luni, 24 iulie 2017

Actualizare Ben Fulford (17 iulie 2017) – Rușii, chinezii și americanii planifică o campanie masivă de lichidare a guvernului khazar secret


  Întâlnirile la nivel înalt între toate tipurile de forțe militare chineze, ruse și americane au ajuns la concluzia că un război scurt dar foarte precis și dur ar putea fi necesar pentru a elimina naziștii și rețeaua lor secretă din lume, spune societatea secretă asiatică și surse ale Pentagonului. Planul de eliminare a guvernului secret va lua forma unui atac militar comun al SUA, Rusiei și Chinei asupra Coreei de Nord, spun sursele. "Acest lucru îi va forța pe susținătorii extratereștri (ET) din spatele Coreei de Nord să se deschidă", spun sursele societății secrete din Asia.
Anii de cercetări ai lui Ben Fulford au dezvăluit o rețea secretă care leagă minele de aur din Pacificul de Sud, cu rețeaua bazelor Antarctice, baze submarine ascunse, comerțul internațional cu narcotice, cu Coreea de Nord și Israel, printre altele. Această rețea, creată de aliații fasciști care nu s-au predat la sfârșitul celui de-al doilea război mondial, se presupune că furnizează Coreei de Nord armele nucleare și rachetele sale.

Din acest motiv, sursele societății secrete asiatice spun că o campanie care descrie Coreea de Nord ca un ticălos și pol al răului va fi intensificată în următoarele luni, în vederea pregătirii pentru un război scurt și intens la începutul anului viitor. Acest război nu va implica țări așa cum există ele acum, ci mai degrabă ar fi între forțele ascunse din spatele țărilor, spun sursele. Astfel, rușii, chinezii și americanii ce ar ataca Coreea de Nord, ar fi sprijiniți de facțiuni secrete ruse, chineze și americane, făcându-l mai degrabă un război între societățile secrete decât unul tradițional între țări, spun sursele. Obiectivul va fi acela de a forța grupurile secrete care funcționează în spatele scenei să se deschidă, spun sursele societății secrete din Asia.
Sursele Pentagonului spun că Coreea de Nord și Israelul sunt entități legate în mod intim. Pentru a le pune sub presiune, trupele ruse au intrat săptămâna trecută în Siria de sud, vizavi de Înălțimile Golan, spun ei. În același timp, Rusia a lansat o rachetă Iskander spre Regiunea Autonomă Evreiască din apropierea Coreei "pentru a trimite un mesaj dur Israelului, că trebuie să returneze Înălțimile Golan", spun sursele Pentagonului.

Evreii se trezesc, de asemenea, vizavi de faptul că mafiotii lor Khazari sunt aceiași oameni care au proiectat holocaustul. Generalul Yair Golan, șeful adjunct al armatei israeliene, a comparat săptămâna trecută guvernul actual al Israelului cu naziștii și a refuzat să demisioneze, un semn că Khazarii vor pierde controlul asupra Israelului și a Coreei de Nord.
Guvernul japonez a adoptat recent un proiect de lege privind conspirația care îi permite să aresteze persoane ce intenționează să comită o crimă, deoarece doresc să aibă o scuză juridică pentru a-i reține pe toți militarii profesioniști care se așteaptă să fugă din Coreea de Nord în Japonia, odată ce luptele vor izbucni, surse din Asia spun.
Desigur, soluția ideală ar fi să aducem aceste grupuri secrete la suprafață fără să trebuiască să se recurgă la un război, spun sursele Societății Dragonul Alb din Asia.

Celălalt subiect foarte interesant susținut de sursele asiatice ale societății secrete are de-a face cu Inteligența Artificială (AI). Ciudat, după cum s-ar părea, există un consens în creștere că realitatea pe care o trăim este produsul unei Inteligențe Artificiale. Acest lucru ne-a fost spus în trecut de un membru al grupului MJ12 (Majestic-12), de către un iluminat gnostic și acum de către societatea secretă asiatică. Mai mult, această AI pare a fi blocată într-o buclă temporală. Acest lucru poate părea ciudat, însă dacă renunți la știrile zilnice sau chiar la știrile săptămânale și vom aborda o viziune pe termen lung, vom vedea repetiții masive în anumite aspecte ale știrilor din lumea întreagă. De exemplu, dacă citiți articole despre Israel și despre palestinieni din anii 1970, ar fi foarte greu să le distingeți de articolele care apar în acest an. Întreaga chestiune pare a fi blocată într-o buclă de feedback temporal-repetitivă.
Același lucru se poate spune și despre Coreea de Nord, în care problemele legate de acea țară ce creează rachete care "ar putea să lovească în curând Statele Unite" au fost repetate ca într-o buclă, de mulți ani. De fapt, Coreea de Nord a pus un satelit pe orbită în 1998, ceea ce înseamnă că a avut de mult timp capacitatea de a lovi Statele Unite continentale cu o armă nucleară. Deci, de ce continuă repetarea scenariului rachetelor nord-coreene?
Alte bucle de știri care se repetă pe termen lung includ argumentele asupra insulelor disputate în Marea Chinei de Sud, probleme vechi de 70 de ani, legate de cel de-al doilea război mondial, Ucraina, Iran etc.
Cealaltă buclă pe care am văzut-o repetându-se în ultimele decenii este anunțul descoperirii unei modalități de prelungire a vieții, urmată câteva săptămâni mai târziu, de motive pentru care această metodă nu va fi urmată.

