marți, 21 noiembrie 2017

Fost ofițer CIA: Oricare dintre atacurile teroriste din SUA au fost operațiuni ,,steag-fals”


  Deși este cunoscut faptul că CIA utilizează grupuri teroriste străine pentru a destabiliza anumite guverne vizate de Statele Unite, un fapt mult mai puțin cunoscut este acela că numeroși dezvăluitori au ieșit în față și au afirmat că serviciile de informații ale SUA nu numai că folosesc terorismul pentru a atinge obiectivele politicii externe, ci creează incidente teroriste interne pentru a "orbi masele". Cel mai recent dezvăluitor de informații este David Steele, ofițer de informații timp de 20 de ani al Marine Corps, și cel de-al doilea civil ca ierarhie înaltă în US Marine Corps Intelligence

Steele, fost ofițer de caz în serviciul clandestin al CIA, a spus acest lucru: 
"Majoritatea teroriștilor sunt falși teroriști sau sunt creați de propriile noastre servicii de securitate. În Statele Unite, fiecare incident terorist pe care l-am avut a fost un steag-fals sau a fost un informator impus de FBI. De fapt, acum avem cetățeni care iau ordine de restricționare împotriva informatorilor FBI care încearcă să incite la terorism. Am devenit un azil de nebuni.
Mulți oameni sunt confuzi cu privire la ceea ce implică un atac de tip steag-fals. O percepție greșită frecventă este că nu există niciun incident / eveniment real care să fi fost pus în scenă, însă această definiție este criticată, deoarece un atac de tip steag-fals descrie o operațiune ascunsă care este concepută să înșele, în așa fel încât operațiunile să pară că sunt efectuate de entități, grupuri sau națiuni, altele decât cele care le-au planificat și le-au executat efectiv.

Un exemplu de atac steag-fals este Operațiunea Northwoods, care a fost o operațiune propusă împotriva guvernului cubanez, care a luat naștere în 1962 în cadrul Departamentului Apărării, al șefilor Statului Major al guvernului Statelor Unite ale Americii. Propunerile ar fi cerut Agenției Centrale de Informații (CIA) sau altor ofițeri guvernamentali din S.U.A. să comită acte de terorism împotriva civililor americani și țintelor militare, dând vina pe guvernul cubanez și folosind aceasta pentru a justifica un război împotriva Cubei. Propunerile au ajuns până la biroul președintelui, unde au fost respinse de John F. Kennedy.

Tot mai mulți oameni cred că atacurile din 11 septembrie reprezintă un eveniment de tip steag-fals (în prezent cca. 56% dintre americani cred acest lucru, n.b.), probabil orchestrat de serviciile de informații din S.U.A., sau o entitate care operează deasupra nivelului instituțiilor guvernamentale (denumit în mod obișnuit Complexul Militar Industrial). Scopul presupus al acestui atac steag-fals a fost acela de a justifica invazia altor țări și de a declanșa o stare de alertă sporită a "securității naționale", precipitând reducerea libertăților civile în numele "siguranței" (ceea ce s-a și întâmplat, n.b.). La rândul lor, cetățenii unui stat cred în mod fals că angajarea în războaie ucigașe este justificată în totalitate și acceptă cu bucurie măsuri de securitate noi și intruzive pentru a-și proteja propria societate.

Acest lucru duce adesea la un fals sentiment de patriotism, deoarece oamenii au fost îndoctrinați în credință datorită percepției lor false asupra realității. Ulterior, bărbații și femeile se alătură mașinii militare cu inimă bună, crezând că slujesc în numele libertății și luptă împotriva terorismului - când de fapt ceea ce fac este complet opusul.
"Adevărul este că nu există o armată islamică sau un grup terorist numit Al-Qaeda, iar orice ofițer de informații informat știe acest lucru. Dar există o campanie de propagandă care să facă publicul să creadă în prezența unei entități malefice care reprezintă " diavolul " doar pentru a determina observatorii TV să accepte o conducere internațională unificată pentru un război împotriva terorismului. Țara din spatele acestei propagande este Statele Unite. "                      
                                           fostul secretar britanic de externe, Robin Cook.

Realitatea este că oamenii participă la războaiele fabricate pe baza minciunilor și dezinformărilor vândute publicului ca adevăr.

