sâmbătă, 25 noiembrie 2017

Cinci greșeli pe care oamenii le fac atunci când sunt diagnosticați cu cancer


  Există o mulțime de lucruri care le-ați putea face atunci când sunteți diagnosticat cu cancer: să fiți îngrijorați neîncetat, să cercetați nonstop, să discutați cu familia și prietenii și, probabil, să faceți o partidă bună de plâns. Cu toate acestea, există și câteva lucruri care ar trebui să fiți atenți să nu le faceți atunci când sunteți diagnosticat pentru prima dată, dacă doriți să vă oferiți o șansă de a lupta împotriva acestei boli. Inspirați de Juicing for Health, iată o listă cu cinci dintre cele mai importante greșeli pe care oamenii le fac, imediat după obținerea diagnosticului de cancer.

   1.Merg direct către tratamentul alopat în masă (chimio sau radioterapie)
Este o reacție perfect naturală atunci când vă confruntați cu o boală mortală, pentru a le spune medicilor să o vindece cât de repede pot. Poate că ați făcut o programare pentru următorul pas, înainte de a părăsi biroul în ziua în care ați primit vestea proastă. Este posibil ca timpul să nu fie de partea dvs., dar vă puteți permite totuși să vă luați o oră sau două pentru a vă cerceta opțiunile și pentru a afla dacă ați putea fi un candidat pentru alternative mai sigure înainte de a vă angaja în chimioterapie, de exemplu.
Veți dori, de asemenea, să aveți grijă să vă faceți mai multe teste diagnostice. O a doua opinie despre diagnosticul dvs. nu este o idee proastă, dar nu ar fi indicat să vă supuneți la mai multe teste care utilizează radiații, ceea ce poate contribui la dezvoltarea cancerului sau poate chiar provoca declanșarea acestuia (ca în cazul cancerului mamar).

   2. Păstrează doar un singur protocol
Recunoașteți că mai multe abordări ar putea fi utile sau necesare. Nu cădeți în capcana gândirii că doar sucul de morcovi vă va rezolva toate problemele voastre. Ar putea ajuta, dar luând canabinoide, adoptând un regim alimentar sănătos, vegan și făcând yoga, de exemplu, vă poate oferi beneficii și mai mari. Totuși, aceasta nu înseamnă că se recomandă amestecarea protocoalelor cu radioterapia sau chimioterapia; cercetați foarte atent înainte de a amesteca aceste tipuri de tratamente.

   3. Ignorarea importanței dietei
Dacă vă grăbiți să faceți ceva după diagnosticarea cancerului, ar trebui să fie modificarea dietei. Acest lucru nu poate fi subliniat suficient: celulele canceroase se hrănesc și se dezvoltă cu zahăr rafinat și carbohidrați rafinați. Tăiați-le complet și evitați-le ca și cum viața voastră nu ar depinde de ele! Dieta dvs. ar trebui să se concentreze acum asupra alimentelor organice din plante și ar trebui să tăiați și carnea roșie și prelucrată. Studiile au arătat că o dietă ketogenică are un potențial de a încetini progresia cancerului, inclusiv a cancerului metastazat. Capacitatea sa de a reduce zahărul din sânge ar putea fi în spatele capacității sale de a încetini creșterea tumorilor.

   4. Eșecul detoxifierii
Distrugerea celulelor canceroase este un lucru bun, dar trebuie, de asemenea, să le scoateți din corp, deoarece acestea creează o povară mare asupra ficatului. Dacă adoptați o dietă pur organică bazată pe plante și sucuri, veți avea unele efecte ce necesită detoxifierea, dar unii ar putea avea nevoie de o detoxifiere suplimentară, mai ales la începutul dietei.
 Notă blogger: Când schimbăm uleiul de la motorul mașinii, mai întâi trebuie să-l scoatem pe cel uzat și apoi îl introducem pe cel curat, așa și cu corpul nostru... 

   5. Privind vindecarea emoțională, mentală și spirituală
Tratamentul cancerului, în special în medicina convențională, tinde să se concentreze exclusiv asupra corpului fizic. Acest lucru este cu siguranță cazul în care un mare efort ar trebui să fie concentrat, dar ignorarea minții și a spiritului este o mare greșeală pe care nu este de dorit să o faceți (medicina milenară, Zalmoxiană specifica, că înainte de a trata corpul, trebuie tratat sufletul, n.b.).
Aceasta implică activități în legătură cu respirația, mersul pe jos, exerciții fizice și yoga (celulele canceroase se dezvoltă într-un mediu acid și în lipsa oxigenului, n.b.). Reducerea stresului la femeile cu cancer mamar s-a dovedit că a îmbunătățit imunitatea și este probabil util și pentru alte tipuri de cancer. De fapt, yoga este extrem de puternică și a fost prezentată în studii că ajută atât din punct de vedere emoțional cât și din punct de vedere fizic, făcându-l un instrument foarte valoros în lupta împotriva cancerului (și de asemenea gândirea optimistă, pozitivă, n.b.).

Chiar dacă mergeți pe traseul convențional, veți descoperi că yoga vă poate reduce oboseala, inflamația, depresia, anxietatea și durerea. Unele centre de yoga se specializează chiar și în ajutorul pacienților cu cancer. Un diagnostic al cancerului este devastator și modul în care alegeți să continuați este o decizie foarte personală care va depinde de convingerile dvs., despre ceea ce este cel mai bine pentru dvs. Este important să obțineți cât mai multe informații posibil din surse de încredere, înainte de a vă angaja la orice, și întotdeauna asigurați-vă că vă ascultați corpul și acesta vă răspunde!

  Notă blogger : Când vă hotărâți să vă vindecați cu adevărat, trebuie să vă informați cât mai bine, acum sunt informații disponibile, nu lăsați totul în mâna unor doctori. În prezent există tratamentul cancerului prin terapii gen Gerson, Breuss, terapia cu ulei de canabis (cânepă), vitamina B17 din sâmburii de caise și mere, regimul Oshawa, dieta soților Young (alcalinizarea sângelui prin dietă), bicarbonatul de sodiu, etc. Dar din informațiile existente, odată ce ați pornit pe calea alternativă trebuie părăsită modalitatea alopată a actualului sitem medical scump și ineficient, care distruge și sistemul imunitar al corpului.
În afară de toate acestea, abordarea spirituală a bolii, ținând cont că, cancerul este o boală karmică, gândirea pozitivă, împăcarea cu ceilalți și cu tine însuți, iertarea celor ce poate ți-au greșit, schimbarea în mod creativ și pozitiv a viziunii asupra vieții și abordarea spiritualității (nu a religiei, gen mătănii la mănăstiri și pupat icoane). Cancerul, de fapt este prietenul intransigent care te atenționează foarte crud că ești pe un drum greșit și a sosit timpul să te trezești și să-ți începi evoluția spirituală accelerat.


Curățarea ficatului și a vezicii biliare (video cu subt.RO): 

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.