miercuri, 13 septembrie 2017

George Bush, CIA, controlul minții și abuzul sexual al copiilor


  Minții umane, atunci când îi este relevat un adevăr crud, are trei stadii de reacție. Primul este negarea, fără niciun argument logic, al doilea este cel de opoziție vehementă, iar cel de-al treilea este de acceptare unanimă, conștientizare și adaptare la condițiile adevărului de care a luat cunoștință. Voi, cititorii mei, unde vă veți afla după ce veți citi aceste dovezi tulburătoare...?
Și este doar un episod din capitolul trafic și abuz al copiilor care se practică în prezent la scară mondială!
La 28 ianuarie 2003, pe fondul războiului iminent cu Irakul, presa britanică a informat pe scurt despre Operațiunea Ore, cea mai amănunțită și cuprinzătoare anchetă polițienească a crimelor împotriva copiilor, înainte de a fi spulberată de guvernul Blair. În afară de implicarea chitaristului Rock, Peter Townsend de la Who, raportul a susținut că membrii superiori ai guvernului lui Tony Blair au fost cercetați pentru pedofilie și "bucuria înclinației sexuale" către pornografia infantilă. Odată cu investigația adresată membrilor de rang înalt ai guvernului său, Blair a declarat înăbușite știrile despre această poveste.
În plus, raportul britanic nu a fost primul caz raportat. De fapt, acesta a urmat unui alt raport din partea Portugaliei. Pe 27 noiembrie 2002, presa a raportat un scandal al unui cerc pedofil care s-a desfășurat la un orfelinat de stat. The Guardian a raportat că scandalul a amenințat că va înghiți diplomați, personalități mass-media și politicieni de rang înalt. Fotografiile oficialilor guvernamentali de rang înalt cu băieții tineri de la orfelinatul Casa Pia din Lisabona au fost printre dovezi. Cu toate acestea, au fost mai șocante dezvăluirile potrivit cărora abuzurile sexuale sistematice ale copiilor au avut loc de mai bine de 20 de ani și au fost cunoscute de poliție și de alte autorități de cele mai multe ori.

La 14 ianuarie 2002, revista Insight raporta acuzațiile formulate de Ben Johnson împotriva angajatorului său Dyncorp, un contractor important în domeniul apărării. Johnson a acuzat că oficialii și angajații companiei Dyncorp s-au angajat în comportamente perverse, ilegale și inumane și cumpărau arme ilegale, femei, pașapoarte falsificate și participă la alte acte imorale. Johnson a asistat pe supraveghetorii și colegii săi care cumpărau sclave sexuale între 12 și 15 ani. În timp ce prostituția este cea mai veche profesie din lume, comerțul sexual la nivel mondial este o mare afacere. Impactul traficului de imigranți ilegali în Canada este estimat între 120 și 400 de milioane de dolari pe an, reprezentând aproximativ 8.000 până la 16.000 de persoane care sosesc anual în Canada în mod ilegal. Estimarea este din studiul impactului criminalității organizate din Canada. Majoritatea imigranților ilegali sunt forțați să se prostitueze și provin din Vietnam și China. Odată introduse în Canada, fetele tinere sunt vândute în robie în întreaga rețea din America de Nord. În plus, Canada nu este singura. Tinerii ruși și femeile ucrainene care doresc să emigreze în Israel sunt adesea contrabandiști în țară și la mila proxeneților lor.

Mai dezgustător este rolul guvernului Statelor Unite în facilitarea acestui comerț sexual global. În loc să-i interzică Dyncorp menționată mai sus din contractele pentru apărare, regimul lui George W. Bush o recompensează prin acordarea unor contracte importante pentru războiul irakian. Chiar mai rușinos este mișcarea și îndemnul, pe care Departamentul de Stat îl acordă saudiților. Peninsula Arabică este cunoscută de mult timp că este cumpărător de sclavi. Majoritatea sclavilor au venit din India sau din Africa, însă, odată cu apariția bogățiilor din petrol, saudiții au devenit mai selectivi și sunt cunoscuți ca cumpărători de vârf. Guvernul Arabiei Saudite continuă să refuze semnarea Tratatului Organizației Națiunilor Unite privind tratatele de sclavie și extrădare. Au existat mai multe incidente în trecut, în care mass-media a raportat că un sclav al unui prinț saudit adus în Statele Unite a scăpat. Departamentul de Stat intervine apoi și întoarce sclavul scăpat de prințul saudit și incidentul este uitat. Departamentul de Stat scutește pe prinții saudiți de procedurile personalizate obișnuite. Un sclav copil cumpărat de un prinț saudit poate fi livrat în avionul său și poate să plece fără pașaportul necesar copilului.

