sâmbătă, 17 iunie 2017

Ultimatum dat Cabalei: Aceasta se încheie acum, într-un fel sau altul – Cine se mai opune Resetării Financiare Globale va fi eliminat fizic !


  Acesta este cel mai important mesaj pentru cabală, pentru că am ajuns la "Sfârșitul Jocului". Este un mesaj final pentru cabaliștii rămași, minionilor lor și trolilor lor de asemenea. Acest mesaj nu este un avertisment, este o declarație că "sfârșitul jocului" are loc în prezent, într-un fel sau altul.    Către Cabala rămasă:
Aceasta este ultima și singura voastră notificare. Această postare este un "cadou" pentru voi, deoarece vă conturează opțiunile: viața sau moartea. Este acel moment în joc, când viața voastră NU este la fel de importantă ca programul de Ascensiune pentru restul umanității. Eu scriu acest mesaj final cu mare grijă, deoarece poate fi ultimul lucru pe care îl citiți în această viață. Completarea cu succes a RFG a devenit acum mai importantă decât viața voastră. În timp ce voi explica în detaliu mai jos, de ce am ajuns la acest punct, vă voi da libera alegere conform liberului vostru arbitru chiar aici:

1.     Renunțați la activitățile voastre nefaste, malefice asupta omenirii și permiteți Resetării Financiare Globale (RFG) să se desfășoare fără obstacole și veți rămâne în viață.
2.     Continuați eforturile voastre ferme pentru a opri RFG și VEȚI MURI.
Aceasta este REALĂ, iar acesta este FINALUL. Acest lucru nu vă încalcă Voința Liberă Liberul Arbitru) dacă aveți o alegere liberă și nu este o încălcare a drepturilor omului, deoarece suntem în timp de război.

  Către Lucrătorii în Lumină:
Prieteni, aceasta este o declarație foarte reală, deoarece NPTB și Bătrânii au ajuns la limită. Deși este posibil să vă îngrijorați de numărul mare de decese care vor urma să se întâmple, este important să vă amintiți că suntem în război, iar aceștia sunt cei care ar fi ucis 90% din omenire până acum, dacă ar fi putut. Aceștia sunt cei care ne-au otrăvit aerul, apa și mâncarea pe care o consumăm. Ei ne-au violat și ne-au ucis copiii și au făcut numeroase atrocități nespuse asupra umanității. Pe măsură ce scriu acest lucru, știu că este greu să ne imaginăm că acest lucru se poate întâmpla cu adevărat, și totuși așa va fi. Este timpul. Poate doriți să imprimați o copie a acestui mesaj pentru posteritate, căci acesta este cu adevărat sfârșitul Cabalei. Voi termina această postare explicând Cabalei Rămase de ce acum suntem îndreptățiți să le luăm viața în interesul cel mai bun al umanității.

   Jocul
În "Alte" vremuri, acest joc a fost jucat între Lumină și Întuneric, planete întregi au fost aruncate în aer și toți Lucrătorii în Lumină au pierit. A fost un joc cinstit într-un sens galactic. Nu a existat nici un caz de intervenție a Federației Galactice sau a unor "Ființe" din dimensiuni înalte pentru a împiedica acest lucru. Aceasta este natura Universului în care trăim, a fost corect și în final am câștigat cu toții înțelepciune pe care o vom prețui pentru veșnicie. În imaginea de ansamblu nimic nu a mers prost.

   Jocul s-a sfârșit
Dar, în cazul nostru, Jocul s-a terminat și a fost în ultimele 60 de zile. Am învins Cabala în orice fel. Ei nu au nicio șansă să mai recupereze armata, să controleze oferta de bani, să influențeze guvernele sau să controleze resursele. Jocul a fost jucat și Lucrătorii în Lumină au fost declarați victorioși. În jocurile anterioare, Slugile Întunericului au fost declarați victorioși și au ucis toate ființele de pe planetă. Dar, în cazul nostru, am fost declarați victorioși și încă mai avem mii, dacă nu sute de mii de cabaliști rămași încă în viață. Într-adevăr, este un joc fair-play pentru a-i extermina pe toți, așa cum ne-au făcut ei nouă de multe ori înainte. Dar, ca Lucrători în Lumină, este împotriva naturii noastre să facem acest lucru. Pe asta se bazează acești slujitori patetici ai Răului, care continuă să propovăduiască "Iubiți-vă dușmanii", așa cum am fost eliminați de alte 5 ori de pe planetă, fără ca ei să aibă vreo remușcare.

