marți, 22 august 2017

Calea care a dus la Soarele Negru - Va învăța umanitatea din trecut?


  În cea de-a doua parte a actualizării situației planetare a lui Benjamin Fulford din 13 martie, el a descris întâlnirile la nivel înalt ce au avut loc din Japonia și Asia și ne-a dezvăluit religia sau credințele secrete ale unora dintre jucătorii elitei planetare. Ei se închină Soarelui Negru, unei zeități solare negative care personifică antiteza Creatorului - o forță a morții, distrugerii și haosului în loc de viață, creație și ordine. Acest lucru se aseamănă izbitor cu ideologia Cabalei satanice, menționat de câțiva alți cercetători și insideri remarcabili, cum ar fi Mark Passio și Jay Parker.
În anii '90, Passio a fost recrutat în Biserica lui Satan de Anton Lavey. Passio credea că Satanismul nu era decât o religie pentru împuternicirea personală, dar el a descoperit că era mult mai insidioasă decât atât. Și după ce a participat la întâlnirile Grotto în timpul nopții în care avocați, medici și politicieni au vorbit despre ura lor abjectă față de masele proaste și ignorante și despre dorința lor continuă de a înrobi și tortura oamenii, Passio a simțit o schimbare în inimă.
Parker este un supraviețuitor al abuzurilor ritualice satanice, care a fost crescut într-o familie întunecată, ocultă de generații. Tatăl său pretindea că este un vrăjitor atlantean, iar mama sa o vrăjitoare. Ambii părinți au vorbit despre religia Iluminaților, despre închinarea elitei la Soarele Negru, care se întinde pe o perioadă de zeci de mii de ani http://www.stillnessinthestorm.com/2017/01/jay-parker-how-to-break-the-habit-of-monarch-mind-control-rape-human-sacrifice.html

Recent, David Wilcock și Corey Goode au susținut că originea acestui grup întunecat vine dintr-o perioadă preadamică, cu 55.000 de ani în urmă. Se pare că o rasă cibernetică transhumanistă războinică de giganți, din trecutul îndepărtat al sistemului solar, odată ce au ocupat o planetă care a fost distrusă acum 500.000 de ani, și-au ocupat noua casă în centura de asteroizi. Ei au fugit pe Marte după distrugerea planetei lor de origine și au fugit în cele din urmă pe Pământ într-o arcă spațială care a devenit Luna Pământului. În cele din urmă, s-au stabilit în Antarctica, canibalizând navele lor mamă și construind câteva civilizații foarte avansate. Ei au interacționat cu elita umană de pe Pământ de la acea vreme, formând ceea ce se știe astăzi ca linii de sânge Illuminati. Indiferent dacă aceste informații sunt adevărate sau nu, rămâne de văzut, dar ar putea oferi o altă legătură în lanțul istoriei ascunse a Pământului.
Potrivit lui Passio, Soarele Negru reprezintă arhetipul întunecat al lui Lucifer. Lucifer este cunoscut ca purtătorul luminii în ocultism, personificarea deținerii adevărului, a înțelepciunii și a cunoașterii.

Acest arhetip cosmic este imoral, ceea ce înseamnă că poate încorpora atât atribute luminoase, cât și întunecate. Oricine poate lua legătura cu acest arhetip cosmic, dar natura cunoștințelor pe care le caută și, în cele din urmă, cum se utilizează aceste informații, determină dacă este pozitivă sau negativă, dăunătoare sau benefică. Și elita întunecată a acestei lumi a folosit diferite ritualuri oculte pentru a intra în contact cu forțele negative, care le-au dat cunoștințe despre cum să înrobești omenirea cu o îndemânare de expert. Iezuiții, în particular, au elaborat mai multe metode crude de a folosi sacrificiul uman pentru a crea un suflet puternic traumatizat, care ar deveni un instrument pentru necromanții, odată ce corpul muritor ar fi fost părăsit. Folosind acești spectatori ca emisari ai întunericului, grupuri insidioase au primit inteligență de la superiorii lor întunecați. Potrivit unor surse, au existat legiuni de fantome create în decursul secolelor care au căzut victime ocultiștilor întunecați, și care le folosesc ca spioni eterici și mercenari. Bulele Papale sunt un exemplu al unui ritual satanic care are ca scop legarea unui suflet al unui copil într-un scop întunecat.

