marți, 16 mai 2017

Timpul tranziției și bifurcația se întâmplă acum


 Trăim timpuri unice, de mari schimbări (mai ales interioare) și cu toate că mulți dintre noi nu ne găsim ușor locul într-o lume, de asemenea în schimbare, fiecare avem locul și rolul nostru în acest ,,Acum”. Vă ofer un articol excelent care vă poate răspunde la multe din întrebările și neînțelegerea care frământă pe mulți dintre noi despre această lume care în prezent pare neînțeleasă...

 Ceea ce experimentăm (și suntem în prezent în mijlocul asimilării în neurologia noastră) este o realitate temporală ..., aceasta este o consecință firească a traseului colectiv pe care umanitatea a ales să o ia, căci nu toți sunt aici în acest "Acum" pentru a se trezi. Mulți dintre noi experimentează această "împărțire"/scindare a liniilor temporale în cadrul relațiilor noastre personale, fie cu prietenii, cu iubitul/iubita, fie cu familia. Vedem, de asemenea, aceasta în ceea ce privește locația noastră de viață, unde o numim "acasă". Unii oameni pur și simplu nu mai rezonează cu locul în care trăiesc în prezent, în special în zonele dens populate sau cu munca pe care o fac de mulți ani. Ca urmare, este ușor să vă plângeți de ceilalți, de locația voastră sau de o carieră cu care nu mai rezonați.

Cu toate acestea, problema cheie aici este frecvența vibrației. Pe măsură ce începeți să vă treziți, începeți să căutați adevăruri și să vă angajați într-o sinceră lucrare cu sine. În ființa voastră și schimbările de frecvență - această "modificare", inițiază un conflict interior în ceea ce privește orice lucru care nu are aceeași frecvență. Nu are nici un rost să te superi pe ceilalți sau pe locația / circumstanțele tale. Acest comportament reactiv este de fapt destul de contraproductiv și creează una din numeroasele frecvențe cu care Matrix se hrănește - amintiți-vă, acești paraziți din alte lumi vor să ne declanșăm, să fim reactivi, să proiectăm în exterior și să ne luptăm unii cu ceilalți.

Unde locuiești (și cu cine te-ai înconjurat) a fost, la un moment dat, o potrivire perfectă pentru locul în care te afli. Așadar, trebuie să fim atenți să nu ne angajăm în proiectarea umbrelor și să dăm vina pe lumea din afară pentru schimbările prin care trecem, care provin în mod esențial din interior. Pe măsură ce permiteți schimbărilor să se manifeste și să rămână axate pe propria voastră evoluție, rămânând sincer în lucrarea voastră interioară, căutând adevărul și învățând să răspundeți dintr-un nivel zero, non-reactiv al conștiinței, veți atrage și oamenii potriviți și oportunități în viața voastră care vă vor ajuta să vă extindeți conștiința spre Ce este și Ce este posibil.
Dacă vă simțiți blocați, atunci acesta este un semn că există încă învățăminte de învățat (indiciu: există întotdeauna mai multe lecții de învățat, deci obișnuiți-vă cu senzația ocazională de "blocare"). Răbdarea este esențială aici - evitați luarea deciziilor bazate pe disperare, frică sau paralizie, de analiză orientată spre cap. Este vorba despre a răspunde dintr-o "cunoaștere" pe deplin încorporată - urmând intuiția și îndrumarea interioară, în loc să faceți uz de forță.

Ca ancore de frecvență în această perioadă de tranziție, vom atrage treptat - și vom gravita - spre oameni și locuri care reflectă vibrația noastră întrupată și invers. Totuși, unde ar trebui să fim ca loc și timp - cu cine ar trebui să interacționăm - nu depinde de mintea noastră condiționată de ego și de dorințele sale de a decide singură. Nu ne-am încarnat pe această planetă pentru o "vacanță" de evitare, ci mai degrabă pentru a participa activ la schimbarea care se află în plină desfășurare. Participarea noastră la acest "punct de vârf" implică frecvența vibrației noastre, darurile, talentele și lecțiile pentru care suntem aici să le învățăm pentru propria noastră emancipare, pe măsură ce ne străduim să-i ajutăm pe alții în propriul lor proces. Aceasta înseamnă că vom fi puși în zone - și în contact cu oamenii - în care suntem cei mai necesari, în funcție de agendele noastre individuale ca scop, care s-au născut dintr-o perspectivă mai înaltă, nu din dorințele condiționate ale ego-ului nostru.

