duminică, 19 noiembrie 2017

Actualizare Ben Fulford (13.11.2017) - Mafia khazară este înlăturată: Sute de arestări în Arabia Saudită urmate de sute de arestări în S.U.A.


  Marea ofensivă de înlăturare a mafioților khazari continuă. Sute de arestări ale unor prinți, generali și politicieni din Arabia Saudită sunt acum urmărite la știri în mass-media. Acestea continuă cu cele 842 de acuzații grave împotriva unor gangsteri Khazari din SUA, incluzând-o și pe Hillary Clinton și John McCain, confirmă surse din Pentagon, CIA și alte surse. Surse din Pentagon au trimis fotografiile de mai jos, arătând că Hillary Clinton și senatorul american John "Daesh" McCain "sunt în custodie purtând cizme ortopedice pentru a ascunde brățara GPS de la glezna piciorului drept".

Faptul este că majoritatea politicienilor din Washington, D.C., au devenit foarte bogați de când au aderat la politică, în moduri care nu pot fi justificate de salariile lor. Aceasta înseamnă că majoritatea au fost mituiți și de aceea cu toții vor merge la închisoare. Liderul minorității, Nancy Pelosi a acționat în mod deliberat senil în public recent, pentru a avea o scuză medicală de a evita arestarea, spun sursele NSA.

Aceleași surse ale NSA spun că împușcarea în masă care a avut loc în Las Vegas pe 1 octombrie, a fost o încercare a mercenarilor care lucrau pentru compania de securitate G4S http://www.g4s.com/ angajată de George Bush Sr., pentru a crea o distragere a atenției pentru a ucide pe președintele american Donald Trump și pe Prințul Mohamed Bin Sultan. Trump și Mohamed Bin Sultan se întâlneau în secret în apartamentele hotelului Mandalay Bay, deținute de acesta din urmă, pentru a discuta despre arestarea în masă a autorilor atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001, spun aceste surse. Atât Trump, cât și Mohamed Bin Sultan au fost evacuați în siguranță, iar arestările au început acum într-un mod care nu mai poate fi negat de mass-media corporativă de propagandă, confirmă mai multe surse.

Pe măsură ce au loc arestări, Trump a avut o întâlnire secretă în Vietnam cu președintele rus Vladimir Putin și cu președintele chinez Xi Jinping. Iată ce a spus o sursă CIA, care a fost ochi și urechi la această întâlnire: "A existat mult mai mult decât întâlniri secundare și scurte strângeri de mână pe care le-a prezentat presa. Cei trei lideri mondiali (Trump, Putin și Xi Jinping) s-au reunit pentru a se pune de acord. Președintele Jokowi [din Indonezia] a fost și el acolo (ca reprezentant al lui Soekarno M1, depozitele de aur). Trump a fost informat că luna viitoare, Putin și / sau Banca Centrală a Rusiei anunță în mod oficial noua monedă susținută de aur. Este susținută de Rusia, China și India, împreună cu depozitele de aur ale acestora. Indonezia va folosi aurul conturilor colaterale pentru a susține noua monedă. Această mișcare va exercita o presiune puternică asupra dolarului american și a sistemului bancar global Rothschild. De asemenea, au fost de acord cu toții că a sosit momentul de a detensiona situația Coreei de Nord ".

Nu este încă clar cât de bine va reuși gambitul rus, dar nu poate exista nicio îndoială că este necesară o altă alternativă la actualul sistem petrodolar din S.U.A. Guvernul american al companiei din districtul special Washington DC (care nu face parte din Republica Statele Unite) este cu siguranță în faliment. Acest lucru poate fi văzut în faptul că datoria guvernamentală a SUA a crescut cu 640 miliarde dolari începând cu 30 septembrie. În plus, SUA a înregistrat un deficit comercial de 539 miliarde dolari și un deficit public de 666 miliarde dolari în anul fiscal încheiat la acea dată.

Probabil că nu este o coincidență faptul că, guvernul S.U.A. afirmă că va primi 800 de miliarde de dolari de la prinții saudiți arestați și 250 de miliarde de dolari din vânzările de produse noi către China. Acest lucru ar aduce 1,05 trilioane de dolari, aproape suficient pentru a plăti datoriile noi acumulate în anul fiscal 2017 în valoare de 1,205 trilioane de dolari. Restul, probabil, speră să extorcheze din statele vasale precum Japonia, Coreea de Sud și Qatar (de aici anunțurile de vânzări mari de arme). Cu toate acestea, aceste cifre se bazează aproape în mod cert, în mare parte, pe o gândire optimistă. Un membru al cabinetului primului ministru japonez sclav, Shinzo Abe, a contactat săptămâna trecută Societatea Dragonul Alb pentru a se plânge de toate cererile americane de bani care au avut loc când Trump a vizitat Japonia săptămâna trecută și a spus că "Japonia nu mai are bani să dea."

