vineri, 8 septembrie 2017

COBRA: Actualizarea situației planetare (05.09.2017)


  Piatra Neagră a fost dizolvată și toată anomalia primară care este asociată cu ea este de așteptat să fie eliminată în jurul echinocțiului din septembrie.
Ceea ce rămâne este ceea ce a rămas din entitatea Yaldabaoth cu bombe toplet cu plasmă și anomalia primară din plasmă din corpul său.

Entitatea Yaldabaoth începe să-și dea seama că timpul său este aproape de sfârșit și reacționează foarte puternic la creșterea energiilor primite dinspre Centrul Galactic. Acesta este motivul pentru care energiile și situațiile cu care mulți se confruntă sunt extrem de dificile acum.
Archonii și Cabala abuzează de plasma excitată a entității Yaldabaoth pentru a crește puterea vortexurilor plasmatice și a declanșa vremea extremă.
 Ei plănuiau ca uraganul să devină un alt eveniment Katrina cu mii de victime, dar mulțumită forței rețelei New Atlantis, forțele Luminii au reușit să slăbească furtuna pe măsură ce aceasta a ajuns pe uscat și astfel victimele au fost reduse cu mai mult de 95% față de ceea ce Cabala a planificat inițial.
Nemulțumită de rezultate, Cabala a modificat un alt uragan care afectează în prezent insulele din Caraibe și va face aproape cu siguranță atingerea coastelor Floridei cu consecințe potențial dramatice:
https://www.washingtonpost.com/news/capital-weather-gang/wp/2017/09/05/catastrophic-hurricane-irma-now-a-cat-5-is-on-a-collision-course- cu-florida /? utm_term = .6180dec0be85
http://www.nhc.noaa.gov/text/refresh/MIATCPAT1+shtml/052051.shtml ?

Forțele Luminii ne-au cerut să medităm pentru a disipa uraganul Irma în fiecare zi de acum încolo până când se va dizolva. Vom face această meditație zilnic la 12:00 ora EDT. Aceasta este egală cu ora 9:00 PDT în Los Angeles, ora 10:00 MDT în Denver, ora 11:00 în CDT din Chicago, la 5:00 pm BST la Londra, la 6:00 pm CEST la Paris și miezul nopții la Taipei (ora 19.00 în România):
https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Hurricane+Meditation&iso=20170906T12&p1=156
Alăturați-vă dacă sunteți ghidat de compasiune și iubire față de omenire.

  Instrucțiuni :
  1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.
  2. Menționați intenția voastră de a folosi această meditație ca instrument de accelerare a procesului de dizolvare a uraganului Irma.
  3. Vizualizați un stâlp de Lumină care emană de la Soarele Galactic Central, apoi treceți prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi prin corpul vostru spre centrul Pământului. Vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, apoi prin corpul vostru și în sus în cer către toate ființele de Lumină din Sistemul Solar și din galaxia noastră. Acum stăm în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând simultan în sus și în jos. Țineți acești stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.
  4. Acum, vizualizați un soare luminos de culoare roz care dizolvă uraganul Irma, făcându-l inofensiv. Vizualizați această lumină roz care-i protejează pe toți oamenii și proprietățile lor în calea uraganului. Vizualizați această rezolvare a situației în modul cel mai pozitiv posibil.

Trebuie să înțelegeți că această planetă nu este încă eliberată și că condițiile planetare nu se vor îmbunătăți în mod semnificativ înainte de Eveniment. Prin urmare, este încă foarte important să continuăm să consolidăm grila de energie New Atlantis din jurul planetei cu pietre de cintamani și meditații.


   Înainte de a termina această actualizare, o mică inspirație:Un comentariu:

  1. Toiagul meu (o altfel de Coloană infinită care sprijină prelata nesfărşită a cerului - Stâlpul de Lumină Vie, "Stâlpul Moştenirii", prelungit de pe axa pământului pe axa Cerului Cristalin): https://web.facebook.com/photo.php?fbid=1635238269841300&set=a.1072538352777964.1073741839.100000654270833&type=3&theater

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.