miercuri, 2 august 2017

Conferința lui COBRA din Taipei - Taiwan – martie 2017


      Prezentare generală a cronologiei procesului înălțării


 Ne-am născut în acest timp pentru a facilita îndepărtarea întregului întuneric. Procesul nostru de înălțare, atât personal cât și planetar, este și un proces galactic și face parte din "profeția profundă de purificare". La fiecare 225 milioane de ani, galaxia noastră termină o rotație, iar la aproximativ 26.000 de ani emite un super val energetic sau un puls din centrul său. Suntem în faza inițială a acelui puls care clarifică în principiu anomalia primară, sursa și cauza întunericului. Fereastra de timp de 50 de ani pentru această curățare a anomaliilor primare și a eliberării planetei noastre, se întinde între 1975 și 2025. În 1996 a existat o revenire majoră, odată cu invazia archonilor prin portalul din Congo - Africa, prin care s-a infiltrat mult întuneric și negativitate.
Cu toate acestea, la 17 mai 1998 a avut loc o inversare semnificativă care a eliminat o mare parte din această negativitate. Apoi, în timpul eclipsei solare din 26 februarie, am ajuns la o masă critică cu meditația globală, care a depășit așteptările și a dus la o inversare mai semnificativă a invaziei archonice și la eliminarea anomaliei primare în întregul sistem solar. Corpul lui Yaldabaoth, care este forma energetică ce descrie anomalia întunecată care a existat în întreaga plasmă a sistemului nostru solar, s-a dizolvat complet. 
Acum, numai capul lui Yaldabaoth există în jurul planetei noastre. Aceasta marchează începutul celei de-a doua faze a procesului nostru de ascensiune. Procesul nostru ascensional personal constă în activarea corpului nostru de lumină și întru totul întruchipată cu prezența noastră EU SUNT Prezența. Pleiadienii sunt aici pentru a ne asista și a ne ajuta în ascensiunea noastră planetară, de asemenea.

    Scurt istoric și prezentare generală a plasmei
Cu miliarde de ani în urmă, rasa Galactică Centrală s-a extins în întreaga noastră galaxie, creând "orașe ale luminii" sub formă de pulsari ... poziționate în secvențe Fibonacci și rapoarte de aur, care le-au orientat pe fiecare înapoi spre Soarele Galactic Central. Galaxia noastră are un diametru de 100.000 de ani lumină. Sistemul nostru solar este poziționat de-a lungul unei "autostrăzi galactice" sau a unui filament cu plasmă prin Sirius, care acționează ca un portal direct la soarele nostru, care este de asemenea un portal, iar pentru a călători atât de departe, prin aceste portaluri, nu ne-ar lua niciun timp. 
Rasa Galactică Centrală supraveghează acum eliberarea sistemului nostru solar și a planetei. Un nor mare de plasmă înconjoară sistemul nostru solar, iar grupul Chimera folosește acest lucru pentru a-și ascunde anomalia plasmei (întunericul) în interiorul acestuia (aceasta se dizolvă acum, așa cum am menționat mai devreme). Când mulți îngeri și ființe galactice au călătorit în Sistemul solar, au fost prinși în interiorul acestei anomalii. Acesta este exact modul și motivul pentru care mulți dintre noi suntem astăzi aici!

Cele trei forme ale materiei sunt: solidă, lichidă și gazoasă. Atunci când un anumit gaz este încălzit la o extremitate, el devine un gaz ionic, care deține cantități imense de energie - care este plasma. Abundența incredibilă a filamentelor plasmatice cosmice de-a lungul galaxiei noastre deține cheile pentru eliberarea energiei. Plasma este făcută vizibilă în lumea noastră sub formă de trăsnet și aurora borealis. Plasma eterică deține, de asemenea, o cantitate enormă de informații. Reacțiile și emoțiile cresc plasma în chakrele noastre pineală și pituitară și sunt transmise planului fizic devenind "realitatea" noastră. (Cred că acesta este motivul pentru care sentimentele și emoțiile joacă un rol major în procesul de manifestare și cum ne creăm realitatea). Cabala a plasat o rețea scalară de plasmă în creier (similar programelor software de calculator) pentru a bloca accesul la o conștiință mai înaltă.