O victimă fericită care a fost încurcată în cercul sexual din Orientul Mijlociu, era fosta Miss USA, Shannon Marketic. Ea a fost atrasă de Brunei prin ceea ce credea că este o operațiune legitimă de modeling. Fiind un caz înalt, ea a fost returnată în Statele Unite și a depus dosarul. Fosta domnișoară americană a pierdut procesul, deoarece Departamentul de Stat a acordat imunitate răpitorilor săi. Multe dintre fotografiile copiilor mici care privesc din postere și cutiile de lapte, care au dispărut în Statele Unite, au căzut victime acestui comerț sexual global. Într-adevăr, aceștia ar fi putut avea noroc, căci există o parte mult mai sinistră ce privește molestarea copiilor. De fapt, este fără îndoială aspectul cel mai macabru și mai hidos prin care ,,a evoluat” SUA, prin folosirea oamenilor de știință naziști, proiectul CIA - MK-ULTRA

Acest proiect grotesc al experimentelor privind controlul minții a evoluat din proiectele CIA anterioare în căutarea unui ser al adevărului. Rădăcinile pentru un astfel de proiect datează din timpul căutării OSS din timpul războiului pentru un ser al adevărului. În timpul războiului, OSS a început să caute acest ser pe care să-l folosească pe prizonierii capturați în U-boat-uri (vestitele submarine naziste, n.b.). Experimentele au fost limitate și singurul medicament pe care l-au găsit pentru a produce rezultate de dorit a fost cannabisul. Potrivit autorului Anthony Cave Brown din "Ultimul erou", experimentele s-au limitat la testarea unei singure persoane. În plus, Dr. George Estabrooks de la Universitatea Colgate a efectuat experimente paralele cu metodele naziste de spălare a creierului prin droguri și hipnoză. Stabilirea conexiunilor cu armata, CID, FBI și alte agenții sunt încă ascunse. Cu toate acestea, se pare că medicul nu a putut să nu vorbească despre experiențele sale ocazional.

În timpul războiului, aliații au capturat documente ale experimentelor naziste cu deținuții de la Dachau, cu mescalină și alte psihedelice, în căutarea unui ser al adevărului. Medicul responsabil de experimentele din Dachau a fost Dr. Hubertus Strughold. Strughold a fost, de asemenea, implicat în experimente barbare la înaltă altitudine asupra deținuților din Dachau. Strughold a fost adus în Statele Unite sub Proiectul Paperclip (a se citi articolul cu acest subiect din blog) și a devenit tatăl american al medicinei spațiale. Folosirea medicamentelor care modifică mintea, asupra deținuților a pus bazele cercetării CIA asupra serului adevărului și al controlului minții. Statele Unite ale Americii au început în primul rând cu serul adevărului în 1947, ca proiect CHATTER inițiat de marină. Proiectul a fost anulat în 1953. În 1949, la Edgewood Arsenal, CIA a început proiectul Bluebird folosind oameni de știință naziști pentru a găsi un ser al adevărului. Proiectul Bluebird a evoluat în Artichoke Project și în cele din urmă în MK-Ultra. MK-UTRA a fost mult mai mare, concentrându-se asupra controlului minții, iar mijloacele de realizare a acesteia nu se limita la droguri și psihedelice. Experimentele MK-ULTRA, includeau hipnoza, lobotomia, electroșocul, deprivarea senzorială, ESP și experimentarea drogurilor în hipnoză precum și abuzul sexual.

În mod ironic, prima utilizare pe scară largă de către CIA a sexului a venit dintr-un program de șantaj al politicienilor americani, condus de Edwin Wilson. Obiectivele politice au fost de a-și trăi fanteziile sexuale în carne. Cu camerele de luat vederi gata să filmeze politicianul respectiv, înregistrare care ulterior a fost folosită pentru a-i șantaja să susțină proiectele și opiniile agenției. Abilitatea lui Wilson în aceste aspecte s-a dat la începutul anilor 1950, când a preluat o rețea de cercuri de homosexuali și pedofilii din activul CIA și al consilierului Comitetului McCarthy, Roy Cohn. În timp ce MK-ULTRA s-a concentrat în primul rând pe folosirea medicamentelor pentru controlul minții, alte proiecte ale CIA au evoluat prin a folosi traume pentru a induce controlul minții victimei, cum ar fi Project Monarch (a se citi articolul din blog referitor la acest proiect)
Proiectul Monarch a început oficial la începutul anilor 1960, deși neoficial la o dată mult mai devreme. Monarch ar fi evoluat din subproiectele MK-SEARCH, cum ar fi SPELLBINDER, care a fost un program de creare a ,,candidatului manciurian” sau ,,asasini adormiți”, care ar putea fi activați cu cuvinte de cod (genul de lunetiști singuratici, des întâlniți în SUA de azi, sau acei lunatici care împușcă în școli, fără discernământ și apoi ori se sinucid ori sunt anihilați de poliție, n.b.).

