vineri, 30 iunie 2017

DEPOPULAREA PLANETARĂ – trăim ultimile clipe ale ființei umane (dacă nu ne Trezim !)


  Trăim ultimile clipe ale purității umane, tot ce este pur și divin în noi este atacat și pervertit. Trăim vremuri în care tot este îndreptat împotriva ființei umane, în care frumosul, compasiunea, umanitatea, iubirea sunt subtil deturnate, sunt mutilate și pervertite, într-o dorință satanică de a distruge complet pe cel mai frumos fiu al Creatorului, OMUL. Umanitatea e condusă de o elită teroristă, e oare atât de greu de observat asta ?
  Dialog imaginar între STĂPÂNUL (Întunecat) al LUMII și un supus slujbaș.
   – MARE STĂPÂN, al omenirii, cel de nimeni văzut, dar de toți ascultat, avem o mare problemă.
   – Spune, te ascult !

   – La gurile Dunării trăiește un popor afurisit, avem mari probleme cu ei, sunt prea rezistenți. Sunt un popor vechi de când lumea, origini sănătoase, sunt oameni inteligenți,, puternici, trăiți în aer curat și cu apă curată, au o imunitate de fier, cu ei nu merge precum la ceilalți. Am urmat planul întocmai, Îi conduc ai noștrii, le-am distrus țara, industria, i-am făcut sclavi în țara lor, i-am dezbinat, i-am promovat pe cei mai nedemni dintre ei, i-am umilit, i-am făcut să plece în toată lumea, dar cu toate astea rezistă.
I-ați ”reeducat” ?
   – Da STĂPÂNE, tot sistemul de educație e praf,, le-am alterat cunoașterea, toate ”învățăturile” sunt aranjate, i-am umplut de proști cu diplome, a funcționat din plin.

   – Le-ați otrăvit hrana ?
   – Le-am otrăvit STĂPÂNE, de la chimizare agricolă cu cele mai tari otrăvuri, la ”E”-uri alimentare în toată hrana procesată, se supun întocmai la ”Codex Alimentarius”

   – Le-ați otrăvit apa, le-ați distrus toate izvoarele de apă naturală, de apă vie?
   – Le-am otrăvit STĂPÂNE, le-am disatrus toate izvoarele naturale, doar apă îmbuteliată sub controlul nostru, devitalizată și ”îmbogâțită” cu ce trebuie, clor, fluor, metale grele, tot. Am reușit să băgâm în apa lor freatică cele mai toxice și radioactive substanțe, prin fracturare hidraulică STĂPÂNE, a mers la fix, chipurile prospectăm  ha, ha, ha.

   – Le-ați otrăvit aerul, le-ați distrus pădurile ?
   – Le-am ras toate pădurile și încă o mai facem, iar chemtrails la greu STĂPÂNE, tot cerul e plin de aburul otrăvitor.

   – Să nu mai fie nimic natural nealterat, nepângărit, neotrăvit sau nemodificat genetic.
   – Le-am distrus toate semințele naturale, acum toată agricultura lor și tot ce plantează în grădină e de ”la noi”, modificate genetic. Zootehnie nu prea mai au, iar ce mai e, e cu soiuri de ”la noi”, iar restul primesc direct de afară.

   – Ce rată aveți ?
   – Slab stăpâne, sub 25% reducerea populației, dar perspective sunt, au deja cea mai mare rată a cancerelor.

   – Puțin, foarte puțin !
   – Știu STĂPÂNE, de asta suntem îngrijorați, ăștia sunt prea rezistenți, mânâncă otravă și nu crapă, nu știu ce organisme au, dar prea puțin din ortăvurile noastre ajung în sângele lor.

   – Asta e, băgați-le otrava direct în sânge !
   – Direct, dar cum STĂPÂNE ?