Guvernul japonez a instituit un "sistem al numărului meu" care oferă un număr unic fiecărui cetățean care recent a fost forțat să țină bani ascunși în mai multe conturi bancare sub diferite nume. Aceasta a reușit să atragă 1 trilion de yeni sau 8,8 miliarde de dolari, care a fost înmânată americanilor atunci când Trump a sosit în vizită, spune această sursă. Acest lucru înseamnă bani mulți ai oamenilor obișnuiți (sau ai guvernului), dar departe de ceea ce corporația americană trebuie să aibă grijă de obicei. Arabii Saudiți, supuși maeștrilor khazari, au încercat să folosească sperietura războiului împotriva Iranului săptămâna trecută, într-o încercare deșartă de a salva petrodolarul, pornind de la iluzia apocaliptică a celui de-al treilea Război Mondial, încă înfățișată de fanaticii khazari.
Sursele Pentagonului spun că saudiții au zburat în Cipru cu aeronave F15, ,,într-o mișcare disperată care nu sperie pe nimeni, deoarece piloții saudiți sunt lichidați, iar piloții pakistanezi și israelieni nu riscă să fie blocați sau doborâți de Rusia ". În schimb, Arabia Saudită este "sub presiunea răzbunării prim-ministrului libanez [Saad] Hariri reîntors", spun sursele. Mai mult, cutremurul din 13 noiembrie de pe granița Iran-Irak "pare să arate că Iranul ar putea avea deja arme nucleare", spune sursa. Acest lucru poate fi, de asemenea, un atac secret al Israelului asupra Iranului, speculează surse egiptene.

În orice caz, purjarea saudită a fost luată acum de fostul ambasador al Arabiei Saudite în S.U.A. și aliat al familiei Bush, Bandar Bin Sultan ce este închis. Bandar și Prințul coroanei MBS "pot fi martori de vârf a ceea ce Israelul a făcut în operațiunea 11 septembrie 2001", spun sursele Pentagonului. Bineînțeles, traseul către Israel va duce la ascunderea Rothschildz-ilor în complexul lor din Zug, Elveția. Pentru moment, operațiunile lor din S.U.A. sunt închise. În acest sens, sursele NSA spun că cel mai de top om al clanului Clinton / Bush (implicat în torturarea și molestarea sexuală a copiilor, care-l slujește pe satan), John Podesta, a fost oprit din fuga din SUA cu avioane de luptă și a fost arestat. Căderea cabalei Bush / Clinton este acum vizibilă public chiar și în mass-media corporatistă, sub forma știrilor, prin companiile lui Podesta pe care le-a închis. 

Mai mult, Trump a lansat alte 13.213 fișiere ne-redactate despre asasinarea lui J.F.Kennedy săptămâna trecută : https://www.archives.gov/research/jfk/2017-release

Khazarii și sclavii lor din presa corporativă încă se agață de iluzia că un avocat special ca Robert Mueller, va reuși în cele din urmă arestarea lui Trump, ca parte a investigației "interferențelor rusești". Cu toate acestea, sursele Pentagonului spun că, deși Mueller a fost implicat în acoperirea operațiunii 9/11, el "este încă un pușcaș marin care primește ordine de la generalii [John] Kelly și [James] Mattis, ai cabalei Bush-Israel. " De asemenea, dacă credeți că președintele Trump este într-adevăr responsabil, citiți articolul din link-ul de mai jos, unde șeful Statului Major al Casei Albe, generalul John Kelly, spune că nu citește tweet-urile lui Trump și că treaba lui este să "se asigure că președintele este informat despre ce urmează să facă” : http://time.com/5020743/donald-trump-john-kelly-tweets/

Sursele Pentagonului spun că au fost efectuate teste ale sistemului de difuzare de urgență al SUA (EBS), astfel încât cetățenii să poată fi informați chiar dacă Google și corporațiile media controlate de khazari vor continua să mintă. Sperăm că lista persoanelor care vor fi arestate va include managementul de top al Google, Facebook etc., astfel încât Internetul să devină o adevărată sursă de informații din nou. Într-o notă finală, pare să existe ceva de rău augur în China. Săptămâna trecută, guvernul chinez a anunțat că străinilor li se va permite să obțină majoritatea (51%) ca acționari în firmele financiare chineze : http://www.reuters.com/article/us-china-investment/china-widens-foreign-access-to-its-giant-financial-sector-idUSKBN1DA12Q

