duminică, 18 iunie 2017

Actualizare Neil Keenan: Demontarea cabalei În spiritul articolului precedent, public o actualizare a lui Neil Keenan. Cine nu cunoaște personalitatea lui Neil Keenan și a echipei sale denumită Group K, precum și acțiunile lor împotriva Cabalei, citiți articolele de la Categoria : Neil Keenan
 Din punct de vedere financiar / economic - bucată cu bucată, pas cu pas, închidem tot ceea ce face cabala...
Aici ne aflăm în emisfera vestică, pe măsură ce evenimentele lumii se încălzesc cu mult peste și în afara status quo-ului. Nu există nici o îndoială că Cabala se află pe frânghii, dar încă încearcă să-și facă drum din situația actuală.
Ei își au oamenii în mod continuu în mișcare, cu speranțe disperate de a găsi căi din mormintele pe care le-au creat atât de inteligent (sau așa credeau) create pentru ei înșiși.
Este treaba noastră să le terminăm o dată pentru totdeauna! Nu există șanse secundare, deoarece au existat deja prea multe șanse.


Imaginați-vă ce calcule la rece au făcut prin ceea ce ei consideră că sunt slăbiciunile noastre: bunătatea și compasiunea și se așteaptă ca ei să continue să trăiască printre noi pentru a le asigura trecerea în condiții de siguranță.
Le mai putem permite astfel de privilegii când cunoaștem cu desăvârșire lipsa lor absolută de umanitate și lăcomia nebună asupra planetei, precum și genocidul lor continuu? Sau îi forțăm să stea în picioare în fața Oamenilor și să primească justiția care trebuia să o primească de multă vreme?

În 1965, a fost publicată melodia Eve of Destruction și, în timp ce acest cântec se aplica în acel moment în est, se părea chiar că pantoful ar fi trebuit să fie pus în celălalt picior ... acela al Vestului corupt.
Acum totuși, Cabala "invincibilă" a fost blocată puternic între o stâncă și un loc greu, astfel încât o astfel de melodie se aplică cu adevărat celor care au furat atât de mult cu impunitate din Est, precum și prin orice mijloace din alte locuri ale lumii.

Suferințele de lungă durată create de Cabală, prea numeroase, pot să mă uit înapoi în istorie și să văd cât de distructivă și sociopatică a fost și cum continuă să distrugă chiar și în prezent.
Membrii Cabalei consideră că tot ce este pe planetă este proprietatea lor de drept,


inclusiv umanitatea (așa cum Hillary/Killary) ne-a descris ca niște "ființe deplorabile"). Tragic, oriunde te uiți, vezi semnele lor criminale și interferențele colosale.
Nu este timp ca noi să ne întoarcem sau să ne oprim pentru a ne odihni, ci mai degrabă trebuie să continuăm să ne mișcăm cu tărie și curajoși, fără a le da niciodată șansa de a respira, în timp ce îi lăsăm pe ei în aroganță și o crimă flagrantă.


De asemenea, trebuie să acordăm asistență și sprijin direct oamenilor precum președintele SUA, Donald Trump, președintelui maghiar Janos Ader, președintelui filipinez Rodrigo Duterte, președintelui rus Vladimir Putin, președintelui chinez Xi Jinping și noului președinte sud-coreean Moon, și nici o legătură cu acea bucată de rahat al Cabalei cunoscut sub numele de Ban Ki-Moon.

Multe mâini sunt necesare în căutarea noastră pentru a da jos ceea ce am ajuns să cunoaștem ca "Noua Ordine Mondială". Uneori poate fi greu să facem distincția între "cine este cine", dar liderii enumerați mai sus sunt o echipă solidă bună, luptând cu focul și câștigând astfel în ciuda minciunilor și subterfugiilor MSM (mass-media.
Uneori, afacerile politice disparate de pe scena mondială vă pot deruta, dar puteți da o șansă și puteți găsi că mlaștina este drenată exact așa cum am promis.

