joi, 19 octombrie 2017

Clonarea umană mit sau realitate? Există în cadrul Proiectelor Negre? Se pare că DA


  Acest subiect este foarte ocultat și foarte puține informații ies la suprafață în prezent. Foarte mulți, din marea masă nu-i oferă nici un fel de crezare, doar, poate dacă văd la TV și asta nu se va întâmpla. Dar cu toate acestea această tehnologie genetică există, este des utilizată în prezent, fiind o tehnologie ,,dăruită” elitei de către anumite rase extraterestre cu interes pe această planetă. Din informațiile care există, foarte mulți lideri sunt clone, programate să execute anumite programe care le-au fost setate de la crearea lor.

Deci chiar dacă anumiți lideri mor sau sunt uciși, clonele lor deja pregătite le ia locul fără probleme, pentru ca omenirea să creadă în continuare în televiziune și-n discursurile lor patetice. Se zvonește că în prezent clone sunt: Hillary și Bill Clinton, Obama, regina Marii Britanii, președintele Putin, George Soros, George Bush Sr., etc., deci oameni ai cabalei (în afară de Putin) și unii artiști celebri, de exemplu Paul McCartney, care a murit într-un accident de mașină, acest eveniment tragic fiind consemnat pe prima pagină a ziarelor vremii (în anii 60) și apoi reapare public.
Se știe deja, din cercetările unor istorici și ezoteriști, că însuși noi oamenii, suntem rezultatul unui mix genetic din materialul genetic al mai multor civilizații ET, precum: pleiadieni, siriusieni, lirani, reptilieni, etc. Noi ca civilizație suntem ca o pepinieră a galaxiei, de aceea avem atâta importanță pentru Ei și există o asemenea bătălie teribilă pentru această planetă. Trebuie să înțelegem că noi, ca ființe umane suntem un experiment și...., deloc întâmplător, un experiment reușit, din multe puncte de vedere. Voi dezvolta acest subiect...

Clonarea animalelor a fost realizată de cercetători chinezi și de alții utilizând probe de celule recuperate de la animalul părinte decedat
 Este un proces lent și costisitor, care durează mai multe luni. În prezent oamenii bogați care doresc să cloneze un animal preferat, iubit, au fost singurii care și-au putut permite acest lucru, dar acest lucru se poate schimba rapid. Clonarea unui animal de companie preferat a produs rezultate mixte, multe clone nu trăiesc atâta timp ca cele normale, iar unele dintre ele au avut probleme ciudate de sănătate. Numeroase laboratoare din întreaga lume sunt servicii de clonare publicitare și apar cu tratamente noi pentru tulburări genetice; și acestea sunt rapid dezvoltate în întreaga lume, folosind tehnologia de inginerie genetică de ultimă oră. Clonarea a fost extrem de costisitoare; iar cei care și-au clonat animalele preferate care au murit până la urmă, au plătit o mică avere pentru clonă.

Cu tehnologiile de inginerie genetică care apar public în ultimii ani, clonarea este de așteptat să devină mai ieftină și mai eficientă
 Prima clonare a animalelor a utilizat tehnologia SCNT (Somatic Cell Nuclear Transfer), dar unele dintre clone au dezvoltat probleme neobișnuite de limitare a vieții, cum ar fi oița Dolly, care a fost una dintre primele clone publice. Acest animal a murit datorită unei boli pulmonare neașteptate. O nouă tehnologie de editare a genei a fost dezvoltată, care permite eliminarea genelor care cauzează tulburări și înlocuirea cu cele mai sănătoase. Acesta este CRISPR (Clustered Regularly Interspaced Short Palindromic Repeats) tehnologie de editare a genelor, care este atât de avansată încât permite înlocuirea genelor individuale.

