joi, 23 noiembrie 2017

Actualizare Ben Fulford (21.11.2017): Eliberarea de Mafia Khazară se accelerează; furtuna marinei în Comandamentul central al CIA; Peste 2000 inculpați în S.U.A; Restrângerea rețelei de control în Europa


   Îndepărtarea cabalei satanice khazare care a transformat în rău Occidentul se accelerează într-un ritm incontestabil. Cel mai important, sursele Pentagonului confirmă din mai multe rapoarte pe internet, este faptul că infanteria marină a luat cu asalt sediul central al CIA în weekend-ul trecut. Unul dintre scopuri a fost acela de a închide operațiunea Mockingbird. CIA a transformat mass-media, precum și Google, Facebook, etc., în propagandă masivă de control al minții, spun surse ale NSA. Moștenitorii instituționali ai grupului care l-a ucis pe președintele John F. Kennedy sunt, de asemenea, înconjurați, potrivit surselor Pentagonului. Departamentul de Justiție și consilierul special Robert Mueller lucrează ore suplimentare și rechizitoriul poate depăși 2000 de acuzații penale, spune o sursă din Pentagon.

Aceste mișcări, combinate cu curățarea tuturor din familia regală și militarilor saudiți care au fost legați de 9/11, precum și eliminarea dictatorului din Zimbabwe, Robert Mugabe, și eliminarea iminentă a premierului israelian satanist Benyamin Netanyahu, nu lasă nici o îndoială că au început arestările și șmecherilor cabaliști din întreaga lume. Grupul familiei Rothschild / Saxe Gotha pierde, de asemenea, controlul asupra Europei. În Germania, cancelarul Angela Merkel (fiica lui Hitler) nu a reușit să formeze un nou guvern. În Franța, o sută de legislatori din partidul președintelui sclav Rothschild, Emmanuel Macron, au dezertat, în timp ce protestele de masă împotriva acestei reguli, ale furtului electoral au izbucnit în toată țara. În Anglia, prim-ministrul sclav Rothschild, Theresa May, este de asemenea nepopulară și se așteaptă să fie înlăturată în curând.

Între timp, în Japonia, amiralul Harry Harris, comandantul Comandamentului Pacificului al Statelor Unite, s-a întâlnit săptămâna trecută cu prim-ministrul sclav Shinzo Abe. Potrivit surselor care au fost la întâlnire, Abe ia spus lui Harris că Japonia pregătește lagărele de concentrare pentru marea masă a refugiaților nord-coreeni la care Abe se așteaptă, odată ce Harris va provoca un război cu țara respectivă. Harris i-a spus lui Abe că va face tot posibilul pentru a "se asigura că Coreea de Nord a fost oprită", a spus sursa. Harris a dovedit astfel că este fie incredibil de prost, incredibil de rău sau incredibil de mituit - probabil o combinație a celor trei. Acest singur om împiedică acum eliberarea omenirii de tirania mafiei khazare. Harris îl adăpostește pe criminalul de război, trădătorul și traficantul de droguri Richard Armitage, precum și pe agentul criminal al Rothschild, Michael Greenberg, la baza aeriană Yokota din Japonia.

El a prezidat, de asemenea, recentul furt, încă o dată, a alegerilor naționale japoneze de către premierul familiei Rothschild, prim-ministrul Shinzo Abe. Abuzul lui Abe asupra economiilor poștale ale Japoniei, a pensiilor publice și a altor fonduri publice, este singurul lucru care împiedică sindicatul criminal khazar să piardă toată puterea. Este vorba despre bani furați din Japonia care susțin bula bursieră din S.U.A., menținând din faliment corporația americană aflată în proprietatea khazarilor și care nu poate duce rapid la înlocuirea acesteia cu o adevărată democrație controlată de popor, pentru popor. Noua persoană împuternicită, Abe, se grăbește acum să construiască o unitate de cercetare a războiului biologic, deghizată în Școala Veterinară Kake. Asta înseamnă că Harris susține un criminal de război și este astfel un criminal de război. Semnalând cine sunt adevărații maeștri ai săi, Harris a făcut un discurs care susține grila de control Khazar, la Institutul Frank Lowy în 14 decembrie 2016.

