luni, 8 mai 2017

În 30 aprilie au fost planificate ritualuri satanice cu sacrificii de copii de către Cultul Celui de-al IX-lea Cerc. Datorită acțiunilor ITCCS, o mare parte dintre copii au fost salvați


  Cu câteva săptămâni în urmă, Kevin Annett anunța prin intermediul site-ului http://itccs.org/ și pe Youtube că cultul satanic al Celui de-al IX-lea Cerc a planificat mai multe ritualuri cu sacrificii de copii în data de 30 aprilie și făcea apel la autoritățile și oamenii de bună credință, să facă tot ce este posibil pentru salvarea lor. Iată apelul video din 8 aprilie:
Iată că apelul său a dat roade și o mare parte dintre acei copii planificați a fi sacrificați au fost salvați și mulți membrii ai cultului arestați.
Pentru cei care nu știți nimic despre Kevin Annett și lupta sa împotriva sataniștilor și pedofililor din cadrul Bisericii Catolice, citiți articolele mai vechi din blog de la categoria Kevin Annett

Resturi de copii morți sau mutilați au fost recuperate din mici containere dintr-o cameră frigorifică, de către echipe ale ITCCS (Tribunalul Internațional pentru Crime ale Bisericii și Statului) și poliției locale, după ce au întrerupt ritualurile satanice cu sacrificii de copii ale cultului Celui de-al IX-lea Cerc, în facilități catolice din Zwolle – Olanda, Dijon – Franța, Lucerna – Elveția. Au fost 8 copii salvați (toți sub vârsta de 6 ani) și 19 membrii ai cultului arestați. Au fost luate și probe, cum ar fi îmbrăcăminte, instrumente de tortură pline de sânge și alte obiecte ale acestui cult satanic. Toți membrii cultului arestați au dat declarații care au fost înregistrate și vor fi folosite ca probe într-un viitor proces de judecată.

Cei opt copii mici salvați de la sacrificiu de către echipele ITCCS au fost fie returnați familiilor lor (dacă au fost răpiți), fie au fost ținuți în custodie de protecție, până când aceștia ar putea fi dați unor familii pentru îngrijire. Trei dintre copii au fost imigranți din România sau Tunisia, în timp ce cinci au fost nativi din Franța și Olanda. Toți erau într-o stare de șoc, după ce au fost înfometați, bătuți și închiși în mici cuști cu lacăt, recuperate în aceste raiduri.
Din păcate, se presupune că Cel de-al IX-lea Cerc a procedat la sacrificii de copii așa
cum a fost planificat în SUA și Canada, după informațiile celor 3 membri ai echipelor ITCCS din Vancouver, Montreal și Washington DC. Membrii ai cultului au fost arestați de forțele de securitate, îmbrăcați simplu și au refuzat să arate acte de identificare. Aceștia aveau programată omorârea unor copii într-o criptă din subsolul Club Vancouver; într-o sală din subsolul Marie Reine du Monde, Catedrala Catolică din Montreal și în Biserica Episcopală Sf. Ioan în apropiere de Casa Albă din Washington DC. Se zvonește că Vaticanul a vizat oficiali de top ai ITCCS pentru a fi eliminați, ca răspuns la această întrerupere a ritualurilor sacrificiale ale Celui de-al IX-lea Cerc. 

Uciderea satanică, violul copiilor și torturarea în ceremonii au loc în mod regulat în unitățile catolice din Washington DC, Londra, Paris, Dijon - Franța, Bruxelles, Frankfurt - Germania, Roma, Montreal, Vancouver, Geneva - Elveția, Tara - Irlanda, Zwolle - Olanda și Lucerna – Elveția, afirmă surse ale site-ului http://itccs.org/ , precum și http://beforeitsnews.com/r2/?url=http://www.childabuserecovery.com/ sau  http://beforeitsnews.com/r2/?url=http://www.22faces.com/ .