95% din toate bolile sunt create ca urmare a acestei rețele de plasmă negativă. Propulsia antigravitațională cu plasmă poate crea o punte sau un portal între fizic și non-fizic și astfel nu există nici o "viteză, gravitate sau masă reală" implicată. Aceeași "meta-fizică" se utilizează în undele staționare plasmatice care transmit electroni în spațiu, ceea ce Tesla a descoperit .... și a creat dispozitive care ar putea transmite electroni (electricitate) fără utilizarea firelor (wireless). El și invențiile lui au fost deturnate de către cabala.

     Noua grilă energetică Atlantis
Inițial, ecuatorul pământului era așezat într-un loc diferit în jurul pământului, care trecea prin nordul Oceanului Atlantic, prin continentul Atlantida care exista în acea vreme și prin America de Sud, prin Peru și Chile. Schimbarea polului Atlantidei, care a fost creată de tehnologie, a schimbat ecuatorul spre locul în care se află astăzi. În timp, sistemul liniilor Ley a fost deturnat de forțele întunecate. Proiectul New Atlantis a început în secolul al XVII-lea de către anumiți indivizi, printre care Sf. Germaine, care a fost Francis Bacon în acea încarnare (al cărui nume de cod a fost Shakespeare) și a fost creat pentru a recupera rețeaua energetică pentru forțele luminii. Cartea intitulată "O lucrare nerealizată" se referă la acest proiect. Antarctica este un punct cheie în această nouă rețea energetică, unde cabala ascunde resturile civilizațiilor anterioare precum și informații care vor face parte din Dezvăluire în viitorul apropiat.

Acesta este motivul pentru care naziștii au cumpărat mult teren și au ocupat această zonă. Alte locuri cheie sunt Golful Eden (Arabia Saudită), Ceylon și delta fluviului Amazon. Multe dintre aceste rămășițe se află sub apă și nisip puțin adânci. Lucrurile au progresat în măsura în care cabalei îi este foarte frică de navele-mamă (ale rasei galactice centrale). Cele mai puternice stații radar ale cabalei pentru monitorizarea activității ET există în insulele Maui și Diego Garcia. Cu toate acestea, navele-mamă nu pot fi detectate datorită plasării în interiorul unui nor de plasmă. (Aceeași tehnologie ascunde multe nave ET în ceea ce par a fi nori lenticulari și alte formațiuni naturale de nori).

Nordul Taiwanului deține cel mai mare proiect subteran (al forțelor galactice și terestre - forțele Luminii (60 km x 100 km) care poate găzdui 1 miliard de Pleiadieni și se extinde pentru a putea găzdui 3 miliarde de locuitori deținând dispozitive de teleportare și 1000 de tone de aur. La 16 iulie 2016, în cadrul conferinței Ascensiunea, aici în Taiwan, a avut loc o mare descărcare energetică pentru planetă. Această zonă este un punct foarte important, strategic în rețeaua energetică și contribuie foarte mult la spargerea compresiei împreună cu Familia Dragon, care vine cu mult inapoi în istorie, de la la sfârșitul dinastiei Ming, când Manchurienii din Mongolia (din dinastia Ching, care nu erau chinezi) au venit în China.

Originala Ming a fost o familie militantă și spirituală care s-a dus în subteran și a migrat spre Taiwan. Iezuiții și Rothschild-zii au creat războaiele ale opiumului pentru a înăbuși progresul spiritual al chinezilor. După al doilea război mondial, alte familii Dragon s-au infiltrat în societatea chineză. Deci, familia curentă Dragon este conectată la această bază subterană din nordul Taiwanului și este foarte activă în eliberarea planetei noastre pe mai multe niveluri. Taiwanul, prin Taipei a dezvoltat un grup destul de mare de Lucrători în Lumină pentru a contribui la eliberarea noastră. https://www.golden-ages.org/  

Noi, pe suprafața planetei, suntem declanșatori ai COmpression BRAekthrough (Spargerea Compresiei - sursa pseudonimului COBRA) și ajutăm la stabilirea rețelei Cintamani pe planetă. Energia plasmei (tahioni) există în și curge prin aceste pietre și ajută la transmiterea și împământarea Luminii pe pământ. Agarthanii au cerut să aducă pietrele Cintamani în peșteri ... cu cât mai adânci, cu atât mai bine, pentru a genera vortexuri și a ancora ființe angelice. De asemenea, ele ajută la purificarea plasmei și înlăturarea capului lui Yaldabaoth de pe suprafața planetei. Un alt rezultat al meditației noastre globale privind ultima eclipsă a soarelui, 4 din cele 5 vortexuri ale zeiței din Siria au fost eliberate.

