miercuri, 30 august 2017

Ce înseamnă cu adevărat trecerea în a 5-a Dimensiune Există o mulțime de învățături false ale entităților “Luminii”în care se prezintă obturat procesul de Ascensiune către cea de-a 5-a Dimensiune. Aceste păcăleli, prezentate sub forma unor “informații reale”, au fost concepute pentru a ne abate atenția de la adevărata realitate a stării existenței noastre: aceea de ființe multidimensionale. În timp ce Voalul (impus nouă) continuă să se subțieze, conștientizăm adevărul despre Dimensiunea a 5-a și rolul său în transformarea noastră.
În comunitatea spirituală și metafizică cuvântul Ascensiune a fost definit în multe sensuri. În cadrul prezentului articol, Ascensiunea este definită astfel: creșterea nivelului de conștiință și a conștientizării individuale, care să determine o nouă înțelegere și o nouă manifestare a abilităților noastre de ființe multidimensionale…adevărata natură, și formă a existenței noastre.
Fizica cuantică a demonstrat că gândurile noastre creează realitatea și că totul este energie care vibrează cu o anumită rezonanță. O Dimensiune a Creației reprezintă un nivel energetic de manifestare a mai multor rezonanțe, cu paliere care se întrepătrund la nivelele inferioare și superioare ale fiecăreia.
Corpurile noastre fizice au fost concepute (de Anunnaki) în scopul menținerii lor în „capcana” Dimensiunilor a 3-a și a 4-a. Rezonanța 3D ne oferă experiența fizică a unui corp dens. Modificările în ADN-ul corpului fizic uman au fost făcute unui Prototip Originar, special creat pentru ca un Spirit să poată întrupa un corp fizic 3-Dimensional în timp ce este conectat în mod conștient la multe alte experiențe dimensionale. Aceste modificări au avut drept rezultat ștergerea memoriei individuale, simultan cu crearea iluziei că suntem doar corpuri fizice. Programarea acestei „realități” începe foarte devreme, prin asimilarea învățăturilor despre fizica materiei și biologia umană, iar știința face și ea o treabă bună explicând realitatea 3-Dimensională.
4-a Dimensiune este interconectată cu a 3-a, și cuprinde spațiul și timpul. Acesta este locul unde se află sediul operațional al MatriceiTimpul și spațiul au fost create pentru a avea o experiență a bucuriei încarnării fizice pe Pământ, până când, la un moment dat, totul a fost deturnat. Cei mai mulți dintre slujitorii „teroriștilor” există în vibrația 4-Dimensională și doresc fie să intre într-un corp dens 3-Dimensional, fie să fure energie de la unul dintre acestea…scopul este acela de a avea acces la Energia Sursei.
5-a Dimensiune (și cele de dincolo de ea) există în afara spațiului și timpului. Existența unui organism în această dimensiune nu incubă realitatea fizică densă…cu toate acestea, el are capacitatea de a-și lua o formă perceptibilă pentru ceilalți. Nu există ștergeri de memorie în această realitate, astfel încât cei care „comit ilegalități” rămân „prinși” în 4D (se autoexilează – n.tr.).
Din această succintă descriere a Dimensiunilor 3, 4, și 5 puteți deduce că spațiul ideal care ar trebui să înconjoare Pământul ar fi cel 5-Dimensional (sau mai sus)…sau cel 3-Dimensional, în interiorul unui corp planetar direct legat cu Sursa…ori directa re-conectare cu Supra-Sufletul (eventual, cu Sursa). Atunci când posibilitatea de a avea o experiență 3-dimensională ar fi disponibilă fără a fi influențată de entități 4-dimensionale aflate pe nivelele inferioare ale acesteia, o persoană poate alege să experimenteze realitățile 3D-5D până atunci când Sufletul transmite Spiritului că e timpul să se treacă la o nouă experiență.
Spiritul nostru este esența Sursei, și este încarnat într-un corp fizic. Spiritul este întotdeauna conectat la Tot Ceea Ce EsteSpiritul este conectat la Sursă (prin Supra-Suflet), la Conștiința Mamei Pământ…este conectat cu animalele, cristalele, și toate ființele umane de pe planetă. Supra-Sufletul are multe Aspecte (Spirite) care au experiențe în toate Dimensiunile. Din moment ce suntem conectați cu Supra-Sufletul nostru, suntem conectați la/cu toate Dimensiunile.