Și există noua tehnologie cu celule stem SHEEF care creează "Entități umane sintetice cu caracteristici asemănătoare embrionilor". Această tehnologie ar putea duce cu ușurință la creșterea propriilor organe și înlocuirea celor umane identice, în interiorul sau în afara propriului corp, probabil într-un uter umed în apă fluidă. Clonarea LASSO (oligonucleotid cu o singură catenă) poate clona acum mii de celule dintr-o dată; si celulele stem umane pot fi ,,convinse” să crească în ouă și spermă. Se presupune că LASSO va accelera semnificativ procesul de clonare.

Utilizarea de embrioni umani fertilizați pentru părți ale corpului - încurcată
Marea victorie publică a determinat ca mulți politicieni din întreaga lume să adopte legi și să limiteze utilizarea ,,ouălelor umane” care sunt fertilizate, pentru experimentele embrionare genetice. Cu toate acestea, acest lucru a condus la laboratoare secrete și diverse programe clasificate adânc în cadrul sistemului contractorilor guvernamentali din apărare (proiectele negre), unii embrioni umani au fost fertilizați în fetuși mari, în uterul sintetic alcătuit din săculețe din plastic, alimentate de diferite fluide dătătoare de viață.


Unele dintre aceste experimente secrete au fost, fără îndoială, folosite în rău, în gen Frankenstein. Întregul subiect al celulelor stem din celulele embrionare este un cartof politic fierbinte, dar a fost rezolvat de un medic veterinar.

    Care sunt problemele etice legate de clonare?
Clonarea genelor este o tehnică atent reglementată, care este în mare măsură acceptată astăzi și utilizată în mod obișnuit în multe laboratoare din întreaga lume. Cu toate acestea, clonarea reproductivă și terapeutică ridică probleme etice importante, în special în ceea ce privește utilizarea potențială a acestor tehnici la om. Clonarea reproductivă ar prezenta potențialul de a crea un om care este genetic identic cu o altă persoană care a existat anterior sau care încă mai există. Acest lucru poate intra în conflict cu valorile religioase și sociale de lungă durată cu privire la demnitatea umană, eventual încălcând principiile libertății, identității și autonomiei individuale. Unii văd clonarea umană ca o modalitate de a evita transmiterea unei gene dăunătoare care se desfășoară în familie fără a trebui să fie supusă unei screening (ocrotire) embrionară. Clonarea terapeutică, oferă în același timp posibilitatea de a trata persoanele care suferă de boli sau răni, care ar necesita distrugerea embrionilor umani în tubul de testare. Oponenții susțin că utilizarea acestei tehnici pentru a colecta celule stem embrionare este greșită, indiferent dacă este folosită pentru a beneficia de bolnavi sau de răniți.

      Celulele stem pentru tratamente specifice
Evitând controversa celulelor ouă, un medic veterinar a dezvoltat un mijloc de a crea celule embrionare dintr-o cantitate mică de grăsime din stomacul câinelui. Atunci când aceste celule embrionare sunt activate și injectate într-un șold displazic sau ligamentul sfâșiat al câinelui, celulele servesc la regenerarea țintei, nu perfect, dar suficient pentru a preveni dizabilitatea animalului. Ar lucra aceasta la organele interne bolnave? Până în prezent, această tehnică nu a fost utilizată pe oameni - cel puțin în interiorul Statelor Unite în mod legal, din câte știm. Tratamentul este prohibitiv și scump. Dar, mai multe practici medicale universitare au injectat celule stem într-un țesut cardiac deteriorat al unui destinatar, cu câteva rezultate bune, cu o creștere a mușchiului inimii și înlocuirea celui vechi.