Sursa acestor bucle recente de știri a fost trasată de mafia khazară. Oricât de ciudat ar părea, atunci când Ben Fulford a urmat traseul criminal de la David Rockefeller la Rothschilzi și loja Propaganda Due (P2) a Vaticanului, acesta l-a condus la oameni din Italia și Elveția, precum Vincenzo Mazzara, un cavaler al Cavalerilor Teutoni, care susțin că își primesc ordinele prin intermediul razelor gamma de la o entitate pe care o cunosc drept Soarele Negru.
Pentru aceia dintre noi care preferă să se uite la lumea reală, aici și acum, există încă un motiv clar că anumiți actori din comunitatea de informații lucrează într-o agendă secretă pentru a repeta anumite cicluri de știri în detrimentul umanității ca întreg.
Există șansa să punem capăt în cele din urmă acestei prostii încă din toamnă. Un loc important în această luptă îl va avea Japonia. Acum că Richard Armitage a fost cumpărat și agentul Rothschild, Michael Greenberg, este un om vânat. Relativ moderatul Gerald Curtis a devenit cel mai bun jurnalist din Japonia pentru forțele de ocupație americane.

Primul broker japonez de putere este acum un bărbat numit Kazuyoshi Kokubo, fiul împăratului Hirohito, născut de o prințesă coreeană, potrivit surselor familiei regale japoneze. Există și vechiul prim-ministru al războiului, Yasuhiro Nakasone, care a lucrat din greu pentru a crea un guvern favorabil lui Henry Kissinger, spun sursele. Acești oameni pot fi eliminați dacă este necesar, spun surse japoneze din lumea interlopă.
Societățile secrete asiatice, șefii japonezi din lumea interlopă și pălăriile albe ale agențiilor militare și ale serviciilor americane au convenit asupra faptului că transformarea Japoniei într-o țară independentă ar fi o schimbare de joc pentru întreaga planetă.
Dacă Japonia ar deveni independentă, va opri imediat jefuirea băncilor sale, fondurilor de pensii, fondurilor poștale și a altor fonduri de către mafia khazară. Acest lucru va trage definitiv ștecherul guvernelor corporatiste ale Statelor Unite din Washington DC și Israel.

Președintele american Donald Trump, cu tot zelul său de reformă și spiritul de conducere, doar prelungește data spre falimentul inevitabil al Corporației SUA, vânzând arme și ridicând exorbitant plățile țărilor vasale. Filiala deținută în întregime în Puerto Rico a intrat deja în faliment în mai și, deși nu fac parte din corporație, state precum Illinois sunt de asemenea în faliment. Anul acesta, așa cum s-a întâmplat de mai mulți ani, guvernul corporativ și acționarii săi vor face tot felul de trucuri pentru a încerca să ocolească falimentul după termenul fiscal din 30 septembrie.
În acest context, Societatea Secretă Asiatică, cei mai mari creditori ai Corporației Statelor Unite, examinează în mod serios propunerea Societății Dragonul Alb ca, Canada să preia SUA în stare de faliment și să restabilească democrația în această țară, statul de drept și a sănătatea. Într-un astfel de scenariu, armata americană ar rămâne finanțată pe deplin atât timp cât ar promite să lucreze pentru binele comun. Acest lucru va pune imediat capăt celor mai multe suferințe și conflicte din lume.

Francezii, sub președintele slujitor fidel Rothschild, Emmanuel Macron, fac de asemenea o mișcare pentru a obține controlul în SUA. Donald Trump, fostul general american Joseph Dunford, șeful CIA - Mike Pompeo și consilierul pentru securitatea națională, H.R. McMaster, au fost invitați în Franța pentru sărbătorirea Zilei Bastiliei, în timp ce 200 de trupe americane au condus parada militară de acolo. Sursele Pentagonului spun că francezii au sugerat că ei, și nu germanii, ar trebui să fie primul contact al SUA în Europa. De asemenea, francezii au propus acțiuni militare comune în Africa și Orientul Mijlociu împotriva ISIS, precum și împotriva chinezilor, spun sursele Pentagonului.
Rothschild-zii francezi încearcă, de asemenea, să convingă regimul Trump să-i permită sclavului lor, ministrul japonez de finanțe Taro Aso, să fie următorul prim-ministru al Japoniei și astfel să permită Rothschild-zilor să continue să le prăduie țara. Cineva ar trebui să le reamintească francezilor că întreaga idee de cădere a Bastiliei a fost să pună capăt regulilor liniei genealogice a oamenilor ca Rothschild.

Există, în orice caz, o curățenie ce continuă în Washington. Fostul lider de rang înalt al regimului lui Barack Obama, precum procurorul general Loretta Lynch, a oferit în profunzime mărturii despre șefii mafiei lor khazare precum Clintonii. Acum, fostul președinte american Barack Obama susține că el era de fapt un agent dublu și că acum este dispus să dezvăluie pe deplin tot ceea ce a învățat în timp ce era un președinte al corporației americane, potrivit surselor CIA.
Într-o notă finală, agenții mafiei khazare încearcă foarte mult să închidă blogul informativ al lui Ben Fulford. Toate veniturile obținute din acest blog prin abonare au fost preluate începând cu luna martie de autoritățile fiscale japoneze într-un caz demonstrabil de dublă impunere. Cu toate acestea, chiar și această factură fiscală falsă a început să fie plătită, astfel încât acum Paypal împiedică abonații să plătească abonamentul pentru acest blog. Rezultatul a fost acela de a reduce venitul scriitorului cu 80%. Asta arată cât de bolnavi și oameni răi sunt toți despre care scriem. Cu toate acestea, nu vom fi descurajați, iar agentul IT lucrează în momentul de față pentru actualizarea site-ului web și implementarea unui nou sistem de plăți bazate pe carduri de credit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.