   Prima oară pentru asta
Acum că am câștigat acest joc echitabil, restul Cabalei încă nu se vor răzgândi și vor continua cu înverșunare să provoace rău celor care au rămas în lumea noastră. ACEASTA NU VA FI MAI FI TOLERAT  ȘI NU VA MAI FI  ACCEPTAT. Aceasta este prima dată când am fost în această situație, după "Jocul de curățare". Am încercat din nou, și din nou să le acordăm amnistii, amânări, chiar și arestarea unora sau altora (mai mici) și sincer, deja am executat mulți dintre ei, dar totuși ei își continuă jocurile malefice disperate. Execuțiile "Echipelor Fantomă" sunt în curs de desfășurare în timp ce public articolul.

   Punctul de vârf
Cabala nu mai are suportul Universului în acest joc, deoarece nu mai poate câștiga jocul. Deci, soarta lor este acum în mâinile noastre, așa că suntem victorioși de data asta. Le-am oferit toate șansele posibile și acum am ajuns la punctul de vârf. În acest moment oameni de pe întrega planetă mor în fiecare zi din cauza acțiunilor Cabalei, a lipsei de îngrijiri medicale și a lipsei de resurse care altfel ar fi disponibile datorită RFG. Acesta este punctul în care salvarea vieții lor este mai importantă decât salvarea vieților cabaliștilor și a slujitorilor lor.

   Decizia a fost deja luată
S-a luat decizia ca orice persoană care stă în calea Resetării Financiare Globale să fie executată la fața locului. Nu va mai fi nicio discuție și nicio negociere. Nu numai că făptuitorul va fi eliminat instantaneu, dar cei care i-au dat ordinele vor fi urmăriți și executați acolo unde stau. Pentru fiecare persoană eliminată în acest mod, orice altă persoană implicată va fi imediat eliminată, astfel încât să nu mai fie posibile alte întârzieri din cauza acestor persoane. În mod evident, vor fi câțiva dintre ei care s-au împotmolit, care s-ar putea să nu fi fost direct implicați în această problemă, dar aceștia pot fi numiți "victime colaterale" ale războiului, cum le place chiar lor să denumească milioanele de victime civile din ultimele războaie (Irak, Libia, Siria, etc.). Nu este o știință exactă, dar este eficientă.

    Pregătirile au fost făcute
În timp ce scriu acest articol, se fac pregătiri pentru a asigura o lansare fără probleme a RFG. "Soldații Fantomă" vor fi poziționați în toate locațiile cheie ale Planetei pentru acțiuni imediate. Au autorizații STK (Shoot To Kill) și au fost instruiți pentru a doborî orice țintă în modul cel mai nedureros posibil. Vor fi morți înainte ca ei să știe ce s-a întâmplat. Este mai uman în felul acesta. Slujitorii Cabalei NICIODATĂ nu-i vor vedea venind, pentru că soldații forțelor speciale sunt invizibili. Ei au o tehnologie care îi "schimbă" într-o dimensiune de frecvență mai înaltă, pot sta chiar lângă o persoană și aceasta nu îi vor vedea. Toate locațiile cheie vor fi monitorizate și urmărite foarte atent. Acești soldați primesc ordinul de a-și executa țintele fără a-l pune la îndoială. În acest moment, greșelile STK sunt acceptabile deoarece toți cabaliștii rămași și servitorii lor sunt oricum abandonați și disperați. Băieți, a început vânătoarea...!