     Organe hibride om-animal
Cercetările se desfășoară în numeroase laboratoare din America pentru a hibridiza oamenii cu porci (excluzând faptul că foarte mulți politicieni sunt percepuți așa, n.b.). Există numeroase laboratoare, legate de mari grupuri medicale din întreaga lume și din interiorul Americii, care utilizează celulele pacientului pentru a hibridiza porci, maimuțe și alte organisme pentru a cerceta potențialul de a folosi organele animalului pentru transplant. Dar recent, a fost descoperit un sistem receptor asociat, care pare să controleze dacă un organ transplantat este respins sau nu. Molecula SIRP-alfa se încadrează în CD-47, iar dacă există o compatibilitate, transplantul nu va fi respins.
Dacă există o incompatibilitate între molecula SIRP-alfa și receptorul CD-47, chiar și cu medicamente anti-respingere cu succes folosite de mai mulți ani, de obicei organul va fi respins în cele din urmă. Cercetătorii medicali sunt plini de speranță că vor fi capabili să implice genele receptorului de organe SIRP-alfa proprii în organul transplantat, pentru a preveni respingerea și nevoia de medicamente scumpe anti-respingere cum ar fi Cyclosporina .

   Clonarea umană în Baze Militare Subterane Adânci (DUMB/s

Este clonarea rapidă umană (CRU) acum făcută în baze militare subterane (DUMB)? Odată cu dezvoltarea rapidă a tehnologiei de inginerie genetică în lumea medicală a consumatorilor, atât de evidentă, se așteaptă ca clonarea umană să fie în curând posibilă. Adică dacă statul și autoritățile federale existente o permit (în SUA). Până în prezent, au adoptat legi care să o împiedice; iar societățile medicale au stabilit standarde etice care le limitează.
Cei care ați studiat DUMB/s și Programul Spațial Secret și care sunt bine pregătiți în secretul masiv al contractorilor din apărare, realizează că aceste subiecte sunt protejate de așa-numita "securitate națională" legiferată drastic. Ei înțeleg, de asemenea, că un Guvern Secret din Umbră a îngropat această cercetare extrem de clasificată, care este cu cel puțin 20-50 de ani înaintea tehnologiei disponibile pentru consumatori (iar tehnologia de pe piață, gen telefon mobil, GPS, TV digitală, etc, cu sute sau poate chiar mii de ani, n.b.). Au existat programe externe Deep Black și Beyond-Black Alien ET / pentru hibridizare și clonare rapidă în bazele adțnci subterane?
Au existat zvonuri bine întemeiate de ani, de recuperare a navelor anti-gravitație extraterestre; numeroși martori respectați și mulți care au lucrat în posturi secrete, au raportat acum acest lucru public. Orice persoană rezonabilă care examinează toate mărturiile disponibile și dovezile prezentate de Steven Greer, în cadrul Proiectului Disclosure (Dezvăluirea), precum și confesiunile disponibile chiar pe canalul Youtube, de pe patul morții ale unor foști angajați în aceste proiecte și experimente din bazele adânci subterane, atestă că aceste programe au existat și există încă.
  Înregistrare video din baza Dulce :


Puteți înțelege, de asemenea, că aceste programe au fost implicate în activități criminale profund anti-umane, care pot fi considerate crime împotriva umanității, în cel mai rău mod imaginabil. Puteți accepta, de asemenea, realitatea, că s-au recuperat nave ET avariate bazate pe anti-gravitație, ET de la bord au fost salvați și trăiesc în custodia SUA, iar unele grupuri de ET lucrează în programe comune cu „ ai noștri ” prin tratate secrete în cadrul Programului Spațial Secret.


Luați de exemplu geologul și inginerul în tuneluri, Phil Schneider, care a ieșit public și a expus programul din baza Dulce , care a fost ucis de Men in Black (MIB sau CIA). Schneider a fost complet verificat de ofițeri de informații cu experiență, iar povestea lui este solidă, susținută de probe fizice pe care le-a expus, inclusiv fotografii sau filmulețe (ca cel de sus). Pentru mai multe detalii despre acesta accesați :  https://burebista2012.blogspot.ro/2013/11/philip-schneider-deconspira-programele.html#more


Și au existat și alții care, în ciuda unei mari dificultăți în a face acest lucru, au făcut contrabandă de fotografii brute din Baza Dulce, dintr-un laborator de clonare rapidă. Știm că se face clonarea în utere lichide artificiale și transparente, umplute cu o lumină purpurie, și știm că organismele cultivate arată umani și cresc rapid la dimensiunea și dezvoltarea adultului (în câteva luni). Ceea ce nu este cunoscut este dacă acestea sunt doar genom uman sau sunt hibrizi ET / umani sau dacă sunt extratereștri care apar umani, cum ar fi cei descriși de cei din slujba cu antreprenorii contractorilor din apărare din cadrul Programelor Negre.