MK-ULTRA rămâne încă clasificat, drept top secret. Oficial, CIA refuză să recunoască acest lucru. În urma Watergate (operațiunea prin care președintele Nixon a fost făcut să demisioneze din funcție, n.b.), CIA a lansat documente voluminoase în temeiul Legii libertății informației privind MK-ULTRA și alte proiecte. Câteva cărți bune au urmat imediat eliberarea. Poate că cea mai apropiată admitere a programului a venit într-un interviu acordat lui William Colby de Anton Chaitkin de la New Federalist. Când l-a întrebat direct despre MONARCH, Colby furios a răspuns: "Am oprit asta la sfârșitul anilor 1960 și începutul anilor 1970".

Cel mai publicat caz este povestea lui Cathy O'Brien, povestită în cartea TRANCE Formation of America: Povestea vieții adevărate a unui sclav ClA. O'Brien este singurul supraviețuitor vocal și recuperat. Ca mulți alții, Cathy a fost introdusă în program de tatăl ei pervertit. Cathy acoperă o serie de infracțiuni conspiratorii: prostituția forțată (sclavia albă) cu cei din eșaloanele superioare ale politicii mondiale, misiunile ascunse ca "plasator de droguri" și curier. Un alt supraviețuitor, Paul Bonaci, care a supraviețuit două decenii de tortură în cadrul Proiectului MONARCH, a dezvăluit dovezi puternice care confirmă crimele și corupția la scară largă de la nivelul municipiului / statului până la Casa Albă. El a mărturisit despre bărbații abuzați sexual, selectați din Nebraska și dusi în apropiere de AFB. Acolo au fost supuși unor programe intense MONARCH, îndreptate în principal de comandantul Bill Plemmons și fostul Lt. Col. Michael Aquino

Programarea Monarch implică traumatizarea victimei pentru a crea mai multe personalități ale victimei. Moștenirea sexuală și ocultismul sunt instrumente standard pentru programatorul Monarch. Există mai multe niveluri de programare Monarch.
  •   Alpha este privită ca programare generală în cadrul personalității de bază (este vorba de structura undelor cerebrale pe frecvențe distincte de vibrație, n.b.).
  •  Programarea Beta sau programele sexuale, elimină toate comportamentele morale învățate și stimulează instinctul sexual primitiv, lipsit de inhibiții.
  •  Delta este cunoscută ca programarea criminalilor. Subiecții sunt lipsiți de frică și sunt foarte sistematici în îndeplinirea misiunii lor. Instrucțiunile de autodistrugere sau de sinucidere sunt stratificate la acest nivel.

Alte niveluri de programare se referă, în general, la o metodă de auto-distrugere sau evaziune dacă victima a fost capturată vreodată după ce și-a îndeplinit misiunea. Etapele inițiale ale programării încep, de obicei, undeva în primii șase ani ai vieții victimei. Datorită traumei induse de electroșoc, abuz sexual și alte metode, mintea victimelor se împarte în personalități alternative pentru a face față traumei. Numita tulburare de personalitate multiplă, este în prezent recunoscută ca tulburare de identitate disociativă și este baza programării MONARCH. 
Condiționarea suplimentară a minții victimei este îmbunătățită prin hipnotism, coerciție dublă, reversări dureroase, alimentație, apă, nesomn și deprivare senzorială și cu diverse medicamente. Pentru a păstra secretul proiectului ULTRA și a proiectelor sale asociate, CIA a segmentat cercetarea între mai multe universități, spitale și închisori. Canadienii încă se mai confruntă cu casa ororilor găsite în laboratoarele Dr. Cameron din Montreal. Cercetarea lui Cameron a fost sponsorizată de CIA. De fapt, implicarea lui Cameron poate fi cel mai bine documentată ca și caz de control al minții de către CIA din cauza procesului civil al Orlikow și colaboratorilor vs. Statele Unite. În 1988, instanța a ordonat Departamentului de Justiție al SUA să plătească reclamantei 750.000 de dolari. În plus, guvernul canadian a evaluat 8 milioane dolari pentru daune.