   Imaginea de ansamblu
În imaginea de ansamblu, nimeni nu poate muri decât dacă sufletul lor prin contractul dinainte de încarnare "permite" asta. Din nefericire pentru acești cabaliști și pentru slujitorii lor, sunt toți consumabili. Am fi fost omorâți cu toții dacă ei ar fi avut o șansă și acesta este motivul pentru care acum sunt ținte potrivite în această eliminare finală. În imaginea de ansamblu, există mult prea mulți oameni care suferă și mor pe calea întârzierilor Resetării Financiare de-a lungul planetei. Aceste vieți "inocente" sunt mai valoroase decât viețile acestor cabaliști răi și ale servitorilor lor. În imaginea de ansamblu, nevoia celor mulți depășește drepturile și viețile celor câțiva care încă dăunează Lumii noastre. În imaginea de ansamblu, executarea tuturor rămășițelor cabalei este acceptabilă, deoarece au executat întreaga populație a fraților și surorilor noastre din alte lumi. Deci, dacă executarea tuturor este justificată în această luptă epică a Luminii și a Întunericului, atunci executarea celor puțini care stau în calea libertății noastre este MAI MULT DECÂT JUSTIFICATĂ. Și până la urmă își pierd corpul fizic, iar sufletul lor poate ia calea Găurii Negre din centrul Galaxiei pentru reciclare.

   Problema liberei voințe
În ceea ce privește libera voință, această postare este o notă corectă, precum și numeroasele negocieri de până acum. Acest plan nu încalcă în niciun fel voința liberă a celor care vor fi executați. Aceștia au fost avertizați și au voința liberă să decidă dacă vor sta în calea acestei RFG și vor fi executați imediat, sau vor permite implementarea Resetării și vor continua fără probleme să trăiască. Aceasta este o alegere a liberului arbitru. Sincer, acest ordin a fost deja dat și eu am postat asta, oferind o atenție corectă a ceea ce urmează. Au încercat să mă omoare de atâtea ori (și mi-au ucis fiul), nu am probleme personale care să le șterg. Aceasta nu este răzbunare, ci o recunoaștere a cine sunt și a ceea ce intențiile lor sunt cu adevărat. Nu vă înșelați prietenii mei, suntem în război cu acest dușman fără suflet care te-ar ucide de îndată ce s-ar uita la tine. Această postare servește drept "Just Notice" pentru cei care vor sta în calea libertății noastre.

   Mult succes !
Pentru cei care vor fi executați în curând, vă zic rămas bun și Dumnezeu fie cu voi. V-ați servit maeștrii întunecați până la capăt. Ați fost un adversar vrednic, dar ați încălcat "Spiritul" jocului, nepermițându-ne să continuăm în călătoria noastră de ascensiune nestingherită. Acest lucru depășește jocul acceptabil și nu va mai fi permis. Vă urez toate cele bune în călătoria karmică și sper că ați învățat prin moarte ceea ce nu ați învățat prin viață. Fie ca toți să câștigați înțelepciunea pe care o căutați și să găsiți calea spre Lumină.
Stați concentrați prieteni, căci RFG este pe punctul de a se realiza. Acest lucru a fost decis și acesta este ultimul mesaj adresat Cabalei în această privință. Următorul mesaj nu va fi audiat, va fi experimentat...

   Notă blogger:
După acest ultimatum dat Cabalei, vă dau câteva informații despre ce se întâmplă în realitate cu Resetarea Financiară.
Pe autostrăzile din SUA sunt văzute tot mai multe trupe militare în Humvee-uri în mișcare, ca și cum se apropie un eveniment important. Din informațiile accesate, demisia lui Trump este deja programată, iar restaurarea Republicii Americane, împreună cu introducerea noului dolar bazat pe aur, de asemenea. Odată cu Trump (sau la scurt timp după) vor demisiona Netanyahu în Israel, Poroșenko în Ucraina iar Casa Regală Saudită vor retrage brusc blocada asupra Qatar-ului. Toate acele situații geopolitice sunt complet înconjurate și nu se poate scăpa de ceea ce chinezii, rușii și lumea întreagă doresc să îndeplinească, în pace.

Irakul este pe punctul de a anunța că au anihilat complet Daesh și Isis din națiunea lor, după mai bine de un deceniu de război și o fac cândva spre sfârșitul Ramadanului (27 iunie). Irlanda de Nord negociază acum cu Marea Britanie pentru a se reîntoarce definitiv în Irlanda de Sud, pentru a transforma din nou Irlanda într-o singură țară. Palestina este pe punctul de a recunoaște Israelul și Israelul Palestina, cu teritoriile dinainte de 1967 (inclusiv Ierusalimul), în timp ce israeliții vor ajunge în sfârșit să trăiască în pace cu vecinii lor arabi. Israelul este închis financiar și militar până când efectuează acest act.