Soarele Negru reprezintă întunecatul Lucifer, care aduce cunoașterea celor care caută durere, suferință, înrobire și putere. Acest arhetip a fost venerat de numeroase grupuri de elită, sub numeroase nume diferite, cum ar fi Moloch, Baal, Satan, Lucifer și așa mai departe. Și în lumea modernă, persoana obișnuită se închină Soarelui Negru prin stilul lor de viață materialist și imoral. De exemplu, un "consumator" în simbolism ocult, este cineva care i-a permis conștiinței sau spiritului să devină un zombie materialist și egocentric, cel care nu-i pasă de adevăr, moralitate și dreptate. Astfel de oameni caută să-și satisfacă toate dorințele de bază, chiar dacă înseamnă a-i răni pe alții sau a întoarce un ochi orb spre rău. În acest sens, masele se dedau la pofte de tot felul, înșelate în închinarea morții, distrugerii și haosului - toate sub iluzia progresismului tehnologic.
Toate aceste schimbări ale lumii care au loc așa cum au fost descrise mai sus își au originile într-o schimbare de putere la un nivel foarte esoteric al realității. Voi încerca să rezum din nou sub semnul criminalistic urmat de Benjamin Fulford, cercetările care au condus la entitatea "Soarelui Negru" a cărei înfrângere a făcut posibilă toate aceste schimbări.

Ben Fulford: Cu ani în urmă am fost anunțat de agenți trimisi de ministrul japonez de finanțe Heizo Takenaka că a existat un complot pentru a ucide 90% din omenire pentru a "salva mediul". Societățile secrete asiatice au auzit același lucru când au interceptat întâlnirea elitei în Bohemian Grove, închinători la Moloch (Baal, Set, Satan). Când s-au oferit să ajute la lupta împotriva acestor închinători ai lui Satana, le-am sugerat asiaticilor că problema Occidentului s-a concentrat foarte mult în structura superioară a puterii mondiale și că occidentul mediu ar fi complet uimit de ideea de a ucide 90% din omenire. Am ajuns la concluzia că soluția la această problemă stătea în orientarea către vârfului de top al puterii occidentale.
Asta m-a condus la Leo Zagami, fost francmason de grad 33 din loja P2 (Propaganda Due) care m-a vizitat în Tokyo și care m-a invitat să vizitez P2 în Italia (a se viziona destăinuirile lui Leo Zagami aici: https://burebista2012.blogspot.ro/2017/03/interviu-cu-leo-zagami-mason-de-grad-33.html .

Acolo am fost luat de Vincenzo Mazzara, un Cavalier al Ordinului Cavalerilor Teutoni, și dus într-o catedrală din Milano unde era o imagine cu vitralii a zeului lor, Soarele Negru. Mazzara mi-a spus că este o gaură neagră în centrul galaxiei cu care comunică prin spectrul undelor gamma. 

Ceea ce am întâlnit la catedrală a fost un gol negru, ceea ce poate fi descris doar ca anti-viață, o entitate care se hrănește cu forța vieții. Aparent, de mii de ani, această entitate a dat o enormă putere și bogăție unui număr de câțiva selectați, în schimbul faptului că au hrănit-o prin sacrificii umane și animale. Aceasta este ceea ce eu numesc Satan venerat de mafia khazară. Viziunea viitorului deținută de membrii lojei P2, cum ar fi Mazzara, a fost una de război și distrugere totală pe această planetă, ceea ce credeau că este inevitabil. Cu toate acestea, o entitate incredibil de puternică a Forțelor Luminii s-a confruntat cu acest Soare Negru și a amenințat că va șterge întregul univers la zero și unul în alb-negru dacă nu se va retrage. Asta pentru că forțele întunericului deveneau atât de puternice încât amenințau întreaga structură a universului. Entitatea s-a retras și a fugit din acest univers. Acest lucru a fost considerat evenimentul spiralei din Norvegia. Priviți: 


Rezultatul este că, în timp ce universul înainte de acest eveniment a fost ca un câmp toroidal care se îndepărtează de sub control, acum este înapoi în echilibru armonic între forțele opuse, dar reciproc avantajoase cunoscute sub numele de Yin și Yang sau Feminin și Masculin. Din acest motiv, entitatea cunoscută ca Satan a încetat să mai fie răul absolut, distrugătorul vieții, ci în schimb s-a transformat într-o zeiță binevoitoare care lucrează în armonie cu aspectul masculin al universului. Deoarece această entitate a fugit din acest univers, entitățile malefice care au lucrat sub ea nu mai puteau rezista forțelor luminii. Ele au fost curățate sistematic și, în curând, ultima dintre ele va fi terminată. În acest moment, carantina care a fost plasată pe această planetă va fi ridicată, iar viața pământului va fi liberă să se extindă în univers, conform acestor surse ezoterice.