Etapa finală de programare apare de obicei în baze militare pentru a asigura securitatea. Mai multe baze sunt implicate în programarea Monarch. Două baze au fost expuse în trecut de incidentele Offutt și Presidio în anii 1980. Cazul Presidio datează din 1982, când un medic militar a avertizat armata asupra pericolului pentru copiii din centrul său de zi. Armata nu a reușit să-și respecte propriile reglementări, permițând copiilor să plece în călătorii pe teren fără consimțământul părinților. În data de 14 august 1984, FBI și ofițerii de la divizia de cercetare penală a armatei au percheziționat căminul colonelului Michael Aquino în căutarea dovezilor de molestare a copiilor. Cazul Presidio a atras atenția reporterului de investigație și a gazdei de emisiuni de radio, Mae Bruessell. În timpul cercetării cazului, a primit mai multe amenințări cu moartea. Fiica ei a fost ucisă într-un accident de mașină pe care ea a atribuit-o ca drept o lovitură. Înainte de a încheia investigația, Mae a fost lovită cu un debut rapid de cancer. Cititorul ar trebui să observe că CIA a dezvoltat un virus cu acțiune rapidă a cancerului. Moartea lui Mae a fost indusă, mai degrabă decât din cauze naturale.

Legat atât cu cazurile Offutt cât și cu Presidio este colonelul Michael Aquino. Aquino a fondat Templul lui Set, o ramură a Bisericii lui Satan a lui Anton LaVey. El a fost atașat la divizia de război psihologic al DIA și deține o autorizație de securitate extrem de secretă pentru activitatea sa în domeniul serviciilor militare de informații și a războiului psihologic clasificat. Aquino este obsedat de ritualuri păgâne naziste. El a slujit la ceremoniile de magie neagră SS ținute la Wewelsburg, castelul folosit de șeful SS, Heinrich Himmler pentru a crea un ordin SS al Cavalerilor Teutoni bazați pe Cavalerii Templieri. Manipularea sa hipnotică a oamenilor l-a făcut un candidat ideal pentru poziția de Master Programmer. Aquino împreună cu alții au fost arestați în cauza Presidio pentru molestarea copiilor. Dovezile au fost copleșitoare de vinovăția lor, totuși, spre groaza părinților victimei, toate acuzațiile au fost abandonate. Aquino a elaborat casete de instruire privind crearea unui sclav MONARCH și a lucrat ca o legătură între Guvern / Serviciu Militar de Informații și diverse organizații criminale și grupuri oculte în distribuția sclavilor MONARCH.

Respingerea acuzațiilor este comună în astfel de cazuri. La 7 februarie 1987, Washington Post a difuzat un articol despre un caz de răpire și abuz asupra copilului. Poliția din Washington DC a arestat doi bărbați după ce i-a observat urmărind mai mulți copii care au fost descriși ca foarte neglijați. Copiii aveau vârsta de la 2 la 7 ani și erau acoperiți de mușcături de insecte și extrem de murdari. Ancheta lor ulterioară a condus la Finders, un cult comun. Bărbații adulți au fost Michael Houlihan și Douglas Ammerman. Au dus autoritățile la un depozit vechi. În interiorul depozitului poliția a găsit diapozitive color, fotografii și foi de contact fotografic. Unele fotografii au dezvăluit că copiii participă la ritualuri de cult care implică animale. Alte documente au descris "ritualuri de sânge" și orgii sexuale care implică copii și o crimă nerezolvată în care Finders ar putea fi implicat. Documentele suplimentare au scos la iveală instrucțiuni detaliate pentru obținerea copiilor în scopuri nespecificate. Instrucțiunile au inclus impregnarea membrilor comunității feminine, cumpărarea copiilor, tranzacționarea și răpirea.