În timp ce la suprafață se pare că este o mișcare bună, Japonia, Coreea de Sud și alte țări asiatice își amintesc cum farsorii khazari au provocat devastări prin scufundarea companiilor financiare locale, în urma crizei financiare asiatice din 1997. Piața locuințelor din China este acum într-un balon, mult mai rău decât cea din Japonia. Dacă balonul de pe piața imobiliară plesnește, după cum spun legile privind gravitatea financiară, atunci putem vedea că firmele khazare se răsucesc pentru a atrage creditorii chinezi în faliment la 1 cent pe dolar. Acest anunț face să ne întrebăm dacă NSA avea dreptate atunci când a spus că președintele chinez Xi Jinping ar fi un agent Rothschild.
Nu trebuie să uităm că clasa conducătoare khazară a fost responsabilă de zeci de milioane de decese de la sfârșitul celui de-al doilea război mondial. Diverse autorități, inclusiv armata americană, au primit dovezi incontestabile că khazarii intenționau în mod activ să omoare 90% populația globului, sau 6,3 miliarde de oameni. Trebuie să-i oprim definitiv de data aceasta.

Asta înseamnă a scoate principala sursă a puterii lor - controlul asupra sistemului financiar. Aceasta înseamnă că BIS, Banca Mondială, FMI, Banca Centrală Europeană, Consiliul Rezervei Federale, Banca Japoniei etc., trebuie să fie scoase de sub controlul lor. Ei nu vor să predea cheile, așa că, la sfârșitul zilei, va fi nevoie de bărbați înarmați pentru a-și face treaba.
Iată de ce forțele militare americane, chineze și ruse împreună, sunt cea mai mare speranță a umanității !

   Victorie Luminii!

  Din alte informații, arestările în masă ale cabaliștilor de top vor începe curând, info aici: http://www.stillnessinthestorm.com/2017/11/mass-arrests-update-biggest-sting-in-history-indictments-growing-president-trump-tweets-the-time-is-upon-us-operation-alice-in-wonderland-is-about-to-start.html   

10 comentarii:

 1. Ma gandesc ca aceste stiri ai determina pe psd-isti sa vorbeasca despre "o conducere paralela ilegitima " in Romania din care face parte si iohanis. Acest lucru se vedea, doar ca pana acum nu se afirma. Bine ar fi sa fie cat mai repede aceasta schimbare ca sa ne putem bucura si noi de ea, cei care am trait sub dictatura lui ceausescu iar dupa ceausescu traim sub dictatura acestor nelegiuiti fara suflet !!

  RăspundețiȘtergere
 2. Oricare/oricine din orice partid din acest infern in care supravietuim cu greu,nu poate avea cuvant sau drept de opinii. Ei,au o singura sansa sigura : inchisoarea pe viata !!!!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu ai rezolva nimic prin chestia asta,eu as procrda astfel. Toata averea confiscata si pusa la bugetul statului,iar lor le as da de ales,inchisoare pe viata si scos zilnic 12h pe zi la spart pietre sau in libertate obligat sa lucreze la McDonalds pe un salariu minim pe economie fara dreptul de a avansa ierarhic ( sa spele pe jos si la wc uri) sa simta si ei cum.se chinuie tot omul de rand!!!

   Ștergere
 3. Sunt in totalitate de acord cu tine, Maya! (Y)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. http://www.meritocratia.ro/2017/11/21/fost-sef-spp-maior-si-coldea-slujba-sua-iohannis-conduce-statul-paralel/

   Ștergere
 4. inseamna ca o Imensa criza financira tocmai ciocane la usa ? - cine si cand va deschide usa ? ?

  RăspundețiȘtergere
 5. La noi pare-se ca usa-i deschisa...

  RăspundețiȘtergere
 6. Ar fi bine sa fim ascutati cei care postam ideile , darlupta este la un asa ivel incat cativa postaci romani sunt total nesemnificativi. Este vorba de puterea iudeokhazara instalata global care a declansat doua razboaie mondiale si a cis milioane de oameni, iar ei ii acuza pe altii de progroame si holocaust , in conditiile in care AZI ei ucid in Palestina si nici ONU, nici statele mari sau alta autoritate mondiala nu intervin. Khazarii iudei sionisti sunt bine organizati si in Israel si in statele lumii cu precadere SUA, Canada, Uniunea Europeana si Londra unde isi invart sumele fabuloase de bani facute prin inselaciune, jaf si santaj la nivel statal. Dca va incepe un conflict mondial tot iudeokhazarii vor fi cei vinovati. Mai observati ca justitia americana nu a facut valva cu arestul la domiciliu al doamnei Clinton si Mc Cain protejand imaginea de stat corupt. Crearea de imagini de state corupte este tot un joc al khazarilor ca sa le mareasca riscul de tara. Daca SUA apare ca stat corupt va cadea sigur dolarul si nu va mai putea fi controlat. In acest joc justoitia americana are un rol deosebit de important si se pare ca isi face treaba in mod responsabil si patriotic, nu ca la noi.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.