luni, 28 august 2017

Europa şi „pericolul” Dac! Războiul împotriva istoriei noastre…


 „Acea istorie care ne arată cine suntem, de unde venim, care ne sunt rădăcinile, care ne sunt valorile, care ne sunt drepturile şi bogăţiile, drumul şi direcţia!”
  Puţin îmi pasă că voi deranja anumite cercuri ale puterii printre care şi ale serviciilor care ar trebui să se ocupe de exact ceea ce voi spune eu aici!
  Mie îmi pasă de ceea ce se întâmplă ţara mea aşa cum am învăţat despre ea de-a lungul timpului, cu bune cu rele, cu fapte de care sunt mândru şi fapte care aş fi vrut să nu se întâmple, cu istoria ei, mai eroică şi mai ruşinoasă, cu eroii, domnitorii, scriitorii, savanţii artiştii ei, unii mai talentaţi, mai învăţaţi, alţii mai puţin, unii mai virtuoşi alţii mai păcătoşi.
  Toţi aceşti oameni, toate aceste evenimente formează la un loc moştenirea poporului căruia îi spunem român, chiar dacă mulţi nu sunt de acord, din varii motive, toate aceste evenimente care s-au petrecut în această zonă geografică căreia îi spunem România şi pe lângă actualele graniţe, toate pietrele praful, aerul, solul şi subsolul cu dovezile arheologice, cu aurul, petrolul, gazele, cetăţile acoperite de pământ, scrierile, muzica, operele compuse pe acest pământ, au format şi formează ceea ce astăzi încă numim România.


  Toate acestea însă vin din vechime, o vechime pe care unii nu vor să o recunoască, unii nu vor să o accepte, unii nu vor să o scoată la suprafaţă, unii nu vor să o lase să se exprime, alţii vor să o îngroape sau să o distrugă pentru că reprezintă un pericol. Un pericol la adresa unei Europe care sub masca civilizaţiei şi “progresului”, a unei “democraţii” impuse de o “elită” financiară străină de chiar interesele ţărilor care o compun, un pericol la adresa unor interese meschine de dominaţie subjugare şi acaparare, desfiinţare a identităţilor naţionale, nu face altceva decât să dezbine ca să poată stăpâni.
  Suntem învăţaţi, îndreptaţi, convinşi, dirijaţi, împinşi, aruncaţi, îngrădiţi, forţaţi către o Europă “comună, a tuturor” unii îi spun “Statele Unite ale Europei” adică un fel de federaţie formată din state care îşi pierd identitatea, îşi pierd tradiţiile, îşi pierd obiceiurile, îşi pierd conştiinţa de neam, îşi pierd istoria, îşi pierd resursele pe care le pun la dispoziţia unor conducători ascunşi sub masca democraţiei, care practic urmăresc nu progresul ci distrugerea identităţii Europei.

  Nu pare nimănui ciudat că la nivel de stat suntem sfătuiţi să ne “regionalizăm” să ne “autonomizăm” să ne fărâmiţăm ca să putem “supravieţui”, ca unică şansă de dezvoltare şi conducere, pentru “descentralizarea” conducerii “greoaie actuale” dar la nivel European suntem strânşi ca oile în ţarc, îndemnaţi să facem toţi cum comandă “baciul” de la Bruxelles sau mai ştiu eu de unde, ni se impun legi de uniformizare care se aplică însă diferit deşi sunt aceleaşi, căci acolo unde e nevoie, ele pot fi “interpretate” în culoarea locală doar ca să mulţumească interesele celor care le impun?
  Nu vede nimeni că se umblă cu două măsuri, una de fărâmiţare la nivel statal, alta de “anclusare “la nivel European? Care din politici e bună, cea segregaţionistă, sau cea unionistă? De ce nu se aplică una din ele? Inamicul numărul unu al celor ce fac această politică ciudată, a celor care o aplică şi a celor ce o susţin este istoria.
  Acea istorie despre care vorbeam mai sus, acea istorie care ne arată cine suntem, de unde venim, care ne sunt rădăcinile, care ne sunt valorile, care ne sunt drepturile şi bogăţiile, drumul şi direcţia. Ei, “Europenizaţii” vor să construiască o altă istorie care să înceapă cu ei. Tot ce a fost până acuma trebuie uitat, istoria, lumea, civilizaţia, umanitatea, universal începe cu ei, ei fac legile, ce a fost până acuma nu a existat, trebuie şters din memoria omenirii.
  Preşedintele ţării ne spune că trebuie să ne cedăm suveranitatea, că trebuie să ne gândim la interesele Europei. Premierul României, ne spune că istoria României a început la 1918, ştergând din câteva cuvinte istoria neamului românesc, indiferent când şi-a căpătat acest nume. Dar oare, istoria Românilor a celor care ne numim aşa indiferent în ce ţară trăim, a început doar în 1918?