     Există clonarea marionetelor din Guvernul Mondial?
La un moment dat, a existat un zvon care a provenit de la cineva care a lucrat în cadrul unui program de clonare Deep-Black că există un plan pentru a crește înlocuirea prin clone a liderilor de top din companii, politicieni de vârf și diverși artiști. Aceste clone ar apărea, vor merge și vor vorbi aproape identic cu subiectul și ar fi folosite pentru a-l înlocui, folosind procese sofisticate de tranziție pentru a ascunde acest lucru.
Nu m-ar surprinde dacă programul este deja activ. Însă deconspirarea, este că gesturile clonei pot afișa în mod imprevizibil ciudățenii stilistice în vorbirea și comportamentul lor, din cauza unor probleme neurologice. Acestea se pot întâmpla aparent, în ciuda faptului că clonele au fost condiționate comportamental, folosind metode avansate de antrenare psihotronică și implanturi neuronale (este celebru cazul Hillary Clinton din fosta campanie electorală când a fost înlocuită cu clona, la vremea respectivă am publicat articol cu imagini video, n.b.). Insiderii au afirmat că aceste „gloanțe oarbe” sunt un dăunător mort și că au fost deja făcute câteva "înlocuiri" în pozițiile de top ale guvernului, corporațiilor și industriei de divertisment, inclusiv printre unele vedete și "lideri PR" din presă.  


    Există Programe Deep-Black, de creare a super-soldatului cu triplă spirală a ADN-ului ?
Un program care este acum operațional în interiorul Proiectelor Negre a Guvernului Secret din Umbră, este un experiment care încearcă să hibridizeze oamenii cu a treia spirală ADN, transformând toate genele lor în triplu helix din dublu spirală. Acesta se numește programul Triple Helix Super-Soldier. Oamenii și animalele care au o a treia spirală în ADN decât cele două obișnuite în celule, se vindecă rapid. În amfibieni și șerpi, este prezentă a treia fâșie și rezultă că membrele tăiate recresc și funcționează apoi în mod normal.
Este un fapt deja că există aceste programe Super Soldier. Am văzut eu însumi dovezile fizice reale; și, cel puțin, acești oameni au fost crescuți selectiv pentru putere fizică, coordonare și IQ-uri foarte mari. Indiferent dacă a fost sau nu legat de gene, este încă o întrebare deschisă, dar nu ar fi surprinzător. Super Soldiers au fost îmbunătățiți cognitiv, prin diferiți nutrienți, vitamine și injecții secrete, care le-au ridicat IQ-ul la peste 200. Planul este de a insera o a treia spirală pentru creșterea rapidă în ADN-ul soldatului, pentru a se autovindeca rapid pentru aproape orice rană. Nu este cunoscut dacă această cercetare a dat rezultate sau nu.

Dacă reușesc, cred că se va dovedi a fi un coșmar, la fel ca experimentul BZ în special în Vietnam, unde soldații s-au întors unul împotriva celuilalt și s-au omorât, pentru că au devenit psihotic - agresivi. Unii cred că acest experiment a stat la baza filmului Jacob’s Ladder . Un alt program de dezvoltare a Super-Soldatului, trebuie să fi implicat inserarea genelor de maimuță în mușchi pentru a oferi o forță și o rezistență sporită pentru picioarele soldatului. Acest lucru se poate face în timpul fazei embrionare sau ca adult. Nu este cunoscut dacă acest program a fost implementat sau nu - și dacă a fost, dacă a reușit sau nu. Se crede că în China se fac cercetări în acest moment.