Președintele Trump este mult mai inteligent decât cei care se opun lui. Cu toate

acestea, el își păstrează în mod înțelept teritoriul și este gata să scoată mănușile pentru această bătălie istorică, formidabilă, în numele lui We The People (Noi Poporul/Oamenii).
Deci, atunci când acest președinte ia măsuri eficiente, acești dușmani ai omenirii ar fi trebuit să-și ia cel mai bine pantofii "călători" și să găsească un loc nou de trăit; Adică dacă nu sunt deja prinși în rețelele justiției.
Acestea sunt acum situațiile care se datorează înființării sistemului lor complicat și activităților nefaste ale membrilor așa-numitului Guvern din Umbră.
Proștii, au crezut că se ascund în siguranță în SUA, dar acele zile sunt terminate și plecate pentru totdeauna! S-au ascuns ca lași, pentru că nu au avut niciodată curaj cu adevărat.

Au luptat ca "Omul de Tinichea", pentru că aceasta este natura lor intrinsecă. Acestea sunt rămășițele înrădăcinate ale Republicii Vechi Romane, unde pedofilia și abuzul asupra copiilor erau comune, iar femeile au fost maltratate și folosite doar pentru procreare și nimic mai mult, dintre care multe au murit la naștere. Un Imperiu al Răului și desfrânării umane...
În timp ce vorbim, au fost elaborate hârtii și, bineînțeles, "omul" (Obama), numit Tinkerbell în Europa și Rusia, este "iubita" care, alături de prietenii săi, se află în spatele majorității criminalității.

Este destul de amuzant să vedem echipa care au pus-o împreună cu pedofili, alți devianți sexuali și falși eroi, cum ar fi John Kerry, John McCain și mulți alții ale căror pretenții de faimă au fost construite pe o preponderență de minciuni, ascunse și înalte crime împotriva poporului.
Acești bolnavi au devenit acum pe deplin conștienți de faptul că au fost puși ca marionete, că sunt doar împrumutați temporar aici, până când se va face dreptate! Mulți se grăbesc brusc să caute locuri de trăit în afara SUA, în ciuda speranțelor lor neîntemeiate că Trump și administrația lui îi vor ierta.

Desigur, nu poate exista iertare în noul nostru tip de guvern conștient și responsabil, care, din fericire, este, în sfârșit, unul pentru popor.
În ciuda atacurilor neîncetate ale Cabalei împotriva președintelui și a echipei sale, Noi Oamenii am rămas conștienți cu ochii deschiși, pentru că unii trăiesc în continuare printre noi, crezând că sunt mai presus de lege și, prin urmare, sunt imuni împotriva urmăririi penale.
Cabaliștii, Khazarii, Globaliștii etc. sunt în prezent în disperare, dar ei încă se luptă cu tot ce pot să facă în continuare rău.


Cu câteva victorii, aceștia s-ar putea întoarce imediat în joc cu mai multă finanțare întunecată pentru a da o lovitură solidă președintelui nostru și pentru a distruge țara în acest proces. Acest lucru nu trebuie lăsat să se întâmple.
Alegerile franceze și germane sunt doar exemple de felul în care Cabala va încerca în mod inteligent să își păstreze degetele pe butoanele de alimentare (și mâinile lor în "borcanul de aur cookie" al fondurilor la nivel mondial).

În cursa din Germania se află actuala Angela Merkel, care a distrus literalmente Germania cu mâinile ei înfundate, în numele Noii Ordini Mondiale. Germanii nu-i dau nimic, atâta timp cât realizează rezultatele dorite pe care le cere guvernul Unic. Dacă mergeți pe o stradă germană, veți vedea în mod clar prejudiciul pe care Merkel l-a făcut țării și poporului său. Are importanță pentru prietenii ei?
Nu deloc! De fapt, se pare că este comic că, fiind globalistă, ea își găsește în mod ironic oponentul în aceste alegeri pe Martin Schulz, pentru a conduce în egală măsură la distrugerea poporului german și a națiunii. Aceasta este Agenda 21 la cel mai bun (sau cel mai rău) lucru sigur.

