miercuri, 4 octombrie 2017

Forțele întunericului există în modul ,,supraviețuire” de aproape un an


  Mișcările majore spre controlul total al populației de suprafață de către agenda negativă, au fost oprite și inversate printr-un impuls major către polaritatea / termenele pozitive.
23 septembrie a fost împins cu o cât mai rapidă programare către "sfârșitul lumii", posibil pentru o reîncărcare foarte necesară pentru forțele negative și necunoscută multora, alianța Draco folosea această energie Loosh pentru a deschide un portal și pentru a aduce necesarul de rezervă necesar.
În coordonare cu unele dintre echipajele de la suprafață, ancorate în operațiunile fizice, nu numai că au închis portalul, ci s-au restabilit timpii originali, care să deschidă mai multă Conștiință Galactică populației programate de la suprafață și să captureze sau să pună în carantină câțiva jucători majori în Forțelor întunecate. Acestea au fost supuse unui succes major.
Forțele întunecate sunt în modul de supraviețuire timp de aproape un an și ele împing cât mai mult posibil amânarea deznodământului, cu cât mai multă și mai multă înverșunare. De aceea vedem atât de multe tulburări sociale, vreme instabilă, dezastre naturale, războaie și zvonuri despre războaiele care se ridică mai repede și mai repede.

Agenda negativă a fost de lungă durată. Există încă, suficiente energii negative ale umanității pentru a-și îndeplini ordinea de zi și ne mențin să explodăm într-un scenariu masiv de tip Armaghedon din toate interferențele eterice, programarea socială / politică și mentalitatea noastră față de noi. Fără noi, nu au baterii și acesta este un alt motiv pentru care nu va exista niciodată o lume majoră care să pună capăt războiului, pur și simplu pentru că au nevoie de un număr mare de "animale".

Ei ajung la capătul a ceea ce pot manipula, iar manipularea lor va duce la prăbușirea întregului lor sistem.
Aici este chestia, deși ... știm deja că lumea veche se prăbușește. Mulți cultivă în mod activ semințele lumii noi pentru a prinde colapsul celei vechi.
Motivul pentru care am venit aici este de a inaugura omenirea prin nașterea epocii de aur ca fiind fără durere și plină de iubire.

Faceți-vă inventarul. Produceți cât consumați? Ce valoare aduceți omenirii?

Dacă această întrebare vă lasă dezamăgiți, ceea ce, dacă suntem cinstiți cu noi înșine, toți într-un anumit aspect suntem, nu vă lăsați descurajați. Începeți cu puțin. Zâmbiți la un străin. Deschideți ușa pentru cineva. Faceți o masă pentru vecini sau unor nevoiași.
Suntem cu toții în sferele noastre, îngrijindu-ne doar de împrejurimile noastre imediate. Nu este EU care ne va duce prin aceasta, ci NOI.
Începeți să deschideți sentimentele pe care le aveți prietenilor / familiei dvs. imediate și începeți să le răspândiți tuturor. Chiar dacă nu puteți să interacționați fizic cu miliarde de oameni, trimiteți-le dragostea, aprecierea, mulțumirile.

Stai calm. Stai adevărat. Ridicați-vă și mențineți-vă la un standard cât mai înalt. Venim în vremurile instabile ale haosului înainte de tranziția majoră. Un grup mic, susținut de oameni care dețin lumea în inimile lor cu dragoste poate face această tranziție mult mai rapidă și mai ușoară.
Deveniți unul dintre ei. Recunoașteți că tot ceea ce credeam că este adevărat este maleabil și vom fi martorii unor lucruri uimitoare în următorii ani.

Știm cu toții că vine ceva masiv pentru omenire. Ceva strălucitor. Ceva curat. Calea este mai clară decât a fost vreodată și putem vedea unde conduce acum.

De la inima mea la a ta,
  Drum drept spre Lumină!

  Sursa: http://humansarefree.com


Un comentariu:

  1. Ai perfecta dreptate in tit ceea ce ai spus mai sus.
    Eu sunt foarte multumita stiind ca sunt destui oameni in lumina...afara de sfintii ce se formeaza prin credinta inspirata de religie...

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.