miercuri, 29 noiembrie 2017

Restaurarea Republicii Americane

Noul drapel al Republicii Americane

    Vești bune și din sferele înalte....

                  Mesaj channeling

 Salut prieteni, eu sunt KejRaj (KayRy). Informațiile exprimate aici reprezintă punctul meu de vedere. Pentru tot adevărul intrați în inima voastră. Sperăm să simțiți lumina și dragostea noastră în acest mesaj.
Totul se mișcă rapid, înainte. Opriți-vă și simțiți vibrațiile, simțiți intensitatea lumii noi care curăță întregul Pământ. Respirați acum, respirați liber, pentru tot ceea ce am vorbit, tot ceea ce am sperat, tot ceea ce am auzit este acum în DESFĂȘURARE.
Înălțarea (Ascensiunea) se mișcă înainte cu viteză maximă. Lumina crește aici pe Pământ, nu mai există opriri, nu mai stați în așteptare și nu mai dați înapoi pentru nimic.
Unul dintre lucrurile pe care mulți le așteptați este Resetarea Monetară (Financiară) Globală și legea NESARA. Și acestea vor fi anunțate în curând. Dar, așa cum am spus în trecut, ceea ce se întâmplă în America afectează întreaga lume. Aceasta rămâne în continuare. Au existat unii care au susținut că restul lumii ar putea merge mai departe și va părăsi America în întuneric, dacă guvernul american nu va juca jocul final de-a lungul timpului. Informații false și atunci și acum.
Toate națiunile urmează să fie eliberate. Dar a început aici în America, acesta este destinul ei și se va împlini în următoarele zile și săptămâni. Republica urmează să fie returnată poporului. Acest proces este în plină desfășurare și nici un lucru nu poate opri acest lucru.

Cabala respiră greu acum. A fost înconjurată, unii sunt închiși (în custodie) pentru o urmărire penală ulterioară, în timp ce alții sunt neutralizați la fața locului. Jocul s-a terminat.
S-ar putea să fiți recunoscători Galacticilor pentru aceasta, Ierarhiei Spirituale, verilor voștri din Pământul Interior. Iar pentru America, puteți fi recunoscători actualului vostru președinte. De asemenea, el joacă un rol major în eliberarea Americii de cabală. Înțelegerea noastră este că actualul președinte s-a întâlnit cu Maestrul Ascensionat cunoscut ca Saint Germain.
Cel care a fost implicat direct în crearea Constituției Republicii, ideea NESARA, și deține fondurile pentru Resetarea Monetară Globală. Singura opțiune a lui Saint Germain este că Republica TREBUIE să fie restaurată. El se ocupă de acest lucru și este susținut de multe multe ființe magnifice puternice care vor vedea împlinit acest lucru.

Acum vă spunem: țineți-vă ancorați spre cea mai înaltă lumină, cum ați făcut-o până acum, sunteți pe cale să vă primiți răsplata bine meritată. Așa cum am spus anterior , 2017 nu se va încheia fără un mare bang. Meditați, petreceți timp în natură, aveți grijă de voi și de ceilalți. Dar, de asemenea, să fiți ochi și urechi, pentru că "bang-ul" poate suna în orice clipă. Și, bineînțeles, este de natură pozitivă.
Asta e tot pentru ziua de azi. De la inimă la inimă, sunt KejRaj!

       Sursa: www.EraofLight.com

9 comentarii:

 1. Multumesc tuturor ce se ocupa cu eliberarea planetara.
  MULTUMESC,VA IUBESC.

  RăspundețiȘtergere
 2. Sunt foarte foarte fericita ! Victorie Luminii !Sper ca efectul va ajunge si la noi in Romania.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Te salut Edina,să şti că dacă nu va ajunge cît MAI REPEDE,canaliile astea politice IAAAR ne aruncă în şanţul anilor de înainte de anii 90 ai secolului trecut.

   Ștergere
 3. Multumim Galacticilor fara de care ar fi fost imposibil derularea Eliberarii !!
  Cobra este in tacere ! probabil si la acest moment 29_Noiembrie} , situatia este CRITICA (inca) !
  Ai sprijinim pe fratii nostri Pleiadieni cu tot sufletul si toata inima ! Dumnezeul PrimCreator sa ai ajute ! ! !

  RăspundețiȘtergere
 4. Efectul va fi planetar.....abia astept ca adevarul sa se reverse peste aceasta planeta.

  RăspundețiȘtergere
 5. Minunat!Fiecare sa SFINTIM LOCUL acolo unde suntem spre VICTORIA LUMINII!

  RăspundețiȘtergere
 6. Te salut Marius ! Textul tradus aici şi postat de tine dacă nu pare rupt dintrun film spiritual şi este adevărată informaţia,VA ZGUDUI ÎNTREAGA UMANITATE. Cele afirmate cu nonşalanţă cum că - "Înțelegerea noastră este că actualul președinte s-a întâlnit cu Maestrul Ascensionat cunoscut ca Saint Germain." - te lasă fără replică,să-mi cadă faţa ,nu alta........ Sau finalul textului -"Așa cum am spus anterior , 2017 nu se va încheia fără un mare bang. Meditați, petreceți timp în natură, aveți grijă de voi și de ceilalți. Dar, de asemenea, să fiți ochi și urechi, pentru că "bang-ul" poate suna în orice clipă. Și, bineînțeles, este de natură pozitivă.
  Asta e tot pentru ziua de azi. De la inimă la inimă " Şi apoi ,Marius, cine este acest personaj KayRy ? să ai sărbători cu LUMINĂ PRIETEN DRAG şi aştept noutăţi.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.