vineri, 6 octombrie 2017

Cel puțin 5 rase de extratereștri sunt în contact cu Pământul chiar acum


  Credeți în inteligența extraterestră? Cum rămâne cu ideea că Ei nu există? ...numai că Ei sunt deja în contact cu Pământul în prezent...


 Toate dovezile care ne sunt accesibile au arătat că acest lucru este adevărat, Ei există și sunt în contact cu această planetă de foarte mult timp. Acest articol va expune povestea sub acoperire și vă va prezenta speciile pe care le puteți contacta direct, acum.
Oamenii au descoperit deja 2.000 de exoplanete în universul nostru, cu peste 500 descoperite anul trecut. Aceste planete sunt potențial potrivite pentru viață și au condițiile necesare pentru a o susține, inclusiv oxigen, carbon și apă. 
Studiul nostru continuu al spațiului ne-a determinat doar să ne dăm seama că este foarte probabil ca Universul să fie absolut plin de viață, mai ales când țineți cont de faptul că în acesta există aproximativ 100 de miliarde de galaxii. Unii oameni sceptici ar putea crede că este imposibil ca ET să poată exista, și de două ori imposibil ca ei să poată călători cu ani lumină pentru a ne vizita. 
Dar gândiți-vă la acest lucru: Pământul nostru are doar 4 miliarde de ani într-un univers cu vechime de 14 miliarde de ani. Ce poate învăța, crea și face o specie care are un start de 2 sau 3 miliarde de ani față de noi?
     Contact dovedit
Oamenii ce acționează ca și canale spirituale (chanelleri) s-au luptat de-a lungul anilor împotriva consensului principal, împărtășind faptul că au avut contact direct cu extratereștrii. Răpitorii, personalul militar, dezvăluitorii, oamenii de știință reputați, care au fost testați temeinic de o gamă largă de neurologi, hipnotizatori, psihologi etc., au dovedind fără îndoială că aceștia au avut contact cu ET, unele dintre acestea fiind raportate atât pozitive, cât și negative.


 Dacă acest lucru vine ca o veste pentru dvs., aici este fostul ministru al Apărării Naționale a Canadei, Paul Hellyer, care a dezvăluit integral în cadrul parlamentului despre povestea OZN și despre contactele ET pe care le-a făcut. El explică în fața unei camere a oficialilor guvernamentali că există peste 80 de specii de ET, pe care îi cunoaștem, dintre care 4, în special, au făcut contact direct cu cei de pe pământ: Se crede că toți cei care ne-au contactat până acum sunt benevolenți și doresc să ne ajute. Unele dintre aceste ființe pot părea ciudate sau paranormale în natura noastră și din ceea ce observăm, este greu pentru noi să înțelegem pe deplin conștiința, inteligența și modul în care acționează interfața Lor cu realitatea noastră. Să nu mai vorbim că doar existența lor, ca atare, face schimbarea înțelegerii noastre despre Univers și locul nostru în ea atât de dramatic, încât este foarte natural pentru noi să fim înclinați să respingem ceea ce este atât de nefamilar și provocator pentru noi. 
De asemenea, știu că ar fi o conversație extrem de controversată care ar trebui să înceapă, vis-a-vis de cei ignoranți și mulți, dar lumea trebuie să cunoască această informație.
Cred că este timpul să începem să interacționăm conștient cu aceste ființe, să creem o relație nouă cu ei și să deschidem puntea spre comunicare. Cred cu adevărat că face parte din viitorul nostru destin ca specie, și este o parte organică a maturizării spirituale a noastră, ca o civilizație planetară, în a fi o planetă inteligentă, iubitoare și plină de compasiune. Trebuie să trecem de aceste baraje mentale, artificial construite, ca religie, etnie, rasă, naționalitate, etc. și să ne integrăm spiritual la nivel galactic, în marea familie din care provenim, în esență.

