vineri, 12 mai 2017

Falsele răpiri de către extratereștri ne conduc la trupele operative paramilitare MILABS ale Guvernului din Umbră


  Trebuie remarcat faptul că aproape toate rapoartele care sunt expuse publicului în diverse înregistrări audio sau video, precum și în literatura OZN-istică de specialitate ca exemple de "comportament neadecvat al extratereștrilor (ET)", sunt de fapt operațiuni de război psihologic secrete ale unităților de informații militare mincinoase. Aceste unități de informații militare renegate, răpesc civilii fără autorizație legală sau justificare. Aceste unități îi droghează pe cei pe care îi răpesc. Acești renegați intenționează în mod deliberat să intimideze, să interogheze, să abuzeze fizic și chiar să-i bată pe civilii pe care îi răpesc.

Aceste unități de informații prin operațiuni militare sub acoperire, utilizează tehnici de spălare a creierului pentru a-i face pe civilii răpiți să uite de acea răpire, în timp ce renegații implantează hipnotic o amintire falsă subiecților despre experiența oribilă, ca fiind o răpire extraterestră. Consilierul Observatorilor (membru al Înaltului Consiliu al Națiunilor Stelare) a transmis informația că, Cabala și-a însușit o tehnologie avansată de implantare a imaginilor false și ea este aplicată prin ticăloșii lor, MILABS (Military Mind Control And Alien Abduction – false răpiri extraterestre).
Inițial, militarii S.U.A. au dezvoltat o tehnologie avansată de proiecție holografică a imaginii, ce le permite să creeze imagini de tip tridimensional, cum ar fi, de exemplu, o serie de soldați care înaintează în luptă. Aceste imagini sunt ca adevărate, vii, nu ca cele ale imaginilor holografice din filmele anterioare Star Wars, care strălucesc cu o lumină alb-albastră. Această nouă tehnologie avansată permite armatei să creeze batalioane false în timpul marșului, iar pentru unul ca Saddam Hussein sau pentru oricine altcineva care își trimite batalioanele și coloanele de tancuri pentru a le răspunde par reale, în timp ce armata americană reală efectuează de fapt acțiuni în altă parte.

Prin adevăratul ei stil duplicitar și mincinos, Cabala a lăsat pe contribuabilul american să plătească factura enormă pentru DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) și pentru Departamentul Apărării pentru a dezvolta această tehnologie exotică, clasificată de război. Apoi Cabala a furat această tehnologie. Cabala a aplicat această tehnologie în mai multe scopuri întunecate.
Cabala efectuează operațiuni de război psihologic asupra civililor nevinovați prin proiecția unei false vizite extraterestre realiste 3-D. Această imagine poate fi amestecată cu proiecții psihotronice de gânduri în capul victimei civile, așa că aceasta crede că extraterestrul comunică cu ea. Această vizită este utilizată în mod abuziv pentru a oferi victimelor mesaje amenințătoare. Cabala poate transmite unde care generează false emoții victimei, pentru a o face să creadă că extraterestrul emite vibrații reci sau amenințătoare. Dacă se dorește o experiență terifiantă și mai intensă, aceasta poate face victima inconștientă fie prin psihotronică, fie prin gaz de adormit, etc.

Apoi, operatorii speciali ai cabalei (ce pot fi clone ce arată exact ca rasa Micii Cenușii, n.b.) invadează dormitorul ei, o iau la bordul unuia dintre elicopterele Shark (antigravitație) XH-75D Stealth (ce nu fac niciun fel de zgomot), o duc la o unitate sigură (de obicei în subteran) unde poate fi interogată, amenințată, abuzată, terorizată, violată, drogată și programată hipnotic pentru a-și aminti greșit apoi experiența ei ca o răpire extraterestră. Ea este apoi adusă înapoi acasă, pentru a o lăsa ca drogul de adormit să-și facă efectul. Voila ...! O altă victimă răpită de ființe extraterestre malefice. Apar reporterii pentru a răspândi teribila experiență. Acest nou agent de "propagandă" nu-i costă nimic prea mult pe Cabală și induce în eroare publicul de ani de zile. Ideea pe care se merge este de a ne implanta nouă oamenilor că extratereștrii sunt malefici, ne vor răul, să ne cucerească planeta, noi să fim sclavii lor și nu este bine să luăm contact cu ei.

Aceste idei devin convingeri, iar nivelul de vibrație al celor care gândesc astfel scade, astfel civilizațiile pozitive care vor să ne ajute nu pot intra în contact, nici măcar telepatic cu astfel de oameni. Prin această modalitate Cabala crede că noi oamenii nu vom dori niciodată să luăm contact cu ET, nici măcar dacă s-ar face Dezvăluirea totală mâine, deoarece am fost convinși că toți sunt malefici, ori adevărul este cu totul altul.
Pentru un impact suplimentar, în operațiunile lor agenții MILABS ai Cabalei folosesc tehnologii avansate, inclusiv raze tractoare antigravitație (pentru a atrage persoane în elicopterele camuflate, silențioase, ce apar ca "OZN-uri"), care apoi duc victima într-o instalație făcută să pară ca o bază OZN, astfel încât victima să devină confuză și să dea vina pe "extratereștri" pentru răpire și abuz. În alte operațiuni, operatorii Cabalei utilizează tehnologia laserelor portabile, pentru a ridica animale sau pentru a le diseca organele interne și a le arunca înapoi pe pășune, pentru a crea impresia de propagandă negativă pe care "extratereștrii fără inimă" fac mutilări ale bovinelor.
Cabala lucrează la perfecționarea ulterioară a acestei tehnologii holografice. Aceasta implică nu numai proiecția holografică de înaltă calitate 3-D, ci și stimularea particulelor din zona imaginii pentru a da greutate sau substanță imaginilor proiectate. Aceasta este o tehnologie extrem de dificilă, iar Cabala este blocată în această fază a dezvoltării în prezent și încearcă să-și dea seama cum să facă acest lucru. Există încă un scop al Cabalei...

