marți, 4 iulie 2017

Sistemul de control prin care Elita conduce omenirea versus Trezirea noastră – Care dintre ele va câștiga?


  În acest timp pivot din istorie, epoca trezirii noastre prin adevăr și transparență, nu a fost niciodată mai uimitoare de trăit. Unii dintre noi știu că mizele sunt mari în lupta pentru libertatea noastră: pe de o parte, avem un sistem de control parazitar din ce în ce mai distructiv; O mașină bine lubrifiată, proiectată cu răceală de elita conducătoare și de asociații săi, care să ne înșele cu paradigmele false și limitative. Apoi, pe de altă parte, trecem printr-o trezire în masă, cu schimbări în conștiință, care are potențialul de a co-crea o planetă transformată. Deci, cine va câștiga, sistemul de control al elitei conducătoare sau trezirea noastră? - O întrebare foarte deschisă care ar putea da multe răspunsuri diferite, dar iată un răspuns, venind din perspectiva inimii.    Sistemul de control
Toate lucrurile sunt energie. Fiecare aspect al sistemului de control parazitar servește pentru a distruge energia inimii noastre. El servește deconectării de puterea inteligenței intuitive a inimii noastre. Elita, pur și simplu vrea să fim ca ei, fără inimă. Ne-au programat și spălat creierul în a crede multe minciuni, astfel încât să putem fi lăsați în propriile noastre înțelegeri eronate, pentru a ne demonstra unii altora că suntem ,,fără inimă”. Luați, de exemplu, cazul luptei împotriva războaielor fabricate în secret pentru putere, profit și câștiguri politice. În aceste războaie interminabile, singurul dușman adevărat este "noi" față de "ei", este poporul împotriva elitei dominante, orice altceva este doar o iluzie.

Același lucru se poate spune și despre alte conflicte fabricate în secret, cum ar fi cele care implică tulburări civile, războaie rasiale și crize economico-financiare.
Din leagăn și până în mormânt, energia intuitivă a inimii noastre se ciocnește cu curriculum-ul îngust, profund înduioșător al sistemului educațional bazat pe memorare și apoi la locul de muncă: în ambele cazuri am fost programați și spălați pe creier să ne închinăm profitului, dăruirii de sine corporațiilor și consumerismului, cu atitudini gen "cel care moare cu cele mai multe jucării câștigă" sau "supraviețuiește cel mai puternic și abil". Apoi, mass-media deținută și controlată de elita conducătoare. Divertismentul este antrenament: mass-media este proiectată să afecteze comportamentul nostru după ce vizionăm ore nelimitate la televiziune / filme, în care oamenii se tratează unul pe celălalt oribil, în timp ce suntem făcuți să devenim insensibili. Să nu uităm de știrile false care provoacă frică, vânzând terorismul sponsorizat în secret, cu demonii săi externi sau cu falșii băieți răi.

     Ocultismul
Un alt asalt asupra inimii există sub forma ocultismului. Elita dominantă se întâlnește în secret în încăperi subterane, prin diferite zone energetice ale planetei, despre care se spune că au geometria potrivită pentru a-și menține ritualurile energetice negative. Ritualul lor energetic negativ sau simbolismul ocult, ca de exemplu în logoul corporativ, este conceput pentru a avea efecte contraproductive asupra umanității prin afectarea psihicului nostru în domeniul morfogenetic.

    Transumanism
Calitățile noastre umane sunt grav amenințate de agenda transumanismului. Folosind tehnologii cum ar fi nanotehnologia, ingineria genetică, medicamentele, robotica și bionica ... pentru a ne "îmbunătății", suntem în pericol grav de a ne pierde conectivitatea inimii și astfel, de a deveni neputincioși pentru a face ceva împotriva sistemului de control al elitei conducătoare.

    Pământul și neconectivitatea noastră energetică
Energiile inimii noastre se extind într-o legătură energetică cu Pământul (inima noastră este în rezonanță vibrațională cu inima planetei, noi suntem ai acestei planete, n.b.). Nu este o coincidență faptul că EARTH este o anagramă pentru HEART (Inimă). Elita dominantă distruge energia Heart a Pământului prin poluarea solului, a aerului, a alimentelor și a apei prin geo-inginerie, fracking, poluare chimică, radiații, modificări genetice, folosirea tehnologiei HAARP ... iar noi participăm orbește sau suntem ignoranți.

Protestele făcute în legătură cu instalarea conductei petroliere de la Standing Rock - Dakota, au reprezentat un punct de sprijin pentru energia inimii: Aici am avut o situație în care, pe de o parte, protestatarii onorau o bucată de pământ ca pe o entitate vie, sacră, dată de Dumnezeu, a solului fertil și a apei proaspete ... Pe de altă parte, au existat o serie de persoane fără inimă: politicieni mituiți care reprezentau corporații ce au condus la lăcomie, s-au dovedit a intimida protestatarii și au fost chiar și forțe de poliție militarizate brutale, care trebuiau să se ocupe de protestatarii pașnici dacă aceștia împiedicau construirea conductei și degradarea terenurilor ...
Cazuri de acest gen sunt cunoscute în toate zonele planetei, dar mai ales în țări sărace sau slabe din punct de vedere politic (aici pot aminti cazurile din România cu Roșia Montană – extragerea aurului cu milioane de tone de cianuri, sau ,,bătălia” de la Pungești cu fragmentarea hidraulică, unde oamenii erau bătuți de jandarmi sau amenințați dacă ieșeau din casă pe timpul guvernării Ponta, un alt trădător și slugoi tupeist și lipsit de orice morală).

