vineri, 4 august 2017

Am putea fi cea mai bogată țară din Europa, dar ne scăldăm în sărăcie...Strict Secret - Aurul României (video)


4 comentarii:

 1. Era de asteptat ca sa fie descoperita acesta bogatie. Interesant ar fi sa vedem cum vor reactiona oficialii din aceasta tara si ce hotarari vor lua - daca nu cumva au fost deja luate -

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. D-nă, nu mă aștept la nimic bun. Acest dacă aur dacă va fi exploatat, va fi exploatat de către companii străine, iar statul român va primi firimituri, adică redevențe (poate 1-2%) și taxe și impozite care vor fi de asemenea mici, la fel cum 31 de mari bănci din România funcționează pe pierderi de 5 ani și unele chiar de 10, adică nu plătesc niciun leu la buget.
   Eu aș prefera ca acest aur să rămână acolo, pentru generațiile viitoare și doar statul român să-l exploateze (ca pe vremea lui Ceaușescu).
   Doamne apără această țară !
   Numai bine !

   Ștergere
 2. NAMASTE MARIUS ! ....Greşit-cum spune Carmen Avram în acest documentar. Şi o spun şi eu,deoarece ştiu ce am văzut ,cît am fost plecat la rudele mele la Băiţa Brad,Deva,Fizeşti,Crăciuneşti..... locurile copilăriei mele dar şi al amintirilor pe care nimeni nu mi le poate scoate din cap din mintea mea de copil al anilor 1963- 1969 şi mai apoi cînd fără să vreau eram martor la bătăile crunte suferite de bunicul meu şi alţi săteni ,primite de la "organele de sus de la raion ,pentru a da de bunăvoie pămîntul la CAP. Dar şi pentru a divulga ce şi cît ştiau despre cei care se presupune a fi furat /ascuns) pulbere galbenă cînd ieşeau din şut,sau de a arăta locurile de la vechi băi (mine) închise din diverse motive şi cîîîte şi mai cîîte. Dar să revenim în actualitate şi să-ţi mai zic despre cum pe drumul care vine de la Deva şi continuă spre Brad şi mai departe, acolo la Fizeşti-satul bunicilor mei se face o bifurcaţie spre dreapta cum mergi spre Băiţa şi acel drum urcă vertiginos spre TROIŢĂ sau cum a fost re.denumit BARBURA,unde s-a săpat în galerii şi după 89 apoi o perioadă ,din cîte ştiu a fost închis, ca acum.....zor nevoie mare să văd pe drumul satului la ore exacte -7,30-8 dimineaţa şi 16,30-17 tumbe de praf lăsate de jeep-uri încărcate cu domni bine făcuţi,am văzut două jeep-uri unul înmatriculat cu număr de Bucureşti,celălalt cu număr de Hd.Întrebîndu-mi verişorii ce este cu aceste maşini pe acolo,ei îmi răspund că se fac sondări încă din primăvară pentru a găsi zăcămînt spre exploatare. Pot merge oricînd cu cei care nu mă cred-dacă se poate să fie cei care POT LUA ŞI MĂSURI, sau SE POT DOCUMENTA OFICIAL ce se ÎNTÎMPLĂ ACOLO,deoarece NIMENI, dar ABSOLUT NIMENI NU SCOATE O VORBĂ,deşi sînt convins că autorităţilor li s-a adus spre încunoştinţare acest tip de activitate. Şi mai sînt convins că munca de explorare se desfăşoară cam pe tot arealul cuprins între Deva Orăştie pînă dincolo de Brad,ROşia,Abrud......Vezi tu,asta nu-mi dă pace şi mă tot îmboldeşte.... de ce DACĂ SÎNT DECLARATE MINELE ASTEA ÎNCHISE -OFICIAL, totuşi străini de armindeni sapăăă ,sapăăă şi IAAAR SAPĂ.....DE CE ? ?? ??? Nu ştiu cine mă crede ,dar mai ales ,nu ştiu CINE ARE CURAJUL,ALĂTURI DE MINE -SĂ FACĂ O INVESTIGAŢIE OFICIALĂ IAR REZULTATELE SĂ FIE CUNOSCUTE ŞI DE CĂTRE POPORUL ROMÂN ,STĂPÎNUL DE DREPT AL ACESTOR BOGĂŢII . Eu dacă aş avea bani şi resurse ,aş lua-o pe cont propriu,deşi sînt conştient în ce labirint mă bag,dar ,nici cunoştinţe-oameni cu simţ patriotic -nu cunosc,şi banii îmi lipsesc. De aceea cer sprijin.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Te cred George. Și eu sunt convins că în România se exploatează aur NEOFICIAL, nu ilegal, adică cu avizul unor autorități, dar fără știrea poporului, inclusiv la Roșia Montană.
   Este cam la fel cum EXXON cică fac prospecțiuni în Marea Neagră de vreo 5 ani cu costuri de câteva miliarde, iar eu cred că sug petrol și gaz GRATIS de acolo cu știrea unor înalți demnitari.
   Acești trădători ne vând bogățiile pe nimic, umflându-și în schimb conturile în bănci din străinătate, la fel și cu pădurile care cad secerate de firme austriece conduse de prieteni ai SASULUI din fruntea statului.
   Ridică-te popor român, căci în 20 de ani vom dispărea ca nație !!!

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.