Din nefericire, germanii buni și mândri trebuie să-și aleagă o otravă dintre candidații lor compromiși ce va conduce națiunea lor ca globaliști viciați, Angela Merkel sau Martin Schulz, fostul președinte al Uniunii Europene.
Înscrierea unui al treilea candidat fără compromis, vă va salva pe dumneavoastră, deși acest lucru nu se va întâmpla. Cu oricare dintre cei doi globaliști menționați, veți aluneca într-o oală mai profundă a Uniunii Europene de a mânca prostii, unde nu veți mai fi în siguranță în viața de zi cu zi.

În Franța nu a contestat faptul că un Macron necunoscut a candidat împotriva Marinei Le Pen, deoarece Cabala a plasat suficienți migranți și alții cu "drepturi de vot" pentru a răsturna votul cetățenilor francezi. Da, Franța a pierdut și un necunoscut a câștigat (acesta fiind o marionetă a fam.Rothschild).
"Tinkerbell" Obama și alți globaliști au venit să-l susțină pe Macron cu o grămadă de bani și o bază non-franceză au furat țara de la francezi în numele căutării lor pentru Noua Ordine Mondială și pentru a elimina poporul european cu Agenda 21 .

În curând toată Europa va fi în aceeași barcă dacă cu războiul lor. Oameni, stați tari! Există modalități de a scăpa, și eu cunosc calea.
Avem mai multe bătălii în întreaga lume, printre care și președintele Trump, care a preluat întregul "Deep State Establishment".
"Stabilimentul Adânc al Statului" suflă agendele lor neascunse cu numeroasele lor încercări de a submina președinția Trump. În curând vor plăti mult pentru asta, deoarece fac tot posibilul să ascundă tot ce este bun despre Trump și să-l picteze pe el și pe personalul său cu lovituri largi de minciuni de corupție.
Desigur, aceste eforturi vor eșua, la fel cum mulți oameni americani de zi cu zi se trezesc și văd clar prin labirintul de înșelăciune al forțelor opuse.

Președintele Trump a împărțit cu înțelepciune și în mod eficient ambele părți acum cu chiar proeminenți finanțatori / directori democrați care se angajau să sprijine, politicile sale și guvernul său.
Mulți dintre prietenii lor democrați originali nu mai au altă greutate decât lacrimi de crocodil în abundență, în timp ce ambele partide Rothschild (democrați și republicani) au fost aruncate în grămezi de praf și disperare.
Trump continuă să scurgă mlaștina, așa cum a fost de la prima zi ... pas cu pas ...

În întreaga lume același proces se întâmplă, pe măsură ce privim la ceea ce probabil că nu știți. Mai mult decât oricând, votați inteligent, Oameni, și nu permiteți globaliștilor să fie la putere! Este vorba despre viețile voastre personale și despre familiile voastre.

Disperarea Vestică se instalează în Japonia și Coreea, care susțin Noua Ordine Mondială Globalistă, văzând că au fost aliați pentru ceea ce pare a fi pentru totdeauna. Amintiți-vă că împăratul Hirohito a inițiat Actul din 1921. A zburat la Londra pentru a se întâlni cu președintele american Warren Harding, premierul francez Clemenceau și premierul englez Lloyd George.
Hirohito a zburat acolo, astfel încât toți au putut orchestra începutul celui de-al doilea război mondial. Vă puteți imagina. Imediat după încheierea Primului Război Mondial, Cabala a făcut deja planuri pentru un al Doilea Război Mondial!

Uită-te atent la jucători: Sunt TOȚI ai Cabalei! Cernelurile din Acordul TRATATULUI DE LA VERSAILLES din 1918 nu au fost încă uscate și "guvernele noastre corporative" ne vindeau pentru un alt război tragic.
Statele Unite și Anglia finanțau acest război următor, iar ceilalți au fost jucători instrumentiști care au fost și întotdeauna vor fi, atâta timp cât le permitem să continue.