   Reafirmați-vă suveranitatea! Înainte de a putea înainta către stări conștiente mai înalte, trebuie să ne îndepărtăm de întuneric ... să ne îndepărtăm de pactul primar - care sunt contractele pe care le-am făcut atunci când ne-am încarnat .... Și astfel să ne recuperăm suveranitatea și să ne eliberăm din nou. Aceste contracte sunt înregistrate atât în organism cât și în minte, deci trebuie să anulăm aceste contracte, nu de la un nivel al personalității, ci de la nivelul sufletului.
O modalitate de a reafirma suveranitatea noastră este repetarea următoarelor fraze:
"EU SUNT, în numele EU SUNT Prezența.
 EU SUNT, în numele Forțelor Luminii ...
Anulez și declar nule toate contractele mele cu forțele întunecate și decretez și comand eliminarea tuturor consecințelor și contractelor mele din trecut, prezent și viitor ".

    Implanturile eterice
Unul dintre contractele majore cu care ne-am înțeles, a fost să fim implantați. Cobra a explicat puțin despre dinamica a ceea ce este un implant. Totul în univers este un torus, dinamica întregii energii poate fi afișată ca o formă toroidală. Adică o gogoașă, prin care totul curge printr-o spirală energetică de jos în sus, ... totul, de la galaxii, pământ, corp și implanturi. Natura unui implant eteric este ca o gaură neagră care atrage plasma de energie negativă. După Eveniment, aceste implanturi vor fi îndepărtate (ca sursă de anomalii negative a plasmei și vor fi dizolvate). Până atunci, există unele metode și meditații pentru a elimina efectele lor negative. (O metodă a fost descrisă de "Freddy Ground Crew" pe blogul lui Untwine, http://recreatingbalance1.blogspot.com/?m=1 în urmă cu câțiva ani. Cobra a dezvăluit pentru prima dată o metodă (puternică) numită Implant Crystal Removal.

    Chakra pituitară și pineală
Chakrele pituitară și pineală sunt conectate în zona din mijlocul capului. Conectează corpul nostru fizic la câmpuri electromagnetice superioare (frecvențe și dimensiuni). Cabala a implementat foarte strategic și cu succes căi care atrofiază chakrele și glandele pineală și pituitară, blocând astfel legătura noastră cu sinele nostru superior și stările superioare de conștiință. Ele reglementează, de asemenea, sistemul imunitar, celelalte chakre, precum și corpurile noastre emoțional și mental și au capacitatea de a inversa procesul de îmbătrânire. În esență, ele leagă corpul nostru fizic de sufletul nostru. Există metode de reactivare a acestora, dintre care una este utilizarea aurului coloidal și tehnici de meditație.

    EU SUNT Prezența
Când afirmăm și invocăm EU SUNT Prezența, afirmăm prezența Sinelui. Nu este fizic sau mental, este o lumină pură și este sufletul nostru adevărat interior, având o putere absolută. O persoană cu prezență completă în EU SUNT și conștiință totală ar putea elibera planeta. Este corpul nostru de lumină diamant (Merkaba) și are aceeași formă geometrică ca și pământul nostru, navele mamă, stelele și galaxiile. Poate fi folosit pentru călătorii intergalactice, precum și pentru protecție. O modalitate de a imagina această formă sau vehicul ușor, este ca o formă de sticlă verticală, cu energii de intrare în partea de sus și ieșind în partea de jos (polul nord și polul sud) convergând la centru (inima). În plus, există o formă orizontală, în formă de disc care se rotește cu viteza luminii în jurul punctului de conversie al centrului. Există un proces care activează corpul nostru de lumină în care prin EU SUNT Prezența, se îmbină cu corpul fizic prin coloana de ascensiune. Procesul implică invocarea acestei prezențe prin afirmarea următoarelor: "Eu cer Stâlpului de Lumină Pură Albă să coboare peste mine și să se formeze în jurul meu. Chem Prezența prin EU SUNT CEL CE SUNT, să mă alătur și să mă contopesc cu mine ".
Acesta este nucleul procesului nostru individual de ascensiune și poate fi invocat în orice moment.

