vineri, 11 august 2017

Anunț important al Fundației KESHE pentru umanitate (3 august 2017)


  Data de 3 august 2017 ar putea fi o dată foarte importantă de aniversat de acum încolo în istoria omenirii. Dl. Ing. Keshe a făcut anunțul public din centrul său de cercetare și dezvoltare a tehnologiei Keshe, Spaceship Institute din Bari – Italia, că tehnologia spațială a fost distribuită pe întreaga planetă, pe toate continentele, sub semnătura condiționată a liderilor majorității națiunilor planetei, de pace planetară. Spune că în curând centrele spațiale continentale vor fi operaționale și tehnologia de călătorie spațială va fi pusă în slujba umanității. Toate astea în schimbul păcii planetare, toate războaiele vor fi oprite necondiționat.

Foarte multe schimbări vor fi efectuate în sprijinul vieții, a sănătății oamenilor prin tehnologia Keshe. Ideea principală este O Planetă – O Națiune. Toți suntem copiii acestei planete și trebuie să trăim în pace, toleranță, iubire și abundență. Universul înseamnă abundență nu lipsuri, energia este infinită și ne este dăruită de Creator fără restricții, noi trebuie doar să o accesăm în mod creator, evolutiv și nu distructiv. Dl. Keshe ne pune la dispoziție modalitatea de accesare a ei în mod gratuit, dar cu o condiție: PACEA PLANETARĂ.

În următoarele luni vor exista schimbări majore la nivel planetar. Actualul sistem financiar se apropie de colaps, iar tehnologia Keshe va putea rezolva problemele hranei, de sănătate, etc. ale omenirii pentru trecere la Noua Eră. Tehnologia a fost distribuită atât Rusiei, cât și Chinei și Indiei (este deținută și de către Iran din 2013). Își pot produce energia în mod gratuit, iar într-o lună, două China va construi prima navă spațială de mari dimensiuni cu propulsie bazată pe tehnologia Keshe. Chiar dacă cineva va încerca să folosească această tehnologie în scop militar, distructiv, va fi un act de sinucidere, există antidotul instantaneu. Prin această tehnologie nu vor mai exista granițe, deoarece orice călătorie oriunde pe suprafața Pământului va dura max. 15 min. (mai mult cu îmbarcarea și debarcarea pasagerilor). Orice pașaport în mâna unui om în prezent, înseamnă sclavie și umilință, refuzarea unui drept din naștere oferit de Creator. Această tehnologie ne va da un pașaport spre Univers, spre cunoaștere.

Această tehnologie va reintroduce încrederea între națiuni, pentru că toate o vor deține. Se va eradica rapid sărăcia și sistemele de învățământ vor dezvolta la nivel de masă răspândirea acestei tehnologii. Din acel punct nu vor mai exista persoane sau națiuni vinovate (de derularea istoriei), va fi un nou început. Va trebui să fim capabili să ne schimbăm complet viziunea față de viață, planetă, ceilalți oameni și noi înșine (prejudecăți și concepte morale, etnice, religioase, științifice, etc.). Mediul planetar va fi vindecat rapid, inclusiv de radiații nucleare. Această tehnologie va fi garanția libertății reale a fiecărei ființe umane de pe planetă. Nimeni nu se va mai slugărnici în fața regilor sau președinților, toți vom fi egali și marea masă nu va mai avea nevoie ca cineva să le dea...

Cu acest pas vom intra în comunitatea civilizațiilor avansate din univers cu care vom putea comunica și interacționa, dar acest fapt ne atrage o mare răspundere morală și spirituală. Mai ales din rândul oamenilor de știință care sunt blocați în dogmele create de ei înșiși din viziunea îngustă și materialistă asupra existenței și Creației. Ei vor fi reciclați și vor fi instruiți în vederea aplicării acestei tehnologii. Viitoarele nave spațiale vor lucra cu modificări ale câmpurilor de energie (magnetice și gravitaționale), nu prin calculatoare sau actuala tehnologie. Actualele aeronave sofisticate vor deveni piese de muzeu în câteva luni. Această tehnologie va fi distribuită pentru început Chinei, deoarece a garantat pacea mondială și dezvoltarea mijloacelor de transport la nivel mondial. Guvernul SUA nu prezintă încredere.