Vaticanul nu este străin de toate aceste lucruri. Cei nouăsprezece membri ai Celui de-al IX-lea Cerc arestați de echipe ITCCS și poliția locală din Olanda, Franța și Elveția au fost puși în arest în unitățile de poliție. Unii i-au identificat deja pe membri de rang înalt ai Celui de-al IX-lea Cerc, inclusiv cardinali catolici, politicieni ai Uniunii Europene și lideri militari. Unul dintre ei care a pretins a fi un lider de nivel secundar al cultului, a fost de acord să furnizeze dovezi detaliate, inclusiv numirea celor care au condus Cultul. Deja a susținut că un oficial de rang înalt romano - catolic din Canada, Cardinalul Gerald Lacroix din Quebec, a fost prezent în martie 2017, la întruniri secrete de nivel înalt al Celui de-al IX - lea Cerc, la Bruxelles și Roma. Atât Lacroix cât și fostul Papă Joseph Ratzinger, s-a raportat ca fiind participanți activi într-un ritual de ucidere din cadrul cultului, al unui băiat pe 22 februarie 2014 la Biserica Iezuită, San Lorenzo din Roma. 

De asemenea, ca participanți la acel sacrificiu al acelui copil, au fost Papa Francis Jorge Bergoglio și Denis Lebel, un ministru din cabinetul federal al guvernului canadian al prim-ministrului Stephen Harper(Video cu acest raport a fost interzis pe internet la câteva ore de la afișare) http://itccs.org/2014/11/04/ottawa-false-flag-killings-covered-huge-scandal-itccs-breaking-news-november-4/
Uciderile ritualice au fost relocate sau suspendate, ca urmare a perturbărilor anunțate de descoperire a ritualurilor și arestarea unor membrii ai cultului din Roma, Londra, Paris, Frankfurt, Bruxelles și Geneva. Presupusul ritual al Celui de-al IX Cerc din centrul Opus Dei din Tara, Irlanda a fost suspendat și nicio activitate nu a mai fost detectată la acel sit. Echipe din alte orașe au raportat că alte situri de cult au fost vizate extrem de bine și protejate de către un personal paramilitar.

A doua zi după aceste raiduri ale forțelor ITCCS, directorii de comunicare au primit o comunicare printr-un canal neoficial, de la un partid care pretinde că reprezintă „un element“ în Curia Romano-Catolică, așa-numitul Colegiu al Cardinalilor. Această parte a solicitat o întâlnire între „oficiali influenți“ de la Vatican și conducerea ITCCS. Răspunsul ITCCS a fost că orice astfel de întâlnire trebuie să aibă loc în afara Italiei și să fie supusă monitorizării și înregistrarii, în prezența personalului de securitate și a unui consilier juridic. Nu s-a mai primit niciun răspuns înapoi.
O sursă din cadrul Celui de-al IX-lea Cerc a raportat o discuție „privată“ dintre primii lideri ai cultului, care a avut loc pe 02 mai la Roma. 
Detaliile au fost transmise de către un preot catolic nemulțumit, care a fost aproape de un Cardinal, membru senior al Celui de-al IX-lea Cerc. La această întâlnire privată s-a afirmat că cea mai mare prioritate pentru Cult a fost „eliminarea“ o dată pentru totdeauna, a liderilor operaționali ai ITCCS, respectiv cei trei secretari pentru America de Nord, Europa si Australia - Kevin Annett, „John Street“ și secretarul australian. Nu este cunoscut dacă canalul normal al Vaticanului pentru asasinate - agenția de spionaj cunoscută sub numele de Sfânta Alianță - ar fi fost împuternicită în executarea acestor asasinate, sau dacă acestea vor fi contractate către partenerul din mafie, adică Ndrangheta. 

 O altă sursă apropiată de conducere din Cel de-al IX-lea Cerc a indicat că Cercul își deplasează sediul de la Club Lorraine din Bruxelles și un castel privat din Belgia, într-o locație care nu trebuie divulgată din America de Nord. Acest lucru a sugerat că cultul și-a mutat sediul central și ar putea fi aproape de Montreal sau Ottawa, Canada, ambele având o lungă istorie de crime rituale satanice și programe militare de control al minții MK ULTRA (a se citi în blog articolele despre programele de control al minții), strâns legate de Cel de-al IX-lea Cerc.

