miercuri, 9 august 2017

Actualizare Ben Fulford (24 iulie 2017) – Drumul spre Roma duce prin Mecca și Ierusalim


  Statele necinstite precum Arabia Saudită și Israel sunt atacate masiv de o alianță rusă, chineză, iraniană și a Pentagon-ului și nu vor avea altă opțiune decât să se predea. Se pune problema când, și nu dacă. Atunci când aceste regimuri necinstite se vor preda, conducerea lor va fi forțată să-i expună pe cei care le dau ordinele și aceasta va arăta spre Roma și închinătorii Soarelui Negru ai lojii francmasonice P2 (Propaganda Due din Italia). Aceștia sunt inginerii sociali desemnați din spatele majorității problemelor lumii. Odată ce vor fi expuși, jocul lor se va încheia și va avea loc o revoluție mondială care va duce la pacea mondială. Liderii lojii P2 care se află în spatele actelor teroriste precum 9/11 și Fukushima sunt foarte îngrijorați în aceste zile, deoarece sunt trași de mânecă din toate părțile. Afirmațiile confirmate ale lui Ben F. despre implicarea lor în aceste orori, de exemplu, sunt acum virale : http://themindunleashed.com/2017/07/former-mainstream-media-journalist-blows-whistle-911-fukushima.html

Procesele deschise împotriva Arabiei Saudite de către familiile victimelor din 9/11 reprezintă o sursă principală de îngrijorare. Acest lucru se datorează faptului că procesele vor conduce în mod inevitabil la controlorii occidentali secreți ai Arabiei Saudite. În Marea Britanie, de exemplu, Partidul Laburist, care este gata să profite de putere, s-a alăturat familiilor victimilor din 9/11, cerând guvernului britanic să elibereze raportul secret despre finanțarea grupurilor teroriste din Arabia Saudită. Guvernul premierului Theresa May declară că nu poate face publice aceste informații "din motive de securitate națională" : https://www.independent.co.uk/news/uk/politics/saudi-arabia-terrorism-report-theresa-may-labour-suppress-a7849271.html

Ceea ce înseamnă cu adevărat, este că expunerea implicării Arabiei Saudite ar expune implicarea unor oameni ca fostul prim-ministru Tony Blair în 9/11. De când Blair a plecat la fostul papă Benedict al XVI-lea pentru protecție dupa ce și-a pierdut puterea, puteți fi siguri că traseul lui duce la Roma. Apoi, ministrul iranian de externe, Mohammad Zarif, este citat în mass-media engleză spunând că 94% din terorismul mondial poate fi urmărit în Arabia Saudită. Încă o dată, dacă te uiți în spatele Arabiei Saudite și pseudo-Satanei musulmane la care se închină familia ei conducătoare, veți găsi loja P2 și soarele lor negru.

Acum, militarii americani au permis iranienilor și rușilor să se deplaseze de-a lungul graniței dintre Siria și Israel, precum și de-a lungul graniței Arabiei Saudite, cauzând Israelului mari temeri : http://www.haaretz.com/middle-east-news/syria/1.802675
Armata americană își concentrează acum operațiunile în Orientul Mijlociu, în privința anihilării grupării Daesh, care este un front saudito-israelian. Deci, armata americană este de facto într-o alianță cu Iranul și Rusia împotriva Israelului și a Arabiei Saudite (contrar imaginii propagate de către mass-media, n.b.).

Acum, Turcia a făcut publice locațiile bazelor americane din Siria, chiar dacă își cumpără sistemele anti-rachetă rusești S-400. Sursele Pentagon-ului spun că această scurgere de informații a fost făcută în mod deliberat pentru a expune alianța militară americană și rusă în Orientul Mijlociu. Acest lucru se întâmplă deoarece Germania își retrage trupele din bazele aeriene din Turcia și nu mai vinde arme Turciei. Amintiți-vă, Turcia are cea mai mare armată din alianța NATO după SUA. Turcia, puternicul Recep Erdogan, a răsturnat și a basculat înainte și înapoi între Rusia și NATO, în funcție de cine pare mai puternic. Amintiți-vă că nu a fost cu mult timp în urmă, când Erdogan a cerut ajutor NATO după ce forțele sale armate au doborât un avion de luptă rusesc. Acum, el pare să colaboreze cu Rusia și cu armata americană împotriva NATO. De asemenea, sârbii cer sistemelor ruse de apărare antirachetă să "îi apere împotriva agresiunii NATO”: https://sputniknews.com/military/201707211055753931-russia-serbia-s-300-nato/

Amintiți-vă, de asemenea, despre modul în care președintele american Donald Trump numea Germania "foarte rea" și a devenit primul președinte american din istoria NATO care nu a menționat clauza de apărare reciprocă din articolul 5 din Tratatul NATO. Sursele Pentagonului au spus mult timp acestui scriitor (Ben Fulford) despre cât de mult le plac submarinele scufundate vândute Israelului de către Germania. Acum ei spun că germanii sunt blocați de la un plan de a vinde alte 3 submarine Israelului. De asemenea, germanii au pierdut cu compania franceză DCNS un contract de a vinde 12 submarine către australieni, spune Pentagonul. Deci, acum vedem Germania, Israel și Arabia Saudită, împreună într-o coaliție malefică. Ce au aceste țări în comun? Doar faptul că sunt controlate de linia genealogică a mafiei Khazare, inclusiv familiile vechi romane, care controlează loja francmasonică P2.