Un obiectiv esențial al acestor programe Super-Soldier a fost să folosească diferite mijloace pentru a transforma aceste organisme într-o conștiință centrală - la început, prin cipuri pe creier pentru comunicare constantă cu sistemele de Internet și prin satelit și apoi prin utilizarea ingestiei de nanoparticule migratoare care poate fi activată la un moment dat. Scopul final este presupusa inginerie genetică a super-soldaților cu "creierul stup" (gen stup de albine, unde o singură conștiință ghidează întreaga activitate, n.b.), instinctiv care actualizează anumite mijloace psihologice și mijloace secrete oculte de magie neagră. A fost deja făcut acest lucru? Nu știu; dar orice pare posibil cu finanțarea vastă a bugetului negru la care aceste laboratoare secrete au acces.

       Clone de stup
Există programe comune cu ET în bazele adânci subterane pentru a crea clone "de stup", hibrizi, androizi și care sintetizează sufletul uman în aceste creaturi "create"?
S-a zvonit de ani de zile că în baza Dulce, New Mexico, există un proiect comun ET / uman condus de un contractor din apărare sub auspiciile USAF. La nivelul 7, "Sala Coșmarului", subiecții umani de toate vârstele sunt răpiți de pe străzi, de multe ori din parcurile federale, și torturați într-un mod inimaginabil. Lucrătorilor din baza Dulce li se spune că acești oameni sunt fără speranță și  nebuni, iar tratamentele experimentale care se fac sunt pentru a găsi un remediu. Un muncitor care a scurs această informație a declarat că l-a recunoscut pe unul dintre subiecți, fiind din cel mai apropiat oraș și că acea persoană părea complet normală la acel moment. Această persoană a fost închisă într-o cușcă și cerșea ajutor și milă. Securitatea este atât de drastică, încât muncitorul nu putea să-l salveze, ci doar să scurgă povestea într-o încercare de a crea o criză publică. Din păcate, nimic nu s-a întâmplat. 

Această bază subterană inumană din Dulce ar trebui să fie înconjurată de armata americană și capturată, eliberând victimele și aducând pe cei responsabili rapid, în trei zile, în fața justiției militare. Dacă scurgerile de informații sunt corecte, nici unul dintre aceste experimente de a crea și instala un suflet sintetic în clone nu a fost nici măcar aproape de succes. Se pare că hibrizii și clonele sunt fără suflet și funcționează ca psihopați funcționali. (Poate că acești răufăcători care conduc aceste programe ar trebui să învețe că numai Dumnezeu Atotputernic, marele "Eu sunt" și prima cauză a tuturor lucrurilor, poate crea un suflet omenesc).

Toate încercările de sinteză, inclusiv cele masive care se desfășoară acum pentru a crea unul bazat pe I.A. (Inteligență Artificială), vor eșua. Anumiți guruși care conduc servicii de Internet mari și motoare de căutare, cred cu adevărat că pot crea și împărtăși sufletul omului unui mare calculator cuantic, iar apoi un demon sau Lucifer îl va poseda și eventual va prelua toată realitatea prin acest sistem I.A. Unii ar putea spune că este vorba de nebunie, de gândire sociopatică și ar putea conduce în viitor la multe acțiuni inumane, dacă nu i-am opri. Și poate că așa și este. Aceiași guru ai I.A. planifică să creeze polițiști operaționali, soldați și arme de război. Acest lucru va conduce probabil la războaie majore cu roboți de toate dimensiunile. Un plan inuman este de a acționa acești roboți prin transformarea corpurilor soldaților morți în electricitate, pentru alimentarea acestora.