Însăși tehnologia în sine, prin interacțiunea celor două câmpuri (magnetic și gravitațional) nu permite folosirea ei de către ființe dizarmonioase (energetic). De aceea oamenii de știință trebuie să fie echilibrați, cu un anumit grad de spiritualitate. O călătorie planetară cu o astfel de navă va costa câteva mii de dolari (la nivel de navă). De acum încolo va fi responsabilitatea noastră ca doctori, ingineri, etc., să asimilăm și să punem în aplicare în folosul omenirii această tehnologie. Vom putea produce noi materiale care vor revoluționa întreaga viață pe planetă. Abundența se va manifesta prin producerea de mâncare, apă și toate mijloacele de subzistență necesare fiecărei ființe umane. Dar va trebui să facem pasul către înțelegerea faptului că TOȚI SUNTEM UNUL și trebuie să trăim ca o mare familie planetară.

Plasma este creată de cele două câmpuri (magnetic și gravitațional) perfect echilibrate, care este sursa vieții, ori din aceasta poate fi creat (materializat) orice, fizic (la baza materiei stă energia). Dacă priviți de-a lungul planetei totul ia ființă datorită interacțiunii acestor câmpuri. Energia creată de aceste două câmpuri este de neînțeles pentru noi, la nivelul Universului poate fi definită ca infinită (dacă mintea umană poate înțelege infinitul). Acestea nu pot exista una fără cealaltă, iar aceasta este baza noii științe ce se va naște, totul va trebui schimbat din temelii. 
Orice civilizație din Univers, oricât de avansată ar fi folosește aceleași principii în existența lor, cele două câmpuri le vom găsi oriunde în spațiu. Prin intermediul interacțiunii lor planetele se învârt, sistemele solare se învârt, galaxiile se învârt, și așa mai departe. Cât există creație (manifestare) ele vor exista și vor genera energie. Din plasmă se creează materie (materiale), gaz, energie, câmpuri energetice, mișcare și viteză iar noi am devenit parte al acestui joc.

A sosit timpul ca puiul să fie aruncat din cuib pentru primul zbor și acest zbor să fie zborul umanității catre civilizația galactică, un zbor de întoarcere la familia noastră, frații și surorile noastre care ne așteaptă...

    Notă blogger  : textul este o interpretare personală a discursului dl. Keshe
  Drum drept spre Lumină!


26 de comentarii:

 1. comentariu meu Marius este un interviu, pe care probabil il cunosti, care este total impotriva a ceea ce afirma keshe > http://perfect-ask.com/nu-trebuie-sa-traiesti-cu-imbecilii/

  RăspundețiȘtergere
 2. MULŢUMESC MARIUS ! Dacă ţi-aş putea trimite un strop din beatitudinea care mă încearcă...............

  RăspundețiȘtergere
 3. Mulțumim Keshe ! Un Prometeu modern care eliberează Sclavii din Matrix .

  RăspundețiȘtergere
 4. Un vis frumos.....sa vedem daca devine realitate.

  RăspundețiȘtergere
 5. Povesti frumoase,nimic nou,se stie demult de acest Keshe si nu a facut nimic.praf de stele,minte cu nerusinare.Amageste omul care vrea o schimbare in bine,cred ca este sub vraja arhonica.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Este părerea dvs.subiectivă și negativă aveți dreptul la asta, dar nu înseamnă că reprezintă adevărul despre activitatea Fundației Keshe.

   Ștergere
 6. Sper din toata inima sa fie adevarat!Sa ne ajute Dumneeu!

  RăspundețiȘtergere
 7. Io l-am promovat pe Keshe, dar ceva concret nimic, pacat!
  Totul se rezuma la multa vorbarie!
  Este cineva care a dezvoltat un generator pe baza vorbelor lui?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. În grupul Keshe România sunt care au realizat anumite dispozitive. Ați participat la cursurile on-line organizate de fundație sau cumva la Spaceship Institute din Italia și v-ați dat seama că este doar vorbărie?
   Mircea Eliade spunea că pentru a critica un lucru trebuie mai întâi să-l cunoști foarte bine. Ați citit cumva cele trei cărți ale d-lui Keshe în care explică pe larg cum funcționează această tehnologie?....