Lumea se confruntă acum cu o despărțire a căilor între sectoarele populației care nu mai rezonează între ele. Este o împărțire a teritoriului, o desprindere a câmpurilor colective în câteva mai mici. Catalizatorii experimentali împing oamenii de pe gard, forțându-i să descopere cine sunt cu adevărat și ceea ce reprezintă. Vibrațiile sufletelor lor se purifică și se intensifică, aducând o retragere de la inutil și o întoarcere la destin. Există factori haotici rămași la libera voință. Unele forțe hiperdimensionale conștiente de schimbarea iminentă se bazează pe suprimarea frecvenței de masă pentru a bloca omenirea într-un viitor probabil în care aceste forțe vor culege recolta maximă de energie și vor păstra controlul, fie în această densitate, fie în următoarea. Acest lucru poate implica orice, de la pierderea vieții în masă până la asimilarea genetică și înrobirea spirituală.

O alegere colectivă a unui astfel de scenariu, ar accepta suficientă libertate pentru a le da unor astfel de forțe libertatea de a rescrie istoria pentru a extinde și consolida controlul în prezent și în viitor. Într-o anumită măsură, acest lucru s-a întâmplat deja și lumea, așa cum o știm astăzi, este rezultatul final al celei mai recente revizuiri a calendarului. Și totuși, timpul marchează și viitorul "final" este încă deschis. Acest lucru ne aduce la ceea ce putem noi ca indivizi. Sursele mai înțelepte spun că ar trebui pur și simplu să fim noi, să ne amintim cine suntem și să redăm esența, sufletului nostru. Într-adevăr, suntem ancore de frecvență. Vibrația pe care o deținem determină tărâmul pe care îl stabilim, iar tărâmul nostru contribuie la tărâmul colectiv. Există frecvențe de suprimare și frecvențe ale eliberării.
Prin trăirea cu bucurie din inima voastră, nu numai că ați da un exemplu altora, ci și ajutați la ridicarea greutății tărâmului colectiv local și global. Nimic nu ridică gravitația ca dragostea. Acest lucru îi ajută pe cei care, altminteri, ar fi striviți subconștient de câmpurile de joasă frecvență.

Planeta este infuzată cu energii din ce în ce mai dinamice, polaritatea întuneric și lumină crește, creând mai multă confuzie pentru cei care înoată în "curent". Lumina aduce tot ceea ce nu se aliniază cu cine sunteți cu adevărat. Ea arde tot ceea ce este fals, aducând întunericul în contact cu conștiința conștientă (atât în interior cât și în afară), pentru a transcende prin focul alchimic al transmutației. Nu este un proces confortabil uneori, dar este singura cale de ieșire.

 Bifurcația înseamnă împărțirea unui corp principal în două părți.

Înțelegerea matematicii care schimbă în prezent valoarea geometrică a frecvenței, care în continuare generează o bifurcare în structura timpului și a spațiului, este foarte relevantă pentru noi acum. Acest lucru este legat direct de viitoarea împărțire care se petrece între liniile temporale care guvernează expresia noastră continuă a conștiinței (energiei) din planul terestru, pe măsură ce ne îndreaptăm spre viitor. Bifurcația timpului forțează o direcție care va accelera schimbarea volatilă a zonelor (precum și a oamenilor) care stagnează sau regresează energetic. Această schimbare a naturii liniilor temporale determină omenirea să facă alegeri față de atitudinile mentale care au fost formate din percepția asupra lumii și nivelul conștiinței. Astfel, alegerea se face între straturile ego negative sau Sinele spiritual Superior.

Cu cât calitatea energiei totale este mai scăzută, cu atât mai instabilă și mai deconectată (dezordonată) va fi experiența personală și a mediului pe pământ. Cu cât este mai mare calitatea energiei totale, cu atât mai stabilă și mai conectată (armonioasă) va fi experiența personală și a mediului pe pământ (deci acum înțelegem cauza pentru care ,,vremea a luat-o razna”, n.b.). Câmpul energetic colectiv planetar are multe straturi de legături intersectate, care construiesc mai multe puncte de acces în linii diagonale ce se deplasează în câmpuri interdimensionale.

Efectul cumulativ al creșterii treptate a frecvenței și al schimbării seturilor de instrucțiuni în multe dintre câmpurile transdimensionale ale timpului și spațiului au ajuns la un punct de divergență. Culminarea atingerii acestui punct de divergență în trans-timp și spațiu, determină schimbarea parametrilor globali ai câmpului energetic planetar. Această presiune de forță aplicată în câmpul energetic planetar, are ca rezultat intensificarea acumulatoare și amplificarea polarității extreme. Atunci când polaritatea extremă a forțelor combinate care există împreună într-un câmp energetic colectiv atinge vârful său, apare o împărțire. 
Acest lucru se numește punctul de divergență în cadrul punctului fix din câmp (în intervalul de posibilități) în care se manifestă o Bifurcație a Timpului (și după cum observăm în jurul nostru, în timp ce Lumina crește, Întunericul – forțele lui - se manifestă tot mai amplificat și la nivelul întregii planete, iar timpul se contractă, n.b.). 
  În ceea ce privește acest timp al tranziției / bifurcației și efectul său asupra individului suveran, există mai multe opțiuni pe care majoritatea oamenilor le fac, conștient sau inconștient și în grade diferite (aceste alegeri se pot suprapune și ele):

