marți, 1 august 2017

COBRA: Scurtă actualizare a situației planetare


  Îndepărtarea grupului Chimera și a armelor lor exotice continuă și s-a făcut o mare spargere.

A început procesul de dehadronizare a Pietrei Negre. Aceasta înseamnă pur și simplu că Piatra Neagră a început să se descompună în bucăți mai mici, mai ușor de manipulat, a materiei cu quarci grei, care devin mai mici și mai mici, pe măsură ce Forțele Luminoase le acordă o "atenție iubitoare".
Acest lucru va accelera în continuare procesul de îndepărtare a bombelor rămase până la completare și a entității plasmatice Yaldabaoth.

Pe o scară galactică, are loc vindecarea anomaliei spațiale cuantice rămase, ultima rămășiță a războaielor galactice care au izbucnit în galaxie de milioane de ani. Acest lucru înseamnă că "spațiul torturat" este în cele din urmă îndreptat și vindecat, iar corpul galactic al Pleromului arată mai sănătos ca înainte, iar pentru cea mai mare parte a Galaxiei trauma războaielor galactice este complet vindecată.

La scară planetară, un aspect semnificativ al progresului este legătura chineză de teleportare cuantică între Orbita joasă a Pământului și suprafață:
http://www.popularmechanics.com/science/news/a27271/chinese-scientists-successfully-teleported-a-particle-to-space/

Forțele de Lumină utilizează foarte eficient această legătură pentru a clarifica anomalia plasmei dintre Orbita Joasă a Pământului (LEO) și suprafața planetară, accelerând procesul de spargere a compresiei.
Elon Musk are planuri de a asista procesul de spargere a compresiei de dedesubt, creând în subteran un sistem de tren de hiperviteză:
https://www.space.com/37574-elon-musk-approval-for-east-coast-hyperloop.html

Și compania lui Boring nu este deloc plictisitoare. Este foarte interesant:
    
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Boring_Company
Între timp, planurile pentru viitoarele colonii spațiale se extind către Venus, Marte și chiar mai departe, în sistemul solar exterior:
https://www.space.com/37464-moon-express-solar-system-exploration.html
https://www.space.com/37544-future-space-colony-on-titan.html

Toate acestea indică faptul că viziunea umanității de a ajunge dincolo de carantina Pământului acum devine cu adevărat puternică și devine de neoprit.
Pentru a încheia această scurtă actualizare, iată notele de la conferința mea din Taiwan despre manifestarea abundenței. Acestea sunt publicate aici ca îndrumări pentru a asista Lucrătorii Luminii în situația lor financiară. Fiți conștienți de faptul că aceste note sunt o interpretare a persoanei care le-a scris. Multe detalii sunt omise și unele semnificații originale sunt pierdute. Nu sunt cuvinte precise de la Cobra.

    Engleză:
https://peterpansblog.wordpress.com/2017/04/06/personal-notes-from-cobras-ascension-conference-in-taipei-march-11th-12th/

3 comentarii:

  1. Cine este Cobra?de unde primeste mesaje?scrie literatura SF?va rog scoteti-ma din ceata.multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă ați avea răbdare să citiți articolele mai vechi de la categoria Cobra v-ați lămuri. El este pleiadian, purtătorul de cuvânt al Mișcării de Rezistență, mișcare care s-a format prin anii 1970 în baze subterane din interiorul Pământului, pentru a lupta cu forțele întunericului de la suprafața planetei și din sistemul nostru solar.
    Asta este pe scurt, dacă doriți să știți mai multe luați-vă timp și studiați problema...
    Numai bine

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.