Așadar, aici sunt cele 5 rase ET principale care sunt în contact cu Pământul. Rețineți că aceste informații nu sunt contrafăcute. Acest lucru vine de la nivelurile înalte ale guvernului și personalului militar, oamenilor de știință și contactelor de primă mână.

1.    Essassani
Essassani
Essassani sunt rude hibride, din punct de vedere tehnic, cu reptilienii, neam cu hibrizii umano-cenușii. Într-o anumită zi, o specie numită Greys (Micii Cenușii) au venit pe Pământ. Potrivit rapoartelor, ei au suferit mutații genetice, pentru că nu mai puteau să se reproducă. Ei pot supraviețui doar prin clonare. Am fost de acord să împărtășim genetica noastră cu ei, astfel încât să putem schimba cursul istoriei și viitorului lor. Cele mai multe experiențe de răpire au avut de-a face cu această corecție genetică și au fost foarte confuze pentru oameni. Noi, la un anumit nivel, suntem de acord cu această relație. De atunci a fost creată o rasă complet nouă de ființe, care au fost deja mult mai avansate decât noi și le-a fost dată o planetă pregătită pentru a o locui, care le-a permis să avanseze, să evolueze și să crească rapid, fără să fie niciodată la fel de primitivi ca noi în călătoria de pe Pământ.

  Notă blogger : Despre Micii Cenușii, este adevărat, că erau o specie pe cale de dispariție și datorită zestrei genetice a omenirii, s-au reconstruit ca specie, dar, răpirile nu sunt ceea ce ne sunt prezentate, ca o experiență terifiantă. Suflete din specia lor au fost de acord, la contractul sufletului, ca la încarnare să ia forma umană și să fie răpite pentru a-și salva specia. Ființele astfel răpite, probabil nu conștientizau acest fapt în 3D, și astfel ne sunt relatate ca experiențe terifiante. Totul a fost pentru salvarea acestei specii.


Ei sunt într-un fel rudele noastre directe și sunt aici pentru a ne sprijini pe parcursul evoluției noastre. Ei ne ajută să rămânem în calea celei mai preferate realități pe care ne-am dori să o creăm, de pace și armonie. Essassani sunt într-adevăr o rasă binevoitoare și iubitoare. Ei au o relație strânsă cu sinele lor înalt, sunt extrem de jucăuși și iubesc să reflecte înapoi foamea noastră de a înțelege mai bine creația. Essassani sunt ambasadorii noștri de contact și este posibil să fiți familiarizați cu Essassani prin Bashar, canalizat de Daryl Anka (a se citi articolele de la categoria Bashar). 

2.     Yahyel (Shalanaya)  
Yahyel
Yahyel este o specie de ființe hibride superbe și grațioase. Se spune că ele radiază energia solară foarte pură și sunt una dintre cele mai apropiate rude interstelare pe care le avem. Aceasta va fi prima rasă care va face contact deschis cu noi ca specie în viitorul apropiat. Aceasta este aproximativ de înălțimea noastră, bine încadrate și par a avea aspectul unui caracter angelic, mulți dintre ei arătând foarte multi-culturali. Ei sunt remarcabil de frumoși, blânzi, inteligenți, centrați în inimă și atenți, politicoși. Ei au o relație foarte sănătoasă cu tehnologia lor și sunt aici pentru a ne ajuta să ne dezvoltăm și să evoluăm. Au venit din vremuri primitive și sunt mult mai avansați decât noi în prezent. Se spune că multe dintre platformele noastre de socializare au fost date pe Pământ cu ajutorul fluxului lor de conștiință.