   – Prin vaccinuri idiotule, dar ai grijă să fie toți vaccinați ! Băgați mai întâi frica-n ei, epidemii, cazuri emoționante intens mediatizate, știți voi.
   – Ești un geniu STĂPÂNE, așa vom face, avem pe-ai noștri sau corupți de-ai lor peste tot, o să pregătim o lege a vaccinării obligatorii, o să-i otrăvim pe toți, le alterăm iremediabil ADN-ul, să nu mai fie nici urmă de această rasă. O să reușim STĂPÂNE, în sfârșit o să avem un teritoriu liber la gurile Dunării.

   – Da ce facem cu corupții lor, ca să nu vorbească după ?
   – Scăpați și de ei, după, da la cât i-am dresat, cred că o să ceară singuri să se vaccineze, ca marea majoritate a populației  HA, HA, HA ! Dacă nu, știți voi, după ce ne-am folosit de ei … Și când mă gândesc ce infantili sunt, ăștia chiar se cred făcând parte din elită, chiar cred că au locurile rezervate, ce idioți.

      Sursa: Leonard Chesca

12 comentarii:

 1. Vine soarele si-i paleste pe toti si pe noi dar nici ei nu scapa.
  http://www.stillnessinthestorm.com/2017/06/fema-is-preparing-for-a-solar-storm-that-would-take-out-the-grid.html#more

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 3. Autorul exagereaza..ca sa nu spun ca fabuleaza.Inteligenta poporului roman se vede in actuala conducere a tarii.Daca romanii erau inteligenti votau cu capul..iar aceasta plaga dureaza de 27 de ani.Chiar nimeni nu are curajul sa spuna ca suntem un popor de lasi spalati pe creier si care ne vindem demnitatea la alegeri pe nimic?!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. La ce ai spus mai sus, întrebarea ar fi care sunt alegerile alea corecte, nemanipulate care ar fi putut scoate țara din situația care a ajuns, căci în nici un partid politic nu vad scânteia dorinței de schimbare a feței României. Din contra aș spune ca în partide sunt în mare majoritate oportunisti care își urmaresc interese proprii, meschine și fără nici o corespondență cu interesele țării în general.Și atunci care ar fi soluția ? Eu nu vad decât o singura soluție și spun asta uitându-mă și la situația din alte țări : TREBUIE SCHIMBAT SISTEMUL ăsta așa-zis capitalist care este de fapt neosclavagist. Și întrebarea de final: se încumetă cineva ?

   Ștergere
  2. Trebuie reinviati haiducii.
   Găsit în fiecare sat (comuna) câțiva oameni care sa împartă prin posta articole ca acestea.
   Iar când va fi cazul, o mobilizare generala cu coasa și furca.

   Ștergere
  3. In grup putem renunta la multe lucruri si putem lupta impreuna!!!

   Ștergere
 4. Si, apropos! Daca tot afirma ca suntem puternici si inteligenti, cum de ne-au distrus țara, industria, ne-a facut sclavi în țara noastra, ne-a dezbinat si ce mai urmeaza insirat???

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. @ Contact Ţi-ai spus vreodată că inocenţa şi iertarea acordate de Românul de rând acestei clici mincinoase şi perverse, este, în esenţă, motivul pentru care România este în stadiul actual de demolare? şi că tocmai datorită acestor iertări încă existăm, abuzurile repetate dar iertate, ne susţin în faţa Creaţiei de a primi Cuvântul Promis. Deci să le oferim iertare şi neacceptare a faptelor lor necugetate, cine caută adevărul prin sabie, de sabie va pieri.

   Ștergere
 5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 6. Cutremurator acest articol dar adevarat!Poate ca altii incearca sa ne distruga pe toti dar suntem cativa care nu putem fi distrusi.Noi cei care imbratisam adevarata spiritualitate,vom pune bazele Noii Ere.Suntem putini?Nu-i nimic!Cei multi se vor trezi la un moment dat!Cat de mica e flacara unei lumanari si tot se face lumina!

  RăspundețiȘtergere
 7. Ai dreptate Marta Czentye! Sunt in totalitate de acord cu ce spui! (Y)
  Felicitari lui Leonard Chesca, pt.ce a scris, si pt.efedtul ce va avea "povestea" sa! <3

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.