miercuri, 22 noiembrie 2017

COBRA – Actualizare a situației planetare (17.11.2017)


  Operaţiunea PERSEU este în desfăşurare. În acest moment nu se poate spune nimic despre aceasta...
Grupul CHIMERA devine cu adevărat îngrijorat, astfel că îşi intensifică măsurile de apărare de pe Orbita Joasă a Pământului (LEO), cu ajutorul grupurilor lor din cadrul Forţelor Aeriene ale SUA (USAF). 


Cunoaşterea existenţei reacţiilor quarcilor grei – ce ar putea duce la crearea unor Bombe (Plasmatice) de tip Toplet – ajunge, în fine, şi în mass-media principală.
De asemenea, ştiinţa oficială începe să re-cunoască existenţa Filamentelor Plasmatice dintre Galaxii (!), ceea ce este crucial, dacă umanitatea doreşte ca să înţeleagă structura Universului.
Oamenii de ştiinţă au creat, iată, şi prima Gaură de Vierme !...
...Dar, de asemenea, există şi mai multe Dezvăluiri treptate care au loc, în prezent (aici, aici şi aici)

Între timp, multe evenimente se precipită în ORIENTUL MIJLOCIU, unde facţiuni ale Cabalei se luptă pentru putereînaintea înfrângerii lor finale.

PRINŢUL SAUDIT, susţinut de Facţiunea RotschildMohammed bin Salman, a epurat (curăţit) Facţiunea Saudită susţinută de către Clanul Bush, cea care a fost parţial responsabilă de Momentul 9-11 (N.MY. : Prăbuşirea Turnurilor Gemene din 11 septembrie 2001) : 


Agenda lui Mohammed bin Salman constă în consolidarea puterii sale pentru întărirea legăturilor cu Israelul, în scopul de a începe Războiul Regional între israelieni şi musulmanii sunniţi, ce ar servi intereselor Clanului Rotschild.
Iranul a emis deja un avertisment în acest sens, afirmând categoric că acest război nu este o opţiune !
Rotschild-zii au fost, de asemenea, avertizaţi într-un mod mai direct, chiar astăzi (N.MY. : 17 noiembrie 2017)...
În ciuda zvonurilor din media alternativă, Jacob de Rotschild este încă în viaţă şi NU a fost rănit în accident.


Facţiunile pozitive şi negative încă se luptă pentru supremaţia influenţei lor asupra lui Trump.
Iezuiţii au influenţat alegerea acestuia în a-l numi pe Jerome Powell ca noul Preşedinte al FED(Rezerva Federală a SUA).
S-ar putea să ştiţi că Powell a fost educat la Şcoala de Pregătire Georgetown – singura şcoală internă a iezuiţilor din SUA.
Pe de altă parte, facţiunile pozitive din cadrul NSA (Agenţia Naţională de Securitateşi ale armatei SUAau influenţă asupra lui Trump, într-un anumit grad...

Scurgerile de date de la QAnon provin de la facţiunea pozitivă din cadrul NSA, fiind corecte în procent de aproximativ 70% (N.MY. : Adică, în limbajul specific acestui blog, aceasta s-ar numi „Grad de Adevăr Divin”...).
  Trump NU este QAnon !
Deşi nu suntem încă în acea situaţie, există deja în derulare o investigaţie masivă împotriva Cabalei, care va conduce, în cele din urmă, către Arestările în masă, moment în care Facţiunea Chimera din cadrul Forţelor Aeriene ale SUA nu va mai putea să acopere spatele Cabalei, cu Bombele lor Plasmatice de tip Toplet.

Un număr neobişnuit de mare de inculpări care au fost declarate închise – reprezintă cea mai vizibilă dovadă concretă a acestei masive investigaţii.
Mulţi membri de la nivelul mediu al Cabalei deja cooperează şi sunt dispuşi ca să depună mărturie împotriva Cabalei, în schimbul amnistiei

Următoarea MEDITAŢIE poate ajuta la accelerarea acestui Proces :

  1. Relaxaţi-vă corpul, emoţiile şi mintea, concentrându-vă asupra respiraţiei sau în oricare alt mod ce funcţionează pentru voi.