Ascensiunea implică conștientizarea faptului că avem acces la toate Sinele noastre multidimensionaleimplică permanentizarea legăturii cu toate acele părți ale noastre. De asemenea, este important să conștientizăm faptul că am fost păcăliți…am intrat într-o capcană, acceptând ștergerea memoriei noastre, și un corp 3-dimensional. Astfel, uitarea de sine ne-a permis coborârea într-o experiență 3-dimensională, ceea ce a însemnat și o mare vulnerabilitate față de aceia care au nevoie de energie. Cel mai simplu mod de a ne transforma în sclavi (pentru a ne fi recoltată energia) este acela de a se face tot ceea ce este posibil pentru a nu ne reaminti capacitățile noastre de ființe multidimensionale. Ascensiunea implică înțelegerea tuturor fenomenelor care au condus la starea noastră de acum, precum și a modului în care putem deschide lacătul cuștii în care suntem ținuți în captivitate.
Acele persoane care au încheiat acest ciclu al captivității și au decis că au terminat cu această experiență în corp fizic, în mod cert își pot reloca Conștiința în 5-Dimensional, în afara corpului fizic, dacă „ar muri” (ascensiona)…s-ar putea reloca în multe alte locuri, în funcție de nivelul de vibrație atins în această viață. Întrucât ființele din Dimensiunile Superioare își pot muta oricând Conștiința în Dimensiuni Inferioare, cei din Dimensiunile Inferioare trebuie să-și ridice vibrațiile pentru a rezona cu cele superioare. În mod normal, aceasta nu reprezintă lupta de a ne aminti și a conștientiza experiențele din viețile anterioare.
În viețile anterioare, înainte ca corpul uman și Matricea 4-Dimensională să fi capturat o Conștiință într-un corp, oamenii aveau capacitatea de a călători pe liniile temporale, în Conștiința și corpul 5-Dimensionale.
Pentru unii oameni, scopul acestei vieți este acela de a-și recupera toate capacitățile…asta va însemna accesul la înțelepciunea și experiența dobândite de toate Supra-Sufletele lor în timpul tuturor existențelor în 3-Dimensional. Atunci când ridicarea vibrației individuale se realizează prin intenție și prin schimbările din viața fiecăruia, nivelele 5-Dimensional și mai mari devin accesibile. Aceasta include celelalte simțuri și capabilități, cele cu care se va putea crea ceea ce denumim acum minuni sau magie.
Alte persoane vor încerca să manifeste o transformare de la negativ la pozitiv prin încarnarea într-un corp fizic conectat cu Sursa, pentru a ascensiona împreună cu planeta care-și crește vibrația. Aceste ființe nu își vor putea ridica propriile vibrații dacă nu își vor re-stabili conexiunile cu planeta, și vor fi suficient de norocoase să găsească un corp fizic pentru încarnare sau „să locuiască” un trup deja încarnat. Acestea sunt ființele care au ales o cale polarizată negativ, pentru a servi Sursei drept model al experimentării acestei părți dualiste a Creației. În timp ce, în cele din urmă, totul va reveni la Sursă, există anumite ființe care au ales să „întoarcă spatele” (Sursei – n. tr.)… de asemenea, mai există și ființe care se vor întoarce în Sursă prin „scrutcircuitare” (datorită propriei lor dorințe de rupere a conexiunii), fiind apoi reconstruite într-o altă formă de Energie.
Otrăvirea planetei și distrugerea planificată, prin HAARP și CERN, au ca principal scop blocarea ascensiunii umanității. Matricea Închisoare care a fost impusă umanității reprezintă un genial plan pentru furtul energiei necesare supraviețuirii Lor, și a fost planificată pentru o existență foarte îndelungată. Cu toate acestea, pentru că această înșelăciune a fost folosită împotriva oamenilor (care au fost păcăliți să-și ofere libera-voință acestui Plan al Lor), „s-a intervenit” în diferite moduri pentru eliberarea celor care doresc să părăsească MatriceaUșa Închisorii se deschide chiar acum, și „calea liberă” pentru cei doritori s-a așternut.
Acum, cei care doresc să treacă în corpul 5-Dimensional renunțând la corpul fizic o pot face. Alții au venit pe Pământ pentru a ajuta la eliminarea programelor și blocajelor care au prins umanitatea în capcana 3-Dimensională, fără nicio amintire a Eu-lui multidimensional și a capacităților lor de co-Creatori, cu multiplele experiențe simultane în afara timpului. Aceste ființe vor re-crea Disneylandul încarnării 3-Dimensionale pe planeta Pământ. Munca nu va fi ușoară, dar recompensa va însemna expansiunea Sufletelor lor către cele mai înalte nivele ale Creației. În cele din urmă, dacă noi toți suntem conectați la Sursă, de ce am dori să ne opunem dorinței Supra-Sufletului nostru de a experimenta?!
Într-un final vom fi Una cu Sursa. Ne vom păstra identitatea, ca un Aspect al Ei, explorând în continuare…va fi o altă călătorie pe care nu veți doriți s-o pierdeți!