    Au fost deja clonați "înlocuitori umani" în viața obișnuită, de zi cu zi americană?
De câțiva ani au existat zvonuri din partea unor insideri respectați că unii politicieni, șefi de corporații și diverși artiști au fost clonați și înlocuiți rapid. 
În ultima perioadă a alegerilor prezidențiale din 2016, unii cercetători au observat câteva apariții diferite ale lui Hillary Clinton, sugerând utilizarea dublurilor (a fost vizibilă, dacă studiați toate fotografiile făcute). Există un om de vârf din Informații, care spune că :"poate că a murit și a fost clonată". Nu puteam spune dacă glumea sau nu. Unii au reacționat la boala bruscă a lui Hillary de la comemorarea de la 9/11/ 2001, unde asistenții ei au aruncat-o în jeep-ul ei (transformat în ambulanță) ca pe o pungă de cartofi. Hillary în acea zi părea diferită și mai tânără decât de obicei. Apariția ei s-a schimbat atât de mult în timpul dezbaterilor și mitingurilor încât a fost greu de spus care era dublura sa. În după-amiaza aceea, după comemorare, când a apărut în public "vindecată", o privire mai atentă a arătat că era mult mai subțire și nu arăta prea asemănătoare cu Hillary cea originală, plus că nu avea agenți de pază cu ea.
A existat un e-mail DNC scurs de Huma Abedin (asistenta sa personală), care a susținut că Hillary Clinton avea convulsii frecvente și era bolnavă. Ar fi putut să moară și ar fi fost înlocuită de o clonă care arăta și acționa ca ea, dar ar fi avut niște greșeli grave ale sistemului nervos central, de genul celor despre care se presupune că suferă clonele? Sau îi era atât de rău încât nu putea merge prea mult și se trimitea clona? Probabil că niciodată nu vom putea afla sigur.

Nu vă așteptați ca Guvernul SUA sau Guvernul Secret din Umbră să vină în curând și să recunoască public toate acestea. Prima lor îngrijorare este că potențialii dușmani ar putea obține informații importante despre astfel de cercetări. A doua lor îngrijorare este că după 60 de ani de minciuni flagrante și monstruoase ce le-au spus poporului american și lumii întregi, masele nu i-ar ierta niciodată și nu ar mai avea încredere în ei niciodată. Și se așteaptă ca aceasta să ducă actualul Guvern și Guvern Secret la prăbușire.

     Fascismul cosmic
Singura entitate care ar putea câștiga din astfel de dezvăluiri și care ar putea șterge puterea Guvernului și Guvernului Secret peste noapte, ar fi Globaliștii de Top care doresc să aducă un nou tip de fascism, noul lor fascism. Acest nou fascism globalist care se va baza pe o declarație publică că extratereștrii sunt reali și lucrează aici cu niște grupuri umane, pentru a se pregăti împreună împotriva unei invazii venită din partea altor civilizații extraterestre și că acești ET invadatori sunt profund răi și porniți pe eliminarea tuturor oamenilor, doar pentru a lua mineralele pământului.
Noul lor tip de fascism ar fi cel mai bine numit Fascism Cosmic și ar începe inițial să fie mai prietenos decât actualul sistem fascist din America. Dar în cele din urmă s-ar transforma cu accent pe depopularea severă, pe eliminarea reproducerii normale, transhumanismul și controlul total al vieții tuturor 24/7 din toate punctele de vedere folosind psihologia avansată bazată de I.A., și tehnologii de hibridizare a energiei.
Dar s-ar putea ca această afirmație, că lumea va suferi o încercare de invazie a unei forțe extraterestre malefice să fie doar dezinformare, o nouă psyop (operațiune psihologică în masă) mai mare și mai bună (pentru Ei). 
Credem că extratereștrii răi sunt deja aici, trăind în subteran prin mandat de la Dumnezeu pentru încălcarea regulilor Sale Cosmice; și că unii s-au aliat prin mijloace oculte cu anumiți politicieni de nivel înalt și cu membri de super-elită ai cercurilor oculte timp de secole. Este important să rețineți că, înainte de a muri, Werner von Braun (fost fascist, creierul proiectelor V1 și V2 hitleriste, care a fost preluat de americani după al doilea RM și pus să conducă programul Apollo al NASA) a avertizat că Guvernul SUA ar putea într-o zi să infecteze opinia publică cu o invazie extraterestră pentru a câștiga mai multă putere. El a împărtășit acest lucru cu asistentul său Carol Rosen, care este foarte respectat și care a împărtășit acest lucru în mod public.