    Manifestarea
Cobra a vorbit despre procesul manifestării și despre modul în care Rothschild-zii l-au folosit pentru a veni la putere și pentru a controla planeta. Trebuie să fim complet onești cu noi înșine și să avem suficientă conștiință în viața noastră, pentru a vedea cum și de ce alegem ceea ce alegem .... În caz contrar, deciziile noastre devin distorsionate și viețile noastre pot fi deviate de la obiectivele noastre adevărate. Un exemplu ar fi ca unui tânăr îi trebuie aprobarea tatălui său, pentru a studia medicina și a deveni doctor. În cele din urmă, în viață, el realizează că acest lucru nu-i place și alege să facă ceva complet diferit .... Ceva ce inima și-a dorit să facă în primul rând. Temerile noastre pot, de asemenea, să denatureze și să împiedice puterea noastră de a vedea și de a alege ceea ce ne dorim cu adevărat să manifestăm, ceea ce exemplul de mai sus arată clar. Frica se poate manifesta numai cu lipsa onestității.

Există trei pași simpli în procesul de manifestare: 1) Decizie; 2) Voință / Invocare; 3) Acțiune. Fiecare gând și fiecare acțiune creează valuri prin câmpul infinit al conștiinței. Suntem mult mai puternici decât ne dăm seama. Cei care au EU SUNT Prezența, cunosc acest adevăr. EU SUNT Prezența este emanarea energiei credințelor noastre. Gândul nostru filtrează energia cu anumite frecvențe și apoi este filtrată prin emoțiile noastre și în cele din urmă se manifestă ca realitate fizică. Credințele noastre pot schimba lumea. Formăm realitatea pe această planetă și avem forțe puternice care ne ajută, deasupra și înlăuntrul planetei, așa că nu vă fie frică să întrebați ce vreți cu adevărat. St. Germaine a spus cereți și veți primi.

Decizia este mult mai eficientă dacă vine din al nostru EU SUNT Prezența. Trebuie să fim foarte clari și coerenți în ceea ce ne dorim și să nu ne amestecăm în gândirea noastră. Cabala ne distrage, făcându-ne să credem că este egoist să știm ce vrem pentru a lucra pentru ei. După Eveniment, manifestarea va avea loc mult mai rapid - imediat în 5D. Invocarea și voința implică utilizarea emoțiilor noastre pentru a alimenta fluxul de energie, precum și imaginația și vizualizarea specificului și detaliilor despre ceea ce vrem. Așteaptă cu nerăbdare acest lucru, dar nu pentru a-l observa, ci de fapt pentru a-l "lăsa să plece". Și indiferent de ce, nu renunța la ceea ce îți dorești cu adevărat. Rothschild-zii știau acest lucru și au continuat să persevereze timp de 70 de ani, indiferent cât de greu a fost pentru ei. Acțiunea este acționând fizic, când faci ceva care te inspiră să faci pe baza deciziilor anterioare și a invocării a ceea ce vrei ... în care ai o experiență a energiei manifestării dorite .... devenind un limbaj celular.

     Filtrele Manifestării
În același mod prin care noi manifestăm ceva, noi nu manifestăm, prin simpla exprimare „Eu nu vreau să.....”
Multe lucruri pe care le avem în viața noastră și care nu ne plac, există doar pentru că nu am luat decizia să le spunem NU. Avem puterea să rupem pur și simplu o relație oameni ce nu rezonează cu noi și să refuzăm să-i întâlnim. Putem începe cu lucrurile din propriul nostru mediu - posesiuni, case, relații, etc. și să ne extindem dincolo de planetă. 144.000 de oameni spunând un NU absolut (actualului sistem și Cabalei) ar avea ca rezultat Spargerea Compresiei. Trebuie să luăm decizia și să ne concentrăm.

