vineri, 25 august 2017

Raport asupra Meditației Unității din 21 august 2017


  Meditația noastră a fost punctul de cotitură în procesul de eliberare a planetei noastre: https://www.youtube.com/watch?v=y97rBdSYbkg
Câteva milioane de oameni au fost informați despre meditație, mai mult de un sfert de milion au participant de fapt, deci a fost cea mai puternică meditație din toate timpurile.
Unitatea și rezonanța pe care am realizat-o au fost remarcabile și a fost un semnal pentru Rasa Centrală că partea trezită a populației umane va putea să mențină Lumina în unitate la momentul Evenimentului și că acum este momentul să punem această planetă în Procesul de Înălțare. Aceasta înseamnă că de acum încolo energiile din Centrul Galactic se vor intensifica exponențial până când tot întunericul va fi purificat și planeta va fi eliberată.
În timpul meditației, masa critică a rețelei energetice New Atlantis din jurul planetei a fost finalizată și de acum încolo această rețea este suficient de puternică pentru a face față energiilor Evenimentului. De acum încolo, rețeaua energetică New Atlantis va fi folosită de Forțele Luminii pentru a transmite codurile de activare sub forma viselor, impresiilor și viziunilor revelative către partea trezită a populației umane.

Mai mult de jumătate din anomalia plasmatică rămasă a entității Yaldabaoth a fost transmutată, iar vortexul anomaliei plasmatice de pe Coasta de Est este practic eliminată. Ceea ce a mai rămas sunt vortexurile anomaliei plasmatice de descompunere fragmentare din Washington DC și New York. Archonii au folosit în mod ocult vortexul din Coasta de Est pentru a proteja Cabala și cu această acoperire de protecție acum aproape dispărută, multe acțiuni ale Cabalei, inclusiv rețelele lor extinse de abuz asupra copiilor și pedofilie, vor fi expuse în curând populației generale.

Forțele Luminii au fost foarte active în ultimele luni pentru a elimina Piatra Neagră, iar Meditația Unității a dat sprijinul energetic necesar pentru împingerea finală, iar acum Piatra Neagră aproape a dispărut. Aceasta va fi complet eliminată într-o săptămână, și anomalia asociată cu aceasta în decurs de o lună. Când se va întâmpla acest lucru, acceleratorul de particule RHIC de pe Long Island va pierde orice semnificație pentru Grupul Chimera și ei vor înceta să îl folosească. Astfel, va deveni doar unul dintre multele acceleratoare de particule din lume, incapabil să mai facă rău umanității.
Toate acestea au pus în jur de 80 de membri ai Grupului Chimera în modul de panică. Două grupuri au părăsit deja Long Island, simțindu-se că locația lor este acum prea notorie.

Și al treilea grup rămâne la unitatea de clonare de sub acest laborator: https://en.wikipedia.org/wiki/Cold_Spring_Harbor_Laboratory

Principalele obstacole pe care avem nevoie în continuare să le compensăm înainte ca Evenimentul să se întâmple sunt bombele toplet din plasmă rămase. EARTH EX , exercițiul care are loc astăzi furnizează acum informații extrem de valoroase Rezistenței cu privire la modul de menținere a infrastructurii atunci când se va întâmpla Evenimentul: http://www.eiscouncil.com/EarthEx
Anumiți agenți ai Rezistenței sunt implicați în acest exercițiu într-un anumit mod și acest lucru ne va aduce cu un pas mai aproape de Eveniment.
        Victorie Luminii!