       Acordul de la Bretton Woods (1944)

Acesta a fost în mod clar destinat să fie un acord de distribuire a conturilor globale prin pachete umanitare, dar s-a dovedit a fi împușcarea financiară care a dat putere Cabalei / Globaliștilor pentru a face acest lucru până acum.
Ce s-a întâmplat de fapt prin semnarea unui astfel de acord a fost că Orientul a deschis porțile pentru Globaliștii occidentali de a fura totul din Conturi.
Cum au făcut-o? Prin utilizarea noului sistem financiar occidental, au înființat BIS, FMI, Banca Mondială, precum și Vaticanul și Banca Angliei. Acest sistem financiar a fost creat pentru a face exact ceea ce a făcut ... care a fost să violeze Orientul.

Chiar și atunci era vorba despre controlul populației! Fără țările finanțatoare s-au aflat probleme grave, iar Orientului, care a depus 85% sau mai mult din active, nici nu li s-a permis să utilizeze propriile Depozite.
Numai khazarii occidentali, care nu sunt evrei, au beneficiat. Nu vă înșelați că sunt unul și același cu poporul evreu, așa cum fac mulți.
În ceea ce privește acordul de la Breton Woods, a fost fraudulos din prima zi și rămâne așa și astăzi. În timp ce acea cerneală nu fusese încă uscată pe hârtie, Khazarii începuseră deja să fure din Orient pentru a-și construi națiunile procură și lumea operativă.

Ar trebui să fiți conștienți și să vă temeți de acest lucru, deoarece ținta lor este în continuare depopularea, iar dvs. sunteți țintă! Oamenii promit să voteze pentru reprezentanții lor, fiind în același timp țintele morții împreună cu familiile, prietenii și vecinii lor.
Îți amintești planul Marshall? Era "presupus" să finanțeze restaurarea acelor națiuni distruse în timpul celui de-al doilea război mondial, cu infrastructuri, unele a fi reconstruite de la început (cazul Germaniei). Ah, da, domnule Marshall, au "implantat" planurile atât de perfect fără un dolar desemnat pentru un astfel de plan fals. Acesta a fost în întregime un furt absolut al conturilor încă de la început.

In mod ironic, înainte de razboi, Taiwanul și Japonia aveau acorduri în vederea reconstruirii oricăror orașe care ar fi distruse sau care ar fi trebuit construite pentru a satisface nevoile occidentale, inclusiv Singapore, Seoul și altele din Orient care în acel moment erau considerate a fi Aliații occidentali. Cum ar putea să fie bine îngrijiți și de unde? Conturile!
PLANUL MARSHALL a fost o rușine pentru furt și nimic mai mult. Trebuie să o ștergem complet din istoria noastră și să o îngropăm cu tot ce ne-a fost îndoctrinat în școală, datorită Cabalei.
Din fericire, adevărurile ascunse ale istoriei sunt acum dezvăluite de cărturarii etici, astfel încât Noi Oamenii nu mai trebuie să acceptăm sau să credem vechile prostii ale Cabalei care au fost aruncate asupra noastră (aici pot aminti și idioțenia Holocaustului care nu a existat).

Este timpul să eliminați aceste rahaturi istorice și să le aruncați în gropile de gunoi din istoria patologică de unde aparțin. Faceți-o și faceți-o acum, începând cu cei care încearcă brutal să abuzeze și să distrugă președintele nostru onorabil ales, onorabil!
Nu mai trebuie să le permitem să ne distragă atenția prin propaganda lor și nici să le permitem să monopolizeze discursul nostru mass-media și discursul public prin intermediul "Știrilor FAKE" (așa de bine numite și descrise de președintele nostru!).