  Unii spuneau până acum 24 de ani că istoria României ar fi început la 23 August 1944, dar şi ei acceptau totuşi că” trăim aici de 2000 de ani”, nici ei nu au vrut să ne rupă de rădăcinile istorice, doar au cosmetizat ultima parte a istoriei, ca să le dea lor bine la imagine!
  Astăzi însă, trăim vremuri mult mai vitrege. Astăzi toată “lumea bună” vrea să uităm cine am fost, cine suntem şi ce reprezentăm ca popor, astăzi suntem împinşi spre o globalizare nu numai economică şi financiară ci şi istorică, spirituală, de identitate.
  Astăzi în România a devenit periculos să rosteşti cuvântul Dac, Dacia, (doar ca maşină mai este admis pe ici pe colo, dar va dispărea şi asta, vom vorbi de Renault, Sandero, Duster, Logan, toate nume româneşti pur sânge, toate” legate” de istoria Daciei) astăzi în România la şcoală nu se mai învaţă despre daci decât că au fost conduşi de unul cu apucături suicidale iar apoi am fost “preluaţi şi prelucraţi” de un popor luminat, aşa cum suntem preluaţi acum, şi am făcut parte dintr-un imperiu mare cum vom face şi acum!(cata viclenie are acest sistem!…)

  Nu li se spune însă copiilor că conducătorii acestor imperii şi atunci şi acum au urmărit nu să ne “civilizeze” şi să ne facă viaţa mai bună, ci să ne exploateze minele şi bogăţiile-culmea culmilor – aceleaşi mine de aur şi atunci şi acum din care aurul, argintul, cuprul, wolframul, uraniul, etc. nu se mai termină...!
  Spre norocul nostru atunci, marele imperiu a cucerit doar cam 20% din teritoriul vechii Dacii, celălalt fiind păstrat de Dacii liberi care au avut grijă să îi facă plecaţi până la urmă pe “marii civilizatori”. Spre ghinionul nostru acum nu mai există Dacia Liberă, actualii conducători în faţa pericolului celor ce ne doresc pământul, nu au scos sabia, au plecat doar capul, pe principiul” românesc” dar nu strămoşesc, “capul plecat sabia nu-l taie”!
  Astăzi cuvântul “dac” nu mai este rostit oficial, în toată istoria celor 24 de ani de “eliberare” nu am auzit nici un preşedinte, nici un premier, nici un senator rostind acest cuvânt într-o cuvântare oficială sau neoficială. Dacia nu mai există pentru noua conducere supusă noului imperiu. Istoria nu mai există şi nimeni nu vrea să înveţe din ea.
  Nimeni nu vrea să vadă că nici un imperiu nu a rămas în picioare, toate au căzut, din toate s-a ales praful, au rămas în picioare de fiecare dată ţările, statele, popoarele care le formau. A căzut imperiul roman de răsărit sau apus, a căzut imperiul lui Napoleon, a căzut imperiul comunist şi vor cădea toate unul după altul, dar pe ei nu îi interesează, ei “trăiesc momentul”, ei “clădesc viitorul” un viitor de hârtie ca şi banii cu care îl tencuiesc.

