joi, 6 iulie 2017

Oamenii pot evolua în fiinţe galactice, datorită centurii fotonice şi a razelor gamma prin care trecem


 Începutul secolului XXI a fost marcat de o serie de transformări apărute la nivel planetar și de dezvăluiri uluitoare. Printre acestea se numără și informații despre potențialul uriaș nebănuit al omului și despre apariția zorilor unei noi trepte de evoluție spirituală a omenirii. Omul este chemat să-și redescopere dimensiunea reală, cosmică, renunțând la vechile tipare în care este obișnuit să-și trăiască viața.


Ce este un om galactic? Toate fiinţele născute ca oameni pe această planetă sunt de fapt oameni galactici, pentru că această planetă, la fel ca toate planetele locuite, a fost însămânţată de una sau mai multe rase galactice. Cu alte cuvinte, adevăraţii strămoşi ai omului nu provin din această lume!

Dar de ce nu au fost oamenii învăţaţi despre acest lucru? Există o multitudine de motive, dar cel mai important este acela că cei născuţi aici sunt de acord să uite, la naştere, cine sunt ei cu adevărat. Acest acord este făcut astfel încât omenirea să poată experimenta o renaştere, o trezire. Şi această trezire are potenţialul de a transforma omenirea, aici şi acum, revelând „amprenta originară” a sinelui nostru galactic.
Ce este această „amprentă originară” galactică? Ea este corelată cu ADN-ul uman. La început, ADN-ul oamenilor avea 12 lanţuri organice, pe bază de cristale, iar această configuraţie originară le conferea nemurire şi puteri considerate acum ca fiind uluitoare. Dar, cum de a ajuns ADN-ul uman la starea actuală, cu doar 2 lanţuri organice, pe bază de carbon? Există mai multe motive, dar mai importantă este întrebarea dacă oamenii pot reactiva acest ADN originar şi să devină din nou oameni galactici. Răspunsul este da! Şi aceasta sunt chemați să facă acum, în această perioadă pe care o traversăm!

În primul rând, începând din 1961, sistemul nostru solar a intrat într-o imensă centură fotonică, care scaldă planeta noastră în raze gamma puternice. Iar în 2012, Pământul a început să treacă prin cea mai densă porţiune din această centură. În plus, în decembrie 2012, sistemul nostru solar a început un nou ciclu stelar de 13.000 de ani. Toate aceste evenimente cosmice coincid cu zorii unei noi ere, atunci când planeta noastră se mută din constelaţia Peştilor în cea a Vărsătorului. Aceasta este ceva ce se petrece doar o dată la 2000 de ani!

Dar cum anume evenimentele cosmice sunt corelate cu ADN-ul uman? Fiecare eveniment cosmic poarta „marca proprie” de radiaţii gamma. În ceea ce priveşte razele gamma este cunoscut faptul că, atunci când ADN-ul absoarbe astfel de radiații, un semnal codat este trimis la ADN să evolueze până la următorul ordin superior de existenţă. Radiaţia gamma oferă omenirii posibilitatea unei înnoiri a ADN-ului. Practic, razele cosmice sunt conectate cu ceea ce oamenii de ştiinţă au numit drept „resturile ADN-ului”, care reprezintă mai mult de 95% din ADN-ul uman. Așadar există o mulţime de loc pentru dezvoltare!

Dar mai există și un alt indiciu care arată că acesta este momentul potrivit pentru ca ADN-ul uman să evolueze: marile minţi ale timpului nostru au reuşit în sfârşit descifrarea mesajelor codificate lăsate pentru noi pe această planetă de strămoşii noştri galactici. Aceste mesaje codate pot fi găsite în ruinele a mii de civilizaţii antice pe tot globul. Un mesaj pentru umanitate ce trebuie descifrat este secretul prin care putem stăpâni gravitaţia şi magnetismul – un secret care este revelat numai atunci când o rasă poate demonstra că este gata să evolueze, exercitând astfel o putere incredibilă.

5 comentarii:

 1. Momentan, merg pe ideea că Pământul a fost Creat pentru a fi o oază de relaxare pentru fiinţele celeste evoluate, "zeii" de demult, iar omul, o energie/experiment al Creaţiei, pentru a sluji aceste fiinţe celeste şi a evolua, dincolo de posibila noastră închipuire a ce şi cum. Dat fiind liberul arbitru, s-au încălcat reguli, diverse rase evoluate din multivers, benefice sau nu, ce şi-au făcut mendrele pe-aici, au adăugat/luat câte ceva din propia energie/cunoaştere omului, care în fapt nu a fost liber niciodată cu adevărat spre a înţelege Creaţia în Sine, aici pe Pământ doar eternă şcoală/manipulare, plăcere şi suferinţă, respectându-se mai mult sau mai puţin, legile nescrise ale Creaţiei Divine. Dar Conştiinţa umanităţii a evoluat, puterea energetic-evolutiv a Omului a crescut per ansamblu, deşi de la începuturi negativitatea a fost prezentă, acum maleficul s-a infiltrat iar, încearcând să preia controlul total al umanităţii şi zonei de energie Pământ, pentru a folosi acestă masă de energie ca expansiune negativă în Univers. Din postura mea umilă de om, privesc că această tentativă este doar o iluzie absurdă, clocăită în nişte minţi, deşi înteligente şi creatoare, dar unidirecţionate, care consideră adevărul şi lumina conştiinţei, dăruite umanităţii, ca duşman, încercând asiduu să le desfiinţeze, dar totuşi prin ele, încearcând să le controleze şi să se extindă, este contradicţia de bază care va duce la desfiinţarea/transformarea lor. Timpul, aici şi-a terminat misiunea, scârţâie şi o lălăie datorită incertitudinii, tracasării oamenilor, deşi nu pare, anul acesta este decisiv, vom Fi sau nu, nu prea cred că aceasta depinde, cu adevărat, de latitudinea noastră căci suntem aproape total sub influenţa forţelor celeste.

