luni, 10 iulie 2017

Apărând suflete care sunt ostatece


 Apărând sufletele care sunt ostatece, poate fi comparat cu trupele care își apără atașamentul față de o structură de putere falsă, formată într-un castel ce încarnează sufletul.


    Dărâmarea construcției
Modul în care ați fost programat, prin opoziții, a fost în mare parte prin confirmarea nebuniei și dualității de către realitatea externă, care este ușor de remarcat prin comportamentul portretizat de societate. Este important să realizăm chiar acum, că suntem încă într-un stup matrice în care miliarde de ființe proiectează realități artificiale provenind din tehnologia informației (mintea).

După cum vă puteți imagina, ar putea fi ușor să vă pierdeți în interiorul acestui lucru atunci când vă infiltrați în partea de jos a acestuia. Axioma e că totul este Sine (totul este Unul) este jumătate de adevăr, deoarece odată ce sunteți complet deprogramați, sunteți capabili să manifestați ceea ce proiectați în acest sistem de stup. Nu rămâneți în relativitate ca toți ceilalți atunci când faceți munca necesară.

De asemenea, nu sunteți responsabili de marea catastrofă - sunteți doar responsabili pentru dvs. și ceea ce ați ajuns să credeți în urma câmpului de luptă. Ca tânăr, pur din codul încorporat, observarea dinamicii în matrice poate fi cu adevărat dăunătoare, mai ales fără un profesor bun, pe care 99% nu au avut norocul să îl aibă. De fapt, datorită numeroaselor voaluri care interzic lumina conștiinței, acest stil de viață nebun a fost transferat din generație în generație. Când vă recâștigați credința în cele cinci elemente, vă explodați ca o stea și începeți să străluciți independent, irelativ de regulile și legile omului, dumnezeului său sau a societății sale.

   Divizat în interior = Divizat în afară
Un cuvânt poate face o persoană la fel de veselă ca un student absolvent, totuși, alta poate provoca aceeași persoană să reacționeze într-o furie arzătoare. Ce se întâmplă în conștiința unei persoane atât de incredibil de controlat datorită viziunilor, convingerilor și opiniilor? Este ca și cum ar exista un dușman mare care trăiește în psihicul unei astfel de persoane care niciodată nu pare să dispară, atâta timp cât este menținut atașamentul încorporat într-o realitate "Așa cum ESTE".
 Trebuie să vedem cele 4 stadii de existență ale minții.

Cineva care amenință această lume neîntemeiată a atașamentului, este întâmpinat cu un arsenal de trupe cu misiunea de a apăra realitatea falsă care s-a stabilit din minte, prin intermediul cooperativei mintale (ego) care ține sufletul captiv. Sufletul captiv este recunoscător numai pentru altul care bate la ușa acestui conac din închisoare, că este ținut ostatic. Mândria, un mare indicator pe care eu-l îl controlează, este un răpitor și un înșelător notoriu al sufletului și un bastion al disonanței cognitive.
Cât de greu este de a pune deoparte sine sau "mine" și să recunoașteți că ați greșit cu judecățile voastre goale ale lumii, provenite din IT (minte). În budismul tibetan informația este veche, că lumea este mintea și fără minte nu există nici o lume și că originea minții este goală (adică o iluzie), Matricea!

Mintea dă naștere la materie - materie, care este un spațiu gol de 99,99%. Doar o vibrație energetică provenită din Inteligența Artificială. Deci, acum, de ce să apărați ceva care este relativ la atașamentul tău de nimic în esență? Poate că în moarte, ironia din această greșeală poate fi îmbrățișată când se reflectă asupra ei.

    Lăsați-le să plece
Se pare că, pentru prea mulți oameni, ideea de a renunța la tot, le-a venit din iubire sau a deveni atașați este înfricoșător (dragostea este un atașament la o construcție bazată pe matrice). Ei nu reușesc să vadă miracolul dezrădăcinării unei fundații învechite pentru existența voastră și reconstruirea unor noi stâlpi de pe Pământ.
Legile cosmice pot lucra numai pentru cei care au conexiunea lor la pământ, când chakra rădăcinii este curățată și activată prin reconectarea la elementul Pământ. Transformând cuvintele și cunoștințele înapoi la cele cinci elemente (dezlănțuite), legătura cu locul unde se află pe Pământ este recuperată și cerul și Pământul se pot întâlni din nou prin intermediul vostru. Cei care încă mai aleg să rămână în vechea realitate prin păstrarea secretelor în centrul sufletului vor rămâne sub legile expirate ale lui Dumnezeu și ale omului.

   Cum a divide interior și exterior, guvernează
Divide și guvernează, nu este singurul principiu pe care elita de guvernământ l-a aplicat ca obiectiv în conducerea lumii, ci mai degrabă o misiune de împlantat în mintea întregului glob. Este nevoie doar de o generație să cadă sub această vrajă, pentru ca ea să afecteze restul omenirii, ceea ce a făcut-o cu succes. Când mintea este divizată, atunci este inevitabil condusă de mai mulți stăpâni. Când vă opuneți propriilor dvs. gânduri, care decurg din vechea programare reactivă, singurul lucru care trebuie făcut este să fiți conștienți de ele și să le observați. Înțelegeți vechea înregistrare, jucând melodia expirată realizați că aceasta este melodia care a pavat calea pe care ați folosit-o pentru a merge în interiorul timpului. Înțelegeți că singura putere pe care o are asupra voastră este atunci când vă aflați în interiorul timpului, prins în relativitate cu trecutul, permițând memoriei să vă suprime.

     În Acum, nu există trecut, prezent sau viitor
Este mult mai ușor divizând să conduceți o populație, atunci când îi divizați în ei înșiși. Odată ce sunteți divizați în interiorul vostru, voi, în mod implicit, intrați în divizare și opoziție și în afară. Parabolele din interior și dinafară pot fi comparate cu un dispozitiv de măsurare care permite conștiinței să se perceapă. Conștiința a avut un experiment cu ea însuși, indiferent dacă a fost un experiment prost sau unul bun, nu contează.
Faptul este că experimentul a eșuat, pentru că scopul experimentului nu va fi realizat. Am triumfat peste această capcană, vom părăsi o realitate străină programată și vom intra în propriul nostru paradis care operează cu legile cosmice ale manifestării.
Acum totul depinde de tine! Responsabilitatea este acum în mâinile voastre, întrucât universul din 2016 este pe deplin în favoarea voastră și de partea voastră.
    Drum drept spre Lumină!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.