  Astăzi tot ce este legat de Dacia şi de cuvântul dac, trebuie să dispară din istoria, conştiinţa şi evidenţele celor care trăiesc pe pământul care se pare că a fost leagănul civilizaţiei europene! Cetăţile dacice care au fost descoperite până în prezent au fost lăsate în paragină, s-a aşezat praful peste ele, unele au fost prădate, hărţile cu aşezarea lor au fost predate jefuitorilor ca să scoată din ele brăţări de valoare inestimabilă, locurile care amintesc de Regatul dac au fost predate la cheie străinilor spre” cercetare”, Sarmisegetuza ruşilor şi englezilor, Bucegii şi Buzăul Israelului, Roşia Montana canadienilor şi americanilor.
  Se spune şi nu văd de ce nu aş crede, văzând ce se întâmplă cu istoria, că ţara va fi împărţită în aşa fel încât Moldova să revină evreilor, Transilvania Ungurilor, Oltenia ţiganilor, din toată Europa nu numai din România, iar România se va mai numi vechiul “regat” adică Bucureştiul câteva judeţe limitrofe cred că ieşirea la Marea Neagră nu va mai face nici ea parte din Noua Românie, dar asta încă nu o ştiu cei care au bătut palma, va fi o surpriză pentru ei. Unde se vor mai duce ei în weekend, dacă “Valea Prahovei” nu va mai cuprinde staţiunile montane iar Marea Neagră va fi într-o “regiune autonomă” independentă economic, financiar, si.. politic?
  Astăzi se continuă îngroparea istoriei dacilor, îngropare începută imediat după prăbuşirea imperiului roman, când toate cărţile scrise despre Dacia au cam dispărut.

___Iată o scurtă enumerare:

   – Din scrierile lui Flavius Arrianus care a scris materiale istorice, militare şi filozofice, s-au pierdut exact cele care descriau războaiele dacice;
   – Din „Istoria romană” a lui Appianus, scrisă în limba greacă, în 24 de cărți, ultimele 2 tratând, războaiele lui Traian în Dacia și Arabia, s-au pierdut;
   – Demetrios din Callatis (Mangalia) a scris o „Geografie” în 20 de cărți, la sfârșitul secolului III î.e. n, fiind apreciată la vremea ei ca – foarte serioasă, aceasta însă a dispărut;
   – Un autor târziu Orosius a tratat în Istoriile sale și luptele lui Fuscus (generalul lui Domițian) cu Duras Diurpaneus și dezastrele romanilor în Dacia, însă acea parte a fost pierdută;
   – Din „Istoria romană” (80 de cărți în limba greacă) a lui Cassius Dio s-au pierdut numai cele care tratează războaiele lui Domițian și Traian;
   – Nici chiar scrierile lui Traian despre daci nu s-au păstrat. Astfel „Getica” sa și „Getica” medicului său Criton au dispărut;
   – Profesorul Augustin Deac constata că peste 220 de opere antice de mari dimensiuni, care consemnau fapte, evenimente și referiri la limba poporului geto-dac s-au pierdut ori au fost socotite pierdute.

  În ziua de azi, distrugerile continuă: Arhivele sunt date pe mâna străinilor!
  Pământurile Transilvaniei sunt redate celor ce le-au obţinut prin furt, de la locuitorii vechii Dacii, care prezintă documente de proprietate făcute sau falsificate de guverne străine;
  Sarmisegetuza este scanată de BBC la milimetru, rezultatele însă nu sunt prezentate autorităţilor române;
  Bucegii sunt răvăşiţi de americani şi evrei, cad elicoptere care cercetează misterele Bucegilor în căutarea spiritualităţii dace şi dezlegării enigmelor omenirii, dar statul român este orb şi surd, nu cere, nu dă explicaţii;
  Munţii Buzăului, altă zonă încărcată de istorie şi spiritualitate ancestrală, sunt „redaţi” unui „moştenitor” al lui Preda Buzescu, moştenitor care de fapt şi-a vândut dreptul de moştenire unor străini. De ce nu moştenitorilor lui Bastus? PENTRU CĂ AU DISPĂRUT TOATE CĂRŢILE ŞI ÎNSCRISURILE DESPRE DACI?

