marți, 14 noiembrie 2017

Cum să manifestăm realitatea dorită


                                                                                Mesaj channeling
  Bună iubiţii mei, eu sunt ADIR şi în acest articol aş dori să discut despre manifestarea realităţii pe care o doriţi. După cum bine ştiţi în acest timp totul se manifestă mult mai rapid decât altădată şi nu scapi de ceea ce ţi-e teamă.
Vreau să vă spun, să încetaţi să vă mai faceţi griji, încetaţi să vă mai temeţi şi să mai proiectaţi imagini negative şi stres. Înţeleg că nu este uşor pentru unii dintre voi să vadă doar lumea în roz dar nu costă nimic să încercaţi. De ce vă place să vedeţi doar ce este rău? De ce vă place să vă chinuiţi? Ştiu că mulţi dintre cei sceptici vor începe să spună că sunt poveşti şi că nu se poate ca totul să fie roz şi sunt de acord. Încă trăiţi în dualitate şi pentru a cunoaşte binele trebuie să treceţi prin rău prima dată.

Dar asta nu înseamnă să creaţi o întreagă dramă. Uitaţi tot ce vedeţi la televizor! Tot ce înseamnă DRAMĂ aruncaţi la gunoi! Gata! Ajunge! Acum ne concentrăm pe persoana noastră. Nu vă mai încărcaţi energetic cu toate lucrurile şi vieţile oamenilor de la televizor. Ce satisfacţie aveţi să vedeţi şi să discutaţi despre viaţa altora când în viaţa voastră totul este haos? Staţi mai mult cu voi şi îngrijiţi-vă de viaţa voastră!
Dacă nu ştiaţi, tot ce se întâmplă în viaţa voastră este atras de către voi, în mod conştient sau inconştient. Chiar dacă voi spuneţi că nu vreţi să fiţi săraci, bolnavi, cu stres sau cu probleme, voi le creaţi pe astea toate! Voi cu gândurile și sentimentele voastre. Şi asta pentru că: TOT CE CREDEŢI ŞI SIMŢIŢI DESPRE VOI, DESPRE ALŢII ESTE EXACT CE ATRAGEŢI!

Scrieţi-vă acest lucru pe o foaie şi meditaţi asupra ei. Ce părere aveţi? Vă simţiţi bine să aflaţi acest lucru? Credeaţi că dacă vorbiţi pe unul sau pe altul nu vă afectează viaţa? V-aţi înşelat în această privinţă. Ştiţi de ce? Pentru că nu există separatism. Toţi suntem conectaţi unul cu altul. Chiar şi eu cu voi şi cu fiecare persoană şi lucru. Noi toţi suntem energie. Voi sunteţi energie în formă fizică care trăiţi pe Pământ, eu sunt energie în formă fizică care trăiesc în Pleiade. Dar tot suntem conectaţi unul cu altul.
Luaţi frumos această frază şi repetaţi-o la nesfârşit. Până când realizaţi cât de mult greşiţi când vă interesează soarta altuia şi o vorbiţi. De fiecare dată când faceţi asta voi vorbiţi de fapt despre voi. Când spuneţi: “ia uite nenorocitul, ce de bani are, cu siguranţă a furat şi noi trudim pentru bani în fiecare zi şi tot nu ne ajung”, de fapt sunteţi frustraţi şi acceptaţi şi credeţi că sunteţi săraci şi celălalt este bogat. În lumea dualităţii încă mai există sărac/bogat. În lumea 5D nu mai există aşa ceva.

Atunci tot ce există, este UNUL şi nimic mai mult sau mai puţin. Începeţi să vedeţi ce se întâmplă în interiorul vostru. Aveţi sentimente de ură sau de invidie asupra celor care au bani, sănătate, fericire? Şi voi de ce aţi fi mai prejos? Gândiţi-vă la asta! Oare nu sunteţi tot copilul iubit de Dumnezeu? Nu sunteţi tot copilul lui Dumnezeu? De ce credeţi că El v-ar oferi vouă mai puţin decât altuia? Ar fi asta o iubire sinceră, necondiţionată? Voi credeţi că poate aţi greşit, aţi “păcătuit” şi acum este nevoie să plătiţi dar Dumnezeu nu gândeşte aşa. El nu îşi pedepseşte copii şi nici nu îi judecă. Deci judecarea o faceţi tot voi şi partea proastă este că voi vă judecaţi singuri şi vă distrugeţi viaţa crezând că sunteţi ghinionişti şi că nu aveţi noroc.