Pacea globală va acoperi Pământul și viețile noastre. Oricum zvonurile spun că cel târziu pe 4 iulie, de ziua națională a SUA, Resetarea va fi anunțată, iar președinte interimar senatorul Paul Ryan va anunța Restaurarea Republicii pe bazele originare ale Constituției Americane...
   Dă Doamne odată..!!!

 Să gândim toți că aceste evenimente deja se întâmplă și se vor întâmpla cu siguranță !
   Sursa: Unul care știe via http://inteldinarchronicles.blogspot.se

19 comentarii:

 1. Nu pot decît să ma bucur de ceea ce citesc în prezentul articol.Dar n-am putut trece cu vedera fraza aceea mică dintre paranteze.Dar văd că asta a fost un motiv pentru a continua.Astfel că fiecare cuvințel așternut pe acest blog,a meritat.Decesul fiului dvs,nu a fost în van. Drum drept spre Lumina Zorilor s-avem cu toții.

  RăspundețiȘtergere
 2. Imi vine chiar sa rad citind acest mesaj si sunt convinsa ca lor nu le pasa de aest mesaj.
  Cu Dumnezeu inainta !

  RăspundețiȘtergere
 3. O veste buna pentru cei ce stiu si inteleg resetarea, dar eu personal nu mai cred pana nu vad, prea multe preziceri si planuri trecute nu si-au atins tinta. In media oficiala sunt vreo doua "preziceri" ale unor persoane care anunta o criza acuta, daca vine resetarea, atunci e bine pentru majoritatea si criza acuta pentru ei. Asa ca nu ma mai gandesc ca deja se intampla, ca m-am mai gandit si nu s-a intamplat. Sfat: un pas in spate si ochii in toate partile cu filtrul interior deschis la maxim.

  RăspundețiȘtergere
 4. Voi sunteti chiar mai idioti decat idiotul care si-a expus toate inchipuirile si fanteziile lui bezmetice, foarte frumoase dealtfel, daca publicati acestea fara sa spuneti ca este literatura "fantasy". Ori poate chiar ati crezut aceste fantezii?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Este părerea ta, dar îți recomand să încerci ayahuasca și sunt sigur că vei vedea adevărul..
   Numai bine !

   Ștergere
 5. NAMASTE MARIUS ! Să ai o sfîntă duminică desăvîrşită ! Acest material ar trebui ca fiecare televiziune să-l aibă ca titlu sui generis ,mai ales acum la final ,cînd toată lumea -mă refer la cei conectaţi de ani de zile -la ATACUL FINAL ASUPRA CABALEI. Nu ştiu ca dintre cei vizaţi,cîţi să ia în serios acest ULTIMATUM,deoarece lakeii lor niciodată nu au fost informaţi de stăpînii lor în ce rahat real sînt băgaţi şi cît de repede le va ajunge la gură şi peste. Uită-te numai la noi şi politica personală pur teleormăneană exportată cu succes pe Dîmboviţa şi la tot circul ,vînzoleala,MEGAzguduirile televiziunilor aservite şi gras plătite să manipuleze. Nu le mai enumăr,deja o dau pe faţă ,mai e puţin şi recunosc public faptul că sponzorii lor pentru asta le ţin în emisie,pentru a LE promova minciuna la rang de certitudine. Tot dintrun articol tradus de tine în urmă cu 5-6 luni se spunea că Tramp e băiatul ok,ori acum nu mai e cel bun.... Cum acum la cei 70 de ani ai lui să-şi skimbe aşa brusc direcţia ? Nu era el ,cel numit de opozanţii sistemului "cel curajos "? Nu ştiu ce mă face să prevăd că RFG nu se va face fără sînge..... din păcate. Dacă aşa va fi cum bine ar fi odată să fie ....şi cum detaliază acest articol.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Referitor la Trump, dinafară părea că este omul schimbărilor, dar cum am relatat într-un articol anterior, el face parte din aripa Gnosticilor Illuminati care acum este în opoziție cu aripa conservatoare sangvină care se trage din vechile linii genealogice babiloniene.
   În concluzie, Trump a fost provizoriu până în momentul declarării oficiale a Restaurării Republicii, ceea ce seva întâmpla foarte curând.
   De acolo, dolarul american va fi bazat pe aur, împreună cu toate valutele celor 219 state planetare și se va porni Noul Sistem Financiar, pe baze reale și întreaga economie globală va reporni...
   Numai bine !