  Nu cumva acesta este scopul „pierderii atâtor documente şi dovezi ale civilizaţiei dace şi anume de a ascunde şi a nega drepturile locuitorilor acestui pământ? Nu cumva această „uitare” a istoriei dacilor continuă acest proces de trădare şi distrugere a istoriei şi continuă în mod intenţionat pentru a da acest pământ altora?
  Şi atunci constatând toate aceste „coincidenţe” nu este aşa că eşti conspiraţionist dacă tragi concluzia că s-a urmărit şi se urmăreşte în continuare îngroparea Daciei şi a dacilor? De ce nu mai vorbeşte nimeni astăzi despre daci? Conferinţele şi prezentările despre dacologie sunt păstrate în beznă, tratate cu superficialitate, cei care se ocupă de aşa ceva sunt marginalizaţi, ridiculizaţi.
  Istoricii, cercetătorii, arheologii sunt îndreptaţi către alte perioade, cei care mai caută prin istorie urmele dacilor sunt persiflaţi, pasionaţii şi iubitorii de neam sunt taxaţi drept nebuni sau exaltaţi, teoriile lor sunt fantasmagorice, nu ai voie să spui, să constaţi sau să susţii că Poporul Dac a existat sau că limba română este de fapt limba dacilor şi nu a romanilor, că eşti imediat taxat drept „naţionalist comunist”.

   DACII AU DEVENIT SAU CONTINUĂ SĂ FIE UN PERICOL PENTRU EUROPA ŞI ADEPŢII EUROPENIZĂRII, NU NUMAI PENTRU CĂ ARATĂ EUROPEI CUI DATOREAZĂ ÎNCEPUTURILE SALE CI ŞI PENTRU CĂ ARATĂ ÎNAINTE DE TOATE CĂ UN POPOR POATE SUPRAVIEŢUI ÎN GRANIŢELE SALE, MII DE ANI FĂRĂ SĂ AIBĂ NEVOIE DE LEGILE ALTORA, FĂRĂ SĂ FIE „SPRIJINITĂ” PRIN SPOLIERE ŞI EXPLOATARE. DIN CAUZA ASTA NI SE ÎNGROAPĂ ŞI VINDE ISTORIA. ISTORIA DACILOR A FOST ŞI ESTE CĂLCATĂ ÎN PICIOARE ŞI DISTRUSĂ INTENŢIONAT IAR ROMÂNII CARE PARTICIPĂ LA ACEST PROCES SUNT TRĂDĂTORI DE NEAM.

  Cred că cea mai mare lovitură pe care românii ar putea-o da acestei europenizări forţate ar fi să schimbe numele României în Dacia. Atunci nu va mai putea spune nimeni că istoria românilor a început în 1918!!!

   Autor: Colonel (r) Marin Neacșu
 (Cinste și respect, iată un om integru și militar adevărat! Fiți siguri că mai avem și astfel de oameni deosebiți, dar din păcate nici ei nu pot spune decât puțin din ceea ce știu, din cauza riscurilor la care s-ar expune! Amenințarea marilor puteri este permanentă, deoarece ele nu doresc ca noi să știm adevărul, pentru a fi mai ușor de controlat!)

      Sursa:  http://fortaspirituluidacic.blogspot.ro/

5 comentarii:

 1. îN TOATĂ ROMÂNIA EXISTĂ ,DA ,AM VĂZUT ŞI UNELE POSTURI Tv care cultivă "curat" termenul de patriot,naţional, dac şi DACIA. De exemplu domnul Daniel Roxin prezintă săptămînal la NAŞU Tv emisiuni de conştientizare şi ieşire din DEZinformare despre neamul nostru,invitînd personalităţi de marcă atît miitari cît şi academicieni sau provenind din alte categorii sociale ,dar toţi cu dorinţa fermă de a TREZI NAŢIUNEA PRIN CONŞTIENTIZAREA CĂ NOI SÎNTEM CEA MAI VECHE VATRĂ DIN EUROPA ,CIVILIZÎNDU-I NOI PE EI ci nu altfel. Dar să fiu mai succint,eu cred că toate personalităţile al căror vis este de a trezi poporul să lase la o parte micile frecuşuri,orgolii fără sens ci pe o singură voce să ridice poporul la scoaterea buruienilor ,aducerea în faţa judecăţii a tuturor celor de după 89 încoace,deoarece VREMEA UMBLATULUI CU MÎNUŞI a cam trecut. Dacă vocile cu reverberaţie nu se vor coaliza,şi anul ăsta şi la anu.....şi următor-dacă nu ne vor regionaliza ,tot voci singulare vor fi auzite! Aş putea să enumăr aci personalităţi care s-au făcut permanent auzite doar de unele urechi şi al căror apel în mod distorsionat a fost manipulat sau izolat,fiind chiar ameninţaţi cu tot felul de represiuni din partea VENETICILOR !