Acum staţi şi meditaţi la cele spuse mai sus şi continuaţi să citiţi mai departe. După ce aţi început să vă clarificaţi gândurile şi să conştientizaţi anumite lucruri, am să vă spun cum să vă creaţi şi să manifestaţi o realitate dorită de voi.
Iubirea este energia cea mai puternică din Univers. Frica este energia cea mai joasă din Univers. Ce preferaţi? Şi prin Iubire şi prin frică vă creaţi realitatea. Prin iubire vă faceţi o viaţă frumoasă, extraordinară, plină de iubire iar prin frică vă faceţi o viaţă grea, dureroasă şi plină de suferinţe. Alegeţi una dintre acestea. Iubire sau Frică. Apoi folosiţi metoda pe care vi-o ofer.

Pentru a vă crea realitatea pe care vi-o doriţi trebuie să aveţi în vedere lumea voastră interioară. Fiecare dintre voi are o lume interioară unde gândurile şi sentimentele se amestecă şi formează o energie care vă aduce realitatea dorită sau cea nedorită. Când sunteţi în echilibru totul începe să fie frumos pentru voi, se întâmplă lucruri frumoase, vedeţi lumea diferit şi manifestaţi o mulţime de lucruri. Dar pentru asta gândurile şi sentimentele trebuie să fie la fel. Când există contradicţii atunci energia lumii voastre interioare vă va oferi o viaţă în balans cu lucruri şi bune şi rele, nu va fi dramatică dar nici foarte frumoasă. Iar când energia este predominat negativă atunci veţi avea doar lucruri neplăcute în viaţă. Fiţi foarte atenţi la ce gândiţi şi ce simţiţi. Faceţi o listă cu toate lucrurile pe care le credeţi despre voi şi viaţa voastră. Observaţi unde vă situaţi.

Lumea voastră interioară reflectă lumea voastră exterioară cred că aţi mai auzit asta şi cu siguranţă cunoaşteţi acest lucru. Este perfect adevărat. Este o lege a Universului. Legea “Ceea ce este sus, este şi jos” adică ce aveţi în interior aveţi şi la exterior. Materializaţi tot ce aveţi în interior iar pentru asta este necesar să aflaţi ce aveţi în interior. Lucrurile neplăcute pe care le trăiţi, în mod conştient nu le doriţi dar în mod inconştient (adică undeva adânc în subconştient) există şi pentru asta este important să scotociţi după ele şi să vă descoperiţi interiorul. Oamenii care caută în exterior lucrurile pe care le doresc nu le vor găsi pentru că totul exista deja în OM în interiorul său. Sănătatea, bogăţia, fericirea, iubirea, abundenţa, bucuria totul exista deja în voi!
Un alt lucru foarte important de ştiut este: ATRAGI SPRE TINE LUCRUL UNDE ÎŢI ÎNDREPŢI ATENŢIA! Nu contează că NU VREI să fii bolnav sau sărac sau ne iubit. Dacă spui “Nu vreau să mă îmbolnăvesc” din start ai început să atragi acel lucru. 

Pentru că energia începe să se mărească şi nu ţine cont că tu vrei sau nu vrei acel lucru. Cu cât te gândeşti mai mult cu atât el se va face şi mai mare şi mai mare până când va începe să se materializeze. Gândirea potrivită ar fi: EU SUNT SĂNĂTOS. Deci concentraţi-vă atenţia asupra ceea ce VĂ DORIŢI cum ar fi: sănătate, abundenţă, relaţii, iubire, succes etc. Concentraţi-vă pe ceea ce aveţi şi veţi primi şi mai mult.
Astăzi este suficient să conştientizaţi aceste lucruri. Este primul pas către materializarea realităţii dorite. Să recapitulăm:
Scrieţi pe o foaie afirmaţia: TOT CE CREDEŢI ŞI SIMŢIŢI DESPRE VOI, DESPRE ALŢII ESTE EXACT CE ATRAGEŢI!

Staţi relaxaţi şi amintiţi-vă ce credeţi despre persoanele din jurul vostru, familia voastră şi începeţi să conştientizaţi situaţia voastră actuală.
Mergeţi adânc în lumea voastră interioară şi începeţi să aflaţi ce conţine această lume, ce anume din voi nu vă lasă să aveţi materializarea pe care o doriţi.
Fiţi conştienţi să vă concentraţi doar pe lucrurile pe care vi le doriţi în viaţa voastră şi nu pe cele pe care nu le doriţi.
Până data viitoare faceţi aceste trei lucruri şi viaţa voastră va începe să se schimbe în bine!
Vă îmbrăţişez şi vă iubesc din tot sufletul, al vostru frate pleiadian ADIR.
      
    Preluat de pe blogul http://daniilgaucan.wordpress.com/

               Drum drept spre Lumina !

Un comentariu:

  1. Exista ingeri,et benefici,m-am rugat la ei si m-au indrumat la un service auto(nesustinut politic),unde am reparat masina diesel,meseriasi si tineri,dar eu am vazut mai mult in ei am vazut LUMINA.
    Exista ingeri,daca asta crezi,binenteles,daca nu crezi ca exista-nu exista binenteles.
    Sunt foarte bucuros si le MULTUMESC.
    NAMASTE.

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.