3.     Hibrizii Siriusieni
Siriusieni
Acești hiper-sapiens sunt foarte evoluați și, potrivit înregistrărilor, au avut mult contact cu noi încă de la început. Se spune că sunt Rasa Tată a noastră, care au venit împreună pentru a ajuta la crearea oamenilor genetic. Multe profeții și texte spirituale antice spun că extratereștrii erau implicați în crearea oamenilor. Ființele Sirius din există cu 300-500 de ani în viitor și sunt cu zeci de mii de ani mai avansate și mai evoluate decât specia noastră. Ei sunt specializați în tehnologie, arhitectură, energie durabilă și geometrie sacră. De asemenea, ființa descrisă în filmul Avatar , se spune că este foarte asemănătoare cu aspectul Siriusienilor. Ei sunt de înălțimea noastră, deși puțin mai înalți, mai subțiri și au mușchii cu adevărat definiți. Au un ton albastru cald pe pielea lor, ochi calzi ovali, degete lungi cu dexteritate de precizie.

4.     Pleiadienii
Pleiadian
Hipersapiens din Pleiade sunt înalți, cu fața rotundă, ochi mari, cu caracteristici moi, dar detaliate. Sunt ființe frumoase care sunt aproape exclusiv descrise ca având păr blond (dacă au păr) și ochi albaștri. S-a spus că mulți dintre noi am petrecut timp în pregătirea din Pleiade, învățând despre viață înainte de a veni pe Pământ și mulți au spus că acolo ne îndreptăm după viața pe Pământ. Corpurile lor funcționează ca niște instrumente delicate care pot ridica semnale psihice transmise din Univers. În acest fel, dacă lucrați la conectarea psihică cu pleiadienii, ei pot fi adesea unii dintre cei mai direct responsabili și aparent apropiați decât toți ET cu care ne aflăm în contact. Pleiadienii au, de asemenea, o calitate diplomatică, deoarece sunt foarte implicați în Alianța Interstelară, susținând dezvoltarea raselor prin însămânțare pe alte planete și asigurând progresul lor prin evoluție. Pleiadienii sunt extrem de blânzi și iubitori și sunt o rasă ușoară pentru a începe contactul psihic. Ei sunt disponibili și sunt întotdeauna rapizi în a răspunde și a interacționa. COBRA se declară pleiadian pe Pământ cu misiunea de a informa și a ajuta la declanșarea Evenimentului pe care-l așteptăm cu toții.

5.     Arcturienii
Arcturian
Cea mai veche rasă a întregii noastre Galaxii - Calea Lactee, Hipersapies-ii Arcturieni sunt o rasă extrem de evoluată de ființe extraterestre. Ei sunt profund conștienți, inovatori și cu experiență. Se spune că sistemul arcturian a fost inițial însămânțat în această galaxie, ceea ce a inițiat o serie de rase descendente mai departe în galaxie, inclusiv propria noastră rasă. Arcturienii vin în multe forme, pe măsură ce conștiința lor avansată le-a permis să treacă prin singularitate și să coexiste complet într-o realitate puternic avansată și vibrațională. 

Rasa primară este una de aproximativ 1,2-1,5 metri înălțime, piele albastră și creier mare. Corpurile lor sunt, cu toate acestea, surprinzător de ample și au o formă potrivită, armonioasă. Arcturienii se amplifică vibrațional și devin mai puțin fizici. Arcturienii sunt spirituali, plini de duh, psihici dincolo de apropierea înțelegerii noastre și ne supraveghează și ne susțin permanent în experiența vieții noastre. Sunt unii dintre strămoșii noștri cei mai adânci din interiorul universului stelar.
Pentru mai multe informații despre contactele cu ET vă recomand să vă uitați la documentarul Sirius, realizat de Steven Greer. Conține cercetări de zeci de ani și este cea mai bună integrare a dispozitivelor cu energie liberă, a raselor extraterestre și a spiritualității:  


        Cum contactăm astfel de ființe?
Vă recomandăm să vă creați un timp pentru a medita în fiecare zi la aceeași oră. Curățați-vă spațiul (prin tehnici feng shui, bețigașe aromate, tămâie, etc.), faceți-vă confortabili și respirați adânc. Invocați aceste ființe pentru a vă contacta în spațiul dvs. Și apoi meditați ... stați liniștiți și ascultați. Poate puneți o întrebare și vedeți ce fel de răspunsuri primiți.
Odată cu Max Plank (fondatorul mecanicii cuantice), numărul de minți din univers este una. Aceste ființe au deasupra noastră mii și milioane de ani de evoluție, astfel încât lucruri precum telepatia, ESP și transmiterea fizică sunt la fel de ușoare pentru ei ca trimiterea unui semnal radio pentru noi.