Lowy împreună cu Larry Silverstein au cumpărat clădirile World Trade Center cu puțin înainte de atacul terorist Khazar din 11 septembrie 2001 din New York. Harris este, de asemenea, sub presiunea lui Lockheed Martin și a altor producători de arme pentru a începe un război cu Coreea de Nord pentru a promova vânzările de arme și pentru a menține mafia khazară la putere. Harris se află, de asemenea, în complotul Khazar pentru a începe cel de-al treilea Război Mondial și a ucide 90% din umanitate. Așteptarea până în luna mai a anului viitor pentru ca acest om să-și încheie mandatul, nu este acceptabil.

 Amirale Harris, aceasta este o promisiune !: Vei fi arestat și judecat de Curtea Marțală, închis ca un criminal de război și trădător. De asemenea, vei fi tras la răspundere pentru uciderea prin tortură a trei persoane, pe care le-ați prezidat la Guantanamo Bay, Cuba.

În orice caz, așa cum am menționat mai sus, ierarhia khazară de deasupra amiralului Harris continuă să fie dezmembrată în mod sistematic, ceea ce înseamnă că năvodul se apropie de el. Odată ce va dispare, poliția militară americană va merge în Tokyo și-i va aresta pe Armitage, Greenberg, Abe și pe ceilalți gangsteri care subcontractează pentru khazari aici. Surse din NSA și CIA afirmă că sute de arestări au avut loc deja în Statele Unite săptămâna trecută. Totuși, a fost luată decizia de a nu anunța arestările, pentru că acest lucru ar permite altora să scape, înainte ca oamenii arestați să-i poată anunța, spun sursele. Există, de asemenea, numeroase echipe operative ale khazarilor care operează în S.U.A., într-o încercare disperată de a-și menține grila de control asupra țării respective, spun sursele Pentagonului. Aceste echipe sunt eliminate în mod sistematic. O parte dintre acestea, a fost anunțată sub forma arestărilor a 267 de membri ai grupului MS-13.

De asemenea, într-un semn clar că guvernul Khazar se prăbușește acum, guvernatorii ne-evrei din Comitetul Federal Reserv, vorbesc despre a da bani direct poporului, în locul practicii actuale de predare a acestora miliardarilor și trilionarilor. De exemplu, John Williams, șeful San Francisco Fed, a vorbit despre "direcționarea veniturilor nominale", unde este vorba despre purtătorul de cuvânt al Fed, pentru a da bani direct oamenilor.


În Europa, Miguel Angel Fernandez Ordones, fostul guvernator al Băncii Centrale a Spaniei, a declarat pe 7 noiembrie Parlamentului, că înlocuirea creării monetare de către băncile private cu bani creați de o instituție deținută de guvern ar fi un lucru bun.Acest tip de comentariu public de către oficialii care sunt la putere cu privire la bani, este un semn vizibil că vechea rețea privată de control a băncii centrale se prăbușește. Sursele Pentagonului spun, de asemenea, că "schimbarea regimului care nu mai este o provincie americană, a avut loc deoarece lovitura militară din Zimbabwe, s-a întâmplat după ce șeful armatei s-a dus în China și este necesar ca poziția dolarului Zimbabuian, ce este garantat cu active ca monedă de rezervă a Africii, se referă la resetarea monedei globale. "

   Notă blogger: Este vorba aici despre o confirmare că Resetarea Monetară Globală va avea ca bază dolarul zimbabuian. Acum câțiva ani în urmă a fost la un moment dat moneda irakiană, dar acum, se pare că dolarul zimbabuian este cea mai puternică monedă, bazată pe aur, din lume. Curând s-au descoperit enorme cantități de aur în această țară.

Acest lucru se potrivește cu ceea ce am raportat într-o postare anterioară despre India, Rusia și China, spunând președintelui SUA, Donald Trump, în Vietnam, despre mișcările lor de a crea o monedă care să fie susținută de aur ca o alternativă la dolarul american. Se potrivește, de asemenea, cu vestea "falimentului" Venezuelei, pentru că ceea ce s-a întâmplat cu adevărat a fost că Venezuela a încetat să mai susțină petrodolarul khazar.

Rothschildii au fost avertizați să renunțe la încercarea de a deraia acest proces prin lansarea celui de-al treilea Război Mondial, potrivit surselor CIA și Pentagon. "Coliziunea din aer deasupra conacului Rothschild, Waddesdon Manor poate fi un avertisment pentru a renunța la războiul cu Iranul", a spus o sursă din Pentagon. De asemenea, ONU a acționat pentru a împiedica ultima încercare de a declanșa un război mondial, prin trimiterea unei scrisori către diplomați săptămâna trecută, informându-i că acuzațiile saudite cum că rebelii Houthi susținuți de Iran au lansat o rachetă, erau false.