Din dezvăluirile fostului om de știință în rachete, Werhner Von Braun, fostul șef al programului Apollo, american și fost șef nazist al programului rachetelor V1 și V2 din timpul celui de-al doilea RM, ce a fost racolat de americani prin Operațiunea Paperclip la sfârșitul războiului, se pare că aceasta dorește să creeze imagini holografice 3-D false ale unor nave spațiale extraterestre, care să fie destul de solide pentru a apărea efectiv pe radar și să pară convingător de solide (cu amprentă electromagnetică pe radar, n.b.). Von Braun a arătat că planul Cabalei este de a realiza o falsă invazie extraterestră. Acest lucru ar implica, fără îndoială, nenumărate OZN-uri false pe cer, potențial cuplate cu raze de energie distructive care lovesc obiectivele Pământului. Aceste explozii de energie ar proveni, de fapt, din sistemele ofensive de arme aflate pe orbită și pe care Cabala le-ar controla. Se pare că aceasta ar putea încerca să imite și să abuzeze de tehnologia Vizitator Stelar.

Consilierul Observatorilor a spus că unele dintre navele stelare a Națiunilor Stelare utilizează o formă mult mai avansată de astfel de tehnologie pentru a crea imagini false de OZN-uri, în timp ce unitățile cabalei aruncă rachete asupra lor. În timp ce racheta se îndreaptă spre OZN-ul holografic, adevărata navă se poate deplasa în invizibilitate și scăpa. Odată ce nava adevărată și-a făcut ieșirea, OZN-ul iluzoriu este oprit și dispare de pe ecranul radar sau din vedere. Trebuie observat că Vizitatorii Stelari folosesc o astfel de tehnologie holografică doar ca o măsură defensivă, dacă sunt atacați. Acest lucru este în contrast cu Cabala, care utilizează ofensiv această versiune primitivă a acestor tehnologii, pentru a crea frică, minciună, incidente teroriste, adevărate victime ale falselor răpiri prin MILABS și, în cele din urmă, invazii extraterestre false.
Obiectivul final al Cabalei este de a plasa Pământul sub lege marțială, operatorii lor câștigând puterea asupra unei omeniri dezinformate și mințite, ca singurii care pot salva omenirea, odată ce au scos din dulap armele lor avansate cu energie. Aceste sisteme de arme sunt construite din tehnologia științifică Star Visitor, furată din laboratoarele guvernamentale, transformată în arme în laboratoarele Cabalei. 
Dar, bineînțeles, chiar și astfel de arme avansate ale Cabalei pot fi neutralizate de adevărații vizitatori stelari sau frații noștri galactici, care nu intenționează să invadeze Pământul, urmărindu-ne în mod firesc de la începuturi, de mii de ani, ca o specie inteligentă.

Sunteți încurajați să răspândiți conștientizarea duplicității și trădării Cabalei, care a provocat mult rău și dezinformare în mijlocul comunității OZN. Aceasta amenință să arunce omenirea în isterie și panică, care poate fi manipulată pentru a susține Războiul Stelelor.
Precauția este ca o înarmare, iar informația este putere. Nu vă lăsați înșelați și induși în eroare. Cabala își trăiește ultimele zile și pot juca ultima carte pe care o mai au în mânecă: Invazia extraterestră, iar ei să fie salvatorii noștrii. Mulțumim NU! Am văzut ce ați făcut din omenire și planetă, mai ales în ultima sută de ani. A sosit timpul ca omenirea să preia cu adevărat planeta și să ne făurim un viitor plin de bunăstare și iubire pentru toți.

    Drum drept spre Lumină!

4 comentarii:

 1. S-A NU SE CADA IN EXTREMA CEALALTA SI SA SE CREADA CA TOTI ET SUNT PASNICI(POZITIVI).Astia care conduc lumea nu sunt et malefici,mascati,oare?ei au hibridizat rasa umana,au deturnat evolutia rasei umane,la asta se pricep ei,cu razboi,terorism,ostateci,praduiala,control...au deturnat planul divin al CREATORULUI.Milabs astia,mb, sunt ustensilele et malefici.
  Scuzati-mi interventia.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da așa este, nu toți sunt pozitivi, dar strict la aceste operațiuni, nu sunt ET cei care fac asta...

   Ștergere
 2. S-ar parea ca se pun baze solide pentru ceea ce se numeste proiectul "Blue Beam": http://rationalwiki.org/wiki/Project_Blue_Beam

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest proiect a căzut, s-a renunțat la el, a fost dezvăluit și nu ar mai avea efectul scontat de cabaliști. Ei întotdeauna au un plan B de rezervă...

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.