       Anticii știau asta
Vizitele ET au fost înregistrate de mii de ani, iar TOATE culturile antice vorbesc despre "zeii" care "coboară din cer" cu o lumină strălucitoare și le dau cunoștințe, instrumente, tehnologie și cultură. Aceste ființe sunt de obicei descrise cu piele strălucitoare sau purtând un fel de unelte spațiale, cunoaștere și au în general, capete și ochii mari. Carele Zeilor este o minunată povestire care rezumă marea cantitate de dovezi că omul vechi a fost vizitat în trecut de ființe extraterestre și au creat artă, picturi în peșteri și sculpturi ale acestor vizitatori îndepărtați, prin descrierea experiențelelor pe care le-au avut asupra lor.

Acestea sunt cele 5 rase principale în contact cu pământul. Din nou, aș dori să subliniez că acest lucru nu este New Age mumbo jumbo. Această informație provine de la cele mai înalte niveluri ale complexului militar industrial, ale guvernului și ale contactelor de primă mână. Mai sunt multe în contact cu noi chiar acum, și multe care doresc să ne contacteze. Poate că ne așteaptă să ne deschidem mințile și inimile, să lăsăm lăcomia și mândria noastră, să creștem puțin (vibrațional și în conștiință) și să facem progrese spirituale înainte ca ei să-și facă cunoscută prezența în întreaga lume. De noi depinde când va avea loc acest contact fizic, efectiv. Cât timp marea masă nu este conștientă de existența lor și mintea lor refuză să creadă acest adevăr, Ei nu ne vor ,,trage de mânecă” pentru a face acest contact, care ar fi majoritar în beneficiul nostru.

    Drum drept spre Lumină!

  Sursa:  http://humansarefree.com

13 comentarii:

 1. Nici n-am citit articolul,dar m-am bucurat nespus ca te-ai gandit sa publici ceva si despre surorile si frati nostri cosmici,MULTUMESC, fi binecuvantat frate curajos,poate gasesti o modalitate sa ne explici cum putem sa-i contactam pe galacticii benefici si la modul constient,eu unul m-am saturat,defapt de cand m-am nascut si am crescut nu suport societatea asta bolnava,manipulata si poluata la extrem.
  Poate ca intru-n coltisor al blogului e loc si pentru o expunere a unei meditatii saptamanale tip blogul lui Cobra,sa meditam in grup ca la eclipsa.
  NAMASTE.

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc pentru aceasta informatie. Ar fi ideal daca ar exista subtitrari la filmele documentare prezentate aici. Cunosc putina engleza dar nu sifcienta pentru a intelege in intregime tot ce se spune.
  Va rog, daca exista cineva care ar face acest lucru, voi ramane profund recunoascatoare. Multumesc. Namaste!

  RăspundețiȘtergere
 3. Va multumesc pentru aceste informatii! Ar fi minunat daca s-ar gasi cineva sa traduca aceste documentare. Cunosc ceva anegleza dar nu suficient cat sa inteleg tot ce se vorbeste in documentare. Va multumesc. Namaste!