Mai multe mesaje telex au fost găsite și în depozit. Un astfel de telex ordona achiziționarea a doi copii în Hong Kong pentru a fi aranjați printr-un contact la ambasada Chinei. A existat un dosar intitulat "Pentagon Break-in" și referințe la activitățile din Moscova, Hong Kong, China, Malaezia, Vietnamul de Nord, Coreea de Nord, Africa, Londra, Germania, Europa și Bahamas. Alte documente au identificat interese în transferurile high-tech către Regatul Unit, numeroase proprietăți aflate sub controlul Finders, interesul pentru terorism, explozivi și evaziunea aplicării legii. Depozitul avea, de asemenea, o cameră video, aparent folosită pentru îndoctrinare. Toate constatările poliției locale au fost verificate de SUA, funcționarii vamali. Oficialii americani au dispus curând o investigație completă și au obținut mandate de căutare pentru diferite locații. 
Investigația a adus și FBI-ul. Cu toate acestea ancheta nu s-a finalizat vreodată. Toate agențiile de aplicare a legii, inclusiv poliția locală, oficialii US Customs și FBI, au fost obligați să oprească investigațiile lor de către Departamentul de Justiție din motive de securitate națională. Problema a fost predată CIA unei "probleme de securitate internă", deoarece "Finders" este și a fost o operațiune secretă internă și internațională a Agenției Centrale de Informații. Investigațiile au fost oprite imediat, dovezile au fost suprimate, iar copiii abuzați s-au întors la părinții lor, care au fost arestați. Până în prezent, singura publicație media care a publicat detaliile din spatele opririi anchetei a fost US News and World Reports.

Au existat și alte rapoarte sugerând o legătură între abuzul asupra copilului și oficialii de rang înalt. Pe 29 iunie 1989, Washington Times, scutura Casa Albă a lui Bush, chiar la rădăcină, cu titlul "Invită-i pe băieți la turul de la miezul nopții al Casei Albe". 
Raportul scria: "Un cerc de prostituție homosexual este în curs de investigare, federal și regional și include printre clienții săi funcționari-cheie ai administrațiilor Reagan și Bush, ofițeri militari, consilieri ai Congresului și oameni de afaceri americani și străini care au legături strânse cu elita politică a Washingtonului”.

În centrul scandalului a fost Craig Spence, un guvernator republican, cunoscut pentru petrecerile sale "deocheate". Printre zvonurile care circulă se numără un zvon care indica faptul că peste 200 din elita din Washington au folosit serviciul ,,băiețeilor”. Întregul conac al lui Spence era acoperit cu oglinzi cu două căi, microfoane ascunse și camere de luat vederi. Casa Albă, inclusiv președintele Bush, a refuzat să răspundă la întrebări sau să discute despre incident. În același timp, o altă poveste care implică președintele în ceea ce privește abuzul asupra copilului rupea inima țării. Povestea s-a concentrat pe eșecul comunității creditului comunitar Franklin din Omaha. Pentru aproximativ zece ani de povestiri care-l leagă pe Larry King, directorul lui Franklin la molestarea copiilor a apărut în zona și în jurul zonei Omaha. Eșecul asociației de credit Franklin a început să expună trecutul tulbure al lui King care fusese învăluit în ceață. Pe lângă faptul că au fost implicați în scandalul ilegal Iran-Contra, au apărut zvonuri despre implicarea lui King în abuzuri asupra copiilor. Regele (talk-show-ului) a fost una dintre stelele în creștere ale Partidului Republican. A cântat imnul național la convenția națională din Dallas. El a fost cunoscut pentru petrecerile generoase pe care le ținea, inclusiv cea de la renumitul South Fork Ranch din seria TV Dallas. King a făcut petreceri în jurul țării, inclusiv Washington D.C. Întotdeauna prezenți la aceste petreceri au fost copii de ambele sexe de la prostituatele lui King.

Larry King
De ani de zile, au apărut zvonuri despre abuzul asupra copiilor și droguri ale lui King din zona Omaha. King avea o mulțime de băieți tineri de la Boys Town, alții cumpărați de pe străzile din Omaha. Poliția din Kansas City era conștientă de activitățile sale. Cu toate acestea în Omaha, King a fost protejat. Șeful poliției din Omaha și din Des Moines, Iowa, a fost invitat frecvent la petrecerile lui King din Omaha. King avea sprijinul elitei din Omaha în spatele lui, incluzând aripa locală conservatoare. Într-adevăr, King a avut suficientă putere pentru a închide chiar și o anchetă a procurorului general al statului sub guvernatorul democrat Exxon. King avea chiar și un aliat în cadrul FBI care ocupa funcția de la Omaha. Mai mult decât atât, au existat zvonuri abundente că cineva nu a suportat nemulțumirea lui King. Zvonurile arată că au fost comise mai multe crime, fiind făcute de King pentru a-și proteja molestarea copiilor și afacerile cu droguri. De fapt, cel puțin cincisprezece decese misterioase sunt legate de cazul Franklin. De la bun început, a fost clar că marile jurii locale și federale au fost folosite ca instrument pentru a acoperi abuzul asupra copilului din jurul lui King și al cazului Franklin. De asemenea, FBI-ul făcea parte din acoperire. Câteva dintre victime și-au retras mărturia după ce au fost amenințate de FBI. Victimele care au refuzat să se retragă au fost condamnate la închisoare.