   Ștergere
 6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 7. Multumesc ptru acest minunat articol ,si Doamne ajuta ,vestea aceasta o asteptam ,,,Namaste,,,tuturor treziti sau netreziti ,

  RăspundețiȘtergere
 8. Nu stiu ce om ar putea scrie asa cv.. Este o mare prostie! Iar ce e si mai demential... Cei ce habar nu au ce este Cabala isi mai dau si cu parerea :)))... In primul rand Cabala nu este numai evreiasca! Articoulul ar fi mult mai potrivit sa fie dedicat zionistilor, dar ma tem ca nici asta nu stiti ce inseamna. Pt a intelege pe scurt, dar scurt de tot, cu ce se ocupa cabala, va recomand sa cautati pe "goagle" cabala pt incepatori pdf. Cabala ebraica este o "traducere", sau mai bine zis o explicatie partiala a Zoharului (cartea splendorii - lucrare majora a misticii ebraice). Este o carte superba dar indescifrabila expre facuta pt ca sa fie inteleasa doar de mintile illuminate. Iar mintile illuminate devin doar atunci cand se scoate "intunericul din ele" ;)... Adica sa faci lumina in inconstient (pe intelesul vostru). Pe scurt, Cabala vorbeste despre creator si despre cele 4 faze de evolutie ale vointei de a primii si radacina lor. Creatorul doar ofera... Noi nu avem cum sa i oferim ceva lui Dumnezeu. Si singurul lucru prin care putem sa fim recunoscatori este de a darui la randul nostru. Citez:........"Haideţi să ne întoarcem la povestea creaţiei. Pentru a pune în practică Gândul Creaţiei, Creatorul a creat o Creaţie care, în mod special, doreşte să primească plăcerea de a fi identică cu Creatorul. Dacă eşti părinte, ştii cum este acest sentiment. Ce cuvinte mai calde poate spune cineva unui tată mândru decât că “fiul tău este leit ţie!”?
  Aşa cum am mai spus, Gândul Creaţiei – a oferi plăcere creaturii – este rădăcina Creaţiei. Din acest motiv, Gândul Creaţiei este numit “ Faza Rădăcină” sau “ Faza Zero”. Dorinţa de a primi plăcere este numită “ Faza Unu” "...... Deci... Sigur nu ati inteles nimic nici de aici pt ca trebuie sa studiati cartea, nu s o cititi..... Daca eu creez ceva, ma numesc, creator. Creatia mea nu are ce sa mi dea mie inapoi. Dar poate face cuiva bine, sau ajuta... Iar acel cineva sa zica... Wow esti exact ca cel ce te a facut, adica, eu Creatorul. Pe scurt..... Sunteti sclavii gandurilor dragii mei! Iar lumea asta de cacat in care traim nu este decat suma creatiilor gandurilor de cacat adunate la un loc. Desigur, exista si oameni cu ganduri bune, cu creatii bune... Dar foarte putini in comparatie cu marea majoritate. Acea Invatatura, Cabala, este esentiala pt educatia personala, pt a invata sa daruiesti. Ati observat satisfactia aia care o ai cand ajuti pe cineva si chiar se bucura. Senzatia aia face mai mult ca orice material de pe lumea asta. Aia e placerea creatorului de a primi:)... Aia ar fi satisfactia lui Dumnezeu cand ar "vedea" ca, Creatia lui merge pe "drumul cel bun".... Iar idiotul care a scris articolul asta, in ochii mei e fix 0.. Pt ca sa condamni o invatatura valabila, buna si sa o mai si asociezi unei rase/popor este mai mult decat prostesc. Inainte sa va dati cu parerea ATENTIE mare ce prostii vorbiti.... Auzi tu, pt Cabala ramasa :))))))))))..... Si voi din urma.. da, da are dreptate... respect..... vb lu Einstein... Doua chestii sunt infinite: universul si prostia... Dar am niste indoieli in privinta universului.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Înainte să-i faci pe unii idioți, mai bine te-ai informa mai mult. Aici nu este vorba de Cabala, una din bibliile evreilor, ci de cei care sunt denumiți așa, în limbajul deconspiraționiștilor, ce fac parte din structurile de putere malefică, ca o caracatiță ce ține în sclavie omenirea.
   Cât despre cum interpretezi tu Cabala evreiască este viziunea și înțelegerea ta și nimeni nu te poate contrazice, dar asta nu înseamnă că deții pe bune adevărul.
   Așa că ai dat cu bâta în baltă de data asta....
   Și atenție la limbaj...nu prea arată a unui om citit
   Numai bine !

