumite informatii oficiale inca sunt ferite de omenire...

  Sa gandim rational si sa simtim inima, nu are rost sa ne amagim cu vesti care ele raman doar in articole, caci realitatea scrisa aici este mult departe de a se manifesta, sau poate totusi se va veni cu alte convingeri :)

  O zi buna tuturor, si am rugamintea bloggerului sa ne tina la curent cu noutatile acestea marcante...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu cred cu toata fiinta mea ca Dumnezeu face si miracole!

   Ștergere
 9. Aceste genuri de informatii ce aduc spre informarea publica o iminenta schimbare, sau invingere a cabalei o intalnim mereu si mereu in fiecare an din 2012 incoace, deci totusi ce ar face ca informatiile din acest articol sa fie adevarate ?! ( https://www.rostirea.ro/news/benjamin-fulford-cabala-nu-mai-poate-ascunde-adevarul-au-fost-invinsi - articol din 2012)

  In 2018 prin primavara, cand lumea va fi mai saraca si exasperata, cand vom fi mai obositi, ne vom uita la acest articol si ne vom intreba: De ce n-a fost sa fie ?! si vom rade....
  iar spre finele anului 2018 o alta si o alta serie de informatii despre o iminenta infragere a sa, si tot asa noi vom tot citi aceste informatii, si tot nu vom putea face nimic, destinele acestei planete inca sunt inclestate bine in mainile celor care ne conduc cum ne conduc...
  Oare cat mai putem tolera astfel de informatii ?! Citesc de foarte mult timp articolele pe acest blog, nu vreau sa descurajez pe nimeni, dar din tot ce s-a scris, nimic nu s-a intamplat..sunt curios ce se va intampla si de data aceasta cu aceste informatii din acest articol, care ma fac sa zambesc usor: Nu o sa fie nimic !!! Uite cabala, nu e cabala !!! :))

  Cu respecte, pentru toti !!! Cine va citi aceste informatii din articol si mesajul meu, va vedea ca Macar sunt eu cel care are dreptate, NU VA FII NIMIC si nici nu se va intamplat nimic !!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Va fi! si va fi fantastic pentruca Dumnezeu face miracole sunt sigura !

   Ștergere
  2. Este convingerea ta și nimeni nu te poate contrazice, iar dacă aștepți ca mass-media să-ți confirme astfel de informații ca să crezi, încă nu se va întâmpla asta ptr. ca mass-media va expune adevărul doar când cabala va fi înfrântă, iar mogulii media ce manipulează opinia publică mondială vor fi arestați sau vor face public adevărul ca să-și salveze curu.
   Că tu nu vezi că se întâmplă ceva, este problema ta, ieși puțin din șablonul minții pe care singur ți l-ai impus, deschide-te spre Lumină și vei vedea că din 2012 multe lucruri minunate s-au întâmplat pe planetă. Toate aceste informații ne sunt expuse de insideri din toate structurile SUA, poate chiar cu riscul vieții, pentru ca noi să știm adevărul despre ceea ce se întâmplă cu adevărat pe planetă acum.
   Frații noștri galactici și din interiorul Pământului acționează cot la cot cu Mișcarea de Rezistență și alte grupuri secrete ptr. înfrângerea acestei caracatițe teribile care deține planeta noastră de mii de ani. Crezi că le este ușor? Mai ales să acționeze astfel încât să nu încalce Legile Divine și Liberul nostru Arbitru?
   Înainte să dai verdicte, fără a te implica direct în astfel de acțiuni, stai mai culege informații și mai ales NU JUDECA, așa cum spunea și Iisus. Când ai ales să te încarnezi pe această planetă în aceste timpuri de mari transformări și mai ales în această țară, ca suflet, singur ai făcut-o, nimeni nu te-a obligat. Intră în inimă și vezi care-ți este misiunea...
   Și îți recomand să nu te mai uiți la TV, te poate manipula foarte ușor....
   Drum drept spre Lumină!

   Ștergere
  3. Nenicuta,fara suparare,ne-am cam saturat de critici si arogante,asta-i un blog pozitiv,constructiv,informativ,sau VI se pare ca mai suportam manipularea de orice fel,VA inselati!NOI santem stancile de LUMINA si IUBIRE ale Creatorului.Suntem motoarele lui mami GAIA.
   Va multumim tuturor celor care ajuta la eliberarea planetara,va IUBIM.
   NAMASTE!

   Ștergere
 10. Oameni buni, sa avem mare grija. Unele lucruri prea frumoase, venite prin pricina banilor ar putea anticipa aparitia Inselatorului Anticristului.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.