    Trezirea noastră
În această epocă a revelării adevărului și a transparenței, în trezirea noastră, după ce am ales calea "de a sluji altora", mai mult ca niciodată, trebuie să demonstrăm mai multă recunoștință, compasiune, empatie, generozitate, bunătate și îngrijire reciprocă ca mod de a rămâne în inimă. Acceptarea de sine, găsirea păcii cu voi înșivă, vă permite să rămâneți în inimă, un loc unde sistemul de control parazitar nu poate găsi nicio modalitate de a se atașa, pentru a vă folosi sau manipula. De-acum trebuie să mergem pe calea inimii, rațiunea ne-a fost bună, aici, pentru a supravețui ca individ, calea inimii ne îndrumă spre conștientizarea faptului că suntem ființe infinite, nemuritoare, iar singura energie pe care o folosește este cea a iubirii și adevărului pur.

Numai este vorba de supraviețuire ci de susținere reciprocă și transformarea noastră. Aceasta este calea în formarea comunităților locale. Fiecare comunitate trebuie să aibă unitate, autosuficiență și discernământ pentru a supraviețui și a prospera. O viață comunitară care se va concentra pe o distribuție uniformă a bogăției, mai degrabă decât să se concentreze în mâinile unui mic număr de indivizi egotici...
Trebuie să redefinim sistemul educațional ca teorie și practică, prin care să depășim paradigma actuală. Pe lângă deschidere, trebuie să demonstrăm mai multă onestitate și integritate în abordările noastre. Noi, ca rasă, ne-am prins în această mizerie, acceptând orbește consensul general al maselor și opiniile așa-numiților experți, acum este de datoria noastră să ne co-creăm în mod conștient. Conștiința este cheia schimbării lumii. Este mult mai simplu decât și-ar putea imagina cineva. Vom face această schimbare prin simțire, gândire și acțiune din inimă.

Deși traumatizând conștiința colectivă, trebuie să experimentăm această realitate curentă pentru a ne transforma. Aceasta ne va permite să ne aliniem intenția conștientă în masă pentru a crea o nouă paradigmă, o lume care face diferența pentru toată lumea. Ne va permite să înțelegem profund că eu sunt tu și tu ești eu, iar toți suntem Unul și atunci de ce să mint, să înșel sau să rănesc?

    În concluzie
Fiecare realitate, fie ea falsă sau reală, se manifestă ca o consecință a locului în care suntem conștienți în viața noastră. Trezirea noastră va câștiga: Schimbarea conștiinței de masă spre energia inimii, care va aduce realitatea manifestată necesară pentru a învinge sistemul de control.

    Drum drept spre Lumină!

5 comentarii:

 1. Un articol frumos, dar valabil pentru cei putini si spun asta deoarece in prima parte se spune "singurul dușman adevărat este "noi" față de "ei", este poporul împotriva elitei dominante"...total fals, momentan suntem "noi" contra "noi", cand vom ajunge noi contra ei, intr- clipa "ei" vor dispare. Parerea mea este ca generatia mea si inca cele viitoare vreo 5 - 10, nu vor prinde schimbari fundamentale aici. Inca se merge pe vechiul sistem si nimeni nu-l inlocuieste pentru ca "noi" nu iesim in fata sa facem ceva, dimpotriva, asteptam sa faca altcineva...si acel altcineva, face :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Energia a ceea suntem se/ne transformă într-un ritm extrem de intens, totul se întâmplă Acum.

   Ștergere
 2. La gradul de dezbinare în care am fost aruncaţi,marginalizaţi,nu mă mir de roadele a ceea ce acum culegem...poame stricate de egoism,răutăţi făaă cauză,individualism cît cuprinde,în relaţiile interumane domină numai interesele de natură materială....ori protestatarii din Hamburg de azi tocmai împotriva globalismului şi capitalismului feroce se ridică iar după cum arată evenimentele nu e de mirare că aceste proteste se vor amplifica deoarece nemulţumirile şi conştienţa că în pofida afirmaţiilor tot mai impulsive că lumea e pe un trend crescător privind bunăstarea şi bogăţia,aceste afirmaţii sforăitoare nu sînt decît MANIPULĂRI,MALVERSAŢIUNI aruncate în mass media LOR în scopul adormirii înghiţitorilor de rahat TV.

  RăspundețiȘtergere
 3. Primul pas spre iluminare este dieta vegetariana . Nu pot mancatorii de cadavre de animale sa se ilumineze in constiinta .

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.