 Doar după eșecul Franklin, Credit Union, întreaga poveste despre Larry King a ieșit la suprafață din cauza determinării dogmatice a unui om. John DeCamp, fost senator de Nebraska, a urmărit fără echivoc cazul. De fapt, DeCamp a fost avertizat de prietenul său, fostul director al CIA, William Colby, să renunțe la dosar înainte de a se întâlni cu moartea. La puțin timp după ce a fost avertizat, Colby a fost găsit mort. Deși moartea lui Colby a fost atribuită înecării accidentale, era mult mai probabil că a fost ucis. În loc să renunțe la investigația și hotărârea sa de a descoperi adevărul despre cercul pedofil al lui King, DeCamp a ales singura opțiune rămasă cu binecuvântarea lui Colby. 
A scris o carte despre acest caz: The Franklin Cover Up. Odată publicată, moartea lui DeCamp va atrage mai multă atenție asupra cazului Franklin. În pagini după pagini, DeCamp descrie viețile vicioase ale victimelor cercului pedofil al lui King. Unele cazuri au precedat eșecul lui Franklin de peste un deceniu. Mulți dintre copii au descris ritualuri satanice pe care au fost obligați să le urmeze, dintre care unele au implicat sacrificarea sugarilor și a copiilor mici. Copiii care au participat la aceste sacrificii au fost avertizați că, dacă ar spune cuiva, vor fi următorii care vor fi sacrificați. În plus, aceștia au spus că au fost duși în locații din jurul țării, în avionul privat al lui King, la petreceri în care se așteptau să participe la orice act sexual cerut de invitați. 

De ce a făcut un astfel de caz centrul inimii Americii, o astfel de sursă de nivel înalt, ca fostul director al CIA să-l avertizeze pe prietenul său? Mai mult decât atât, de ce au existat atât de multe decese misterioase legate de caz? În timp ce cazul a făcut titlurile în ziarele regionale, nu a atras niciodată atenția mass-mediei naționale. Majoritatea oamenilor nu au auzit niciodată de Larry King. Răspunsul la întrebări constă în legătura lui King cu centrul de putere la vârf al Partidului Republican și al administrației Bush. Atât procurorul general, cât și secretarul Trezoreriei al lui Bush, trebuiau să fie conștienți de faptul că FBI-ul a fost implicat într-o ascundere masivă în Omaha. Chiar și jurnalele de zbor ale avionului lui King dispăruseră încurcând FAA în ascuns.

Nu numai că inelul pedofil al lui King a condus la eșaloanele de vârf ale Partidului Republican, ci și la conducerea administrației Bush și a Biroului Oval. Câțiva dintre copiii din cercul de prostituție al lui King povestesc că au văzut pe George Bush la unele partide ale acestuia. În timp ce un outsider nu bănuia nimic rău, copiii din acest cerc știau ce are loc. Cel puțin una dintre tinerele prostituate ale lui King a relatat că la o petrecere l-a văzut pe George Bush că l-a plătit pe acesta și apoi a plecat cu un tânăr negru. Președintele a fost un pedofil și a fost implicat într-un cerc pedofil, povestea trebuia să fie tăiată cu orice preț. În timp ce martori sunt amenințați sau băgați în închisoare, pedofili precum George Bush sunt liberi și pot să abuzeze de alți copii, toate în numele securității naționale. Nu te poți aștepta la altceva, când există mărturii că tatăl său, George Bush Sr., pe vremea când era șeful CIA, care a fost implicat în asasinarea lui John.F. Kennedy, când venea în Washington DC, în camera de hotel îl așteptau doi băieței...

  Adevărul este crud, dar trebuie știut și dezvăluit mulțimii, pentru a conștientiza cine sunt satanele care au condus sau conduc această planetă, acesta fiind doar un capitol, așa cum spuneam la început, din aceste cercuri pedofile în care sunt implicate Vaticanul (respectiv Iezuiții), casele regale europene, politicieni de toate rangurile, președinți sau CEO de mari corporații, loji masonice și societăți secrete. 

Păziți-vă copiii și dezvăluiți autorităților orice abuz vedeți sau simțiți, nimic nu este ceea ce pare...!

      Drum drept spre Lumină!Un comentariu:

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.