Aceste contra-atacuri preconizate ale Vaticanului par a fi un semn că membrii Celui de-al IX-lea Cerc și susținătorii corporativi ai Vaticanului ar putea fi, eventual în panică. Ne așteptăm ca mai multe fisuri în rândurile cultului să aibă loc și mai mulți dezertori și informatori să iasă“, declarau surse din cadrul ITCCS. Suntem optimiști că acești criminali, ai unui vechi cult iezuit de 3 secole, sunt în colaps, ceea ce înseamnă că eforturile noastre trebuie să se intensifice.”
Cerem tuturor oamenilor cu conștiință să ni se alăture, beneficiați de o formare comună drept Sheriff, și mobilizați comunitățile să aresteze clerul catolic și pe alții care finanțează și sprijină Cel de-al IX-lea Cerc.“

Pentru actualizări și informarea dvs. accesați http://beforeitsnews.com/r2/?url=http://www.itccs.org/  sau http://itccs.org/
  
Mai multe despre Cultul Celui de-al IX-lea Cerc, aici: 

4 comentarii:

 1. Mai multe detalii referitoare la sacrificii umane sunt prezentate aici: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=307599279607723&id=100010729602646

  RăspundețiȘtergere
 2. Arestari??? Asa se vorbea si de mai marii satanisti ca nu mai au putrea cea mare ca sant blocati ca sant arestati cum ar fi si Obama si tocmai el zilele acestea e la Milano primit cu tot alaiul pt a sustine alimentatia sanatoasa Fortele intunericului nu pot fi rapuse de o mica parte a lucratorilor in lumina

  RăspundețiȘtergere
 3. Dupa cate se vad si se aud nici o schimbare nu se intrevede la orizont....din pacate

  RăspundețiȘtergere
 4. Redau un comentariu facut recent, tot de pe un blog asemanator:

  " S-a tot vorbit ani de zile de ascensiune . Oamenii au facut insa alta alegere !

  Viata pe pamant a devenit IADUL la propriu. Vibratiile si constiinta planetei au scazut drastic. Daca va inchipuiti, ca nu are nici o importanta ceia ce ganditi si faceti , va inselati amarnic...mai ganditi odata !

  Asa cum un gand de om necajit , il tulbura pe acel om si il face sa isi piarda linistea, sa fie poate nervos din cale-afara sau sa se simta zdrobit de durere, sa se imbolnaveasca poate de inima rea ,sau sa faca infarct de emotie si sa moara…. Tot asa este si cu planeta, cu energiile emise de oameni , care ii scad vibratia , ii strica vremea , ii scad pulsatiile energetice declansand cutremure sau vulcani…. Voi nu le vedeti cu ochii vostri , dar ele exista, si pot fi masurate cu aparate.

  Peste toate astea , omul in nebunia lui , ii otraveste aerul pe care il respirati tot voi. Mii de avioane brazdeaza cerul cu darele chemiltrans, apoi poluare din cosurile de fabrici, din esapamentele masinilor….

  Solul este impregnat an de an , cu tot felul de substante chimice , pe care culmea tot voi le mancati apoi in fructe si legume.

  Apa nu mai este curata nici macar in puturile de mare adancime , si curand n-o sa mai aveti cu ce sa va astamparati setea…iar verile vor fi tot mai uscate si fierbinti. Veti fi curand pe o planeta acoperita tresferturi cu apa si nu veti avea o cana macar de apa buna sa va potoliti setea.

  Sunt detonate peste tot in lume, in numele pacii, tot felul de arme , care de care mai nimicitoare.

  Pacea ………… a ramas demult , doar un cuvant , un mit, caci in numele ei se aud tot mai multe arme si mor tot mai multi oameni.

  Datorita gandurilor de neiubire , datorita neantelegerilor dintre voi , datorita energiilor care pleaca de la voi cand va purtati urat , voi nici nu va dati seama cat de tare v-au schimbat fara ca macar sa realizati …. nici nu va dati seama in ce v-a transformati ….. catre ce va indreptati … si mai ales , nici nu va imaginati ce va asteapta !

  Scara de valori a omenirii s-a intors cu susul in jos ! Au ajuns sa fie pretuite si motiv de fala , toate cele care erau de aruncat , de hulit, de evitat , de rusine, mai inainte , cand in lume mai era inca lumina.  Oameni dragi, treziti-va! Macar acum in al 12-lea ceas! Nu va imbatati cu apa rece! Ganditi !

  Cine nu va trai in iubire si cu blandete , NU v-a putea sa reziste. S-a inceput ceia ce Isus numea “Alegerea graului de neghina!” Neghina si pleava ,vor parasi pamantul cu fiecare zi ! Profetiile apocaliptice au inceput deja sa se manifeste. Ingerii apocalipsei au vorbit!

  Cine are urechi, sa auda …cine are ochi, sa vada!

  Fiti buni si blanzi , caci asa veti mosteni pamantul.

  Cine va sti sa stea pe pamant asa cum cere Dumnezeu, acela va ajunge si va sta pe pamant si in imparatia Raiului."

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.