  RăspundețiȘtergere
 2. Toti,care au condus Romania,mai ales dupa 1989 sunt tradatori si or sa plateasca ca au vandut tara cu bogatiile ei(probabil ca nici nu sunt 10% daci),in ce priveste imp. roman,actuala italie v-a suporta repercursiunle istoriei si v-a avea soarta atlantidei,v-a fi ca o karma de curatat pentru ei,cizma se va rupe de la(inclusiv) cetatea eterna in jos,totul se plateste la un moment dat.Si Elvetia v-a fi mangaiata karmic.
  Sa nu se creada ca vom scapa de scuturarea planetei,ea trebuie sa scape de paraziti si "pierduti",pe langa ei vom mai cadea si dintre oite,se va stopa huzurul pentru smecheri.
  Si totusi sfarsitul va venii,e inevitabila SCHIMBAREA!

  RăspundețiȘtergere
 3. Mare dreptate ai Zolt.Ai uitat de englezi care sute de ani au ţinut India sub cizma lor puturoasă sub pretextul civilizării sau a misionarilor aşazis creştini.Apoi Olanda,apoi Belgia,Belgia al cărei rege-Leopold- pe la 18 şi nu mai ştiu cît se lăuda în faţa supuşilor lui cu CIZME FĂCUTE DIN PIELE DE OM ! !! !!! e vorba despre sclavii pe care-i omorau pentru nesupunere şi muncă silnică,apoi de Franţă,Italia...toate aceste state au JEFUIT AFRICA inclusiv acum cînd vorbim tot despre JAF de diamante e vorba în AFRICA DE SUD. EI SE AUTOINTITULEAZĂ ŢĂRI CIVILIZATE ? da ai dreptate,iată ce civilizaţie le întoarce Dumnezeu acum prin terorisnul pe care madame merăloanea l-a îmbrăţişat crezînd că lăsîndu-i liberi pe emigranţi ,ăştia vezi doamne,bubuie conştiinţa în ei şi ca drept mulţumire o ssă muncească gratis la friz. Aluat-o-n barbă baba la fix. Se gîndea spurcata şi îşi freca mîinile la gîndul că va goni pe bulgari,români,polonezi şi pe ceilalţi care mereu le cerea salarii mai mari şi-i va ÎNLOCUI CU ARABII. HA, HA, HA, CE-A MAI LUAT-O. Ce e dureros că au căzut victime oameni nevinovaţi,dar cum pe ei nu-i interesează decît BANUL , efiresc ca madame .....să nu aibă nicio tresărire.................

  RăspundețiȘtergere
 4. Pana nu ne vom schimba numele tarii in DACIA SARMISEGETUZA REGIA, nu putem sa scapam de parazitii care ne-au invadat tara.In acest fel toate tratatele vor cadea(au fost facute cu ROMANIA),iar noi ne vom fauri o noua reorganizare si vom face legi noi care sa ne convina noua, nu hahalerelor de pretutindeni.....

  RăspundețiȘtergere
 5. SA NU NE FACEM GRIJI MATRICEA DE CONFIGURARE A TUTUROR SPECILOR SE AFLA AICI LA NOI inDACIA SI NU O POATE LUA NIMENI DE AICI A PORNIT CIVILIZAREASINTEM AXAMUNDI!

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.