6 comentarii:

 1. Am cunoscut candva fiica unei foste colege de serviciu, ingrijorata de comportamentul schimbat brusc si unele din declaratiile ei despre o misiune pamanteana de 7 ani. Asta se intampla prin anii '90. Citind deja multe carti din domeniul spiritual aparute atunci, am inteles despre ce vorbea, discutand personal cu fiica. Aceasta neglija scoala, prefera singuratatea si compunea niste poezii uimitor de mature, filozofice pentru o adolescenta in devenire. Poeziile ei au fost publicate int-o cartulie cu tiraj redus, suferind modificari ale lungimii versurilor (divizate) de catre redactorul editurii, alterandu-le intelesul. Acceptandu-ma cu greu la o discutie, am reusit sa aflu ca este un spirit evoluat ce a luat in stapanire un trup pentru 7 ani cu scopul de a-si implini o misiune, nu mi-a spus care. A declarat ca spiritul inlocuit temporar se odihneste undeva in lumina, nu-i este rau. I-am atras atentia ca la pamanteni conteaza fizicul cu actele si poza din ele, nu spiritul gazduit. Prin izolare si absenta de la scoala lasa o situatie neplacuta in urma preluata la reintoarcerea in trup a spiritului initial, fara a fi vinovat de aceasta stare. Fiica adica noul spirit a inteles problema creata, a promis si s-a tinut de cuvant ca va relua scoala, recuperand intarzierea, fiind in continuare ciudata pentru mediul scolar. Din fericire dupa putin timp familia s-a stabilit in Germania, unde situatiile de acest gen sunt tratate cu multa atentie, delicatete, afectiune, mediul scolar devenind agreabil pentru 'ciudata' din Romania. Am aflat indirect peste cativa ani ca fiica cidata si-a revenit la normal, incepand sa scrie carti de dragoste. Mai departe nu stiu ce a mai facut. A fost pentru mine unicul caz de aceasta factura, contribuind la convingerea mea despre rolul spiritului in trup. Pot spune ca am fost un privilegiat, un norocos sa cunosc direct aceasta dualitate cooperanta trup-spirit.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da așa este și gândiți-vă că în acest prezent atât de important mai trebuie să-i convingem pe unii că există spirit și viață dincolo de moarte....
   Numai bine !

   Ștergere
 2. Poveștile românești sunt cele mai adevărate.Acolo se găsesc sarea și piperul vieții.Trecerea dintr-un tărâm intr-altul,v-o spun bunicii și străbunicii voștri,se face prin moarte sau poate nu neapărat prin moarte poate prin întrări pe care numai inițiații in aceste taine le știu.Adevarul este lângă tine nu-l caută în altă parte.Ca să evoluezi fă bine și vei trece mai departe adică în alt tărâm.Simpla această idee așa cam ca pe la țară.Daca ne aplecăm puțin peste zicătorile și proverbele rumânilor vom găsi multe răspunsuri la întrebările care ne macină viața.N-am inteles niciodată de ce neamul ăsta caută rezolvări in alte părți când ei au totul lângă ei ???!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Ce putem face sa ajungem in conexiune directa cu sursa si a descoperi acele abilititati?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu există vreo metodă general valabilă, pentru că toți suntem diferiți și pe diverse niveluri de evoluție. Dar în esență intenția contează, în stările de meditație, de a ne contacta direct Sinele Suprem, Atman, cum este denumit în spiritualitatea hindusă.
   Sinele nostru Suprem, este în esență una cu Sursa. Nu trebuie decât să ne întoarcem în interior..., dacă lansăm acest gând focalizat în stările de meditație, cu siguranță ne va raspunde...
   Drum drept spre Lumină!

   Ștergere
  2. coboarati mintea in inima si gandeste cu inima ,numai asa cedeaza egoul sau corpul mental cum vrei sa ii zici, asta inseamna sa te predai a tot ce te inconjoara .

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.