luni, 29 mai 2017

Globalistul Zbigniew Brzezinski, omul care l-a antrenat pe Osama Bin Laden a murit la 89 de ani


  Globalistul Zbigniew Brzezinski, omul care l-a antrenat pe Osama bin Laden pentru război, i-a înarmat pe mujahedinii din Afganistan la înălțimea Războiului Rece și practic a transformat Iranul într - o națiune antioccidentală, a murit la vârsta de 89 de ani. 
Potrivit fiicei sale de la MSNBC, ancora și membru permanent al CFR, Mika Brzezinski, el „a murit în pace“ vineri seara. Cauza morții nu a fost încă specificată (să-l ia creatorul acestui univers și să-l arunce în Soarele Central Galactic pentru reciclare...,n.b.). 
 Zbigniew Brzezinski a fost una dintre cele mai mari figuri de top care a amenințat pacea lumii în mod permanent
 El a fost spiritul malefic din spatele a 5 președinți americani, inclusiv Obama, el fiind obsedat de un singur gând: ca SUA să domine planeta printr-un stat comunist mondial.

Zbigniew Brzezinski (dreapta) - Osama Bin Laden (stânga) cunoscut în CIA ca Tim Osman se antrenează într-o baza a CIA prin anii 80
Îl putem include pe Brzezinski, co-fondatorul Comisiei Trilaterale, Bilderberg și membru permanent al Consiliului pentru Relații Externe (la fel ca și pe copiii săi de astăzi), pe lista "Celor mai mari amenințări la adresa umanității", din cauza rolurilor întunecate pe care le-a jucat în instaurarea globalismului și modelarea politicii americane, ce a dus la invazia multor națiuni suverane și la moartea a nenumărați civili nevinovați. El a fost ideologul din care s-au inspirat manualele de luptă ale armatei americane și politicile expansioniste capitaliste. I se spunea Vulturul Războiului.

În 1998, a fost întrebat în timpul unui interviu dacă regretă că a înarmat mujahedinii în lupta împotriva sovieticilor, ceea ce a dus la un război de 10 ani și la peste un milion de victime. Răspunsul său arată exact cât de cinici și fără de inimi sunt globaliștii: ,, Să regret ce? Această operațiune secretă a fost o idee excelentă. A avut efectul de a atrage rușii în capcana afgană și vrei să o regret?
Din nou, mai recent, Brzezinski a cerut un conflict deschis cu Rusia, afirmând că SUA ar trebui să se "răzbune" pe ea, datorită luptei împotriva ISIS în Siria.
Brzezinski a avertizat recent în timpul unui discurs dintr-o întrunire a CFR că "trezirea politică globală", în combinație cu luptele dintre elite, amenință să deraieze mișcarea spre un guvern mondial (a.....deci le este pe bune frică de trezirea maselor și lupta intereselor interne....).

   Cu alte cuvinte, ne trezim și globaliștii sunt îngrijorați !!
Această realizare a condus la afirmația infailibilă a lui Brzezinski că "astăzi este infinit mai ușor să ucizi un milion de oameni decât să controlezi un milion de oameni".
Prietenul pe viață al lui Brzezinski și partenerul în crime împotriva umanității și asupra mediului, David Rockefeller, a murit recent, la vârsta de 101 de ani. Traseul de sânge lăsat de ei va vâna omenirea pentru multe generații viitoare de-acum încolo. Pe când încă asemenea vești bune că George Bush Sr. sau George Soros și mulți alții ca ei ce sunt întruchiparea răului încarnat vor părăsi planeta..?? Se zvonește că regina Elisabeta, reptilianca sefă, ar fi dat colțul și încoronarea Prințului Charles se va face abia la toamnă, dar nu este nimic confirmat...

    Drum drept spre Lumină!

4 comentarii:

 1. ...sa o tina tot asa Creatorul acestui univers,ca mare eliberare ne aduce sufletelor noastre plecarea acestor "specimenesssssssssssssssss"(asa mi-a iesit cuvantul,intamplare?)
  Numai bine !

  RăspundețiȘtergere
 2. ar fi naiv sa credem ca moartea lor ar fi un beneficiu pentru omenire
  ei au creat deja un sistem, in care sunt inclusi milioane daca nu zeci de milioane de acoliti
  nu uitati de androizi
  cred ca deja este prea tarziu, jocurile sunt facute
  apocalipsa este reala
  ne vom reveni doar prin suferinta daca nu vom fi distrusi

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cădeți într-o viziune negativă despre evoluția planetei și a omenirii. Cu toate că public toate aceste adevăruri ce ies din ce în ce mai mult la lumină în prezent despre aceastăhidră malefică ce a cuprins omenirea, eu sunt optimist și ferm convins că victoria va fi a noastră a celor mulți.
   Suntem într-un proces de ascensiune planetară și răul trebuie să iasă la suprafață, să se manifeste, pentru a fi vindecate planeta cât și ființele umane. Nu va fi niciun sfârșit, ci doar al celor ce au vrut acapararea planetei cât și a sistemului lor economico-financiar.

   Ștergere
 3. Ce suparare/jale pe noi,ca au murit astia....E inca de lucrat,adica de ...decedat ,mai sunt inca si inca, altii ca si ei...

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.