  RăspundețiȘtergere
 4. Sunt și eu de acord cu dl Zolt Gabor.Tot respectul.De mult timp încerc să imaginez,și să formulez o scrisoare adresată civilizațiilor extraterestre.O scrisoare în care să expun tot ceea ce simt despre lumea și timpul în care am senzația că am fost condamnat și încarcerat într-o societate de toată scîrba.În care nici o speranță nu-și are locul.În care poate cei mai mulți eșuăm pînă și în tehnici de meditare simple.Eu unul nu reușesc.Cu toate că ascult și muzică din aceea care cred eu că m-ar putea ajuta în astfel de tehnici.De multe ori am sentimentul că avem viețile atît de contaminate,încît avem nu o stare de înălțare,ci una de prăbușire.O mică urmă de speranță tot mai am,dar întîrzierea motivului mă descurajează.Nu mai știu ce să fac,și cum să fac.De cîte ori încerc să meditez,cît de puțin,simt că eșuez lamentabil.Deoarece mereu apare ceva care să mă descurajeze.Nu doresc să primesc atenție.Nu știu cîte persoane se regăsesc în cele scrise mai sus. Doar am dorința ca aspectele expuse în aceste rânduri,să fie cunoscute și de civilizațiile extratererestre.Vă doresc tuturor s-aveți senin cerul vieții.

  RăspundețiȘtergere
 5. https://www.youtube.com/watch?v=2TWDEeDgZSw
  https://www.youtube.com/watch?v=IEuZCv7GlPw

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. zsolt gabor - multumesc pt.cele 3 videouri

   Ștergere
  2. Apreciez sinceritatea ta,dar n-am pus decat o cireasa pe tortul facut de Marius.
   Namaste.

   Ștergere
 6. Nu inteleg, daca-s asa de buni si iubitori fata de umanitate cum de ne lasa sclavi sub tehnologiile intunecatilor? doar ei cu tehnologia lor cu sufletul lor iubitor ar fi cazul sa actioneze. Dar fiecare este cu interesele lor mai vizibile sau ascunse. Importanta este legatura noastra cu Divinitatea nicidecum cu ei.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Corect, se tot vorbește de liberul arbitru si ca fără voia noastră nu intervin dar întreb și eu , reptilienilor si altor rase malefice cine lea dat voie sa ne facă sclavi? Unii au voie și alții nu?

   Ștergere
  2. Nici ACUM nu a-ti inteles ca ei sunt noi si noi suntem ei?toti suntem UNUL.
   Sinele tau inalt poate fi un siriusian,pleiadean,arcturian....noi suntem un fragment de suflet,sufletul mare e in 5d sau mai sus,ei ne ajuta mereu altfel eram disparuti demult,toata smecheria e sa ne schimbam noi si restul vine de la Sine!Si sa fim uniti nu dezbinati cum vor negriciosii si servilii lor.Ce sa inteleg ca un et benefic nu este divin?pai daca ei sunt din 5-12....d cum sa nu fie divini,supararea asta pe ei ,transform-o in iubire fata de ei si pe urma sa vezi ca te vor ajuta,atata timp cat gandim cu mintea,burta si ce avem intre pishere,slabe sperantze...(nu judec si nici aroganta nu posed chiar daca s-ar intelege)

   Ștergere
 7. https://www.youtube.com/watch?v=IUfW71QPMfY

  RăspundețiȘtergere
 8. Ai inteles gresit,am devenit sclavi prin alegerea noastra,dece crezi ca se opun vehement la "trezirea" noastra?Sclavi am devenit datorita fricii care ne este inflictata zi de zi prin diverse evenimente/atentate si mai ales prin frica de maine! Frica de a pierde locul de munca,frica de a nu avea ce pune pe masa,etc etc... iar din pacate frica,noi o alegem... ca am putea oricand sa ne razvratim impotriva lor si sa ii distrugem,dar preferam frica,ne am nascut in ea,traim cu ea si ne am cam obisnuit cu ea,ca e mai simplu sa stai sa judeci din fata televizorului decat sa iesi sa iti recapeti viata....

  RăspundețiȘtergere
 9. Va multumesc foarte mult pentru articol-traducere exceptionala !Sunt f. fericita !

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.