 Notă blogger : În acest context, o minte logică românească ar gândi așa: ,,Ce caută armata română (atât cât ne-a impus NATO să o avem, adică 70.000 de oameni, personal militar și civil), în Afganistan și oriunde NATO  are interese? Oare apărarea țării? Sau cumva este ,,carne de tun” pentru interesele oculte de apărare a câmpurilor petrolifere ale corporațiilor americane sau transportul în siguranță a opiului sau drogurilor (din Afganistan), pentru piața neagră din toată lumea, iar cu acești bani negri să fie finanțate campanii de denigrare sau revoluții în țări nealiniate politic cu politica SUA, precum și finanțarea operațiunilor negre și steagurilor-false ale CIA, FBI, etc. și a Programelor Negre din adâncile baze subterane secrete ?”...

   Mărturia lui David Steele de la min. 14.00 :


       sursa: http://humansarefree.com 

3 comentarii:

 1. Bună dimineaţa Marius şi MULŢUMESC DE FOOARTE BUNUL ARTICOL LA CARE AM SĂ VIN CU O COMPLETARE DUPĂ CE AM SĂ INSEREZ UN CITAT DE-AL TĂU DIN ARTICOL ." "Adevărul este că nu există o armată islamică sau un grup terorist numit Al-Qaeda, iar orice ofițer de informații informat știe acest lucru. Dar există o campanie de propagandă care să facă publicul să creadă în prezența unei entități malefice care reprezintă " diavolul " doar pentru a determina observatorii TV să accepte o conducere internațională unificată pentru un război împotriva terorismului. Țara din spatele acestei propagande este Statele Unite. "
  fostul secretar britanic de externe, Robin Cook." În contextul celor afirmate mai sus ,nu ţi-ai pus întrebarea,acum cînd România s-a predat "cu toată încrederea" americanilor că scutul de la Deveselu sau poligonul de la Kogălniceanu -Constanţa ,ar putea deveni un lesnicios cîmp de operaţiuni în a declanşa un "steag fals " şi pe teritoriul nostru-pentru că bine ştim că ce naşte din pisică tot şoareci mănîncă. Problemele de acest tip sînt fooarte complicate -aşa cum şi vor să le facă intenţionat în a nu "ne pricepe " noi mutirorii deoarece după cum ştim România este o colonie -mai demult a ruşilor iar acum a celor de peste ocean. NAMASTE !

  RăspundețiȘtergere
 2. Sal”tare George. La noi nu vom vedea deocamdată vreun steag fals și știi de ce? Ptr. că România a fost predată complet cabaliștilor americani, în frunte cu SRI, DNA, Armata și inclusiv Președintele tării.
  Aceste operațiuni apar acolo unde există o anumită opoziție, politică, socială sau economică împotriva lor, ori la noi nici vorbă de așa ceva.
  Umplerea bazelor militare cu tehnică de luptă și trupe se face din următoarele motive:
  1. Vânzarea de armament de multe muliarde de către corporația SUA, ptr. că este în faliment și au nevoie disperată de bani ptr. a susține sistemul.
  2. Se are în vedere pornirea celui de-al treilea RM și atacarea Rusiei de la noi și din Polonia cu carnea de tun a românilor și polonezilor.
  3. Baza de la Kogălniceanu este folosită de ei ca bază de tranzit spre Orientul Mijlociu ptr. diverse operațiuni, inclusiv trafic de droguri și ptr. supravegherea Rusiei.
  4. Baza de la Deveselu, în caz de conflict, va fi folosită ptr. apărarea pe teritoriul nostru care va fi făcut scrum, a Europei Occidentale împotriva rachetelor rusești. Aici specific, că rachetele rusești nu vor putea fi oprite de nicio tehnologie americană, sunt mult avansate.
  Deci speranța este ca Trump să asculte de forțele pozitive din cadrul structurilor de putere ale SUA, să înceapă arestările în masă ale capilor cabaliști, iar cei de sub ei, care sunt marea masă să se predea necondiționat. Astfel se va renunța la toate conflictele de pe planetă, după care să se dea drmul Legii GESARA și noului sistem financiar. Ori eu cred că asta se va întâmpla până la primăvară.
  Doamne Ajută !

  RăspundețiȘtergere
 3. Asa sa fie Marius!!! Sa ai gura aurita!

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.