  2. Vizualizaţi un Vortex de Lumină Albă strălucitoare, care coboară din chakra Steaua Sufletului ale tuturor membrilor de nivel mediu din Cabala, în câmpul lor energetic şi în personalitatea acestora,  trezindu-i la Realitatea Luminii şi ghidându-i ca să se îndepărteze de structura Cabalei(re)dându-le Puterea de a se Elibera de întuneric.

  3. Vizualizaţi-i pe toţi aceşti membri de nivel mediu din Cabala unindu-se în Reţeaua Planetară de Luminălăsând jos armele lor de distrugere şi înşelăciune şi învăţând, astfel, să coopereze, alăturându-se societăţii umane într-un mod constructiv. 

Protocolul Pleiadian de a comanda „PB Stardust” („Pulbere Stelară”), pentru eliminarea durerilor cronice, s-a dovedit a avea o eficienţă de aproximativ 80%.
Principalii factori care contribuie la reducerea eficacităţii Protocolului sunt legaţi de suprimarea vinovăţiei şi ale emoţiilor negative contracte la Nivel de Suflet, realizate în viaţa anterioară cu Forţele întunecate ; condiţii medicale extrem de complexe şi/sau puternice.
Trebuie să înţelegeţi că acest Protocol, în majoritatea cazurilor, nu vindecă adevărata cauză a durerilor, ci doar ajustează Sistemul Nervos Central, astfel încât să se producă o scădere a intensităţii semnalului durerii.

Semnalul moderat al durerii reprezintă, în acest caz, doar un semn al faptului că „ceva este în neregulă” cu corpul fizic, fiind necesară o supraveghere medicală.
Acest Protocol NU este un substitut pentru intervenţia medicală a medicinei convenţionale sau a celei alternative.
Forţele Luminii au solicitat ca acest Protocol să devină „viral”, deoarece ar putea reduce în mod drastic din marea „cantitate” de suferinţă inutilă de la Suprafaţa Planetei !

         Victorie Luminii !

6 comentarii:

 1. Salut Marius, ai cumva idee ce inseam-a QANON?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Este un pseudonim folosit de un grup ai Militarilor Pozitivi din NSA. Când specifică că Trump nu este QAnon, specifică faptul că nu este el acesta, ci doar este informat de către această entitate ascunsă asupra informațiilor delicate.
   Mai sunt muți alții și în cadrul Pentagonului, și în CIA, FBI, etc., care la un moment dat fac publice prin moduri specifice informații deosebit de importante care erau ținute la strict secret și care apoi mass-media controlată de Cabală începe și dezminte sau manipulează opinia publică ptr. ca omul de rând, neinformat îndeajuns să nu mai înțeleagă nimic.
   Numai bine !

   Ștergere
  2. Mulțumesc foarte mult. Am înțeles. Vreau sa stii ca deși nu comentez pe site, îl deschid zilnic și citesc aproape toate postările tale. Este una din sursele cele mai avizate și bine documentate nu doar din România ci și worldwide. Cu aceasta ocazie îți recomand "x22 report" cu inforații economice . Cu fratietate.

   Ștergere
  3. Urmăresc și informațiile acelea, mulțumesc..

   Ștergere
 2. Despre ,Pământul plat ,ce ziceți...?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cu toate că ni se prezintă niște informații care stârnesc multe semne de întrebare, părerea mea este că este o manipulare. Mă bazez pe principiile geometriei sacre care sunt un șablon universal al creației.
   Până la proba contrarie sau concludentă, când vom zbura fiecare dintre noi în spațiul extraterestru ptr. a vedea dacă pământul este într-adevăr sferic sau plat, îmi pot permite să afirm că nu cred total nici teoria pământului sferic. În epoca actuală totul este manipulare, inclusiv știința....
   Numai bine !

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.