duminică, 8 octombrie 2017

Blue Avians (Aviarii Albaștri) prevestitorii ascensiunii omenirii


  Purtătorii mesajelor de pace și speranță pentru omenire, Aviarii Albaștri, sunt una dintre speciile extraterestre care există dincolo de limitele spațiului și timpului. Se crede că aceste ființe au vizitat Pământul de milenii, ajutând la dezvoltarea spirituală a omenirii și ajutând la schimbarea conștiinței speciei noastre pentru binele tuturor. Corey Goode este unul dintre contactele principale ale Aviarilor Albaștri, cunoscuți și sub denumirea de Alianța Sferei. Potrivit lui Corey, ei s-au întors recent în sistemul nostru planetar. În Mesajul lor îndeamnă oamenii să ne ajutăm unii cu ceilalți, afirmând că ascensiunea nu poate fi atinsă decât de omenirea care își rezolvă propriile probleme.

     Mitologia
 RA – Aviarii Albaștri sunt ființe asemănătoare păsărilor și au apărut în întreaga mitologie umană. De exemplu, Ra, zeul egiptean al soarelui, a fost imaginat ca o ființă cu capul de pasăre, așa cum a fost și complicele lui Thoth. Ra era considerat a reprezenta soarele în plină zi la prânz; el a fost considerat creatorul anotimpurilor, lunilor, plantelor și animalelor. El a fost cel mai adesea descris ca umanoid cu capul unei vultur albastru, purtând o coroană cu discul solar, un șarpe înfășurat în jurul circumferinței.

 THOTH - Ra era însoțit de Thoth pe barja sa solară, purtând soarele peste cer în fiecare zi și lăsându-l să se odihnească noaptea. Thoth a fost un zeu integrat în mitologia egipteană, menținând universul, rezolvând disputele și dezvoltând sistemele de scriere, magie și știință. El este înfățișat ca un om cu capul păsării Ibis.

  ABGAL - Multe alte culturi ale lumii au mituri cu ființe cu cap de pasăre, inclusiv zeul sumerian Abgal. Acest vechi zeu se spune, că a dat omului primul cod moral, precum și artele și meseriile importante din cultura sumeriană.

  VULTURUL KACHINA - În credințele Hopi (indienii nativi din continentul nord american), Vulturul Kachina este spiritul mesagerului dintre oameni și Creator.

   GARUDA - În religia hindusă, Garuda este o ființă divină cu cap și aripi de vultur. Se spune că el este dușmanul prin jurământ al rasei șerpilor Naga și este steaua zeului Vishnu.

    Caracteristici

Caracteristicile fizice - Poate că aspectul cel mai frapant al Aviarilor Albaștri este densitatea lor superioară, elevată și abilitățile extradimensionale. În timp ce aceste ființe apar fizic ca niște creaturi albastre, asemănătoare păsărilor, acesta este doar un aspect al naturii lor dimensionale, probabil adoptat pentru a aduce confort ființelor din densitatea noastră. Atunci când ele aleg să se materializeze în spațiul fizic, ele apar ca niște creaturi umanoide cu capete ca păsări, ciocuri și pene albastre.

 Moduri de transformare - Aviarii Albaștri au urcat de la nivelul actual al realității noastre în densități de la a șasea la a noua, călătorind la voință în univers. Potrivit lui C.Goode, ei nu folosesc ambarcațiunile spațiale așa cum le înțelegem noi, dar folosesc unele dispozitive cum ar fi sferele care au fost expediate pentru a ne proteja planeta.

 Modalități de comunicare - Aviarii Albaștri comunică în primul rând prin telepatie și de multe ori, inițiază contactul cu oamenii prin vis. Goode susține că aceste creaturi folosesc de asemenea o formă de limbaj al semnelor și au creat un salut secret care-i învață pe contactori să verifice conexiunea sinceră cu rasa lor. Deși unii susțin că au primit mesaje canalizate de la Aviarii Albaștră, Corey Goode respinge această posibilitate, afirmând că aceste entități au ales să nu comunice folosind această metodă, datorită interferenței altor inteligențe extraterestre.

  Abilități - Aceste ființe sunt considerate a poseda puteri telekinetice, datorită existenței lor în afara realității fizice. Goode afirmă, de asemenea, că utilizează o atingere fizică luminoasă ca formă de comunicare, pentru a induce un răspuns fizic și emoțional pozitiv.

     Intențiile lor pe Pământ
Spre deosebire de multe alte specii ET, Aviarii Albaștri nu sunt asociați cu niciun fel de scenarii de răpire și inițiază doar contacte cu cei deschiși și dispuși să comunice (cu vibrație înaltă). Recent, au reluat relația lor cu oamenii ca mijloc de a transmite mesajul lor de ascensiune pașnică, îndemnând omenirea să-și ridice vibrațiile prin faptul că suntem „în serviciu pentru alții” (rasele negative, precum reptilienii, anumite rase din Orion sau Zeta Reticuli sunt considerate a fi ,,în serviciu pentru sine”, n.b.).
În timp ce Aviarii Albaștri acționează în prezent ca un tampon între ascensiunea noastră și ET negativi și interesele umane, ei aleg să practice neintervenția fizică cu specia noastră. 
Potrivit lui David Wilcock, sistemul de credință al Blue Avians este similar cu Legea lui UNU. Nivelul lor de inteligență a depășit limitele fizice și dualitatea și acționează ca o singură entitate inteligentă. Ei s-au întors datorită încercărilor lor directe anterioare de a ajuta umanitatea, care la vremurile anterioare contactului, au fost distorsionate de interpretarea noastră dată sosirii lor.

Corey Goode afirmă că Aviarii Albaștri s-au întors din nou în sistemul nostru planetar pentru a ajuta la această ascensiune, îndemnându-ne să ne eliberăm din ghearele entităților negative umane și ET. De vreme ce Goode a reintrodus aceste ființe dimensionale suplimentar în cercurile OZN populare moderne, campaniile de reacție negativă și dezinformare au fost severe. Cu toate acestea, afirmația acestor ființe este simplă și directă: „...să fim de folos unul celuilalt, să ne concentrăm pe iubire și iertare și să schimbăm omenirea în persoane mai bune la un moment dat, începând cu fiecare dintre noi.”

Acest mesaj nu este nou. Acesta stă la baza celor mai multe practici religioase și spirituale de pe planeta Pământ. Alianța Sferelor ne avertizează, de asemenea, împotriva falșilor guru și Mesia, declarând că fiecare om trebuie să preia controlul propriilor acțiuni, să trăiască conștient în Prezent, pentru ca specia umană să poată urca cu adevărat.

  Video cu „Cine sunt ființele Blue Avians” : 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.