  RăspundețiȘtergere
 2. Realizează ceea ce eşti şi nu mai acuza pe nimeni, tu eşti sursa necazurilor.

  RăspundețiȘtergere
 3. PArtea 1
  Buna ziua!
  Sunt un cititor destul de fidel al blogului dvs, apreciez munca dvs de culgere, sortare si traducere, dar as dori sa va supun atentiei un punct de vedere, si anume ca foarte multe informatii prezentate in articolele de pe acest blog sunt generale, plasate undeva in viitorul neclar, sunt confuze, etc.
  Un exemplu ar fi "documentarul" despre cometa ISON. Dupa ce ni se prezinta pe un ton serios si doct informatii gri (amestecate) despre cometa ISON, la sfarsit se spune ca "evenimentul" va avea loc cand ISON cu Soarele si cu Pamantul vor face un unghi drept, adica vezi Doamne, va dam un indiciu de timp. Pai nu toata lumea stie sa faca calcule astronomice cu comete si viteze, daca pana acum ai fost "distept" in prezentarea informatiilor, acum de ce nu spui clar cand se va intampla?
  Alta informatie care se tot vantura pe site-urile de "alternativ media" este acea suma imensa de bani care va fi varsata catre toata populatia globului, fiecare dispunand in mod egal de o suma frumusica si saracia va fi lichidata.
  1. cum o sa se faca asta simultan?
  2. credeti ca o dispara lacomia instant peste noapte?
  3. cei care o sa distribuie banii, nu o sa o faca dupa zicala "cine imparte...parte-si face"?
  Alt exemplu de informatie care nu se concretizeaza: data la care se va produce evenimentul: ba de 4 iulie, ba cand e ales Trump, ba cand ninge, ba cand ploua, stai ca s-au gasit niste bombe STRANGELET SI TOPLET (parca sunt marci de inghetata, altceva mai bun nu au gasit) care nu pot fi dezamorsate cu una cu doua, apoi planul sau factiunea CHIMERA (nu va da de gandit ca seamna foarte mult cu cuvantul HIMERA??) si tot asa se amana...m-a umflat rasul la un articol care spune ca "evenimentul" se va produce undeva spre 2030....si tot asa ......nu acum...ci maine, nu maine ...poimaine.....etc

  RăspundețiȘtergere
 4. Partea a 2 - a
  Citesc articol despre accesiunea in 5D, in care se spune, citez aproximativ din memorie "multi dintre voi au experimentat ascensiunea in 5D si la revenirea in 3D ati simtit.....etc" care sunt aceai multi? ce inseamna multi? multi raportat la ce? raportat la populatia planetei, sau la populatia unui oras, unei tari? unde sunt acei multi? va intreb pe toti care cititi acest comentariu, daca va fi postat, cunoaste vreunul dintre voi pe unul dintre astia multi care au fost in 5D? si apropo...sa zicem ca o persoana prin meditatie saualte tehnici "specifice" ajunge in 5D. De unde stie el asta? ca in pauzele de la meciurile de box sta o fata sumar imbracata cu pancarta "5D"? sau e indicator la intrare, cum e pe sosea "Bine ati venit in 5D"?
  Cea mai tare este Directiva 1 a extraterestrilor care spune ca civilizatiile avansate, adica ei, nu au voie sa se amestece in existenta civilizatiilor inapoiate, adica noi.
  PREA MULT STAR TREK!!! un serial reusit, dar directiva 1 trebuie sa ramana in film. Treziti-va! sunt sute de reprezentari rupestre sau prin piramide, etc. in care se vad clar OZN, UFO, rachete, etc. Aceste reprezentari au fost facute de martorii care au vazut asa ceva, deci bastinasii (civilizatia inapoiata) desena OZN-urile extraterestilor (civilizatia avansata). De aici putem trage concluzia ca "Directiva 1" nu exista, iar daca exista, de-a lungul timpului a fost incalcata, siluita si incalecata de nenumarate ori ( sa nu ma luati cu aberatia ca extraterestrii de atunci habar nu aveau de ea sau ca au incalcat-o cu buna stiinta...ca doar nu erau mai presus ca Directiva 1)

  In speranta ca imi iertati accentele umoristice, si ca am facut critici constructive, tin sa va multumesc pentru munca pe care o depuneti prin cautarea, sortarea, traducerea materialelor pentru ca sa luminati masele.

  RăspundețiȘtergere
 5. Unul după altu, atât pot oferi, deşi diferit, atît oferă... .

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.