   Ștergere
  2. De ce sa asociezi acei zionisti cu o asa lucrare? Nu are chiar nici o treaba! Doar pt faptul ca sunt evrei? Stiai ca sunt foarte multi evrei persecutati pt ca protesteaza contra Statului Israel? In Torah, daca tot vrei sa vorbim despre biblii (Cabala nefiind o biblie ;) )... Se specifica destul de clar si anume ca evreii nu au voie sa si contituie Stat; fiind "blestemati" sa traiasca printre alte popoare supunandu se legilor lor. Deci despre ce e vorba aici?? Auzi.. Sa i omoare sa faca sa dreaga.... Pai singura noastra arma in tot razboiul asta e simpla trezire a constiintei oamenilor. Iar daca s ar intampla asta nici una din armele lor nu ar mai functiona in ziua urmatoare. NICI UNA! Iar ei ar fugii cu tot cu averile lor pt ca nimeni nu ar mai putea sa i ajute sau sa i scape de inversunarea celor ce i au prostit, cumparat, ademenit, etc etc. Ura lor contra noastra nu poate fi castigata prin ura... sau prin alt razboi! Doar iubire poate bate ura... Pt ca daca tu mi faci mie rau iar eu iti raspund frumos. Poate pe tine nu reusesc sa te fac sa intelegi ca ai gresit, in schimb restul lumii te va vedea pe tine ca cel marlan ;)... Revenind la subiect... Tot o porcarie de articol ramane arat timp cat se asociaza o clasa de oameni cu o lucrare de care multi cititori habar nu au ce trateaza. Iar daca eventual autorul ar schimba numele acelui grup de persoane la care te referi ar ramane un articol SF.. Care in termeni practici (de ar fi posibil prin absurd) ar duce la mai mult haos si distrugere. Un om care ar vibra pe frecvente mai inalte nu ar tine niciodata in mana o arma, sa ia viata altuia care e pe calea gresita ;). Si scuza ma pt eventualele greseli. Locuind in afara tarii de foarte multi ani si crescand departe de acasa, poate mi am pierdut din dexteritate. Lamureste ma si pe mine daca ai placerea....

   Ștergere
 9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 10. Toate chestiile astea anuntate se tot amana. Nu se va intampla nimic. Parerea mea

  RăspundețiȘtergere
 11. nu trebuie sa ne contram intre noi-sa inlaturam raul prin orce mijloc cu intelegere si armonie vom reusi procesul este ireversibil!

  RăspundețiȘtergere
 12. Azi e 4 Iulie.Sa vedem cine va anunta resetarea globala. Se amana iar totul?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. CE SA SE MAI AMANE LA O POVESTE CA ASTA ?!
   PAREREA MEA, DE CE AR TREBUI SA DAM ATENTIE UNOR ASTFEL DE ZVONURI, CARE NIMENI NU ARGUMENTEAZA VERIDICITATEA UNOR INTAMPLARI SAU FAPTE...NOI TOTI TREBUIE SA CITIM SI SA CREDEM TOT, OARE DE CE ?

   Ștergere
 13. multumesc , marius, frumos articol si adevarat.stiu, simt ca asa va fi.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.