     Modelarea Realității
Realitatea se manifestă întotdeauna infinit și este creată într-un flux constant ... ... întotdeauna din momentul prezent. Dacă recunoaștem ce lucrează în viața noastră și apreciem ceea ce avem deja, putem extinde acest flux de manifestare pentru a crea ceea ce vrem. Fiți atenți la fluxul de energie și aveți recunoștință, iar puterea noastră de manifestare va crește. Dacă observăm sincronicitatea lucrurilor, putem recunoaște și modul în care suntem conectați la acest flux de modelare și creare a realității noastre. De asemenea, recunoscând îndrumarea voastră interioară, o veți cultiva. Fiți dispuși să faceți în mod constant și consecvent următorul pas spre realitatea dorită și, de asemenea, să ieșiți din zona dvs. de confort. Cele mai multe sfere ale realității noastre au o anumită gamă, limitată de zona noastră de confort. Fiți dispuși să o extindeți prin experimentarea fizică a câmpului energetic din ce în ce mai mult și în interiorul vostru (fără judecată). De asemenea, prin crearea unor obiective mai înalte și prin extinderea credințelor noastre putem extinde sfera realității noastre.    Crearea Zonelor de Lumină
Cobra ne-a prezentat mișcarea ce creează zone și comunități de lumină în jurul planetei, care vor face parte din grila Noii Atlantide. Fiecare comunitate va avea relații armonioase atât în sine, cât și cu alte comunități de Lumină și, de asemenea, va fi capabilă să coopereze cu grupurile din interiorul pământului. Acesta va fi începutul unei noi realități pe planetă. Cobra l-a prezentat pe Alex, care a vorbit mai apoi despre înființarea acestei comunități și despre modul în care va utiliza tehnologia laser, surse și dispozitive de energie gratuită. Vorbea despre tehnologia lui Light Mandala (Mandala de Lumină) : http://www.light-mandalas.com/what-we-do.html

    Coloana ascensiunii – Pilonul Luminii
De la curățenia recentă din sistemul solar al corpului Yaldabaoth, anomalia negativă din câmpurile de plasmă, navele-mamă pleiadiene s-au putut poziționa în zone situate chiar în afara unei zone de 12.000 km de la suprafața pământului, ceea ce este doar Dincolo de capul lui Yaldabaoth, care încă acoperă pământul. Ei, în cea mai mare parte, rămân invizibili pentru noi și pentru cabala. (Deși cabala este conștientă de existența lor și se teme foarte mult de ei). 
Putem să facem o conexiune conștientă cu navele mamă în orice moment, vizualizând un pilon de Lumină care leagă corpul nostru, prin anomalia primară care încă înconjoară pământul și până la navă. Ei întâmpină bine legătura și cu cât ne conectăm mai mult cu ei, cu atât vor deveni mai activi în angajarea noastră. Prin conectarea cu frații și surorile noastre galactice, precum și cu frații și surorile noastre terestre (lucrătorii în Lumină), contribuim la manifestarea mai rapidă a Evenimentului. De fiecare dată când acest văl este străpuns, fie psihic, fie fizic, anomalia primară se dizolvă tot mai mult. De fiecare dată când ne conectăm inimile și Lumina la inimile și la Lumina celorlalți de pe planetă, dezvoltăm și împământăm Lumina.

Orice anunț care a fost făcut de Cobra este din rândul forțelor superioare ale Mișcării de Rezistență, în număr de 70 de milioane, în prezent.

       Victorie Luminii!
  Sursa: https://peterpansblog.wordpress.com

2 comentarii:

  1. Neapărat tre. să-i facem cunoştinţă lui COBRA cu M.T.KESHE.

    RăspundețiȘtergere
  2. SIMNT CĂ DATA DE 21 AUGUST VA FI CRUCIALĂ PENTRU PĂMÎNTENI ŞI PLANETA NOASTRĂ MULT IUBITĂ.NISE CERE SPRIJINUL ÎN FOLOSUL NOSTRU,HAI SĂ FIM TOŢI U.N.U.

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.