luni, 11 septembrie 2017

Astăzi se împlinesc 16 ani de la marea operațiune steag-fals din 11 sept.2001


 "Dacă spui o minciună și o repeți suficient de mult, oamenii vor ajunge să o creadă în cele din urmă. Minciuna poate fi menținută doar pentru o perioadă în care statul poate proteja oamenii de consecințele politice, economice și / sau militare ale minciunii. " - Joseph Goebbels, ministrul propagandei naziste în timpul celui de-al treilea Reich


"Marea masă a oamenilor va fi mai ușor victima unei minciuni mari decât a uneia mici. Ce noroc pentru conducătorii pe care oamenii nu-i cred". – Adolf Hitler

 Am dat doar două exemple din ideologia a două figuri negre ale istoriei moderne. Dealtfel trebuie să conștientizăm faptul că liderii naziști au fost mentorii actualilor lideri politici europeni și de peste ocean. Ei au fost promotorii tehnicilor sofisticate de manipulare care există în prezent și care au fost dezvoltate după încheierea celui de-al doilea RM. Iar o mare parte dintre acei naziști n-au pierit niciodată, ei au dezvoltat după război complexul militar industrial american, tehnicile de manipulate mentală, de clonare, Programul Spațial Secret și continuă să existe în structurile de putere din SUA și Europa, precum și în bazele subterane din Antarctica.
Operațiunea 9/11 a fost cea mai mare operațiune de manipulare a întregii planete din istoria omenirii. Ea a putut fi executată mai ales datorită mijloacelor tehnice avansate, începând cu tehnologia aerospațială, până la mass-media, prin care cei care au conceput operațiunea și-au atins obiectivele prin manipularea în masă sub imperiul fricii. Obiectivul propagat de ,,ei”- războiul împotriva terorii – nu a fost real, cel real a fost războiul împotriva drepturilor și libertăților noastre, care subtil și pervers a avut succes, culmea chiar cu acordul nostru tacit.
  Fie ca adevărul să triumfe căci doar EL ne va elibera... !

 Mai multe informații despre operațiunea 9/11 găsiți în blog la categoria ,,Atacurile WTC-9/11”.

     Video: 11 septembrie – Totul la vedere


     Teoriile ConspirațieiNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.