Fundația Mitsubishi profită în prezent de aurul japonez și încearcă, de asemenea, să cumpere aur corean pentru Cabală.
Companiile de metale prețioase din Osaka achiziționează aur prin utilizarea inteligentă a avioanelor proprii din diferite țări și prin mutarea lor înainte și înapoi în Japonia.
Kim Hyangmi are 60 de ani și a absolvit cele mai bune școli din Japonia. Ea este foarte implicată în cazinouri, iar în Coreea face afaceri cu un fond japonez. Ea este legată în mare parte de Occident, la fel ca toți jucătorii japonezi în acest moment.

Fundația Crown, o organizație cu sediul în Chicago, legată de Partidul Democrat, a încercat cu disperare să cumpere Bunker Assets în Coreea. Ei trebuie să rămână relevanți; În caz contrar, grupurile din Chicago vor fi în strâmtorare. Obama le-a rănit cu shenaniganii săi, chiar dacă l-au făcut.
"Tinkerbell" (Obama) rulează în prezent pe scena mondială, încercând să joace un rol secundar "ex-oficial", deși nu a condus niciodată pe nimeni sau pe altcineva. Da, el încearcă să manipuleze națiunile pentru a-i oferi asistență - când de fapt are puțină.

El susține Iranul și alții cu care speră să găsească o modalitate pentru a crea cel de-al III-lea război mondial pe care el și cabaliștii lui l-au dorit, dar șansele devin mult mai puternice încât să fie și el întemnițat înainte de a putea spune ceva. (S-ar putea să existe niște insurecții civile, dar nu și WW3.)

      
BANI BANI BANI! Îi ține în joc:

Corpul khazar / globaliștii corupți continuă să lucreze între ei în timp ce își structurează jocurile ofensive. Cu doar câteva zile în urmă, trei oameni de afaceri japonezi au zburat în Coreea de Sud.
Scopul lor? Pentru a cumpăra AUR. Ei au experiență din trecut în achiziționarea aurului din Coreea de Sud, pe care l-au transformat în bijuterii și le-au dus în Japonia. Deci, da, ai dreptate în a te gândi că s-au întors pentru a fura mai mult AUR care nu le apartine.
De asemenea, jucătorii japonezi Kobayashi și Minobe se întorc din nou încercând să facă o tranzacție mult mai mică ... adică 1000 de tone de aur în Hong Kong. Apropo, este Mei Hua Gold. Rețineți că cumpărătorul este o BANCĂ US.

"Dragul nostru prieten", domnul Lee, a primit 850 de miliarde de dolari din partea SUA, în schimbul unui eșantion de yeni (bani japonezi) pe care l-a acordat domnului Lee SUA. SCOPUL BANILOR ESTE CUMPARAREA SUMEI DE RESTAURARE A FUNCȚIONĂRII.
FMI a tipărit acești bani și vă dați seama de motivul pentru care: Dolarul va fi inutil sau cel puțin el se va gândi astfel și își va asigura viitorul. Al cui viitor? Al cabalei nu AL NOSTRU!

Iată un tânăr din Japonia, Hiroshi Tuchiya, care a încheiat 6 contracte pentru facțiunile japoneze / americane ale Cabalei.
   1. Numele: Hiroshi Tuchiya
   2. Facebook /
www.facebook.com/hiroshi.tuchiya.9
 Dovezi / Scrisoare trimise lui Neil:
Mai multe fonduri mari și mici din Japonia vor fi stabilite în Coreea în această săptămână. Oamenii mei vor fi implicați în această afacere. Coreea încă fură, dar nimeni nu merge în închisoare.
Prietenii mei cunosc de asemenea situația indoneziană, însă Coreea nu are nici un interes, pentru că nu le pasă de cine fură banii Familiei Dragon.