    - Voi rezistați schimbărilor planetare în desfășurare și vă expuneți spre exterior propriul disconfort intern asupra altora și situațiilor dvs. (proiecția umbrelor), prindeți în capcană vina, plângerea, comportamentul reactiv / mecanic și conștiința victimelor (victimizare) - toate acestea sunt răspunsuri că Matrix vrea (și se hrănește), în timp ce își scurge propria forță vitală și puterea interioară.

    - Pentru a rezista disconfortului, vă însuflețiți cu distragere și dependență (orice de la droguri, sex, internet, jocuri și televiziune, la relații co-dependente, cumpărături, muncă, alimente, petreceri, sport, bârfe etc.) Creând o "fericire" artificială și mai multe măști, pentru a evita simțirea fricțiunii interne și a emoțiilor neplăcute. Acest program de distragere poate include, de asemenea, un "opiu" spiritual: obținerea de dependență de falsa lumină / învățăturile New Age care au ca rezultat ocolirea spirituală și supra-estimarea nivelului de întrupare și conștientizare; Sau căutați o soluție rapidă, o scurtătură și / sau o "pastilă magică" (inclusiv psihedelice și plante medicinale) care sunt foarte frecvente în industria spiritualității de astăzi și care pot avea efecte dăunătoare asupra dezvoltării voastre interioare - făcând să "visezi că ești treaz, dar [de fapt] încă mai dormi" [Gurdjieff].

    - Această abordare amorțitoare și / sau rapidă conduce deseori la atragerea oamenilor în viața orientată spre cap (aspectul masculin al conștiinței), încercând să "meargă prea repede", tăindu-se de la corpul lor și sistemele interne de orientare (aspectul feminin al conștiinței), astfel pierzând capacitatea de a discerne între adevăr și minciună, în special programarea controlului subliminal al minții, precum și interferența hiperdimensională.

    - Dacă Ființa (nivelul de întrupare) nu este aliniată cu urmărirea cunoașterii, nu există înțelegere (cunoaștere aplicată / întrupată, nu doar informații intelectuale), procesul de trezire nu poate fi grăbit și nu veți trece "până când nu veți învăța lecțiile dvs. particulare” (care sunt diferite pentru fiecare dintre noi); Toate acestea se întâmplă dintr-o perspectivă a sufletului, pe care mintea / ego-ul dvs. nu o poate percepe / înțelege - și, de fapt, se teme ... și se opune în mod activ.  

 Cealaltă alegere de făcut în lumina evoluției conștiente a sufletului și alinierea cu scopul voinței voastre superioare / "voința divină" este după cum urmează:
    - Intrați în "focul" transmutației conștient - fără a rezista disconfortului rezultat - prin intermediul unui angajament sincer cu practicile de muncă cu sine / întrupare, căutând adevărul, lăsând totul în cale să vă reconecteze cu cine sunteți cu adevărat (sub multele măști de programare socială / culturală și personalitate / identificare a eului) ardeți-le, pentru a vă deschide inima spre legătura sa cu Divinul, adică pentru unicul vostru scop care se găsește la nivelul sufletului întrupat.

    - Această lucrare se referă la transformarea "ego-ului" dvs. într-un vas sănătos (nu-l distrugeți, așa cum vă învață unele religii distorsionate) pentru ca spiritul să funcționeze prin voi, astfel încât să nu fiți influențați de sugestii externe sau condiționări interne / comportamente mecanice reactive.

    - Non-rezistența nu implică faptul că evitați să rămâneți singur sau că eliminați granițele sănătății și faceți abuzuri. Este vorba despre renunțarea la orice rezistență a fricțiunii interne a evoluției, în timp ce încă "rezistați" injecțiilor de gândire ale "minții prădătorului" - acele comportamente mecanice / reactive și influențe concurente, ispite și implanturi de programare / control al minții, care reprezintă încercări ale Matricei pentru a bloca valurile gândirii în frecvența sa. A fi capabili să stabilim granițe sănătoase - și să cultivăm discernământul cu privire la cine ne înconjoară - este un element-cheie al emancipării, alături de abilitatea de a evita să cădem în capcana "compasiunii oarbe”.

     Drum drept spre Lumină!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.