miercuri, 8 noiembrie 2017

Actualizare COBRA (06.11.2017) : Intervența Fizică


  Eliminarea bombelor cu plasmă a atins un progres, până la punctul în care vom vedea o acțiune fizică mai pozitivă față de eliberarea planetară, dar încă nu se va declanșa Evenimentul. Am primit informații foarte interesante despre Eveniment și, sper că voi putea să le eliberez la începutul lunii decembrie. Nu pot decât să dau câteva sugestii până atunci. Permiteți-mi să spun doar că cu 2-4 săptămâni înainte de Eveniment, situațiile se vor accelera drastic.

Următoarele informații sunt parțial corecte în descrierea situației, unele dintre ele fiind prea optimiste cu privire la cât de repede se vor produce schimbările:


Recent, sursele Dragon au comunicat că "între noiembrie 2017 și februarie 2018, va avea loc ceva, în sfârșit suficient pentru a declanșa Dezvăluirea Completă". Este interesant de observat că acest interval de timp coincide cu o operațiune majoră a Forțelor Luminii. O altă sursă relativ sigură a declarat că "Evenimentul se va întâmpla cel mai probabil în 2018". Această afirmație se referă la următoarele evoluții, într-un anumit mod:

Rezistența a refuzat să comenteze cele două declarații de mai sus, deoarece aceasta nu dă niciodată estimări de timp, pentru motive destul de evidente. Am adăugat estimări de timp mai sus doar pentru a vă da o idee despre ce zvonuri se răspândesc acum în partea de sus a comunității de informații.
Dragonii au declarat, de asemenea, că: "Întunericul a mers prea departe în acțiunile lor, iar acestea sunt notate. Vor fi luate măsuri pentru restabilirea echilibrului cosmic ".
O altă sursă a declarat că: "programatorii Microsoft trebuie să aleagă cu înțelepciune dacă urmăresc forțele evoluției sau forțele decadenței. Această alegere va avea consecințe drastice în viața lor ".
Declarația de mai sus se referă, dar nu se limitează la următoarele:

Un alt indiciu că suntem în fazele finale, este faptul că pentagrama siriană este acum eliberată, ultimul punct de vortex (Raqqa) fiind eliberat foarte recent:

Motivul pentru care forțele întunecate au reușit să facă atât de mult rău este pentru că nimeni nu i-a oprit. Acum, deoarece numărul de bombe cu plasmă rămase este în scădere rapidă, vor exista tot mai multe acțiuni fizice care vor avea singurul scop de a opri Cabala în acțiunile ei.

Pe lângă anomalia de plasmă, durerea fizică este a doua cea mai puternică sursă de rău atunci când este combinată cu voința liberă negativă. Durerea fizică provine din evoluția imperfectă a sistemului nervos central în punctele fizice de pe planete cu o cantitate excesivă de anomalie primară. Frica de durere fizică este sursa programării minții bazate pe traume, care structurează societatea pe planetele controlate de forțele întunecate, ultima astfel de planetă fiind planeta Pământ.
Acum Forțele Luminii au început să dizolve întregul program de programare mentală bazat pe traume de pe planeta Pământ, în centrul său, cu tehnologiile avansate, într-un mod care nu va fi descris aici. Ca efect secundar pozitiv al acțiunilor actuale ale Forțelor Luminii, există multe descoperiri în medicină care vor face viața multor oameni mult mai ușoară: http://www.independent.co.uk/news/science/microchip-tech-skin-cells-heal-wounds-nerves-organ-damage-treatment-breakthrough-ohio-state-a7882981.html

Următoarea invenție este foarte asemănătoare cu cea folosită de Rezistență în ultimele două decenii: https://sydney.edu.au/news-opinion/news/2017/10/05/_squirtable_-elastic-surgical-glue-seals-wounds-in-60-seconds.html

Pleiadienii ar dori acum să ajute oamenii cu tehnologie pentru dureri cronice și au dezvoltat un protocol care să ajute la ameliorarea durerii. Dacă aveți dureri fizice cronice, puteți repeta de trei ori în mintea voastră:,, Command PB stardust ” .
Pleiadienii vor folosi apoi tehnologiile lor avansate asupra sistemul nervos central pentru a vă ușura durerea. Acest nou protocol este încă în curs de dezvoltare și este limitat în eficiența sa, iar Pleiadienii cer un feedback. Cei care vor folosi acest protocol sunt bineveniți să-și raporteze efectele în secțiunea de comentarii de pe blog, unde este postat acest articol.

Nu pot spune mai multe, dar următoarele luni vor fi foarte interesante.
Puteți să vă ajutați cu împingerea finală făcând această meditație: https://recreatingbalance1.blogspot.com/2017/10/gaia-yaldabaothplasma-parasites.html?m=1

     Victorie Luminii!

  Sursa: http://2012portal.blogspot.ro

5 comentarii:

 1. Va multumim foarte frumos pentru traducerea corecta ! Sunteti un < DAR > de la Dumnezeu !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vă mulțumesc doamnă! Nu sunt decât în slujba umanității....

   Ștergere
  2. Adica un inger al luminii,incarnat pe pamant.
   Un mesaj foarte important al Arhanghelului GABRIEL pe blogul lui Dani Gaucan,cu privire la marele portal al luminii din 11:11.
   Stiai?banuiesti ca ai putea fi omul MR?FI BINECUVANTAT!
   NAMASTE

   Ștergere
  3. https://www.youtube.com/watch?v=5G9Z3Mi_IUA

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.