Indonezia și Coreea încearcă să se ocupe de fiecare zi a săptămânii căutând fonduri.
De asemenea, ei cred că existența Deponenților și / sau amenințările guvernului SUA și ale lui Donald Trump nu înseamnă nimic, deoarece prea multe organizații se desfășoară în sălbăticie atât în ​​Coreea, cât și în Indonezia, încercând să fure bunkerul.
Aceasta este realitatea Indoneziei și a Coreei: avem nevoie de ajutorul tău
Neil Keenan

Există un sud-coreean numit Kang Seong-uk . A servit de mult timp ca asistent al unui

general al armatei americane din Coreea. Până de curând, se mișca pe la Bunkărul coreean. El este implicat în vânzarea (atât cumpărarea și vânzarea) buncărelor. Împreună cu generalii americani, el se mișcă în Bunkerul cu Obligațiuni.
Începând cu luna noiembrie a anului trecut, guvernul coreean a confiscat buncărele. Acesta este unul dintre motivele pentru care fostul președinte Park a fost întemnițat. Din păcate, bătrânii care sunt jucați ca nebuni de către Guvern așteaptă încă plăți în valoare de 17 miliarde USD!
Acum, cât de nebuni sau de speriați sunt ei? Motivul pentru astfel de vânzări este simplu: sunt bătrâni și săraci și au nevoie de o pauză și nu contează cum o obțin (unii dintre voi pot simți compasiune ei).

Să continui cu privire la ceea ce se întâmplă acolo: Există o bază militară americană în Yongsan, în Coreea de Sud, prin intermediul căreia Kang Seong lucrează. Există, de asemenea, un cazinou în această bază militară americană unde sunt spălate activele de la buncăre. Da, au înființat un Cazino (fără cunoștința Președintelui) și curăță casa pentru Cabală!
D-le Președinte, este timpul să vă implicați în aceasta. Ei vor folosi acești bani pentru a vă distruge dacă le dați posibilitatea să facă acest lucru.
Trimite-ți oamenii imediat și trageți acele SOB-uri cât mai curând posibil! Cu alte cuvinte, destinația finală pentru Active este spălarea albă a corupției extinse în Baza Militară, locul de odihnă al lui Bunkers înainte de a fi introdus pe piață!

   Vicepreședintele Indoneziei trebuie să fie extrem de atent, deoarece el este ținta fizică.
Forumul Economic Mondial și numeroși indonezieni se află în postura încât președintele Jokowi trebuie să rămână pe deplin conștient de faptul că detaliile sale de securitate rămân foarte atente.
          

             Planul de evaluare a cuponului include:

  Puneți figuri pivot în pozițiile guvernamentale pentru a menține UE.
  Achiziționați finanțarea de la Bunker pentru a elimina liderii mondiali de Patrioți, pentru că aceștia blochează națiunile din întreaga lume să facă licitații.
Dacă este necesar, eliminați ședința președintelui, ceea ce Guvernul din Umbră încearcă să facă și cu președintele Trump în acest moment. Atâta timp cât SUA rămâne fără un Globalist la putere, ei nu au control asupra situației.
Cu toate acestea, în cazul în care SUA intră în mâinile Globalistilor, ei vor avea controlul asupra întregii emisfere occidentale și vor înlocui engleza cu ceea ce au plantat deja din interior. S-ar putea să existe niște bătălii extraordinare în SUA, dar cu cât guvernul american acționează mai repede, cu atât mai bine va fi pentru toți ... EAST AND WEST ALIKE.

            
Eliberează Krakenul! Eliberarea noilor tehnologii:

Cele mai recente: Nu există greșeli; Erorile au fost făcute de om. În mărturiile celor mai recenți clienți, au fost atenți la greșeli, doar pentru a afla că nu există niciuna. După cum se dovedește, ei sunt conștienți de mașinile și de modul în care funcționează. Din nefericire, pregătirea lor a fost grăbită de stat. În ceea ce privește "computerul de vindecare" pentru America de Nord: Nancy și Larry Gordon au fost numiți coordonatori de tratament terți pentru America de Nord și sunt, de asemenea, considerați purtători de cuvânt.
Ei sunt mai mult decât capabili să vă ajute. Toate anchetele privind numirile cu "Healing Computers" din America de Nord vor fi trimise la: usreferrals@protonmail.com


      sursa: http://neilkeenan.com


  

Un comentariu:

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.