     Concluzie
Eu însumi cred că amenințarea extratereștrilor este reală, așa cum a făcut-o publică președintele Reagan. Reagan a menționat amenințarea extraterestră public de câteva ori. De asemenea, cred că unii dintre cei răi sunt aici de mulți ani și au preluat grupuri bancare puternice și anumite cercuri oculte. Cu toate acestea, este un fapt bine stabilit că lumea a fost deturnată de Cabala printr-un cerc secret pedofil satanic printr-o rețea mondială de conducători secreți și de bancheri de top. Rapoartele unor insideri stipulează că aceștia se angajează în pedofilie și sacrificiu de copii pentru a obține putere de la Satana și a renunța la sufletele lor în schimbul puterii, bogățiilor și statutului cât mai vast. Obiectivul principal al acestui cerc pedofil de putere este "ordine prin haos", adică crearea unui haos mondial masiv, pentru a le permite să instaleze un nou guvern mondial care să fie condus doar de ei înșiși. În termeni practici, aceasta înseamnă că ei vor să creeze "Iadul pe Pământ", ceea ce înseamnă moarte masivă și suferință umană, ca jertfă umană în masă către Satana, pentru a câștiga mai multă putere.

Ronald Bernard, fost bancher olandez de la periferie, urma să fie inițiat, dar a refuzat sacrificiul necesar al unui copil. Au fost mulți alții care au urmat acele ritualuri, unii au fost uciși pentru că au vorbit despre acest grup secret care conduce lumea, puternic și neînchipuit de malefic. Întotdeauna am crezut că cei care lucrează îndeaproape cu ET pot deveni în cele din urmă controlați de mintea lor în moduri subtile dar puternice și că acești extratereștri cu care Guvernul Ascuns lucrează, au propriile lor agende ascunse.

Concluzia este că acești înalți oficiali ai Guvernului din Umbră care conduc Programele Negre cu acces special la programe nerecunoscute public, încalcă în mod continuu legea în moduri majore și fără precedent. Aceste programe sunt plătite cu bani din bugetul negru, spălați din vânzările de opium din Afganistan și alte vânzări ale cartelurilor și escrocheriilor corporative precum Enron. Există o listă lungă de oameni uciși deoarece au început să dezvăluie aceste crime majore RICO sau pentru că se credea că vor dezvălui. Oamenii care conduc aceste războaie spațiale, proiecte negre, programe umano/ET, și programele din bazele adânci subterane pretind că protejează America și lumea întreagă. Se pare că extratereștrii le-au controlat mințile și că nu mai servesc America, nu mai onorează jurământul pe care l-au dat pentru a susține și apăra Constituția Statelor Unite și nici legile morale ale umanității.
Oamenii au întrebat ocazional dacă extratereștrii sunt Demoni sau Zei căzuți / Dumnezei mai mici (Elohimi căzuți). Nu pot răspunde definitiv, dar știu că mulți extratereștri sunt răi și toți demonii sunt răi. 

Este interesant de remarcat că pedofilul satanic britanic de top, Aleister Crowley (Jack Parsons de la Jet Propulsion Laboratory și NASA a fost protejatul său satanist), a intrat într-o piramidă din Egipt și i-a apărut un extraterestru gri. Acest lucru stabilește o legătură între ET și demoni? Faceți-vă propriile cercetări în acest sens și decideți singuri.
Deci este posibil ca programele de clonare umană să existe în interiorul Guvernului Secret din Umbră? Da, este posibil; deși nu avem dovezi definitive, obiective, ci numai informații din partea unor insideri respectați și unele dovezi circumstanțiale.


      Drum drept spre Lumină!

 Sursa: Preston James / https://www.veteranstoday.com 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.