4 comentarii:

 1. NAMASTE MARIUS ! Abia aşteptam informaţii,deoarece mai era puţin de cînd se făcea săptămîna şi noi nu aflaserăm care a fost rata de succes a meditaţiei,dacă numărul participanţilor a satisfăcut necesarul realizării EVENIMENTULUI.Despre acceleratorul de la Cern (Elveţia) şi altele pe care nu le mai ştim nu se spune nimic ?-ăsta fiind cel mai apropiat de noi. De asemenea ,nu înţeleg un lucru :meditaţia efectuată de oameni pe întrega planetă
  s-a putut desfăşura pe întreaga durată cît America şi zonele umbrite de pe pămînt au trtecut prin coada umbrită.De ce trebuia ca numai la ora aferentă fiecărei ţări în funcţie de fus orar,locuitorii din acea ţară să facă meditaţia ? -cum a fost la noi ora 21,12 min.începînd cu acea oră era indicată meditaţia ? Dar eu, în prima parte cînd m-am introdus în meditaţie,mu s-a părut foarte superficială,aşa că m-am aprofundat mult şi nu mai ştiu pentru cît timp,iar în meditaţie,care de această dată a fost aşa cum mi-am dorit. În consecinţă ,eu cred că meditaţia se poate face în condiţii de maximă eficienţă, mai ales atunci cînd simţi o chemare,ca un resort care te lasă să intri,mai ales cînd îţi trimiţi INTENŢIA şi cum sufletul îţi spune cînd e momentul cel mai potrivit. SĂ NE RUGĂM TOATĂ SUFLAREA OMENEASCĂ PENTRU ÎNDEPĂRTAREA TUTUROR OBSTACOLELOR CARE AU MAI RĂMAS PENTRU CA IUBITUL NOSTRU PĂMÎNT ŞI OMENIREA SĂ-ŞI ÎMPLINEASCĂ DESTINUL LIBER AŞA CUM DIVINITATEA A LĂSAT PENTRU FIECARE FIINŢĂ DIN UNIVERS. DOAMNE AJUTĂ !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. George, meditație putem face oricând sau abordând orice metodă sau subiect, dar atunci când un grup de oameni o fac, efectul se amplifică. Era specificată ora eclipsei și funcție de unde ne aflăm pe suprafața planetei era diferența de fus orar. Atunci în momentul de maxim al eclipsei s-a deschis un mare portal prin care energii din centrul galaxiei, modulate de soarele nostru și Lună, au penetrat totul pe planeta noastră. De-asta s-a cerut cele măcar 15 min. de uniune în meditație a tuturor de pe planetă.
   Efectele sper să le observăm cu toții cât mai curând...
   Drum drept spre Lumină!

   Ștergere
 2. Cine zice(minte/manipuleaza)ca nu se intampla nimic in lume face parte din tabara adversa(a intunecimii ramase)!
  Eu am observat un lucru,ca CERUL e curat,nu se mai vad(nu se mai imprastie)criminalele dare CHEMTRAILS.
  Planeta se curata(este ajutata)si se schimba,daca nu tinem pasul cu ea sa ne schimbam si noi(populatia umana de la suprafata)ne vom "trezii" cine stie pe unde:)
  Cred ca ar trebui sa nu mai fim un fel de "lelea Oaca pe dea Moaca",sa ne scimbam in bine si sa ne miscam si noi mai cu talent ca la meditatia de la eclipsa.
  Domnule(frate) Marius,te rog(rugam) desconspira la greu ce a mai ramas ascuns cunoasterii noastre.
  Multumesc(multumim) tie si celor care spun adevarul.
  NAMASTE.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa cum specifica și Cobra, a fost prima meditație la unison care a reunit atâția oameni de pe întreaga planetă. Dacă am face asta mai des și cât mai mulți, am reuși să destructurăm Matrixul planetar care încă mai funcționează datorită majorității ignorante.
   Eu zic să ne concentrăm din ce în ce mai mult pe înțelegerea tehnologiei Keshe, pentru ca apoi să o putem crea și folosi la nivel de familie, pentru că acesta este încă un pas major în ruperea de sistem. Ne vom crea singuri energia, hrana, ne vom vindeca singuri, iar sistemul va colapsa.
   Cât despre deconspirări, nicio problemă, îi urmăresc îndeaproape, am multe subiecte, dar totul este cât pot să traduc și să interpretez informațiile pentru ca apoi să scriu articolele.
   Drum drept spre Lumină!

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.