joi, 24 august 2017

Conferința d-lui Keshe în România – 22 martie 2017


  Contrar scepticismului unor cititori ai blogului, care-l arată față de tehnologia Keshe în unele comentarii răutăcioase, această tehnologie funcționează. În 22 martie anul curent, dl. Keshe a ținut o conferință în cadrul unei întruniri a yoghinilor din MISA și dacă aveți răbdare și timp veți afla lucruri uluitoare despre acestă tehnologie, prezentată chiar de dl. Keshe în persoană la București.
S-au făcut pași enormi în implementarea la nivel mondial a acestei tehnologii, foarte ieftine, cu rezultate uluitoare în tratamentul unor boli de inimă, cancerului sau diabetului sau mai bine zis, așa cum afirmă dl. Keshe, procesarea materialelor pentru ca apoi corpul să proceseze bolile. 

Informații importante despre cancerul de sân la femei, de ce apare și cum poate fi tratat. Cancerul poate fi vindecat în 60 de zile, iar diabetul în 5 zile. Această fundație funcționează din plin în Ghana/Africa, unde laboratoarele sunt într-un perimetru păzit de armată. Se lucrează cu oficialitățile de cel mai înalt rang din această țară care, poate contrar așteptărilor, s-au dovedit a fi foarte deschise la implementarea acestei tehnologii în foarte multe domenii, cum ar fi energetic, agricultură, medical, etc. Veți afla secretul care stă la baza acestei tehnologii, care nu este altul decât secretul Creației, secretul apariției vieții pe Pământ. Vizionare plăcută: 


5 comentarii:

 1. Paul Ryan,tradator?nu era el cel laudat,viitorul presedinte al Americii libere?
  Obama,nascut in Kenya,presedinte al Americii 8ani!intradevar USA este tara tuturor posibilitatilor!
  Ben laden Osama nu e mort,e pitit si pazit.
  Cu multumiri,asteptam dezvaluiri anticipate.

  RăspundețiȘtergere
 2. Tehnologie-NaNotehnologie întro STICLĂ.....ENERGIE UNIVERSALĂ LA LITRU....GANS produs după legile universului după aceeaşi structură ca a corpului uman.

  RăspundețiȘtergere
 3. Ați greșit traducererea la partea cu formația sângelui. Cuvântul iron nu îl traduceți metal ci fier, va rog la 55:17 !!!! Nu mai fiți snobi, traduceți corect, nu va mai complicați.

  RăspundețiȘtergere
 4. Între timp, s-au lămurit și cei din Ghana cu țeparul Keshe. Poate se vor lămuri și cei care susțin acest site. Adevărul îi va elibera doar pe cei care îl cunosc.

  http://www.ghananewsagency.org/science/environment-minister-exposes-iranian-scientist-119292
  https://www.ghanabusinessnews.com/2017/07/10/questionable-iranian-nuclear-scientist-mehran-keshe-threatens-ghana-minister-of-the-environment/

  RăspundețiȘtergere
 5. Se pare că mai sunt oameni educați de mass-media, (de fapt lume nu oameni) care se informează din materiale negative sau dosare fabricate, și stau după perdea aruncând cu noroi atunci când apare cineva care vrea să scoată un adevăr la lumină. Vă mulțumesc pentru toate informațiile oferite !

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.