   Ștergere
  2. Anumite dispozitive...putin, foarte putin!

   Ștergere
 8. Ce bine ca nu vom mai fi sclavii sistemului...În sfârșit umanitatea se apropie de marea eliberare...Dumnezeu sa ne lumineze viețile...

  RăspundețiȘtergere
 9. Vrem,nu vrem,o schimbare in bine tot va avea loc.Vibratiile planetei cresc si odata cu ele,posibilitatile ca aceasta lume sa se inalte in lumina sunt de neoprit deja.Acum 100 de ani a aparut curentul electric.Dar nimeni nu a anticipat miracolele tehnologiei viitorului.Asa si cu domnul Keshe...

  RăspundețiȘtergere
 10. http://ro.communityleadersbrief.org/#section11

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Chiar crezi minciuna din acel link ?....Articolul este din: citez "acest Scurt Informativ a fost redactat pe 29 septembrie 2013"...deci acum aproape 4 ani, iar acel video a fost postat pe youtube in noiembrie 2016. Au trecut saptamani peste saptamani si nu a venit nici o resetare si nici prea curand nu vine, pentru ca lumea nu este pregatita....punct.

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
 11. Utopie? Speranta desarta ?Oricum un vis atat de departe .Macar cineva viseaza frumos ,cineva doreste o lume mai buna ,cineva viseaza la stele .

  RăspundețiȘtergere
 12. Pai daca nu ai "timp" sa te pregatesti,normal ca esti nepregatit!alta-i problema la unii dintre voi, sunteti mult prea nerabdatori si chiar si usor aroganti,nicidecum intelegatori,intelepti,permisivi si deschisi la INIMA.Am observat de-a lungul anilor nerabdarea unora pentru resetare financiara(un trai mai bun),decat dorinta de a trece intr-o lume noua fara MONEY,UNDE TOTI SUNT EGALI DTPDV.Scopul acestui scurt este ca lumea trebuie sa se pregateasca si asta necesita timp(nu uita ca se munceste mult in spatele cortinei) si cunoasterea a ce s-ar putea intampla cu civilizatia umana de la suprafata.Tu/voi chiar crezi ca intunecatii s-au predat?noi suntem ostaticii lor,si necesita timp sa fim eliberati,dar mai intai trebuie sa ne eliberam noi de prejudecati.Daca ai posibilitatea, ajuta,fi constructiv,evolutiv,intelept,e foarte usor sa-ti arati nemultumirea,dar ai facut ceva ca sa fi multumit,ai ajutat umanitatea cat de putin?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pur si simplu am expus mai sus exact pe marginea textului din acel link. Daca tu crezi sau poate ai reusit sa faci ca persoane din jurul tau sa vada realitatea ta, te inseli amarnic, nimeni nu schimba pe nimeni. Fiecare are drumul lui in aceasta viata, ne intalnim virtual in aceste locuri sau in realitate cu persoane care au o vibratie asemanatoare. Cu alte cuvinte cei ce citesc si urmaresc aceste bloguri au o anume vibratie si nu sunt intamplator pe aici. Uneori trufia reactioneaza cand alta persoana iti mai taie din elanul de a trai intr-o societate de vis.

   Ștergere
  2. De obicei cand cuiva nu-i place ceva il evita,nu inteleg contrele,de ce cineva ,cum se afla cumva ceva,vine cu varianta adevarata...nu cumva?intram la banuieli,eu doar vreau binele planetei si a vietatilor ce traiesc pe ea,eu nu cred ca am dat cu parul,am expus o varianta posibila,pacifista,preluata de la oameni deschisi si iubitori care vor sa ne pregateasca pentru o probabilitate posibila,spre o civilizatie libera FARA CONTROLORI!
   Mereu intervin UNII,si spun ca nu se va intampla nimic adevarat din aceste mesaje,in loc sa fiti constructivi sau NEUTRI,deveniti adevaratii cunoscatori ai situatiei si va expuneti mereu varianta inchistata care tine rasa umana sub CONTROL.Ne fortezi sa intram la banuieli in privinta bunavointei tale/voastre.
   Aceste lucruri trebuie cunoscute si transmise mai departe ca aproape toata populatia sa fie pregatita,ca totul sa fie/curga cat mai usor.(trebuie sa recunosc ca mie sila sa ma contrez cu altii,dar nici pozitia strutului n-o agreez).