Amintiți-vă că la ultima întâlnire a G20, Papa Francisc, împreună cu premierul german Angela Merkel, au condus corul pentru acordurile de la Paris, în timp ce Trump s-a opus. Acordurile de la Paris sunt într-adevăr o încercare a familiilor sangvine de a apărea ca niște păstori blânzi, pentru a rămâne la putere și a crea un guvern mondial controlat de ei. Așadar, opoziția față de acordurile de la Paris de către Trump este într-adevăr opoziția iluminatilor gnostici față de regula continuă a liniilor familiilor cosangvine. Iluminații gnostici susțin că au luptat împotriva regulilor acestora timp de mii de ani și că au luat credit pentru revoluțiile franceze, americane și rusești. Conducătorii lor spun că acum vor să împingă spre o revoluție mondială împotriva regulii acestor familii. Astfel, ceea ce vedem reflectat în ultimele știri este o continuare a unui război civil în Occident cu țările controlate de familiile cosangvine Khazare (Arabia Saudită, Germania, Israel), fiind atacate de cei care nu mai sunt sub controlul lor (SUA, Rusia , Iran etc.). Franța este, de asemenea, scoasă din alianța cu Germania, motiv pentru care susținătorul Daesh, generalul francez Pierre de Villiers, a fost concediat, spun surse ale Pentagonului. În mod clar, mareea se întoarce împotriva țărilor controlate de familiile cosangvine.

În interiorul Statelor Unite, slujitorii neoconi khazari au avut o pierdere uriașă, deoarece Trump a fost forțat să reînnoiască o înțelegere cu Iranul, în ciuda faptului că el a făcut anunțuri anterioare împotriva acestei țări. De asemenea, purjarea slujitorilor familiilor cosangvine continuă, prin senatorul ce a fondat Daesh (ISIS), John McCain, care are un cancer cerebral malign. Se alătură lui George Soros, lui David Rockefeller (mort), lui Zbigniew Brzezinski (mort), Clinton-ilor și multor altor persoane din coșul de gunoi al istoriei.
Familiile cosangvine se luptă împotriva acestei curățiri continue prin campania "Rusia a făcut-o". Astfel, săptămâna trecută, Susan Rice, fostul consilier de securitate al președintelui Barack Obama, dădea o mărturie secretă Comitetului de Informații al Senatului cu privire la "amestecul rusesc" în alegerile din SUA. "Interferența rusească", este un nume de cod al familiei cosngvine Khazare pentru Iluminații gnostici. Acum, politicienii lor din Congres (care sunt susținuți de mai puțin de 10% din populația Statelor Unite) încearcă să pună un nou set de sancțiuni împotriva Rusiei, care sunt echivalente cu o declarație de război. Desigur, armata americană va ignora acești actori mituiți, dar ceea ce ar trebui să facă cu adevărat este să fie arestați și puși în închisoare. Și închisoarea este ceea ce ei merită.

Dacă doriți să știți cât de coruptă este structura de putere occidentală, vă recomand să ascultați acest interviu de 37 de minute cu Tony Gambino, fostul șef de top al familiei crimelor Gambino : https://youtu.be/5tWv_yoandM

Familiile cosangvine cred că fac lucrarea lui Dumnezeu forțând Islamul și creștinismul să se amestece și să se unească, astfel încât să le poată unifica într-un monoteism, potrivit diferiților oficiali ai lojii P2 pe care i-am intervievat. Ei doresc, de asemenea, să creeze Eurabia, condusă din Ierusalim, ca un pas pe calea lor către crearea unui guvern fascist mondial. Planul lor se desfășoară acum în Asia, precum și în Europa. În Japonia, Tokyo Electric Power Company a trimis un alt robot în reactoarele de la Fukushima doar pentru a nu găsi încă o dată nimic. Aceasta se datorează faptului că povestea oficială a topirii reactorului este o minciună. Reactoarele au fost aruncate în aer cu minibombe atomice plasate acolo de compania israeliană Magna BSP. Aceasta va fi o expunere publică în curând deoarece CIA și Pentagonul au decis să expună atacul de crimă în masă asupra reactoarelor de la Fukushima, condus de loja P2, potrivit surselor CIA din Asia.

Șefii asiatici ai societăților secrete spun că sunt de acord cu Pentagonul în această privință și vor merge la război, dacă este necesar, la începutul anului viitor pentru a înlătura influența Khazară din Japonia și peninsula coreeană. Lumea interlopă japoneză intenționează, de asemenea, o revoluție împotriva regimului de sclavi al primului ministru Shinzo Abe în această toamnă, spun mai multe surse de dreapta.

   Drum drept spre Lumină!

Un comentariu:

  1. NAMASTE şi BUN GĂSIT MARIUS.Ieri am revenit acasă din Ardealul meu "răcoros".vezi astfel de ştiri ar trebui să aflăm noi pe canalele mass media,nu elucubraţiile unor spălaţi de tot. Mulţumesc pt. articol. Îl voi trimite celor interesaţi de ADEVĂR.

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.