Deoarece suntem pe cale să experimentăm expansiunea exponențială, este foarte important să setăm parametrii inițiali de pornire la cel mai optim nivel posibil. De aceea, acum trebuie să instituim o federație mondială transparentă, democratică și meritocratică care să combine cele mai bune practici ale tuturor culturilor pentru a prezida expansiunea umană în univers. Bineînțeles că viziunea este credința că până când vom vedea și vom experimenta aceste schimbări personal, oamenii trebuie să se concentreze pe îmbunătățirea aici și acum a vieții lor reale, să ieșim din starea de letargie în care ne-au ținut asupritorii noștri.
Dacă informațiile lui Fulford sunt exacte, atunci tragem concluzia că există un aspect fundamental al ocultismului întunecat care are diferite secte și variante în tot orientul și occidentul. Și aproape toate, astfel de grupuri insidioase, sunt aliniate sub bannerul comun al înrobirii omenirii. Sau, altfel spus toți sunt interesați să își păstreze statutul iluzoriu de maeștri și elite prin suprimarea poporului. Fulford susține că unele dintre aceste grupuri au întors deja celălalt obraz și acum lucrează pentru a pune capăt practicilor deplorabile ale trecutului. Ca oameni care caută să dobândească cunoștințe și libertate, ar fi bine să nu credem aceste lucruri orbește.

Din toate constatările istorice, se pare că războiul pentru libertate și adevăr a fost înfricoșător pentru aproape toată istoria omenirii - cel puțin în ultimii 10.000 de ani. Firele comune sunt cele ale dependenței, ignoranței și dogmei prin înrobirea în masă - fundația care face posibilă tirania. Elita își menține puterea pentru că oamenii cred în acea autoritate falsă. Iar prețul unei astfel de credințe înseamnă înrobirea tuturor.
Va fi de data asta diferit? Vrem noi, ca unic popor planetar, să lăsăm la o parte diferențele și să lucrăm împreună pentru a ne prelua dreptul divin și pentru a ne guverna pe noi înșine pentru binele tuturor? Crudul adevăr căruia toate generațiile trebuie să-i facă față, este că toți oamenii sunt în cele din urmă responsabili pentru bunăstarea și prosperitatea celorlalți. Fie că învățăm această lecție sau nu, rămâne de văzut. Dar oportunitatea de a schimba societatea într-o epocă de aur este în mintea noastră.


          Sursa: http://www.stillnessinthestorm.com

3 comentarii:

 1. NAMASTE MARIUS-MULŢUMESC pentru acest încurajator articol. Iată că şi eclipsa de soare a trecut.Şi eu ca milioane -cred eu -de suflete care au răspuns pozitiv la realizarea MARII MEDITAŢII PLANETARE,efectuată şi de mine ,la ora 9 pm. şi fix 11 minute,cu VIA SPERANŢĂ că efortul făcut cu bucurie să aibă o oarecare greutate în echilibrarea balanţei forţelor pe acest pămînt şi să lăsăm în urmă ODATĂ PENTRU TOTDEAUNA inegalităţile,ilegalităţile,frica,manipularea şi în genere toate viciile personale sau de grup,castă,sistem...etc. Abia aştept să vedem care a fost rezultatul acestei meditaţii,în ce fel răsturnarea mult aşteptată va avea loc. De ce o spun,pentru că şi aici pe blogul tău citesc comentarii fooarte acide ,în care este subliniată NErăbdarea ,pesimismul,sentimentul alergării în gol...spun unii,"multă vorbărie" şi altele pe acelaşi ton. Acum mai nou am văzut că unii care cică ar fi construit nuş ce generatoare ,au fost fooarte dezamăgiţi zicînd că Dl. Keshe ar fi un..... vînzător de iluzii,că toţi în cei în care nu s-a ostoit speranţa şi încurajează munca interioară ,nu ar fi decît agenţi ai ...ha ha ha.....cabalei,puşi de respectiva cabală să-l ducă la pierzanie pe omul simplu.....Dar sînt opiniile dumnealor şi ca orice opinie se va sedimenta undeva iar ceea ce va fi numit să se împlinească se va împlini în conformitate cu credinţele care conduc viaţa fiecărui om.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Părerea lor reprezintă nivelul lor de vibrație, ce gândești aia ești. Deci este problema lor că nu cred, sau unii pot fi postaci plătiți de serviciile secrete pentru a arunca cu noroi în astfel de subiecte.
   Următoarea postare va fi exact despre tehnologia Keshe, care funcționează și a vindecat mii de oameni în Ghana/Africa.
   Numai bine !

   Ștergere
 2. http://2012portal.blogspot.ro/2017/08/unity-meditation-report.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/jUQcb+(Portal+2012)

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.