   Ștergere
  3. Corect, așa este, toate inițiativele pozitive trebuie încurajate și sisținute energetic, conștiința noastră creează realitatea, ce gândim aia suntem.
   Dacă în articolele publicate aduc în fața voastră, uneori, realitatea crudă, uneori de neimaginat pentru o ființă umană normală, le aduc pentru a conștientiza situația în care ne aflăm și fiecare dintre noi să acționăm, deplin conștienți, pentru a schimba acea situație, nicidecum să adoptăm rolul de victimă și să ne lamentăm că nu mai este nimic de făcut.
   Adevărurile negative din articole sunt destinate pentru a vă întări, a vă îndîrji și a vă face să fiți și mai focusați pe obiective benefice și pozitive la nivel de umanitate.
   Cei negativiști total sunt postaci plătiți să facă asta și ceilalți nu vă mai bateți capul cu ei. Ei fac asta pentru o bucată de pâine, dar karmic acea pâine se va transforma curând în otravă. Cine are ochi să vadă...să se trezească, acest sistem nu va mai supraviețui mult, și....apoi voi obedienții, ce veți face..?
   Eu vă urez Drum drept spre Lumină !

   Ștergere
  4. Zolt...in link-ul postat de tine este o nota informativa din anul 2013 unde anunta liderii din zone, ca resetarea sistemului financiar este iminenta si chiar incepuse atunci sa se manifeste. Ce tot umbli cu abureli de iubire a planetei si a vietuitoarelor....eu ti-am raspuns strict pe subiectul postat de tine.....punct.

   Ștergere
  5. STRICT iti spun: LAS-O BALTA!n-ai inteles nimic!esti de-o rautate crunta omule!

   Ștergere
 13. Eu sper si cred ...
  Este cazul ca lumea sa se schimbe.

  RăspundețiȘtergere
 14. Nu-i normal sa credem ce vedem cu adevarat? Ori cine si ce a vazut din tot ce a expus acest om?Nu neg ca exista forme si surse de energie mult superioare celor ce le folosim noi pamantenii la ora actuala, insa NU VORBE!Altfel cadem in patima sci-fi care nu duce la nimic bun.

  RăspundețiȘtergere
 15. Dat fiind faptul evident că ,condițiile de viațări de la suprafață planetei,devin de la an la an,din ce în ce mai neprielnice vieții,omenirea este cam obligată să găsească alternative noi în ceea ce privește sursele de energie nepoluante şi libere...Că vrem sau nu vrem,că ne place sau nu ne place,situația nu e deloc prea roză,pentru omenire şi planeta noastră,așa că este necesar să vrem,să ne dorim,să acceptăm şi chiar să participăm la această transformare benefică,pentru binele nostru al tuturor...Numai este timp pentru critici şi îndoieli,a venit vremea să facem şi noi ceva,pentru binele nostru al tuturor,pentru ca astfel să putem să supraviețuim cun succes şi să intrăm într-o nouă epocă de aur...Mult succes tuturor celor care sunt de partea forțelor luminii...

  RăspundețiȘtergere
 16. Acest anunț e în "spiritul" pretențiilor mesianice ale lui Keshe.

  Keshe - declarații la Special Knowledge Seekers Workshop April 18, 2014. Vedeți momentul 1:12:05

  https://www.youtube.com/watch?v=lfVZKFSqqho

  scrisoarea deschisă în care Keshe se declară Mesia
  https://eiringize.files.wordpress.com/2014/04/letter-of-mehran-tavakoli-keshe-18-4-2014.pdf

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.