Israelul, trezindu-se la faptul că planurile sale apocaliptice erau o iluzie, acum încearcă cu disperare să formeze o alianță cu națiunile arabe, cum ar fi Arabia Saudită, pentru a-și asigura supraviețuirea. Se pare că ei afirmă că : "noi, Semiții, trebuie sa ne întrajutorăm". Bunul simț, ar dicta că arabii vor face acest lucru numai după ce se va ajunge la pace cu palestinienii, iar terenurile lor furate vor fi înapoiate sau compensate.

Nevoia ca Israelul să încheie în cele din urmă pacea cu vecinii săi este subliniată și de curățirea continuă a influenței evreiești și israeliene din SUA. În acest sens, sursele Pentagonului spun că "Rusia Today și Sputnik au fost forțate să se înregistreze ca agenți străini pentru a stabili un precedent pentru Departamentul de Justiție al SUA și de a forța AIPAC și alte organizații evreiești să facă același lucru ". Aceleași surse spun că erupția bruscă a acuzațiilor de abuz sexual a fost, de asemenea, parte a unei curățiri a influenței evreiești. "Comediantul evreu și senatorul democrat Al Franken a fost acuzați de abatere sexuală și poate fi expulzat din Senat, în timp ce curățarea mafiei evreiești este escaladată dincolo de Hollywood la D. C. Creepy, Joe Biden este următorul".

De asemenea, sursele Pentagonului spun că Fortress Investment Group și proprietarul Softbank, Masayoshi Son, au fost "presați să nu împrumute bani Companiei Weinstein, ducând la falimentul ei." Surse japoneze de dreapta spun că Son este acum folosit ca una dintre principalele conducte de distribuire a banilor fiat, care au fost convertiți de Banca Japoniei (BOJ). El a primit, de asemenea, petrodolari de la Arabia Saudită. Cu toate acestea, o sursă care a lucrat mai mult timp pentru Rothschildzi, spune că Son fondatorul Microsoft, Bill "Vaccinează-te" Gates, au construit împreună o rețea de buncăre subterane în Karuizawa, Japonia. Sursa spune că Son a plătit cea mai mare parte, probabil folosind bani ai BOJ extorcați de la Împărat de către Henry Kissinger. O altă sursă care a lucrat ca un băiat de golf pentru Son, a spus că l-a auzit ordonând o listă de oameni care urmau să fie uciși.

Armata americană a fost sfătuită să găsească o alternativă ca Son și alți infractori, precum fostul ministru al finanțelor, Heizo Takenaka, să distribuie banii BOJ. Son nu este popular în lumea interlopă japoneză, iar timpul de înjumătățire radioactiv nu este așteptat să dureze mai mult. Dacă Son are vreo observație în legătură cu acest lucru, poate să-mi răspundă prin e-mail. Într-o notă finală, un membru al cabinetului lui Abe i-a oferit săptămâna trecută acestui scriitor (Ben Fulford) o mită de milioane de dolari pentru a-l opri să scrie rapoartele sale săptămânale. I s-a spus, politicos, să-și țină oferta de mită acolo unde Son nu strălucește.


3 comentarii:

 1. Şi uite cum,acu acu ,căruţa j..... scîrţîie şi trosneşte din toate încheieturile.Marius află ...dacă poţi unde este ,cine conduce şi cum s-au topit miliarde de lei dar şi valută din băncile străine aflate pe teriotoriul nostru....aceşti bani fiind depozite ale cetăţenilor români. Ce zici de mînăria asta ?

  RăspundețiȘtergere
 2. I-a oferit o mita de milioane de dolari sa nu mai scrie (lui Ben Fulford).Am suspiciuni mari fata de acest om.Au fost ucisi la comanda atati oameni importanti ,dar el e lasat sa dea in vileag cele mai mari informatii ale lumii, fara ca macar sa fie tras de urechi...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. El nu ,,este lăsat”, cum ați spus, aufost vreo 3-4 atentate asupra lui până acum, dar este sub protecția familiei Dragon și implicit este protejat de cel mai înalt for mondial al artelor marțiale oriental.
   Deci să nu aruncăm cu noroi într-un om ce-și pune viața în pericol pentru a ne informa despre situația reală planetară...
   Numai bine !

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.